Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.911
Πόντοι
12.756
βαριές κατηγορίες σημερα στο νημα :coffee::coffee::coffee:

@ΑΝΤΖΕΛΟ .... ;

robyn-schall-robyn.gif

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.897
Πόντοι
3.556
Μια τέτοια εν ώρα εργασίας δλδ :coffee:

2BjV67V.gif

Εντάξει, τούτη μάλιστα. Το αλευρώνει το κωλαράκι της, δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα.

Ε, άμα είναι τέτοιες οι φουρνάρισσες, αξίζει και να ανοίξουμε νήμα, και να τους την πέσουμε χύμα στο κύμα.

:tooth::wanker::wanker::tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.388
Πόντοι
5.006
Ελα φιλε μου , μπραβο για την απαντηση γιατι ειχε αρχίσει να πετάει λασπη ο κοστ ναπουμε :coffee::coffee:
Και κάθε Δευτέρα ειναι κλειστά, σήμερα όχι,καλά ασε το το cost να πάει να παίξει με τη σωλήνα Σκαραμαγκά

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.258
Πόντοι
4.027
Ξεσκίστηκα στον πατριωτισμό σήμερα... Μακαρόνια (με χυμό καρότου μέσα φτιαγμένα), με σάλτσα και τυρί...
Αν στο background έπαιζε "βάζει ο Ντούτσε τη στολή του..." σε συγχωρούμε. Βγήκε σχετική ανακοίνωση το Σάββατο...

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.258
Πόντοι
4.027
Τσιπούρες ψητές για αποτοξίνωση γιατί έπαιξε πολυ μακαρόνι (με διαφορους συνδιασμούς σαλτσων) και πίτσα το ΣΚ.
Εννοείται πως στο background έπαιζε "βάζει ο Ντούτσε τη στολή του..." για να πάρω το συγχωροχάρτι.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.258
Πόντοι
4.027
Ξεσκίστηκα στον πατριωτισμό σήμερα... Μακαρόνια (με χυμό καρότου μέσα φτιαγμένα), με σάλτσα και τυρί...
Αυτό με το χυμό καρότου όμως είναι πολύ βαρύ, δεν ξέρω αν μπορούμε να το συγχωρέσουμε. Πρέπει να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο του νήματος. Επειδή όμως τα μέλη έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαι, ένεκα και της αργίας, ίσως χρειαστεί να περιμένεις 2-3 μέρες....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.911
Πόντοι
12.756
Αυτό με το χυμό καρότου όμως είναι πολύ βαρύ, δεν ξέρω αν μπορούμε να το συγχωρέσουμε. Πρέπει να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο του νήματος. Επειδή όμως τα μέλη έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαι, ένεκα και της αργίας, ίσως χρειαστεί να περιμένεις 2-3 μέρες....

εχω ηδη καλεσει εκτακτη συνεδρίαση με τα αναπληρωματικα μέλη που ειναι stand by 24ωρες ακριβως γι αυτους τους λόγους , οπως επισης και εκτακτα περιστατικα Κυριακης κτλ :coffee::coffee:

Παει για μπαν ο τυπος , περιμενουμε την αποφαση , αλλα στους διαδρομους εχει βγει ηδη η λαικη ετυμηγορία .. Ειναι για δρόμο :coffee::coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.388
Πόντοι
5.006
Cost ανοιχτά είναι βαγγος για βράδυ?

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
7.258
Πόντοι
4.027
εχω ηδη καλεσει εκτακτη συνεδρίαση με τα αναπληρωματικα μέλη που ειναι stand by 24ωρες ακριβως γι αυτους τους λόγους , οπως επισης και εκτακτα περιστατικα Κυριακης κτλ :coffee::coffee:

Παει για μπαν ο τυπος , περιμενουμε την αποφαση , αλλα στους διαδρομους εχει βγει ηδη η λαικη ετυμηγορία .. Ειναι για δρόμο :coffee::coffee:
Αγαπητό ΔΣ, Να δώσουμε 2η ευκαιρία λόγω εθνικής εορτής ή έχει πέσει σε παράπτωμα και στο παρελθόν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom