Ωχ κατάλαβα.....Του φραπέ η ήταν για φρέντο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωχ κατάλαβα.....Του φραπέ η ήταν για φρέντο
Με τη σπανακοτυροπιτα εγώ συνήθως τρώω έξτρα φέτα. Αλλά και τα τοματινια καλά είναι. Αλλά από το σούπερ μάρκετ?Μετά τους καφέδες, μια σπανακοτυρόπιτα και μισό κιλό τοματίνια, δαγκωτά, κατευθείαν από το πακέτο του σούπερ-μάρκετ.
Η φουρναρισα κάνει Καλή τυρόπιπα??Με τη σπανακοτυροπιτα εγώ συνήθως τρώω έξτρα φέτα. Αλλά και τα τοματινια καλά είναι. Αλλά από το σούπερ μάρκετ?
Η φουρναρισσα είπε ΟΧΙ σήμερα?![]()
Εγώ έχω ομάδα 3 φουρναρισσων. Μαστορισσες με τα όλα τους!Η φουρναρισα κάνει Καλή τυρόπιπα??
βαλε λινκ απο φουρνοΣήμερα η φουρναρισα του εξοχικού είχε φτιάξει σαντουιτσακια μπριος πηρα και μια ζαμπονοτυροπιτα για την λιγούρα
βαλε λινκ απο φουρνο![]()
Λαίλαπα ήταν η χθεσινήΚαλαμάρι γεμιστό γαρίδες ψητές 0 νούμερο μυδοπιλαφο χταπόδι ξυδατο καβουροσαλατα στον ΗΛΙΑ κάτω χατζηκυριακειο ΛΑΙΛΑΠΑ
Με τη σπανακοτυροπιτα εγώ συνήθως τρώω έξτρα φέτα.
ο καλυτερος ο Ηλιας , Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣΚαλαμάρι γεμιστό γαρίδες ψητές 0 νούμερο μυδοπιλαφο χταπόδι ξυδατο καβουροσαλατα στον ΗΛΙΑ κάτω χατζηκυριακειο ΛΑΙΛΑΠΑ
Μας δουλεύει τύπεο καλυτερος ο Ηλιας , Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ![]()
Ξεκάθαρα μιλάω παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς
Ξεκάθαρα μιλάω παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς
Μια τέτοια εν ώρα εργασίας δλδπρεπει να ανοιξουμε νημα για φουρνάρισσες
Πως ηταν αυτο με τα βυζακια φωτο κτλ απο τις γκομενες γυναικες σας κτλ , να ανοιξει ενα και με τις φουρναρισσες που εχει βρει ο καθενας απο εδω και απο εκει,
ωστε να πηγαινουν τα μέλη να τσιμπανε και να παιρνουν και το μάτι τους
η σαν τα νηματα με τα μπουρδελα , που λενε σε ποιο ποια πουτανα ειναι
Τωρα αν ειναι κανεις γάτος και γαμησει κιόλας να το γραφει για να ανεβαζουμε εμεις φωτο με φιδια![]()