ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.418
- Πόντοι
- 5.006
Πω ρε τι γινεταικαναμε το αβοκαντο λιαστη ντομάτα
Πω ρε τι γινεταικαναμε το αβοκαντο λιαστη ντομάτα
Γιατι μισή μεριδα αδελφε?2 σουβλακια κοτοπουλο ψητα, μιση μεριδα πατατες τηγανιτες 1 χωριατικη σαλατα και λιγο ψωμι
Την άλλη μισή την έφαγε περιμένοντας να έρθουν τα κοτοσούβλακα...Γιατι μισή μεριδα αδελφε?
Σε εμενα δινει και κανει τα πάντα.Δινει κώλο?
Τα καταπίνει?
Αυτες είναι οι ουσιαστικές ερωτήσεις. Καλό τριήμερο αλάνια!
Δεν το ξέρει και δεν χρειαζεται να το μαθει.@Zebu το κορίτσι ξέρει ότι τριγυρνάς εδώ μέσα;
Θες να έχουμε ιστορίες χρονιάρες ημέρες;
Τώρα έφτιαξα γκαφ€ για πρωινό με συνοδεία sex όπα έξι μπισκότα. Όμως λόγω άφθονου ποδοσφαίρου έκανα 13 γρουσούζικες κάμψεις πριν
Σούπερ φουντ.
Μπάμιες με τρμένη παρμεζάνα.
Όχι ρε μαν, πάω για ζυμαρικά σήμερα το μεσημέρι και πίτσα το βράδυ.Μετά τους καφέδες, ομελέτα τριών αυγών με καλαμπόκι, πιπεριές και λιαστή ντομάτα.
Καλό εορταστικό τριήμερο σε όλους!
Μακριά από ιταλική κουζίνα ανήμερα την 28η Οκτωβρίου όμως, ε;
Όχι ρε μαν, πάω για ζυμαρικά σήμερα το μεσημέρι και πίτσα το βράδυ.
Κοκορετσι κοντοσουβλι παϊδάκια πατατες σαλατες μπυρονια
Είσαι αισθηματιας ρε..παντρέψου την!Σπανακοπιτα και τυροπιτα σφολιάτα απο τον κοριτσαρο μου. Με τα χερακια του τα φουρνισε και με τα χεράκια του τα ξεφουρνισε και με τα χερακια του μου τα εδωσε.
Μονο λεφτα δεν μου ζητησε, εβσλε την συναδελφο της να μου τα ζητησει. Μ'αγαπαει ρε!
Ανεβαζω την τιμη. 130 ειπα;
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Σωστό....αν πρέπει να πετάξει κάτι ας πετάξει το γιαούρτι...ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ...ΟΥΑΙ,ΦΕΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΙ.Προτιμητέο να πετάξεις το υπόλοιπο γιαούρτι παρά την πετσα
Μετά τους καφέδες, ομελέτα τριών αυγών με καλαμπόκι, πιπεριές και λιαστή ντομάτα.
Καλό εορταστικό τριήμερο σε όλους!
Μακριά από ιταλική κουζίνα ανήμερα την 28η Οκτωβρίου όμως, ε;