Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Το εβαλα και στα Ρωσικα....
Μοναχοφάης σάν τόν @professor x
Το εβαλα και στα Ρωσικα....
Αν και είμαι πιο πολύ με τον αντίπαλο ( Ουκρανία ) το εμπέδωσα μανΤο εβαλα και στα Ρωσικα....
αφου γυρνας γυρω γυρω στα εξαρχεια ξερεις τον λογω τι θα ησουν πουτινικοςΑν και είμαι πιο πολύ με τον αντίπαλο ( Ουκρανία ) το εμπέδωσα μαν
Δικός μου είσαι εσύ.Σπανακοπιτα και τυροπιτα σφολιάτα απο τον κοριτσαρο μου. Με τα χερακια του τα φουρνισε και με τα χεράκια του τα ξεφουρνισε και με τα χερακια του μου τα εδωσε.
Μονο λεφτα δεν μου ζητησε, εβσλε την συναδελφο της να μου τα ζητησει. Μ'αγαπαει ρε!
Ανεβαζω την τιμη. 130 ειπα;
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Dimi δώσε info για τό ουκρανικό πιπινι που ήσουν προχθές καί τά βρίσκουμε μετά
Παίδες ,Dimi δώσε info για τό ουκρανικό πιπινι που ήσουν προχθές καί τά βρίσκουμε μετά
Καί δώρο ένα ταψί γαλακτομπούρεκο ξέχασες νά τό πειςΠαίδες ,
Ο @professor x έχει το τηλέφωνο της Αννούλας από Αγία Παρασκευή .
100 € 1,5 ώρα φουλ με κώλο .
Στείλτε όλοι πμ να σας το δώσει
δεν μας ειπες τι εγινε τελικα την εκανες την καταδρομικη στα εξαρχεια την φοραγε την περουκα που ειπε ο @Maximilien η ηταν ασκεπηςΠαίδες ,
Ο @professor x έχει το τηλέφωνο της Αννούλας από Αγία Παρασκευή .
100 € 1,5 ώρα φουλ με κώλο .
Στείλτε όλοι πμ να σας το δώσει
Όχι γιατί πήγε ΟΑΚΑ και ήταν στεναχωρημένος μετά ο τρύπιοςδεν μας ειπες τι εγινε τελικα την εκανες την καταδρομικη στα εξαρχεια την φοραγε την περουκα που ειπε ο @Maximilien η ηταν ασκεπης
plaka plaka το1986 στο πρωτο μπουρδελο που εσκασα μυτη ηταν στα εξαρχειαΌχι γιατί πήγε ΟΑΚΑ και ήταν στεναχωρημένος μετά ο τρύπιος
Έχω κανονίσει με μάξι να τον βγάλουμε μπουρδελότσαρκα
Παλιός είσαι εσύ μανplaka plaka το1986 στο πρωτο μπουρδελο που εσκασα μυτη ηταν στα εξαρχεια
τι εποχες εκεινες ρε φιλε θυμαμαι πηγαιναμε μπουζουκια στο πλαι στο φιξ και μετα σκαγαμε συγγρου στα τραβελια γινοτανε τις κακομοιρας και μετα πατησια για σουπεςΠαλιός είσαι εσύ μαν
Εγώ το 1986 έκανα μπαλάκια τις μύξες μου
Προτιμητέο να πετάξεις το υπόλοιπο γιαούρτι παρά την πετσαΈγκλημα η αφαίρεση της.
Δινει κώλο?Σπανακοπιτα και τυροπιτα σφολιάτα απο τον κοριτσαρο μου. Με τα χερακια του τα φουρνισε και με τα χεράκια του τα ξεφουρνισε και με τα χερακια του μου τα εδωσε.
Μονο λεφτα δεν μου ζητησε, εβσλε την συναδελφο της να μου τα ζητησει. Μ'αγαπαει ρε!
Ανεβαζω την τιμη. 130 ειπα;
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μα πως θα φάει τόσα ταψιά σπανακόπιτα και τυρόπιτα? Δε θέλει να ξεπουλήσει το μαγαζί και να τα κονομησει ο κοριτσαρος του?
Τι με ήθελες χθες εσύ μίστερ ?καναμε το αβοκαντο λιαστη ντομάτα
για πεςΤι με ήθελες χθες εσύ μίστερ ?