BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Κοκορετσι κοντοσουβλι παϊδάκια πατατες σαλατες μπυρονια
Καλό, αλλά κάτι σου λείπει. Ένα αβοκάντο θα το τραβούσε η ορεξούλα σου ακόμη.
Κοκορετσι κοντοσουβλι παϊδάκια πατατες σαλατες μπυρονια
Είσαι αισθηματιας ρε..παντρέψου την!Σπανακοπιτα και τυροπιτα σφολιάτα απο τον κοριτσαρο μου. Με τα χερακια του τα φουρνισε και με τα χεράκια του τα ξεφουρνισε και με τα χερακια του μου τα εδωσε.
Μονο λεφτα δεν μου ζητησε, εβσλε την συναδελφο της να μου τα ζητησει. Μ'αγαπαει ρε!
Ανεβαζω την τιμη. 130 ειπα;
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Σωστό....αν πρέπει να πετάξει κάτι ας πετάξει το γιαούρτι...ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ...ΟΥΑΙ,ΦΕΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΙ.Προτιμητέο να πετάξεις το υπόλοιπο γιαούρτι παρά την πετσα
Μετά τους καφέδες, ομελέτα τριών αυγών με καλαμπόκι, πιπεριές και λιαστή ντομάτα.
Καλό εορταστικό τριήμερο σε όλους!
Μακριά από ιταλική κουζίνα ανήμερα την 28η Οκτωβρίου όμως, ε;
Ωραίο νόστιμο ψάρι και σπάνιοΣήμερα βρήκα καλκάνι και το έκανα στο φούρνο
βάζω και φώτο μη νομίζετε ότι λέω μαλακίες
Ακολούθησα τη συνταγή του σεφ Ευαγγέλου, πολύ καλήΩραίο νόστιμο ψάρι και σπάνιο
O δήμαρχος είναι μέλος?Καλαμαράκια, κουτσομούρες, σαλάτα χωριάτικη, ταραμοσαλάτα, πατάτες τηγανητές σπέσιαλ, μπύρες και κοκακολα νορμαλ για ξέπλυμα στο καφενείο μεζεδοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο, μαζί με τον Δήμαρχο παλαιού Φαλήρου. Το βράδυ είμαι καλεσμένος σε ανατολίτικο
Μπλόκαρε το inbox του ή όχι ακόμα?Παίδες ,
Ο @professor x έχει το τηλέφωνο της Αννούλας από Αγία Παρασκευή .
100 € 1,5 ώρα φουλ με κώλο .
Στείλτε όλοι πμ να σας το δώσει
Η Αννούλα θέλει το γαλακτομπούρεκο δώρο ή εσύ?Καί δώρο ένα ταψί γαλακτομπούρεκο ξέχασες νά τό πεις
Δε μας νοιάζουν μαν οι προσωπικότητες ,αλλά το τσιμπημαΚαλαμαράκια, κουτσομούρες, σαλάτα χωριάτικη, ταραμοσαλάτα, πατάτες τηγανητές σπέσιαλ, μπύρες και κοκακολα νορμαλ για ξέπλυμα στο καφενείο μεζεδοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο, μαζί με τον Δήμαρχο παλαιού Φαλήρου. Το βράδυ είμαι καλεσμένος σε ανατολίτικο
Exει μισά ψητά κοτόπουλα εκεί η πρέπει να τους ικετεψεις για να κόψουν το μισό;;;μισο κοτοπουλο ψητο απο Βασιλοπουλο,πατατες μακκειν ψητες,σαλατουλα με ντοματινια,πιπεριες Φλωρινης,ΛΕΥΚΟ κρεμμυδι,μαρουλι
ολοκληρο πηρα το αλλο μισο θα το φαω αυριοExει μισά ψητά κοτόπουλα εκεί η πρέπει να τους ικετεψεις για να κόψουν το μισό;;;
Σήμερα αφήνεις μισό κοτόπουλο, αύριο θα κόβεις το πιτογυρο στη μέση γιατί χορτασες... Δεν είναι πράματα αυτά κύριε, εδώ είναι νήμα καλοφαγάδων!!ολοκληρο πηρα το αλλο μισο θα το φαω αυριο