professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.584
- Πόντοι
- 11.096
Δωρεάν είναι μαν, μαζί με τά...... αλλά δώρο και τό ταψίΗ Αννούλα θέλει το γαλακτομπούρεκο δώρο ή εσύ?
Δωρεάν είναι μαν, μαζί με τά...... αλλά δώρο και τό ταψίΗ Αννούλα θέλει το γαλακτομπούρεκο δώρο ή εσύ?
Τα ντολμαδάκια, γιαλαντζι ή με κιμά?Σαρδέλες, γαύρο μαρινάτο, ντολμαδάκια, και μπίρες σε λίγο.
Περιμένω @Νίπλης να πει ...
Με έχει φάει η περιέργεια
Να η επόμενη ψηφοφορία ...Τα ντολμαδάκια, γιαλαντζι ή με κιμά?
Τα ντολμαδάκια, γιαλαντζι ή με κιμά?
Κοφτό η σπαγγέτι?Μακαρόνια με κιμά κύριοι για βράδυ.
Το έριξα έξω σήμερα
Διάβαζα το νήμα στο Σ40-42 και παρασύρθηκα.
Συνήθως δεν τρώω τόσο το βράδυ.
Σπαγγέτι μαν, μαλακίες θα κάνουμε;Κοφτό η σπαγγέτι?
Συμπάσχω μαν μαζί σου, και εγώ από τόν καημό μου με αυτά που διάβασα χτύπησα μία σπέσιαλ πίτσα από fan και σκορδοψωμο μαζί με κόλα zero.Μακαρόνια με κιμά κύριοι για βράδυ.
Το έριξα έξω σήμερα
Διάβαζα το νήμα στο Σ40-42 και παρασύρθηκα.
Συνήθως δεν τρώω τόσο το βράδυ.
Πόσο 1 κιλο θα τσιμπήσειςΣπαγγέτι μαν, μαλακίες θα κάνουμε;
Το κοφτό το δίνω στα γατιά
Ωραίος 10 κομμάτια?Συμπάσχω μαν μαζί σου, και εγώ από τόν καημό μου με αυτά που διάβασα χτύπησα μία σπέσιαλ πίτσα από fan και σκορδοψωμο μαζί με κόλα zero.
Βουκολε φιλε μου γλυκακι δεν εφαγες;κεφτεδακια με πατατες τηγανητες, αγγουροντοματα φετα και πορτοκαλαδα Λουξ
Ντολμαδάκια γιαλαντζι χωρίς κιμά αλλά....Γιαλαντζί, ντε !
Χωρίς κιμάδες.
Ντολμαδάκια γιαλαντζι χωρίς κιμά αλλά....
Λαχανοντολμάδες με κιμά.
Υπάρχουν αντιρρήσεις, να βγει σε ψηφοφορία?
Οικονομική κρίση κυριε Ζαμπουνη, δεν μπορούν όλοι να παίρνουν κοτόπουλα απο τη φάρμα Μπράλου...Αν ηταν καλοφαγαδες δεν θα παιρνανε ψητο κοτοπουλο απο τον ΑΒ... το μισο η ολοκληρο ειναι το λιγοτερο
Σε λιγο θα παιρνουν προβατινα απο τα ΙΚΕΑ (κ θα θελει κ συναρμολογηση)
Μπλε?κεφτεδακια με πατατες τηγανητες, αγγουροντοματα φετα και πορτοκαλαδα Λουξ
Δεν μιλαμε για νωπο αλλα για ψημενο, τοσες ψησταριες υπαρχουνΟικονομική κρίση κυριε Ζαμπουνη, δεν μπορούν όλοι να παίρνουν κοτόπουλα απο τη φάρμα Μπράλου...
Παντα με ανθρακικο
Αγαπημενο φαι. Με πατατες και χορτα ακομα καλυτερα.κεφτεδακια με πατατες τηγανητες, αγγουροντοματα φετα και πορτοκαλαδα Λουξ