ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
Καλά πάρε τη μπανανα από χθες και βλέπουμεΈχω κάτι γαλακτομπουρεκα από προχθές λίγο ξυνισμενα θα τα φάω όταν θα παίζει ο Ολυμπιακός
Καλά πάρε τη μπανανα από χθες και βλέπουμεΈχω κάτι γαλακτομπουρεκα από προχθές λίγο ξυνισμενα θα τα φάω όταν θα παίζει ο Ολυμπιακός
Εμένα αλλού πήγε το μυαλό μου... Α να χαθώ ο πρόστυχος!!
Πράγματι...τι γίνεται εκεί δεξιά;Τη λαχανόσουπα μας δείχνεις? Αυτό εκεί πάνω δεξιά που φαίνεται να έχει κρεατάκι, το κρατάς κρυφό?
Γιατί ετσουξε;Ένταξει, έτσουξε κόσμο η τεσσάρα από το Λονδίνο, αλλά μην το κάνουμε θέμα.
Δεν είναι δα, ότι δεν το περιμένατε κιόλας, με την ομάδα που έχετε.
Έχω μούσμουλα τύπε δεν μου χρειάζεταιΚαλά πάρε τη μπανανα από χθες και βλέπουμε
Μαν τα προχτεσινα γαλακτομπούρεκο είναι τα καλύτερα, έχει μαλακώσει το φύλλο από το σιρόπι, μ αρέσουν καλύτερα από τα φρεσκα ... Αν ξινισαν μάλλον είναι από τότε που πήγατε καλά στη μπαλα στην Ευρώπη.Έχω κάτι γαλακτομπουρεκα από προχθές λίγο ξυνισμενα θα τα φάω όταν θα παίζει ο Ολυμπιακός
Νάτος ρε ο λα'ι'κος άνθρωπος..μούσμουλα ρε...ούτε ανανάδες,ούτε αβοκάντο...!Έχω μούσμουλα τύπε δεν μου χρειάζεται
Δεν έχει να κάνει με την ήττα αλλά με το σκορΈνταξει, έτσουξε κόσμο η τεσσάρα από το Λονδίνο, αλλά μην το κάνουμε θέμα.
Δεν είναι δα, ότι δεν το περιμένατε κιόλας, με την ομάδα που έχετε.
Τα νιοκι που ειχαν απο χτες ήταν δεξιάΠράγματι...τι γίνεται εκεί δεξιά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί ετσουξε;
Δεν ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα;
False alarm... Για κανα χοιρινό γλυκόξινη ή κάτι τέτοιο με κρεατομπουκιες το πέρασα... Φατο με την ησυχία σου, δε ζηλεύω...Τα νιοκι που ειχαν απο χτες ήταν δεξιά
Είχαν και κοτόπουλο σήμερα, εκτός από τα υπολοιπαFalse alarm... Για κανα χοιρινό γλυκόξινη ή κάτι τέτοιο με κρεατομπουκιες το πέρασα... Φατο με την ησυχία σου, δε ζηλεύω...
Περίσσεψε από χθές στο ΟΑΚΑ γιαούρτι πρόβειο σε πήλινο .Έκανα παραγγελία για της 8.30 ενόψει του παιχνιδιού της παναθας ιταλικά σάντουιτς από το la casa pinsa, ένα με προσούτο μοτσαρέλα ντοματινια κρέμα ρικοτα ρόκα και ντρέσινγκ βαλσαμικου, και ένα με φιλέτο κοτόπουλου παρμεζάνα μπέικον αισμπεργκ και σέζαρ ντρέσινγκ, πάντα με κοκακολα νορμαλ
Στείλε αφθονοΠερίσσεψε από χθές στο ΟΑΚΑ γιαούρτι πρόβειο σε πήλινο .
Να στείλω ?
Όχι έχωΠερίσσεψε από χθές στο ΟΑΚΑ γιαούρτι πρόβειο σε πήλινο .
Να στείλω ?
Κοίταξε στην 85 tv βάλε πλεξιγκλας να είσαι σιγουροςΌχι έχω
Κράτα το γιαούρτι με την πέτσα και πέτα του το πήλινο...Περίσσεψε από χθές στο ΟΑΚΑ γιαούρτι πρόβειο σε πήλινο .
Να στείλω ?
Κωλομπαραδες και οι δυο.Και επειδή @ΑΝΤΖΕΛΟ καί @dimigoall μου τα πράξατε, δεκαοκτώ και δεκαοκτώ τριανταδυο στα αρχιδια μου σάς γράφω και τούς δύο
Και επειδή @ΑΝΤΖΕΛΟ καί @dimigoall μου τα πράξατε, δεκαοκτώ και δεκαοκτώ τριανταδυο στα αρχιδια μου σάς γράφω και τούς δύο