cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.999
- Πόντοι
- 3.556
αυτοί που ξέρουν μπορούν και με αναγνωρίζουνΑν είναι κρυφή γιατί μας την μοστραρεις εδώ;
αυτοί που ξέρουν μπορούν και με αναγνωρίζουνΑν είναι κρυφή γιατί μας την μοστραρεις εδώ;
Η πέτσα είναι το καλύτερο150 γραμμαρια προβειο παραδοσιακο γιαουρτι (εβγαλα την πετσα) με 3 καρυδια τριμμενα απο πανω 1 κουταλια της σουπας φρεσκο μελι 5-6 σταφιδες και 1 φετα ψωμι ολικης
Πάρε και σως κεζεκουχεν παραδοσιακού γλυκού ΓερμανίαςΏρα για καλαμάκια λαιτ πατατουλες πιτουλες
Έγκλημα η αφαίρεση της.Η πέτσα είναι το καλύτερο
Μήνυση χτες του πουστη. Δωστον κανονικά.Έγκλημα η αφαίρεση της.
Πέτσα πάλιΜήνυση χτες του πουστη. Δωστον κανονικά.
Ελεος....
Σπανακοπιτα και τυροπιτα σφολιάτα απο τον κοριτσαρο μου. Με τα χερακια του τα φουρνισε και με τα χεράκια του τα ξεφουρνισε και με τα χερακια του μου τα εδωσε.Δυο τυρόπιτες (το γκομενοπιπινακι, που ηταν πισω απο τον παγκο, υποστηριζει 130αρι καθαρο, χριστε μου τι ματια ειχε)
άμα είναι να βγάζεις την πέτσα γιατί αγοράζεις με πέτσα ?150 γραμμαρια προβειο παραδοσιακο γιαουρτι (εβγαλα την πετσα) με 3 καρυδια τριμμενα απο πανω 1 κουταλια της σουπας φρεσκο μελι 5-6 σταφιδες και 1 φετα ψωμι ολικης
Δώσε διεύθυνση σφολιατοπωλείου να κάνουμε deal μανΣπανακοπιτα και τυροπιτα σφολιάτα απο τον κοριτσαρο μου. Με τα χερακια του τα φουρνισε και με τα χεράκια του τα ξεφουρνισε και με τα χερακια του μου τα εδωσε.
Μονο λεφτα δεν μου ζητησε, εβσλε την συναδελφο της να μου τα ζητησει. Μ'αγαπαει ρε!
Ανεβαζω την τιμη. 130 ειπα;
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Οχι (Ελληνικα) Nein (Γερμανικά) No (Αγγλικα) Ne (Βουλγαρικα) Ανιο (Κορεατικα) Χαϊρ (Τουρκικα) Νιετ (Ρωσικα)Δώσε διεύθυνση σφολιατοπωλείου να κάνουμε deal μαν
Δηλώνω εκδήλωση ενδιαφέροντος
Οχι (Ελληνικα) Nein (Γερμανικά) No (Αγγλικα) Ne (Βουλγαρικα) Ανιο (Κορεατικα) Χαϊρ (Τουρκικα)
Το εβαλα και στα Ρωσικα....
Μοναχοφάης σάν τόν @professor x
Αν και είμαι πιο πολύ με τον αντίπαλο ( Ουκρανία ) το εμπέδωσα μανΤο εβαλα και στα Ρωσικα....
αφου γυρνας γυρω γυρω στα εξαρχεια ξερεις τον λογω τι θα ησουν πουτινικοςΑν και είμαι πιο πολύ με τον αντίπαλο ( Ουκρανία ) το εμπέδωσα μαν
Δικός μου είσαι εσύ.Σπανακοπιτα και τυροπιτα σφολιάτα απο τον κοριτσαρο μου. Με τα χερακια του τα φουρνισε και με τα χεράκια του τα ξεφουρνισε και με τα χερακια του μου τα εδωσε.
Μονο λεφτα δεν μου ζητησε, εβσλε την συναδελφο της να μου τα ζητησει. Μ'αγαπαει ρε!
Ανεβαζω την τιμη. 130 ειπα;
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
Dimi δώσε info για τό ουκρανικό πιπινι που ήσουν προχθές καί τά βρίσκουμε μετά
Μοναχοφάης σάν τόν @professor x
Παίδες ,Dimi δώσε info για τό ουκρανικό πιπινι που ήσουν προχθές καί τά βρίσκουμε μετά