Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.656
τα συνόδευες με ριζογκοφρέτες?Κόκκορα με χυλοπίτες, τριμμένη μυτζήθρα και αγγουροντομάτα.
Βίντατζ καταστάσεις!
τα συνόδευες με ριζογκοφρέτες?Κόκκορα με χυλοπίτες, τριμμένη μυτζήθρα και αγγουροντομάτα.
Βίντατζ καταστάσεις!
Μου είχαν τελειώσει, τις είχα βάλει όλες για στοπ στις πόρτες προχθές που φύσαγετα συνόδευες με ριζογκοφρέτες?
Μεγαλύτερη απόλαυση το τρίμπαλο του Θρύλου.Κοντοσούβλι, πατάτες, φέτα παρέα με το τριμπαλο μέχρι τώρα.
Περιμένουμε review.Τύποι σήμερα έφαγα τον πρώτο μουσακά της κόρης.
Παρακαλώ για τη στήριξή σας
Προς το παρόν πάρε σως από Καβουροσαλατα να βάλεις στο γαύρο για τα άλλα βλέπουμε στο μέλλοντηγανητό γαύρο με χωριάτικη από Αχιλλέας Βεργίνα εδώ στα εξάρχεια, ντελίβερι. Κάθε μέρα από αυτούς παίρνω.
κανα καλό παλικάρι εδώ κοντά στην περιοχή, κατά προτίμηση με μεγάλη πούτσα και να έχει σπουδάσει και σεφ να γνωριστούμε;
υγ1 πάντως αυτός που άνοιξε αυτό το θρεντ... πρέπει να έχει σπουδάσει μάρκετινγκ/επικοινωνία....
θέμα που βρήκε.... όλοι τρώμε κάθε μέρα τουλάχιστον 1 φορά, αν συνεχίσουμε να γράφουμε εδώ τι τρώμε κάθε φορά θα γίνει το θρεντ με τα περισσότερα μηνύματα σε χρόνο dt...
υγ2 αναρωτιέμαι αν μπορώ να ανεβάζω φώτος κι εγώ τις πούτσες που τρώω καθημερινά
Και τοσο χαλια που να μην τρωγεται να ητανε, ευχαριστω θα πεις. Την χαρτζηλικωσες για τον κοπο της;Τύποι σήμερα έφαγα τον πρώτο μουσακά της κόρης.
Παρακαλώ για τη στήριξή σας
Χαλιά όχι, μέτριο...Και τοσο χαλια που να μην τρωγεται να ητανε, ευχαριστω θα πεις. Την χαρτζηλικωσες για τον κοπο της;
Ντροπη ρε.Χαλιά όχι, μέτριο...
Δίνω πάντα την αμέριστη αγάπη μου καθώς είμαι πολύ άπλας
Καλά που σου έχει χαλάσει το ρ...Ντοπη ρε.
Το εσιαξαΚαλά που σου έχει χαλάσει το ρ...
Κόκκορα με χυλοπίτες, τριμμένη μυτζήθρα και αγγουροντομάτα.
Βίντατζ καταστάσεις!