BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.842
- Πόντοι
- 3.556
Σε λίγο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες και φασολάκια για μεσημέρι.
Aπιστευτη σπατάλη το να μπαίνει μοσχαρίσιο κρέας για γύρο και όχι σε ένα ωραίο κοκκινιστό...καθόλου γευστικό ,για μένα χάνει κατά πολύ σε σούβλα γύρου.Λόγω εξωτερικών εργασιών σήμερα δεν μπήκε κατσαρόλα.
Χτυπήσαμε παραγγελία εξωτερική με πιτογυρα κλπ υγιεινά.
Η αφεντια μου πρόλαβε ένα πίτα με ντονέρ εμπλουτισμένο με μπόλικη μουστάρδα, πατάτες, ντομάτα και ένα λουκάνικο χωριάτικο με πατάτες τηγανητές.
Τζατζικια κλπ τα απεχθάνομαι.
Σβήσιμο με κοκακολα κανονική.
Γλυκάκι το απόγευμα.
Αρκεί να μην έχει μύτη ωσάν μπουγατσομαχαιρο γιατί δεν το σωζει ούτε με γυαλιά...Το δουλεύει καλά το μπουγατσομάχαιρο βλέπω η γαμιόλα η φουρνάρισσα ...
Από Δευτέρα εργάζεται στην βίλα στα ΝότιαΣήμερα στο εξοχικό για τετραήμερο και ξεκούραση, ο μάγειρας απολύθηκε, αγόρασα ένα κοτόπουλο ψητό με πατάτες τηγανητές, φέτα Κωσταρελος 24μηνης ωρίμανσης,και μια μουσταλευριά
Και εγώ νότια είμαιΑπό Δευτέρα εργάζεται στην βίλα στα Νότια
Εννοώ την δική μου , μόλις προσελήφθη και του έδωσα ρεπό να ξεκουραστεί μέχρι ΔευτέραΚαι εγώ νότια είμαι
Σε πολλά κυριλέ και εναλλακτικά εστιατόρια Αθήνας σερβίρουν κολυβα για επιδόρπιο.κολυβα
ψαροσουπα
Πάρε και μπάμιεςΣε λίγο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες και φασολάκια για μεσημέρι.
Μια χαρα τυπεΕτοιμάζομαι για βρώμικο και μπυρα στο γήπεδο ;-)
Τσακο και λικερακιΤο στόμα μου αισθάνθηκε μια μοναξιά, θα φάω βουτηματα και θα πιω ένα τσάι με γεύση μήλου
Είσαι δυνατός.Κόκκορα με χυλοπίτες, τριμμένη μυτζήθρα και αγγουροντομάτα.
Βίντατζ καταστάσεις!