argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.949
- Πόντοι
- 9.297
Μιλφαρα;;;Kinder έκπληξη
Μιλφαρα;;;Kinder έκπληξη
Νεα ψηφοφορία. @Νίπλης rules
Η προηγουμενη βρηκε νικητρια την επιλογη να γεμιζει το πιατο, γαμω τις γκουρμεδιες σας, γαμω.
Εως δυο ψηφους.
@professor x
Δοκιμασα να σε βοηθησω αλλα δεν γινεται.μαλακα μου δεν το πιστευω , ψηφισα λαθος κουραμπιεδες
Ζεμπου ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
καλα με συγχωρειςΔοκιμασα να σε βοηθησω αλλα δεν γινεται.
Ας προσεχες.
Τα έκανα και μπέργκερ να ξέρειςΚαλά εσύ δεν έχεις φιλότιμο, το ξέρουμε.
Τα κεφτεδάκια ρε δεν τα σεβάστηκες που τα έβαλες στο ίδιο στομάχι με τις ριζοντροπές;;;;
συγνώμη που δεν τρώμε γάλα με πριονίδι αντί για κορν φλέικς το πρωί μανΤι ευαίσθητα εντερακια έχετε εσείς οι μεγαλοαστοί...
συγνώμη που δεν τρώμε γάλα με πριονίδι αντί για κορν φλέικς το πρωί μαν
Σιγά μην τα τρώω αυτά για πρωί...για να είμαι μέσα στην ντάγκλα και να θέλω τρεις καφέδες για να ανοίξει το μάτι μου;...άσε που μετά από δύο ώρες θα πεινάω πάλι.Τα έκανα και μπέργκερ να ξέρεις
έβαλα το κεφτεδάκι ανάμεσα σε 2 ριζογκοφρέτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω ξαναδεί πιο ανίερο σάντουιτς...σκέτη βλασφημία.Τα έκανα και μπέργκερ να ξέρεις
έβαλα το κεφτεδάκι ανάμεσα σε 2 ριζογκοφρέτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε βλέπεις μάστερ σεφ μάλλονΔεν έχω ξαναδεί πιο ανίερο σάντουιτς...σκέτη βλασφημία.
Καλημέρα κύριοι.
Καφεδερα εσπρεσακι με μπουγάτσα ζεστή ζεστή καί δωράκι φρέσκος χυμός πορτοκάλι από τά χεράκια της φουρναρισας για ενέργεια.
Υ.Γ προσωπικούς χαιρετισμόυς τής φουρναρισας στον @Zebu
Χρυσοχέρα......Το δουλεύει καλά το μπουγατσομάχαιρο βλέπω η γαμιόλα η φουρνάρισσα ...
Κράτα χώρο για το βράδυΚανελόνια με κιμά , μπεσαμέλ , λογικά μιλάμε για όλο το Pyrex , θα δείξει .
Θα σβήσω με zero
Την κανελλωνει βλέπω τη δικιά της το κορίτσι.Καλημέρα κύριοι.
Καφεδερα εσπρεσακι με μπουγάτσα ζεστή ζεστή καί δωράκι φρέσκος χυμός πορτοκάλι από τά χεράκια της φουρναρισας για ενέργεια.
Υ.Γ προσωπικούς χαιρετισμόυς τής φουρναρισας στον @Zebu
Μπροστά σού όι interpol CIA FBI GSI κλπ...είναι γατάκια.Την κανελλωνει βλέπω τη δικιά της το κορίτσι.
Τυχερουλη.
Η άλλη είναι σκέτη μόνο με ζάχαρη,μάλλον η δική σου είναι αυτή.
Τα master classes βλέπω κυρίως...τα υπόλοιπα μέρη ,όχι ιδιαίτερα.δε βλέπεις μάστερ σεφ μάλλον