Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.649
- Πόντοι
- 3.656
έχω την εντύπωση ότι κρύβεις τα γκουρμέ πράγματα του μενού για να είσαι κοντά σε αυτά που τρώμε εμείς οι πλεμπαίοιΜακαρονια με σάλτσα
Ντομάτα σαλάτα
Παστουρμάς.
έχω την εντύπωση ότι κρύβεις τα γκουρμέ πράγματα του μενού για να είσαι κοντά σε αυτά που τρώμε εμείς οι πλεμπαίοιΜακαρονια με σάλτσα
Ντομάτα σαλάτα
Παστουρμάς.
H Τετάρτη είναι μέρα νηστείας.έχω την εντύπωση ότι κρύβεις τα γκουρμέ πράγματα του μενού για να είσαι κοντά σε αυτά που τρώμε εμείς οι πλεμπαίοι
Νηστεία με παστουρμά κάνω και εγώ αν είναι μαν ...H Τετάρτη είναι μέρα νηστείας.
Περίμενε αύριο.
Κοίτα την μεγάλη εικόνα...δεν έφαγε κάνα κοκκινιστό με τα μακαρόνια παρά μόνο λίγο παστουρμά έτσι για επιδόρπιο.Νηστεία με παστουρμά κάνω και εγώ αν είναι μαν ...
Ρεβύθια με ρώσικη? Σου έχω κάνει αναφορά να ξέρεις!Xτυπησα ρεβυθια με ρωσική ( απρόσμενα καλός συνδυασμός), ελιές και μπόλικο ψωμί για άλματα εις βάθος.
Σαλάτα πατζάρι με μπόλικο καρύδι και σκόρδο.
Για επιδόρπιο Φερερο Ροσε... για μια δόση γλυκειας πολυτελείας μετά τα ταπεινα πλην ομως υπέροχα ρεβύθια.
Είπα να πειραματιστω με κάτι που δεν είναι μια συμβατική επιλογή όπως ταραμάς η έστω μελιτζανοσαλάτα...Ρεβύθια με ρώσικη? Σου έχω κάνει αναφορά να ξέρεις!
βάφτισες και εσύ τον παστουρμά φασόλια ε?H Τετάρτη είναι μέρα νηστείας.
Περίμενε αύριο.
Ήρθε ποικιλία προέδρου λαιλαπαΕγώ ψήφισα από τα χέρια της φουρναρισας, τώρα τι έχουν πιάσει πριν δεν ξέρω
Τσακω και σως τζατζικιου να περί- χυσεις από πάνωΉρθε ποικιλία προέδρου λαιλαπα
Ξεφευγεις απο το ξινο και πας στο ξυδο-σκορδατο. Μ'αρεσεις...Τσακω και σως τζατζικιου να περί- χυσεις από πάνω
Όχι βέβαια.βάφτισες και εσύ τον παστουρμά φασόλια ε?
Ψήφισα.Νεα ψηφοφορία. @Νίπλης rules
Η προηγουμενη βρηκε νικητρια την επιλογη να γεμιζει το πιατο, γαμω τις γκουρμεδιες σας, γαμω.
Εως δυο ψηφους.
@professor x
Μπριζολες και κεμπαπια;Ήρθε ποικιλία προέδρου λαιλαπα
Μαζι με τα χριστουγεννιατικα γλυκα, σου δινει η ιδια και το νουμερακι.Ψήφισα.
Η τελευταία επιλογή πάει πακέτο με το τηλέφωνο της φιυρναρισσας σε πμ;
Είμαι των άκρων ...θρησκευόμενος μπουρδελιαρης και ΠΑΟΚτσης ροκας .Ρεβίθια με ferrero rocher ?
Κάτσε καλά ρε μπρο
Θα φας πλόκ
Έχει ρε φουλ κοντοσουβλι κεμπαπ μπριζολάκια γύρο σουτζουκι σαλάτα άφθονη μπυρεςΤσακω και σως τζατζικιου να περί- χυσεις από πάνω
Οκ μαν κέρδισες, σου στέλνω το βίντεο με τη ΛιόλιουΈχει ρε φουλ κοντοσουβλι κεμπαπ μπριζολάκια γύρο σουτζουκι σαλάτα άφθονη μπυρες