Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.018
- Πόντοι
- 28.246
Εχω περάσει μαγουλαδες, αρα παιδια δεν κάνω.Θες να γκαστρωθεις τύπε ?
Εχω περάσει μαγουλαδες, αρα παιδια δεν κάνω.Θες να γκαστρωθεις τύπε ?
Θες να γκαστρωθεις τύπε ?
γιατί σε χαλάνε μελομακάρονα με CEΟχι ρε μαλακα απο Λιντλ ... ειπαμε
νομιζω υπαρχει ορος στο νοσοκομειακο μου συμβολαιο οτι δεν με καλυπτει αν εχω φαει απο τα λιντλγιατί σε χαλάνε μελομακάρονα με CE
Εχω περάσει μαγουλαδες, αρα παιδια δεν κάνω.
υπερβάλλουν άλλοι τρώνε μονίμως από εκεί και δεν έχουν πάθει (σχεδόν) τίποτανομιζω υπαρχει ορος στο νοσοκομειακο μου συμβολαιο οτι δεν με καλυπτει αν εχω φαει απο τα λιντλ
Τις περασα στην εφηβεια. Οσοι περάσαμε μαγουλαδες μεγαλοι, λογω του οτι η αναρρωση ηταν δυσκολη, σε καποιους μεινσνε κουσούρια. Εμενα μου εμεινε ολοκληρο το σεξουαλικο συστημα off.τι ειναι αυτο παλι ;; κανα μία σοφία των γερόντων ;; , για πες εξηγα μαν
Ναι ρε αφού ήρθαν 2 κουτιά φρεσκαδουραΠερίσσεψε καθολου απο το μιλφειγ της Αναστασιας, φιλε;
Καφεδες...πληθυντικός...για πόσους μιλάμε δηλαδή;;;;Μετά τους πρωινούς καφέδες, ένα σάντουιτς με αβοκάντο, καλαμπόκι, ρόκα, και σπανάκι, στα βιαστικά.
Υγιεινη διαστροφή...Τζίμης Πανουσης-Κατερινα Στανίση ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!Πρωινό βρώμη γάλα, αμύγδαλα , μέλι , φυστικοβουτυρο
Εσπρέσο ριστρετο Χ 2
Μεσημέρι , μπριζόλα μοσχάρι γάλακτος, μπρόκολο, καρότο κουνουπιδι
Μπαίνω σε διατροφή…
Κάτι ελαφρύ...παπάρα δηλαδη...Κάτσε να δεις και το βραδινο
Γιαούρτι μέλι και ξηρούς καρπούς.Κάτι ελαφρύ...παπάρα δηλαδη...
Θα πέσει λαίλαπα τον Δεκέμβρη μαν ...Αγαπητα μέλη ,
κηρύσσω την εναρξη των μελομακαρονων
Σιγα σιγα να ξεκινήσουμε να λεμε μαγαζια με καλα , αφράτα , μαλακά και μελωμένα
Πρεπει να ανοιξει και ενας διαγωνισμος
Πολύ καλή τακτική η εναλλαγή ελαφρού και καλού φαγητού που έχει περαστεί και στην θρησκεία ...μετά τις μέρες νηστείας ακολουθεί κρεοφαγία.Γιαούρτι μέλι και ξηρούς καρπούς.
Αύριο θα γουρουνιασω αφού έχει γήπεδο και βρώμικο ;-)
Σούπερ φουντ το μελομακάρονο;Θα πέσει λαίλαπα τον Δεκέμβρη μαν ...
Από τα αγαπημένα super food
Προτιμώ την βρώμη με γιαούρτι ,ταιριάζουν πιο καλά οι γεύσεις.Πρωινό βρώμη γάλα, αμύγδαλα , μέλι , φυστικοβουτυρο
Εσπρέσο ριστρετο Χ 2
Μεσημέρι , μπριζόλα μοσχάρι γάλακτος, μπρόκολο, καρότο κουνουπιδι
Μπαίνω σε διατροφή…
Ρε ήμουνα ακόμα στην προηγούμενη συζήτηση με τα μελομακάρονα και διάβασα : μελομακάρονα με σάλτσα .Μακαρονια με σάλτσα
Ντομάτα σαλάτα
Παστουρμάς.