Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.006
- Πόντοι
- 3.656
γιατί θα έχει μπύρα στη φυλακή?οταν θα πας μπουζου μην τολμησεις και κλεψεις θα σε μαχαιρωσουν με ξυριστικες λεπιδες
με αυτοσχέδια μαχαίρια σε μαχαιρώνουν
γιατί θα έχει μπύρα στη φυλακή?οταν θα πας μπουζου μην τολμησεις και κλεψεις θα σε μαχαιρωσουν με ξυριστικες λεπιδες
σε ενημερωσαγιατί θα έχει μπύρα στη φυλακή?
με αυτοσχέδια μαχαίρια σε μαχαιρώνουν
δεν έχω να φοβηθώ κάτι επειδή είμαι ένας ευυπόληπτος πολίτης με καθαρό κούτελο στην κοινωνίασε ενημερωσα
βγαζουν την λεπιδα απο το ξυραφακι και σε καρφωνουν πολλες φορες
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
Τσάκο και κρέμα τυροκαυτερης5 καλαμάκια κοτόπουλο 5 χοιρινό σαλατα πατατες κολα λαιλαπα
Ρε μλκ άρρωστος είσαι από το τζατζίκι στη μουσταλευριά,πω ρε πουστηΓύρος χοιρινος, πατάτες, τζατζίκι, ντοματοσαλατα,για επιδόρπιο μουσταλευριά
Γιατί μαν ωραίος συνδυασμός είναιΡε μλκ άρρωστος είσαι από το τζατζίκι στη μουσταλευριά,πω ρε πουστη
τσακω παγωτινιΡε μλκ άρρωστος είσαι από το τζατζίκι στη μουσταλευριά,πω ρε πουστη
Ε τσακο ρε μπουστηΓιατί μαν ωραίος συνδυασμός είναι
ΑΝΤΖΕΛΟ τον γύρο τον ξυρίζεις η τον τρως έτσι?Ε τσακο ρε μπουστη
Ποτε θα έρθεις ρε μπουστη να πάμε Βαγγέλη 1968ΑΝΤΖΕΛΟ τον γύρο τον ξυρίζεις η τον τρως έτσι?
Από Δευτέρα θα είμαι πίσωΠοτε θα έρθεις ρε μπουστη να πάμε Βαγγέλη 1968
ΟκΑπό Δευτέρα θα είμαι πίσω
Nα οργανώσουμε ένα επισκεπτήριο ρε σεις...οταν θα πας μπουζου μην τολμησεις και κλεψεις θα σε μαχαιρωσουν με ξυριστικες λεπιδες
Μόνος;;;;5 καλαμάκια κοτόπουλο 5 χοιρινό σαλατα πατατες κολα λαιλαπα
Υπάρχει υπό επεξεργασία νομοσχέδιο που θα ποινικοποιεί τις ριζογκοφρέτες.δεν έχω να φοβηθώ κάτι επειδή είμαι ένας ευυπόληπτος πολίτης με καθαρό κούτελο στην κοινωνία
τι σχέση έχω εγώ με τους ποινικούς?
Αν θελει κάποιος να ξερασει για να ξεσουρωσει νομιζω είναι καλό...Γιατί μαν ωραίος συνδυασμός είναι
Όχι με μια γαταΜόνος;;;;