cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.275
- Πόντοι
- 3.556
Από Δευτέρα θα είμαι πίσωΠοτε θα έρθεις ρε μπουστη να πάμε Βαγγέλη 1968
Από Δευτέρα θα είμαι πίσωΠοτε θα έρθεις ρε μπουστη να πάμε Βαγγέλη 1968
ΟκΑπό Δευτέρα θα είμαι πίσω
Nα οργανώσουμε ένα επισκεπτήριο ρε σεις...οταν θα πας μπουζου μην τολμησεις και κλεψεις θα σε μαχαιρωσουν με ξυριστικες λεπιδες
Μόνος;;;;5 καλαμάκια κοτόπουλο 5 χοιρινό σαλατα πατατες κολα λαιλαπα
Υπάρχει υπό επεξεργασία νομοσχέδιο που θα ποινικοποιεί τις ριζογκοφρέτες.δεν έχω να φοβηθώ κάτι επειδή είμαι ένας ευυπόληπτος πολίτης με καθαρό κούτελο στην κοινωνία
τι σχέση έχω εγώ με τους ποινικούς?
Αν θελει κάποιος να ξερασει για να ξεσουρωσει νομιζω είναι καλό...Γιατί μαν ωραίος συνδυασμός είναι
Όχι με μια γαταΜόνος;;;;
Θα παραγγέλνει μέσω διαδικτύου όπως κάνουν οι γκομενες για τσαντικα,καλλυντικά ,ρούχα κτλ..Υπάρχει υπό επεξεργασία νομοσχέδιο που θα ποινικοποιεί τις ριζογκοφρέτες.
Εκεί να σε δω...
Παλι καλά...ολα αυτα ήταν για δυο λοιπόν.Όχι με μια γατα
Λες να περάσει στην παρανομία;Θα παραγγέλνει μέσω διαδικτύου όπως κάνουν οι γκομενες για τσαντικα,καλλυντικά ,ρούχα κτλ..
Θα λέμε ότι έχουμε συναγωνιστή στην παρανομία και θα μουσκευουν οι γκόμενες...Λες να περάσει στην παρανομία;
Σαν το βιντεάκι των ΑΜΑΝ με τη κοκορετσοαπαγόρευση;;;
μετά το φιάσκο των ελ. επαγγελματιών δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει άλλο η κυβέρνησηΥπάρχει υπό επεξεργασία νομοσχέδιο που θα ποινικοποιεί τις ριζογκοφρέτες.
Εκεί να σε δω...
έτσι και αλλιώς αυτό κάνω σιγά μη πάω να στηθώ στο ταμείο μαζί με τις κυραμαρίες και τον ντολμάΘα παραγγέλνει μέσω διαδικτύου όπως κάνουν οι γκομενες για τσαντικα,καλλυντικά ,ρούχα κτλ..
Μελομακάρονα εγγύησηΜόνο εγώ ψήφισα κουραμπιέδες κι ένας κατά λάθος...
Σε καραντίνα ζεις δηλαδή....βρε βάλτε χίλια χρόνια καραντίνα να γίνουμε όλοι χικικομορι.έτσι και αλλιώς αυτό κάνω σιγά μη πάω να στηθώ στο ταμείο μαζί με τις κυραμαρίες και τον ντολμά
Τα προτιμώ με καφέ...Μελομακάρονα εγγύηση
σε καραντίνα από την πλέμπαΣε καραντίνα ζεις δηλαδή....βρε βάλτε χίλια χρόνια καραντίνα να γίνουμε όλοι χικικομορι.