Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.939
- Πόντοι
- 3.656
το νόημα είναι να είσαι ικανοποιημένος σε αυτά που έχειςΠατίνι και ριζογκοφρέτες.
Για σένα είναι η ζωή ρε μπον βιβέρ...
το νόημα είναι να είσαι ικανοποιημένος σε αυτά που έχειςΠατίνι και ριζογκοφρέτες.
Για σένα είναι η ζωή ρε μπον βιβέρ...
Θ'αρχίσω να καθαρίζω κάτι υγρασίες.που να έλεγα και για παπάρα στη σαλάτα με ριζογκοφρέτες
Φέτα τρως;η σωστή η αντρίκια η παντελωνάτη χωριάτικη είναι χωρίς λάδι και συνοδεύεται από ριζογκοφρέτα
θα πρότεινα τις απλές γιατί αυτές με το αλάτι θα φάνε τους τοίχουςΘ'αρχίσω να καθαρίζω κάτι υγρασίες.
Ποια ριζιγκοφρέτα είναι καλύτερη, για μπάλωμα;
ε ναι εννοείταιΦέτα τρως;
Μεθα πρότεινα τις απλές γιατί αυτές με το αλάτι θα φάνε τους τοίχους
ε ναι εννοείται
κυρίως με πατάτες τηγανητέςΜελάδι καιρίγανη φαντάζομαι...
Και σκέτη εννοώ, το κάνω μερικές φορές.κυρίως με πατάτες τηγανητές
αλλά αν ρωτάς για τη χωριάτικη δεν με νοιάζει να έχει λάδι επίσης δε θέλω από αυτές που είναι βουτιγμένες στην άλμη λες και το πάνε για ταρύχευση
ΔΕΝ λέω τι τυρί τρώω σκέτο γιατί μετά από τις ριζογκοφρέτες και το πατίνι θα μου κρεμάσουν κουδούνιαΚαι σκέτη εννοώ, το κάνω μερικές φορές.
Αν και την έχω μειώσει σημαντικά.
Συμφωνώ με την άλμη, το παρακάνουν.
Και ποιος θα το δει?ΔΕΝ λέω τι τυρί τρώω σκέτο γιατί μετά από τις ριζογκοφρέτες και το πατίνι θα μου κρεμάσουν κουδούνια
μου την έχουν φυλαγμένη από όταν είπα για τις ριζογκοφτέτεςΚαι ποιος θα το δει?
Εγώ νομίζω πως πρέπει να το πεις, να το βγάλεις από μέσα σου...μου την έχουν φυλαγμένη από όταν είπα για τις ριζογκοφτέτες
Εγώ νομίζω πρέπει να το πεις, να το βγάλεις από μέσα σου...
Μπορώ να υποθέσω ότι κάποιος που τρώει ρυζογκοφρέτεςΜισό, να πάρω την βοήθεια του κοινού...
Δεν ειναι απο Σαλονικη να το ξεκαθαρισουμε αυτο.Δεν θα εβαζε ποτε το κασερι στην κατηγορια "τυρια".Κασερι οτιδηποτε κιτρινο,τυρι το λευκο(φετα).Για περισσοτερες λεπτομερεις πμ(μαζι με τα βιδεο)Μισό, να πάρω την βοήθεια του κοινού...
@celebre
Νομιζω εδω σταματαμε να διαβαζουμεΜπορώ να υποθέσω ότι κάποιος που τρώει ρυζογκοφρέτες
θα τρώει τυρί tofu που δεν είναι τυρί αλλά σόγια
Όποιος το βρει θα έχει ριζογκοφρέτες free για ένα ΣΚ.Μπορώ να υποθέσω ότι κάποιος που τρώει ρυζογκοφρέτες
θα τρώει τυρί tofu που δεν είναι τυρί αλλά σόγια
Άμα βγαίνουν και ριζογκοφρέτες με γεύση γίγαντες γιαχνίΌποιος το βρει θα έχει ριζογκοφρέτες free για ένα ΣΚ.
για μπρι ή Καμαμπέρ σε κόβωθα δώσω ένα χιντ ακόμα δεν είναι λευκό