BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.881
- Πόντοι
- 3.556
Μοσχαρίσια γάλακτος με ένα τηγανητό αυγό από πάνω, και ρόκα, σπανάκι, τοματίνια για συνοδευτικό.
Μπούστης είναι,προσεχέ τον....Γιατι ρε μαν, σε ενδιαφέρει? Το λαδωνεις το συρτη?
Κρίμα, κι είσαι και μέντορας κάποιων...
Ρε μλκ γαμώ τα αυγά σας...Μοσχαρίσια γάλακτος με ένα τηγανητό αυγό από πάνω, και ρόκα, σπανάκι, τοματίνια για συνοδευτικό.
Κτηνωδία...Μοσχαρίσια γάλακτος με ένα τηγανητό αυγό από πάνω, και ρόκα, σπανάκι, τοματίνια για συνοδευτικό.
Τινεαφτορε...Ρε μλκ γαμώ τα αυγά σας...
Δεν το πιστεύω!!! Αχ, λίγοι έχουμε μείνει πια...Μπούστης είναι,προσεχέ τον....
Πρωτεΐνες κάργα!Κτηνωδία...
Μπριζόλα με αυγό;!!;!;;;!!;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο σενα μονοΔέχεται golden shower η Ηλέκτρα?
Κωλομπαράδες οι παντρεμένοι μαναμυγδαλέλαιο εννοείται καυλιάρη μου, το οποίο χρησιμοποιώ και για τα μασάζ (που θα ξεκινήσω και πάλι από τέλος του μήνα)
και όπως και το αφρόλουτρο εδώ έτσι και το λαδάκι αυτό είναι άοσμο, με γνώμονα πάντα τους παντρεμένους που έρχονται να .... χαλαρώσουν... στον χώρο μου
Τι χωρίς λάδι ρε μανσε λίγο θα παίξει μπιφτέκι μοσχαρίσιο γεμιστό με γκούντα και ντομάτα
χωριάτικη χωρίς λάδι αλλά με όλα τα υπόλοιπα κομπλέ
πατάτες ψητές
μπύρα νόκτουα
δε μαρέσει πολύΤι χωρίς λάδι ρε μαν
Καλή όρεξη μανδε μαρέσει πολύ
Χωρίς ριζογκοφρετα?σε λίγο θα παίξει μπιφτέκι μοσχαρίσιο γεμιστό με γκούντα και ντομάτα
πατάτες ψητές
μπύρα νόκτουα
που να έλεγα και για παπάρα στη σαλάτα με ριζογκοφρέτεςΚαλή όρεξη μαν
Χωρίς λάδι λέγεται και παλι παπάρα ή παπαριά?που να έλεγα και για παπάρα στη σαλάτα με ριζογκοφρέτες
γίνεται με το ζουμί από τις ντομάτες και το ξύδιΧωρίς λάδι λέγεται και παλι παπάρα ή παπαριά?
Χωρίς λάδι μην τη ξαναπεις χωριάτικη.σε λίγο θα παίξει μπιφτέκι μοσχαρίσιο γεμιστό με γκούντα και ντομάτα
πατάτες ψητές
μπύρα νόκτουα
Ναι, πως λέγεται είναι η απορία μου. Παπάρα ή παπαριά?γίνεται με το ζουμί από τις ντομάτες και το ξύδι
Κτηνωδία...
Μπριζόλα με αυγό;!!;!;;;!!;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τινεαφτορε...
Ευτυχώς δεν πασαλείψε και την σαλάτα από πάνω...
Πρωτεΐνες κάργα!
Είναι στον όγκο ρε μαν