ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.125
- Πόντοι
- 5.006
Καλή όρεξη μανδε μαρέσει πολύ
Καλή όρεξη μανδε μαρέσει πολύ
Χωρίς ριζογκοφρετα?σε λίγο θα παίξει μπιφτέκι μοσχαρίσιο γεμιστό με γκούντα και ντομάτα
χωριάτικη χωρίς λάδι αλλά με όλα τα υπόλοιπα κομπλέ
πατάτες ψητές
μπύρα νόκτουα
που να έλεγα και για παπάρα στη σαλάτα με ριζογκοφρέτεςΚαλή όρεξη μαν
Χωρίς λάδι λέγεται και παλι παπάρα ή παπαριά?που να έλεγα και για παπάρα στη σαλάτα με ριζογκοφρέτες
γίνεται με το ζουμί από τις ντομάτες και το ξύδιΧωρίς λάδι λέγεται και παλι παπάρα ή παπαριά?
Χωρίς λάδι μην τη ξαναπεις χωριάτικη.σε λίγο θα παίξει μπιφτέκι μοσχαρίσιο γεμιστό με γκούντα και ντομάτα
χωριάτικη χωρίς λάδι αλλά με όλα τα υπόλοιπα κομπλέ
πατάτες ψητές
μπύρα νόκτουα
Ναι, πως λέγεται είναι η απορία μου. Παπάρα ή παπαριά?γίνεται με το ζουμί από τις ντομάτες και το ξύδι
Κτηνωδία...
Μπριζόλα με αυγό;!!;!;;;!!;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τινεαφτορε...
Ευτυχώς δεν πασαλείψε και την σαλάτα από πάνω...
Πρωτεΐνες κάργα!
Είναι στον όγκο ρε μαν
η σωστή η αντρίκια η παντελωνάτη χωριάτικη είναι χωρίς λάδι και συνοδεύεται από ριζογκοφρέταΧωρίς λάδι μην τη ξαναπεις χωριάτικη.
Πες τη Σούλα, Ντέμπορα, Θανάση. Αλλά όχι χωριάτικη.
Αλλα τι να περιμένουμε από άνθρωπο που τρώει ριζογκοφρέτες.
παπαρατσένκοΝαι, πως λέγεται είναι η απορία μου. Παπάρα ή παπαριά?
Τελικά καλά σε ρώταγε ο @Maximilien ...η σωστή η αντρίκια η παντελωνάτη χωριάτικη είναι χωρίς λάδι και συνοδεύεται από ριζογκοφρέτα
Βαλε το αυγό σε ένα πιατακι από δίπλα ρε συ...Πρωτεΐνες κάργα!
Είναι στον όγκο ρε μαν
Στην περίπτωση αυτήν το παντελόνι εχει ψαλιδιες στα πλάγια για να αερίζεται οοοολο το πόδι....η σωστή η αντρίκια η παντελωνάτη χωριάτικη είναι χωρίς λάδι και συνοδεύεται από ριζογκοφρέτα
Δεν δίνει κωλο η κυρά αφου....Κωλομπαράδες οι παντρεμένοι μαν
Ετσι...Χωρίς λάδι μην τη ξαναπεις χωριάτικη.
Πες τη Σούλα, Ντέμπορα, Θανάση. Αλλά όχι χωριάτικη.
Αλλα τι να περιμένουμε από άνθρωπο που τρώει ριζογκοφρέτες.
Είτε δεν δινει κωλο η κυρά είτε έχει γίνει πιο βαρειά από τον σύζυγό και δεν μπορεί καν να την βρει την κωλοτρυπα ο ταλας...Κωλομπαράδες οι παντρεμένοι μαν
θα αναγνωριστώ μετά τον θάνατο μου όπως όλοι οι μεγάλοι διανοητέςΤελικά καλά σε ρώταγε ο @Maximilien ...
Πατίνι και ριζογκοφρέτες.θα αναγνωριστώ μετά τον θάνατο μου όπως όλοι οι μεγάλοι διανοητές