Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.328
- Πόντοι
- 2.046
Κοτα το λεμε αργυρο τετοιε μουMilka almond creme θες να πείς....
Και το λέμε κοτόπουλο στα Ελληνικά,όχι κότα....
Κοτα το λεμε αργυρο τετοιε μουMilka almond creme θες να πείς....
Και το λέμε κοτόπουλο στα Ελληνικά,όχι κότα....
Ελπίζω μετα το νερό να μην ακολουθήσει...Μεσημεριανό..
Πάπια με γέμιση απο συκα
Ροζ μπιφ
Πατατες baby
Αχλαδοπαστα.
Νερο απο πηγάδι
Συγγνωμη Μαξιμε.. λαθοςΚοτα το λεμε αργυρο τετοιε μου
Φακές έφαγα τώρα μόλις μύστη μου.Στο Στρατό είχαμε Τετάρτη -Παρασκευη όσπριο καλοκαιριατικα, κακομαθημένοι αστοι.
Θα χεστειςΦακές έφαγα τώρα μόλις μύστη μου.
Τις συνοδεψαμε με τηγανιτές πιπεριές, κολοκυθάκια, φέτα χωριάτικη,αντζούγιες και ελιές πράσινες Αγρινίου.
Μια χαρά τα τρώω τα όσπρια και τα προτιμώ να τα φάω κρύα μάλιστα.
Απλά η φασολάδα με χαλάει όταν είναι ζεστός καιρός.
Μη βαράς.
Συγγνωμη Μαξιμε.. λαθος
Το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό είναι επειδή βούλιαξαν τα καράβια σου η επαιξες Ο τον γαύρο και κόλλησες στο 2-0;Τίποτα εκτός από καφέδες και τσιγάρα το πρωί-πρωί, τώρα μια μανιταρόπιτα και φρέσκο χυμό πορτοκάλι, από καφενέ έξω.
Κρύα;;;Φακές έφαγα τώρα μόλις μύστη μου.
Τις συνοδεψαμε με τηγανιτές πιπεριές, κολοκυθάκια, φέτα χωριάτικη,αντζούγιες και ελιές πράσινες Αγρινίου.
Μια χαρά τα τρώω τα όσπρια και τα προτιμώ να τα φάω κρύα μάλιστα.
Απλά η φασολάδα με χαλάει όταν είναι ζεστός καιρός.
Μη βαράς.
Ωραιος!Φασόλια μαυρομάτικα σαλάτα με πιπεριτσα καυτερή κρεμμύδι χλωρό κ τα σχετικά,φέτα ελιές ψωμιά κτλ
Το παραδοσιακό ελληνικό πρωινό είναι επειδή βούλιαξαν τα καράβια σου η επαιξες Ο τον γαύρο και κόλλησες στο 2-0;
Πανουλη 20 λεπτά καλύτερα νά υπάρχει χρόνος.Αρχικα παίρνεις ενα petite Ουκρανικό μωρο.
Προετοιμασία :
Αποχη απο μαλακία για 7 μερες
Λιτο και περιεκτικο γευμα
Σαλάτες.. αφθονο νερό.. ανανάδες για κατάποση.
Δεν θα φοράς βρακι.. διεγείρει..
Μπανιο με γαλα γαιδούρας..
Τηλεφωνικη επικοινωνία 10 λεπτα πριν με @professor x .
Καλά μη τρελαίνεσαι το βράδυ για κοψιδια θα παωΩραιος!
Και ο Βασιλιάς βεβαίως φρόντιζε να νηστεύει όπως και όλη η Βασιλική Οικογένεια τις περιόδους και τις μέρες που ορίζει η Ορθοδοξία και μάλιστα τους φαίνονταν παράξενο που υπήρχαν άνθρωποι που δεν νήστευαν .
Γάλα Μαγαδασκάρης.. Για όλα έχει προνοήσει ο Μέντορας.Πανουλη 20 λεπτά καλύτερα νά υπάρχει χρόνος.
Πες στον μέντορα τελείωσε το γάλα γαιδουρας..... τί κάνουμε σέ αυτήν τήν περίπτωση;
χαλαρωσε τυπε μου.Κρύα;;;
Απαράδεκτον...κρύα μόνο κεφτέδες και γεμιστά και αυτό σε ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ...το κρύο φαγητό γενικά παραπέμπει σε μιζέρια και κακουχία.
Εάν έχει τελειώσει το γάλα γαϊδούρας μπορούμε να αρμέξουμε τον γάιδαροΠανουλη 20 λεπτά καλύτερα νά υπάρχει χρόνος.
Πες στον μέντορα τελείωσε το γάλα γαιδουρας..... τί κάνουμε σέ αυτήν τήν περίπτωση;