Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.344
- Πόντοι
- 12.756
Oμελετα 5 αυγα τυρί ζαμπόν ντομάτα πιπερια μανιτάρια κρουασάν βουτύρου χυμό τώρα καφε
Το καλυτερο πρωινό του κόσμου
Oμελετα 5 αυγα τυρί ζαμπόν ντομάτα πιπερια μανιτάρια κρουασάν βουτύρου χυμό τώρα καφε
κριθαρακι αγαπημενο και με μοσχαρι αλλα και με κοτοπουλο φουρνοΚριθαράκι με μοσχαράκι τυρί τριμενο mix ταλαγανι για σπρωξιμο σαλάτα,σε λιγο προφιτερολ Κωστή.
κριθαρακι αγαπημενο και με μοσχαρι αλλα και με κοτοπουλο φουρνο
Σημερα εισαι πολυ σενιέ πενιέ στο φαγητο
τις πανσετες βγαλτες τελευταιες , να κρατσανισει το λιπος τουςΜακελειο
κοκα κολα απο ΑΒ ;
Έτσι φτωχικά...
Ήταν στην κατάψυξη και δεν μπορούσα να το ξεκολλήσω, συνεπώς το έσπασακοκα κολα απο ΑΒ ;
Το μπεικον στην πιτσα ειναι τοποθετημένο τυπου μυστικος κωδικός ;
στην παρουσίαση δεν τα πας και πολυ καλά παντως .. εδω το νημα εχει απαιτησειςΉταν στην κατάψυξη και δεν μπορούσα να το ξεκολλήσω, συνεπώς το έσπασα
Είμαι νέοπας ακόμα....στην παρουσίαση δεν τα πας και πολυ καλά παντως .. εδω το νημα εχει απαιτησεις
Πώς τη λένε το νέο μέλος?Μεσημεριανό με νεο μέλος στο προσωπικό..
Μακαρόνια με Κιμά
Πράσινη Σαλάτα
Αυγοτάραχο.
Καραβίδες
Γλυκό : Πάστα Αμυγδάλου.
Αυτή η πάριζα... Πως την τρώτε εσείς που την τρώτε... Και να πεις ότι είναι κανένα νόστιμο αλλαντικό, σαν το σαλάμι αέρος πχ... Να με πλήρωναν δεν την τρώω...Kαφεδαρα είναι σίγουρα και η δική μου...διπλός ελληνικός σε μεγάλο φλυτζάνι συνοδευόμενος με κουλουράκια γεμιστά με χαλβά .Από δίπλα ψωμί με πολτό ελιας και παριζα.
Φοβερή η πάστα αμυγδάλου... Της έχω αδυναμία...Μεσημεριανό με νεο μέλος στο προσωπικό..
Μακαρόνια με Κιμά
Πράσινη Σαλάτα
Αυγοτάραχο.
Καραβίδες
Γλυκό : Πάστα Αμυγδάλου.
Ναι αλλά δώστου στα συν ότι το έβγαλε φωτογραφία. Έχεις δει κάναν άλλο από εμάς να ανεβάζει φωτογραφίες από τις παπαριές που λέει ότι έφαγε?στην παρουσίαση δεν τα πας και πολυ καλά παντως .. εδω το νημα εχει απαιτησεις
Από που οι γόπες μαν από cost ΣκαραμαγκάΦρέσκες γόπες στη σχάρα, μαζί με μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή και χόρτα.
Από που οι γόπες μαν από cost Σκαραμαγκά
Έχει και λάδι...είναι πιο σπέσιαλΑυτή η πάριζα... Πως την τρώτε εσείς που την τρώτε... Και να πεις ότι είναι κανένα νόστιμο αλλαντικό, σαν το σαλάμι αέρος πχ... Να με πλήρωναν δεν την τρώω...