Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.600
- Πόντοι
- 6.536
Όξω ρε,δεν πλησιάζω.Τι έγινε τον ξεκόλλησες από το ασανσέρ ?
Έχω και μπουστοαπωθητικό καλού-κακού....
Όξω ρε,δεν πλησιάζω.Τι έγινε τον ξεκόλλησες από το ασανσέρ ?
Μην δεις κάποιο μέλλος από εδώ να προοδεύει αμέσως να τον πεις μπουστηΚαι άλλο coming out....
Ρε μπούστηδες τι θα γίνει με σας?
Κυριακή σήμερα,βλέπω σε λιγο να ανοίγει νήμα κάποιος από σας...Μην δεις κάποιο μέλλος από εδώ να προοδεύει αμέσως να τον πεις μπουστη
Μερακλής...όλα στο μαγαζί θα τα αφήσεις..."και τον φούρναρη";;Πρωινό
Φρέντο εσπρέσσο διπλό ΣΚΕΤΟ (πάντα).
Μπέργκερ τύπου πεϊνερλι από το φούρνο, νέα σπεσιαλιτέ της φουρναρισσας. Να γλείφεις και τη φουρναρισσα και το φούρναρη μαζί!
Κυριακή σήμερα,βλέπω σε λιγο να ανοίγει νήμα κάποιος από σας...
"Η πρώτη μου φορά:Πως με βίασε ο φούρναρης με μπαγκέτα"....
Mην υποκυπτεις στο ουρανιοτοξοχρωμο κατεστημένο.Τώρα που έφυγε η καμαριέρα σκέφτομαι σοβαρά να προσλάβω για καμαριερο τον @Χύσε μέσα πιστεύω θα τα πάει καλά καί με τον μάγειρα, ακούω γνώμες
Μη δείς και εσύ κανέναν που να του αρέσουν τα τόξα και οι ξιφομαχίες , αμέσως να τον βγάλεις μπούστη ...Mην υποκυπτεις στο ουρανιοτοξοχρωμο κατεστημένο.
Κυριακή σήμερα,βλέπω σε λιγο να ανοίγει νήμα κάποιος από σας...
Ξεροψημένη με σουσάμι μαν ?Κυριακή σήμερα,βλέπω σε λιγο να ανοίγει νήμα κάποιος από σας...
Ολικής μαν καραφληΞεροψημένη με σουσάμι μαν ?
Μη δείς και εσύ κανέναν που να του αρέσουν τα τόξα και οι ξιφομαχίες , αμέσως να τον βγάλεις μπούστη ...
Ενώ τώρα που δεν ζήτησες γλυκό, παίζει τριλιζα στους αψεγαδιαστους κοιλιακούς σου ενώ εσύ σκέφτεσαι σε ποια στάση θα την ξεκωλιασεις για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά.ψαρονέφρι με μανιτιάρια και πατάτες μπειμπι
σαλάτα πράσινη με διάφορες μαλακίες
σκορδόψομα σπέσιαλ
κόκα κόλες
ήταν καλό μουνί η σερβιτόρα δε ζήτησα γλυκό μη με περάσει για κοιλιόδουλο
Καλή προσπάθεια αλλά τα γλυκάκια και τα παγωτακια από το Lidl κοίτα να τα κόψεις, το νήμα εδώ είναι πολύ απαιτητικόΠρωινό ταχίνι ολικής με χαρουπόμελο σε ψωμί τοστ ολικής και γάλα...
Το μεσημέρι ψητή γλώσσα (ψάρι) στο φούρνο με ντοματοσαλάτα...
Γλυκό μίνι παγωτάκια από το Lidl...
Για βράδυ κανένα ξηροκάρπι, από Σκλαβενίτη...
πρόσεξε πως μιλάς για την γκόμενα μουΕνώ τώρα που δεν ζήτησες γλυκό, παίζει τριλιζα στους αψεγαδιαστους κοιλιακούς σου ενώ εσύ σκέφτεσαι σε ποια στάση θα την ξεκωλιασεις για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά.
Σωστός,δεν έπρεπε να αναφερθεί αυτό το κομμάτι ο συναγωνιστης...Καλή προσπάθεια αλλά τα γλυκάκια και τα παγωτακια από το Lidl κοίτα να τα κόψεις, το νήμα εδώ είναι πολύ απαιτητικό
Σωρρυς...αυτά μετά τον γάμο.πρόσεξε πως μιλάς για την γκόμενα μου
αν είχε λεφτά αισθήματα θα το σκεφτόμουν αλλά τώρα ούτε να μου το δει αν είναι για τέτοιαΣωρρυς...αυτά μετά τον γάμο.
Πήγα Γκουντις σήμερα μετά από αιώνες ,νταξει αξιοπρεπές μπεργκερ