BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.903
- Πόντοι
- 3.556
Για πρωινό, ζυμωτό ψωμί με άλειμμα ελιάς και κάπαρη, μαζί με τηγανητά αυγά. Κι ένα πράσινο μήλο.
Στο πράσινο μήλο ρίχνω και λίγο αλάτι ,ταιριάζουν οι γεύσεις.Για πρωινό, ζυμωτό ψωμί με άλειμμα ελιάς και κάπαρη, μαζί με τηγανητά αυγά. Κι ένα πράσινο μήλο.
Από την φουρνάρισσα ??Καφεδάκι με αφράτο κέικ κερασμενο
Από την φουρνάρισσα ??
Της την έφαγες τη ροδέλα λαμόγιο ?
ΑρχίδιαΓια πρωινό μηλόπιτα με ελληνικό καφέ, η Γκλόρια που επέστρεψε μου ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί και θα αφιερωθεί στην τέχνη, γράφτηκε σε σχολή αργαλειού
Πες της να μου πλέξει μια κουρελού για το τζάκι μαν .Για πρωινό μηλόπιτα με ελληνικό καφέ, η Γκλόρια που επέστρεψε μου ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί και θα αφιερωθεί στην τέχνη, γράφτηκε σε σχολή αργαλειού
Είμαι καλό παιδί εγώ δεν κάνω τέτοια, μόνο καφεδάκι και κουλουράκι παίρνωΤης την έφαγες τη ροδέλα λαμόγιο ?
Να μας καλέσει όταν κάνει καμμία έκθεση...Για πρωινό μηλόπιτα με ελληνικό καφέ, η Γκλόρια που επέστρεψε μου ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί και θα αφιερωθεί στην τέχνη, γράφτηκε σε σχολή αργαλειού
Καλά ,Είμαι καλό παιδί εγώ δεν κάνω τέτοια, μόνο καφεδάκι και κουλουράκι παίρνω
Ό φούρνος πού είναι;Πρωινό
Φρέντο εσπρέσσο διπλό ΣΚΕΤΟ (πάντα).
Μπέργκερ τύπου πεϊνερλι από το φούρνο, νέα σπεσιαλιτέ της φουρναρισσας. Να γλείφεις και τη φουρναρισσα και το φούρναρη μαζί!
Πούστρα μαν .Για μεσημέρι ο μάγειρας φτιάχνει μακαρόνια με κιμά και πίτσα με αντζούγιες, ο μάγειρας φόραγε ένα μπλουζάκι που μπροστά είχε τη φάτσα τού Τομ Τζόουνς και πίσω έγραφε σεξ μπομ