Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να τες κ οι αγριαδες.......εξω ειστε ακομα περισσοτερες.αναλογουν 6 γυναικες σε εναν αντρα
ειμαι αγρια γκομενα εγω!!μη βλεπεις που το παιζω γατουλα μη μεινω στο ραφι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκει εξω λοιπον θελω να τα λετε αυτα...κ μαλιστα οταν ημαστε ολες μαζεμενες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο δω που ειμαι καλη μου....δεν βλεπω τιποτα...
αλλα για να το λεs........μαλλον δεν αστειευεσαι.......
Κριμα και γκρεμισεs σε μια στιγμη τ ονειρο μου!!!!
Ενα ονειρο τρελοοοοοο ονειρο απατηλοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
δε σηκωνω κουνουπι στο μαχαιρι που απλωνω τον σωλομο στο παξιμαδι!!καταλαβατε;;; :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
να τες κ οι αγριαδες.......εξω ειστε ακομα περισσοτερες.αναλογουν 6 γυναικες σε εναν αντρα

Αυτεs που μαs αναλογουν ειναι αγριεs σ αλλο τομεα.......Στο κρεβατι αs πουμε!!!!!! :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
ειμαι αγρια γκομενα εγω!!μη βλεπεις που το παιζω γατουλα μη μεινω στο ραφι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκει εξω λοιπον θελω να τα λετε αυτα...κ μαλιστα οταν ημαστε ολες μαζεμενες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε σηκωνω κουνουπι στο μαχαιρι που απλωνω τον σωλομο στο παξιμαδι!!καταλαβατε;;; :2funny:

Καταλαβα καταλαβα.........
Θασαι απο κεινο το προπολεμικο στοκ που ειχαμε και χαλασε....μμμμμ
πρεπει τελικα να κοιταμε την ημερομηνια ληξηs σαs...
να τωρα τι τραβαμε.....ευτυχωs δεν τοφαγε κανειs να δηλητηριαστει :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καταλαβα καταλαβα.........
Θασαι απο κεινο το προπολεμικο στοκ που ειχαμε και χαλασε....μμμμμ
πρεπει τελικα να κοιταμε την ημερομηνια ληξηs σαs...
να τωρα τι τραβαμε.....ευτυχωs δεν τοφαγε κανειs να δηλητηριαστει :2funny: :2funny:
Εσύ είσαι και μικρός αγόρι μου, τα χειρότερα έρχονται! :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Εσύ είσαι και μικρός αγόρι μου, τα χειρότερα έρχονται! :rockon:

ετσι ειμαστε εμειs οι μικροι.....Τωρα βγαινουμε στον εξω κοσμο και βλεπουμε τι παραλαμβανουμε :2funny: :2funny:
σαν τουs πολιτικουs ενα πραγμα....Μεταφερουμε το ελλειμα ο παλιοs στον νεωτερο...
Κακουργα κενωνια :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
χειροτερα;;βγαινετε κ σε χειροτερη εκδοση;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξερω αν βγαινουμε σε χειροτερη εκδοση....παντωs βολευτειτε με αυτο που ειναι διαθεσιμο...
Δεν υπαρχει αλλο αν θελετε...
Και κατι αλλο που θα το ξεχναγα....Βασικο!!!
Πρεπει να στηθειτε απ τα χαραματα στην ουρα....Πειναει κοσμοs!!! :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακόμη δεν έχεις δει τιποτα.....
αυτο φοβαμαι...αλλα ειμαι μωρο παιδι μη με τρομαζετε... :'(

Δεν ξερω αν βγαινουμε σε χειροτερη εκδοση....παντωs βολευτειτε με αυτο που ειναι διαθεσιμο...
Δεν υπαρχει αλλο αν θελετε...
Και κατι αλλο που θα το ξεχναγα....Βασικο!!!
Πρεπει να στηθειτε απ τα χαραματα στην ουρα....Πειναει κοσμοs!!! :2funny: :2funny:
αχ τι αισιοδοξια;! :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
αυτο φοβαμαι...αλλα ειμαι μωρο παιδι μη με τρομαζετε... :'(
αχ τι αισιοδοξια;! :2funny:

Eμ.....κατι η κριση....κατι η επανασταση κατι η σεξουαλικη απελευθερωση.....
Να πωs καταντησαμε!!!!!!!
Εχουμε και το μικροβιο που θεριζει και μειναμε λιγοι....Πισωκολητιδα την λενε....ασχημη αρωστεια

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Gentelmen,
    Σας επαναφέρω στην τάξη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Την έχουμε΄"πέσει" όλοι σε μια κύρια. Που να τα βγάλει πέρα (αν και δεν μου φαίνεται γάτα, αλλά τιγράκι).

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Εχουμε και το μικροβιο που θεριζει και μειναμε λιγοι....Πισωκολητιδα την λενε....ασχημη αρωστεια
Σε βρίσκω μέχρι και άψογο!!

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οι ελλέεινες είναι ευνουχισμένοι απο τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και εσείς θηλυκά αντί να σπεύσετε να δώσετε χείραν βοηθείας γυρίσατε την πλάτη και το παίζετε άντρακια.Φάτε και εσείς τώρα τα σκατά όπως και εμείς.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Gentelmen,
    Σας επαναφέρω στην τάξη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Την έχουμε΄"πέσει" όλοι σε μια κύρια. Που να τα βγάλει πέρα (αν και δεν μου φαίνεται γάτα, αλλά τιγράκι).

Λεs ε?????????
Ε τοτε να αποσυρθωμεν διακριτικα μηπωs???
Εγω λεω να τηs κανουμε το χατηρι....
Να μοιρασουμε τουs ρολουs...
Ποιοs θα κανει τον Φουντα??
Ποιοs τον Ξανθοπουλο???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γκευ υπηρχαν παντα καλε μου...απλα τωρα το λενε κιολας...και το προβλημα με τους γκευ το εχετε μονο οι αντρες..κατι φανερωνει αυτο!
οσο γ την σεξουαλικη απελευθερωση δε ξερω...εγω ειμαι παιδι των λουλουδιων κ ζω στα ματαλα!!!σε ενα παραλληλο συμπαν βεβαια... :2funny: :2funny: :2funny:

Gentelmen,
ευχαριστω αλλα εγω τα βγαζω ανετα περα..τα αγορια εδω δυσκολευονται κ ξεροκαταπινουν... :2funny:
και δεν ειμαι μια οποια γατα!!!ειμαι η λουκριτια με το ονομα!!! :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οι ελλέεινες είναι ευνουχισμένοι απο τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και εσείς θηλυκά αντί να σπεύσετε να δώσετε χείραν βοηθείας γυρίσατε την πλάτη και το παίζετε άντρακια.Φάτε και εσείς τώρα τα σκατά όπως και εμείς.

Πού τα λες ρε κοκοβίκε;
Τρία πουλάκια κάθονται λέμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom