Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny:ελα τωρα...αφου τα ξερεις ολα εσυ... :2funny: :2funny:
οκ....μαρεσουν οι τεκμηριωμενες απαντησεις.... :Pκαι συ ρε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω δεν ξερω τιποτα δεν ειμαι απο εδω.....Τουριστα  ειμαι
Ανοιγω κοσμοπολιταν και βρισκω δρομο :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με γυναίκες που οι περισσότερες προσπαθούν να σε αλλάξουν στην αρχή για να σε φέρουν στα μέτρα τους και μετά σου λένε δεν είσαι αυτός που γνώρισα και ερωτεύτηκα!
πολλα σηριαλ βλεπετε... ;)

Όλοι έχουν ανασφάλειες αλλά δύσκολα στον άντρα φτάνει σε σημείο παράνοιας!
χμμμ...αναλογικα ισως...αλλα κ παλι σου λεω μην τσουβαλιαζεις!αν το κνουμε κ μεις αυτο θα καταλαβετε τι εννοω κ ποσο χαζο φαινετε!!
Εγω δεν ξερω τιποτα δεν ειμαι απο εδω.....Τουριστα  ειμαι
Ανοιγω κοσμοπολιταν και βρισκω δρομο :2funny: :2funny:
εεετσι!!!!το ιερο βιβλιο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με γυναίκες που οι περισσότερες προσπαθούν να σε αλλάξουν στην αρχή για να σε φέρουν στα μέτρα τους και μετά σου λένε δεν είσαι αυτός που γνώρισα και ερωτεύτηκα!

γνώρισα και ερωτεύτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεταφραση====  αυτοs που οπωs θελω εγω να εισαι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
χμμμ...αναλογικα ισως...αλλα κ παλι σου λεω μην τσουβαλιαζεις!αν το κνουμε κ μεις αυτο θα καταλαβετε τι εννοω κ ποσο χαζο φαινετε!!εεετσι!!!!το ιερο βιβλιο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι....βλεπειs δεν βαζει και τιποτα καλο η tv για να γελασουμε οποτε υποχρεωτικα καταφευγουμε σ αυτο

Επισκέπτης
χμμμ...αναλογικα ισως...αλλα κ παλι σου λεω μην τσουβαλιαζεις!αν το κνουμε κ μεις αυτο θα καταλαβετε τι εννοω κ ποσο χαζο φαινετε!!εεετσι!!!!το ιερο βιβλιο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ ξέρω καλύτερα τον "εσωτερικό" σας κόσμο απο εσάς τις ίδιες! :cool2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Τελικα καναμε κακο....Τιs αφηναμε πολλεs ωρεs να βλεπουνε Ξανθοπουλο(το παιδι του λαου!!!)
Γιωργο Φουντα και Κακκαβα...........Να τωρα τι τραβαμε!!!!! :2funny: :2funny:
Ατιμη κενωνια,  ατιμη τηλεοραση

Επισκέπτης
Τελικα καναμε κακο....Τιs αφηναμε πολλεs ωρεs να βλεπουνε Ξανθοπουλο(το παιδι του λαου!!!)
Γιωργο Φουντα και Κακκαβα...........Να τωρα τι τραβαμε!!!!! :2funny: :2funny:
Ατιμη κενωνια,  ατιμη τηλεοραση
Αυτή η πουτάνα η χειραφέτηση μας έφαγε! :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αυτή η πουτάνα η χειραφέτηση μας έφαγε! :cheesy:

Εμ....βλεπειs ειχαμε κι εκεινον τον Φουντα που ταπινε και γινοτανε φεσι λεει , για μια γυναικα λεει.....Και μετα αρχιζε κι εκεινα τα "τικ" με τα ματια.......Τι να σου κανουν κι αυτα τα ερμα τα κοριτσακια????.......Σου λεει...ετσι ειναι ο αντραs.......να πινει , να κλαιει , να παρακαλαει.....Ποιοs  ξαναδε Φουντα μετα????
:2funny: :2funny: ;)

Επισκέπτης
Εμ....βλεπειs ειχαμε κι εκεινον τον Φουντα που ταπινε και γινοτανε φεσι λεει , για μια γυναικα λεει.....Και μετα αρχιζε κι εκεινα τα "τικ" με τα ματια.......Τι να σου κανουν κι αυτα τα ερμα τα κοριτσακια????.......Σου λεει...ετσι ειναι ο αντραs.......να πινει , να κλαιει , να παρακαλαει.....Ποιοs  ξαναδε Φουντα μετα????
:2funny: :2funny: ;)
Έλα μωρέ, πάντα γινόντουσαν αυτά! Εδώ ο άλλος ξεκίνησε πόλεμο για μια γυναίκα και δεν το πήραν πάνω τους οι γυναίκες τότε!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Έλα μωρέ, πάντα γινόντουσαν αυτά! Εδώ ο άλλος ξεκίνησε πόλεμο για μια γυναίκα και δεν το πήραν πάνω τους οι γυναίκες τότε!

Τοτε  ητανε κλεισμενεs στα σπιτια αν θυμασαι....Ουτε μεχρι το ...γηπεδο δεν πηγαιναν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ναι αλλά σε αναλογία έπρεπε να κάνουν επανάσταση τότε, ίδια δυναμικότητα έχει ένας φούντας με έναν πόλεμο? :bottom:

ε  ο Φουνταs ητανε new version........Ειχε και "τικ"......επινε και κρασι....Ελεγε κουβεντεs αρεστεs στα γυναικεια ωτα.....Δεν ειχε το συνδρομο του πολεμοχαρου...αλλα του παθιασμενου
Οσο ναναι....επηρεασε.........Για την εποχη του καλοs ητανε δεν λεω....
Αλλα το λεει και η φραση....για την εποχη του :2funny:

Επισκέπτης
ε  ο Φουνταs ητανε new version........Ειχε και "τικ"......επινε και κρασι....Ελεγε κουβεντεs αρεστεs στα γυναικεια ωτα.....Δεν ειχε το συνδρομο του πολεμοχαρου...αλλα του παθιασμενου
Οσο ναναι....επηρεασε.........Για την εποχη του καλοs ητανε δεν λεω....
Αλλα το λεει και η φραση....για την εποχη του :2funny:
Αυτός ότι και να έλεγε φώναζε ρε!
Θα έλεγε καλημέρα και θα έσπερνε τον τρόμο!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
οχι!!ο φουντας ειναι ανωτερος.... :2funny:

Πουλακι μου!!!!!!!!!!   Σου αρεσε ο ασπρομαυροs κινηματογραφοs ε???
Χμμμμ   ειδεs πωs σ εκανα τσακωτη :2funny: :2funny:
Ομωs καλη μου....ειναι αρχαια ιστορια....πωs λεγανε οι παππουδεs μαs ...προπολεμικα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom