Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
βασικα το προβλημα του ελλεηνα ειναι οτι βγαινει καθε βραδυ με την κρυφη επιθυμια οτι ισως να γαμησει
οι ελλεηνιδες επειδη οι ελλεηνες ειναι λιγουρια βγαινουν μαζικα το ΠΣ οπου και πιστευω οτι η αναλογια ειναι 50-50 να μην πω και μεγαλυτερη για τις γυναικες γιατι ξερουν οτι θα τους την πεσουν τα λιγουρια και ετσι θα εχουν διπλο κερδος(ανεβασμα ψυχολογιας και εξοδος ανεξοδη)
το θεμα βεβαια για μενα ειναι οτι κυκλοφορουν γυναικοπαρεες και αντροπαρεες,λες και βρισκοντε σε πολεμο
με λιγα λογια αν δεν εχεις καποιο κοινο γνωστο η δεν την γνωριζεις απο δουλεια-σχολη η απο καπου αλλου δεν γαμας με τιποτα(μιλαω για τις πιο συνηθες καταστασεις γιατι υπαρχουν και οι γκομενες που βγαινουν για να πηδηχτουν ή που μεθανε τοσο πολυ και πηδιουντε χωρις να το καταλαβαινουν)
ειμαστε λαος της πουτσας με λιγα λογια και πρεπει να μποικοταρουμε τις ελλεηνιδες μπας και σοβαρευτουν
Λες και καμια αληθεια που και που :2funny:

Σοβαρα τωρα,σωστες αποψεις,συμφωνω απολυτα. ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε αυτο το θεμα φταινε οι γυναικες που εχουν γινει απροσιτες και παρθενοπιπιτσες
δε νομιζω οτι στο θεμα φιλιας αντρα-γυναικας(γτ εγω για αυτο μιλαω οταν λεω γ μικτες παρεες)φταινε ΜΟΝΟ οι γυναικες..αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε νομιζω οτι στο θεμα φιλιας αντρα-γυναικας(γτ εγω για αυτο μιλαω οταν λεω γ μικτες παρεες)φταινε ΜΟΝΟ οι γυναικες..αν καταλαβαινεις τι θελω να πω...

Πάντως ξυνές βλέπω τις γυναίκες στις παρέες (μικτές ή όχι) συνήθως, όχι τους άντρες...
Δε νομίζω πως φταίνε ΑΠΟΛΥΤΑ οι γυναίκες αλλά ειδικά στο θέμα ξινίλας το έχουν σε συντριπτικό ποσοστό.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πάντως ξυνές βλέπω τις γυναίκες στις παρέες (μικτές ή όχι) συνήθως, όχι τους άντρες...
Δε νομίζω πως φταίνε ΑΠΟΛΥΤΑ οι γυναίκες αλλά ειδικά στο θέμα ξινίλας το έχουν σε συντριπτικό ποσοστό.
συμφωνω απλα εγω ειπα αλλο πραγμα... :)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν μιλαμε νομιζω για φιλια
δεν με ενδιαφερει να βγω εξω για να κανω φιλεναδα να παιζουμε τις κουμπαρες :uglystupid: :headbang:
οταν βγαινω,πλεον βγαινω παντα με παρεα (συνηθως αντροπαρεα) και για να περασω καλα,δεν ψαχνομαι καθολου και αν ψαχνομουν οπως εκανα μικροτερος ηταν για να γαμησω,η την ιδια μερα η το πολυ σε κανα δυο ραντεβου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν με ενδιαφερει να βγω εξω για να κανω φιλεναδα να παιζουμε τις κουμπαρες :uglystupid: :headbang:
οταν βγαινω,πλεον βγαινω παντα με παρεα (συνηθως αντροπαρεα) και για να περασω καλα,δεν ψαχνομαι καθολου και αν ψαχνομουν οπως εκανα μικροτερος ηταν για να γαμησω,η την ιδια μερα η το πολυ σε κανα δυο ραντεβου

μα δεν θες μια φιλη να μοιραζεσε τους προβληματισμους σας τα ονειρα σας τις φιλοδοξιες σας?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το κακο με τις γυναικες ειναι οτι βλεπουν πολυ μπεβερλη χιλς και παπακαλιατη :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
α σορυ αλλο καταλαβα οταν μιλησες  για μη μεικτες παρεες...παντως δε καταλαβαινω τι ψαχνεται οταν βγαινετε;οπως επισης δε καταλαβαινω γτ παντα πεφτετε στις ξυνο@@@@ες ενω ξερω πολλες κοπελες με ομορφη συμπεριφορα ειτε θελουν να σου πουν κατι καλο ειτε οχι...

μα δεν θες μια φιλη να μοιραζεσε τους προβληματισμους σας τα ονειρα σας τις φιλοδοξιες σας?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το κακο με τις γυναικες ειναι οτι βλεπουν πολυ μπεβερλη χιλς και παπακαλιατη :2funny:
σορρυ αλλα επειδη την ζω δεν την εχω τοσο απιθανη την φιλια...

Επισκέπτης
Και αυτό τι λέει;
Δεν ενισχυει αυτό που λέω;
Ότι είμαστε κομπλεξικοί/ληγούρηδες/μουνόδουλοι σε αυτόν τον τόπο;
Γιατί παντού έξω είναι ΚΨΜ;
Ο πληθυσμός παντού -και στην Ελλάδα- είναι 50%-50%.
Μισοί άνδρες , μισοί γυναίκες.
Γιατί στην Ελλάδα στα στέκια οι άνδρες είναι 98% όπως και στην ... Αλβανία;
Γιατί είμαστε κωλότοπος!
Αν το καταλάβουμε και το αποδεχτούμε μπορεί στη συνέχεια κάτι να αρχίσει (σιγά σιγά) να αλλάζει.
Μέχρι τότε , αποκλείεται , τα ίδια σκατά θα παραμένουμε.

Οι φίλες μου οι Ρωσίδες μου το χουν πει πολλές φορές στα ρώσικα σαιτ μόλις βάζουν ελλάδα στο προφίλ τους βροχή τα μηνύματα...καλά μου λένε τόσο πεινάλες είστε...τι να τους απαντήσω μου λες;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι φίλες μου οι Ρωσίδες μου το χουν πει πολλές φορές στα ρώσικα σαιτ μόλις βάζουν ελλάδα στο προφίλ τους βροχή τα μηνύματα...καλά μου λένε τόσο πεινάλες είστε...[size=10pt]τι να τους απαντήσω μου λες;[/size]

ναι

:2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατί στην Ελλάδα στα στέκια οι άνδρες είναι 98% όπως και στην ... Αλβανία;

Γιατί πιο πολύ μοιάζουμε με την Αλβανία παρά με τη Δανία ή έστω τη Γαλλία, όσο κι αν έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες για ευρωπαϊκά μεγαλεία τρομάρα μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατί πιο πολύ μοιάζουμε με την Αλβανία παρά με τη Δανία ή έστω τη Γαλλία, όσο κι αν έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες για ευρωπαϊκά μεγαλεία τρομάρα μας.

ζητω τα βαλκανια
:rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό θα μας φάει, ότι είμαστε βαλκάνια αλλά όοοοοοχι κύριε, δεν έχουμε σχέση εμείς μ' αυτούς, εμείς είμαστε ευρωπαίοι!!! Αν δεν καταλάβουμε τι είμαστε δε θα είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι νομίζω.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι φίλες μου οι Ρωσίδες μου το χουν πει πολλές φορές στα ρώσικα σαιτ μόλις βάζουν ελλάδα στο προφίλ τους βροχή τα μηνύματα...καλά μου λένε τόσο πεινάλες είστε...τι να τους απαντήσω μου λες;

Τα πράγματα είναι απλά...

Οι γκόμενες χωρίζουν τους άντρες σε τρεις κατηγορίες:

1) [size=15pt]γαμιάς[/size]...ψιλοαλητάκος, εμφανίσιμος ή τουλάχιστον έχει ένα πολύ δυνατό εμφανισιακό χαρτί για να τραβήξει βλέματα, είναι ο τύπος που θέλουν να πηδηχτούν μαζί του...μορφωτική, οικονομική κατάσταση - του τύπου -  αδιάφορη...

2) [size=15pt]γαμπρός[/size]...καλοβαλμένος οικονομικά και κοινωνικά, προτιμείται με "καλλιέργεια", καλό παιδί που θα το πάνε από τα πρώτα ραντεβού στη μαμά τους, και θα του φορέσουν από κοινού κολλάρο...

3) [size=15pt]αδιάφορος[/size] που είναι μακράν και η συντριπτική πλειοψηφία για το μέσο άντρα...Μπορεί να είναι εμφανίσιμος, μπορεί και όχι, προσωπικότητα που δεν τα "λέει" στις γυναίκες, γαμιάς δεν ήταν ποτέ, και στα 35 του έχει χρηματίσει εραστής μια δυό φορές στη ζωή του από σπόντα...

Τα 1 και 2 δεν είναι απαραίτητα ασύμβατα μεταξύ τους, δηλαδή ένας γαμιάς μπορεί να έχει και τα εχέγγυα του γαμπρού, ενώ τα 1 και 3 είναι σφόδρα ασύμβατα, δηλαδή ένας μεσος (και απογοητευμένος τύπος) δε θα γίνει ποτέ γαμιάς...
Τα 2 και 3 είναι συμβατά υπό προϋποθέσεις, δηλαδή τον 3 τον βλέπουν σαν υποψήφιο γαμπρό οι απελπισμένες 35+ ...δεν τον γουστάρουν αλλά δε μπορούν να κάνουν και διαφορετικά, ενώ ο μαλάκας νομίζει ότι έπιασε τον πάπα από τα αχαμνά κι ότι θα ανοίξει σπίτι!!!

Εννοείται ότι τα ληγούρια ανήκουν στην κατηγορία 3, που είναι και η πολυπληθέστερη...

Αναγνωρίζετε σε κάποια από τις 3 κατηγορίες  τον εαυτό σας; :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom