apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Κάτι μου λέει ότι όταν τις δεις θα θες να φύγεις
γιατι το λες αυτο ? :o
Κάτι μου λέει ότι όταν τις δεις θα θες να φύγεις
γιατι το λες αυτο ? :o
Γιατί είναι "καλά κορίτσια"..και "καλά κορίτσια" γίνονται όσα δεν μπορούν να είναι κάτι άλλο...
μονο αν ειναι ρωσιδα ετσι?
Ειμαι καλός ρε δίνω σε όλα τα καλά κοριτσάκια ευκαιρίες Ρωσιδάκια και μή
σε γενικες γραμμες ειναι!!!απλα καποιοι αντρες κρυβουν την αποτυχια τους πισω απο τους χαρακτηρισμους...αν με πιανετε!!!!Λουκρητία εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει το "κούκλα" δεν είναι το ίδιο για γυναίκες και άντρες... (ίσως και το "μπάζο")
Γιατί είναι "καλά κορίτσια"..και "καλά κορίτσια" γίνονται όσα δεν μπορούν να είναι κάτι άλλο...
α συμφωνεις κ συ;!οκ...ετσι σας βολευει παιδια!!ετσι λετε!!μονο μη το πιστεψετε στο τελος!!! καλησπερα κιολας κ χρονια πολλα στου εορταζοντες!!!Έγραψες!
εχετε μαθει σε ξυνογκομενες κουκλες κ σε νορμαλ(γτ νορμαλ ειναι οχι εξωπραγματικο)μπαζα!!!στην φαντασια σας η οχι δε με νοιαζει!!οφειλω να σας πω ομως οτι υπαρχουν και ''οι αλλες΄''!!!
τρία πουλάκια κάθονταν και παίζαν το πουλί τους...α συμφωνεις κ συ;!οκ...ετσι σας βολευει παιδια!!ετσι λετε!!μονο μη το πιστεψετε στο τελος!!!
ελα τωρα...αφου τα ξερεις ολα εσυ...Φτου σου ρε ....που τοσο καιρο δεν μου το ειπεs...πωs υπαρχουν και οι "αλλεs"
Και εχω μπλεξει με τιs αλλεs "αλλεs"
Καλησπερα.....
οκ....μαρεσουν οι τεκμηριωμενες απαντησεις....τρία πουλάκια κάθονταν και παίζαν το πουλί τους...
βγες απ το μυαλο μου επιτελους λουκι! μα να σκεφτεσαι συνεχεια οπως σκεφτομαι ?? νομιζα ημουν μοναδικη
εμεις οι ελλεηνιδες αλληλοκαταλαβαινομαστε!!!
και συ ρε???H απέλπιδα προσπάθεια σας για να βγάλετε άκρη με γυναίκα οποιασδήποτε εθνικότητας είναι απλά γραφική!
Συμφωνώ αλλά πιο αστείος είναι ο τρόπος και όχι ο στόχος.H απέλπιδα προσπάθεια σας για να βγάλετε άκρη με γυναίκα οποιασδήποτε εθνικότητας είναι απλά γραφική!
Γενικά έχετε πολλές ανασφάλειες, όχι μόνο οι Ελληνίδες αλλά απο όλες τις εθνικότητες!και συ ρε???
σε χανω...που κολλαει αυτο ρε ταρατς???κ σεις εχετε!και?Γενικά έχετε πολλές ανασφάλειες, όχι μόνο οι Ελληνίδες αλλά απο όλες τις εθνικότητες!
Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με γυναίκες που οι περισσότερες προσπαθούν να σε αλλάξουν στην αρχή για να σε φέρουν στα μέτρα τους και μετά σου λένε δεν είσαι αυτός που γνώρισα και ερωτεύτηκα!Συμφωνώ αλλά πιο αστείος είναι ο τρόπος και όχι ο στόχος.