Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Απλά μαθηματικά

ελλέεινες το 10% με 15% των ανδρών

ελλεηνίδες το 70% με 80% των γυναικών

Νικήτριες οι ελλεηνίδες
μαρεσει να μιλαω με αντικειμενικους ανθρωπους!!!

Λουκρητια μην τα γενικευειs ολα και τα αναθεματιζειs....
Μονο με την πειθω περνουνε τα διαφορα μηνυματα
Με το ...βαμβακι σφαζειs καλυτερα απο το μαχαιρι...
Αλλα και με τα αυτια ανοιχτα για να ακουs ...ετσι πιστευω
δε ξερω αν θελω πια να συνεχισω να ακουω....
To "τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες" είναι κλάσεις ανώτερο  :rockon: :rockon: :rockon:
ναι γτ εμεις δε κανουμε οπως εσεις... :P :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως εγώ συμφωνώ πολύ περισσότερο με όσους λένε π.χ. "Ρωσάκια ρε, Ρωσάκιααα!!!!" παρά με όσους λένε "γαμώ τις ελεηνίδες!!!". Προτιμώ όσους κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί παρά όσους γκρινιάζουν για ό,τι δεν τους αρέσει αντί να το αγνοήσουν...

Edit: Παρ' όλ' αυτά συμφωνώ με τον νίντζα νομίζω  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny:
πιανεσαι!!!!γτ δεν ειμαι υπερ του τσουβαλιασματος για κανενα φυλλο... ;)
τοση γκρινια;;;τοση;;;εισαι πολυ πιο πολυ καιρο εδω μεσα απο μενα!!!λεω ψεμματα???

δεν ξερω....δεν κοιτω τουs χρονουs...ποτε μπηκε ο καθεναs και τι εκανε...απλα ανοιχτηκε ενα θεμα
και με ηπιο τροπο αλλα προπαντων με χιουμορ το σχολιαζουμε....Σωστα???
Δεν αμφιβαλω οτι εδω ολοι και ολεs ειμαστε τελειοι...Ωχ μουρχεται παντοφλα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Για τουs αλλουs/εs  μιλαμε καλη μου....οχι για μαs :2funny:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Πάντως εγώ συμφωνώ πολύ περισσότερο με όσους λένε π.χ. "Ρωσάκια ρε, Ρωσάκιααα!!!!" παρά με όσους λένε "γαμώ τις ελεηνίδες!!!". Προτιμώ όσους κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί παρά όσους γκρινιάζουν για ό,τι δεν τους αρέσει αντί να το αγνοήσουν...

Έχεις δίκιο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Συζηταμε βρε παιδι......δεν ζηταμε τιποτα ...και βεβαια κανουμε οτι γουσταρουμε
Δεν υπηρχε αμφιβολια εξαλλου

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ξερω....δεν κοιτω τουs χρονουs...ποτε μπηκε ο καθεναs και τι εκανε...απλα ανοιχτηκε ενα θεμα
και με ηπιο τροπο αλλα προπαντων με χιουμορ το σχολιαζουμε....Σωστα???
Δεν αμφιβαλω οτι εδω ολοι και ολεs ειμαστε τελειοι...Ωχ μουρχεται παντοφλα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Για τουs αλλουs/εs  μιλαμε καλη μου....οχι για μαs :2funny:
σωστα!!!ξεχασα οτι μιλαμε γ τους αλλους!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παντοφλαααααααααααααααα σκυψε!!! :2funny: :2funny:

είμαι ο άνθρωπος που έψαχνες....μιλάω και γράφω αντικειμενικά  :2funny:
θα ημουν στραβη κ ηλιθια αν δε το καταλαβαινα... :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
σωστα!!!ξεχασα οτι μιλαμε γ τους αλλους!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:παντοφλαααααααααααααααα σκυψε!!! :2funny: :2funny:

Ετσι μπραβο...
Τωρα αρχιζειs και καταλαβαινειs το πνευμα μου...αν και προτιμω οινοπνευμα :2funny:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Χωρίς να θέλω να κολακέψω κανένα (δεν γνωρίζόμαστε άλλωστε) νομίζω ότι κρατάμε στο συγκεκριμένο thread ένα καλό επίπεδο. Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ και παρακολουθώ διάφορα thread (άλλοτε με συμμετοχή μου, άλλοτε χωρίς) βλέπω ότι με τον life συμφωνούμε σε πολλά. Κυρίως όμως βλέπω ότι πάντα προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο και να σχολιάσει τις απαντήσεις με χιούμορ (τον αριθμό λογαριασμού μου στην τράπεζα για την ανάλογη κατάθεση στην τόση διαφήμιση φίλε life στον στέλνω με pm)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ετσι μπραβο...
Τωρα αρχιζειs και καταλαβαινειs το πνευμα μου...αν και προτιμω οινοπνευμα :2funny:
ουσιες κ οινοπνευματα...και αρχισαν να ξεχυνονται μεσ το μυαλο τα πνευματα.....
αλλα ασε...κ αυτο αρχαιο ειναι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Θαμουνα αφεληs αν πιστευα οτι μπορω να αλλαξω ενηλικα και ηδη σχηματισμενα μυαλα....
Εδω ουτε τα ανηλικα δεν πειθονται με την προπαγανδα ποσο μαλλον τα ηδη ετοιμα ατομα
Αλλα μια συζητηση που βγαζει ψυχεs παντα ειναι ενδιαφερουσα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θαμουνα αφεληs αν πιστευα οτι μπορω να αλλαξω ενηλικα και ηδη σχηματισμενα μυαλα....
Εδω ουτε τα ανηλικα δεν πειθονται με την προπαγανδα ποσο μαλλον τα ηδη ετοιμα ατομα
Αλλα μια συζητηση που βγαζει ψυχεs παντα ειναι ενδιαφερουσα
το κακο ειναι οτι πολλοι απο μας δεν εχουν καν σχηματισμενο εγκεφαλο....αν με νοας...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Συζηταμε βρε παιδι......δεν ζηταμε τιποτα ...και βεβαια κανουμε οτι γουσταρουμε
Δεν υπηρχε αμφιβολια εξαλλου

Γιατί, δεν απάντησα ψύχραιμα και στα πλαίσια του εποικοδομητικού διαλόγου μεσιέεεε;  :2funny:
Όποιος κάνει ό,τι γουστάρει και δε δίνει σημασία σε ό,τι δεν του αρέσει είναι γαμώ για μένα να σου πω την αλήθεια. Για όποιον γκρινιάζει και εκφράζεται με θυμό και μένος (αυτό το έβαλα για το επίπεδο  :grin: )έχω τις αμφιβολίες μου...
Δεν το λέω για σένα αυτό, εσύ έχεις χούμορ απ' όσο έχω δει και γενικά δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Χωρίς να θέλω να κολακέψω κανένα (δεν γνωρίζόμαστε άλλωστε) νομίζω ότι κρατάμε στο συγκεκριμένο thread ένα καλό επίπεδο. Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ και παρακολουθώ διάφορα thread (άλλοτε με συμμετοχή μου, άλλοτε χωρίς) βλέπω ότι με τον life συμφωνούμε σε πολλά. Κυρίως όμως βλέπω ότι πάντα προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο και να σχολιάσει τις απαντήσεις με χιούμορ (τον αριθμό λογαριασμού μου στην τράπεζα για την ανάλογη κατάθεση στην τόση διαφήμιση φίλε life στον στέλνω με pm)

ΟΚ   thanks

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Θέλω την προσοχή σας γιατί θα κάνω μια σοβαρή δήλωση: Αυτή η Pontes έχει φωνάρα. Κυρίες και κύριοι, επειδή εξακολουθεί το ρημάδι το internet να με χτικιάζει σκέφτομαι να αποχωρήσω οριστικά για απόψε. Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ και πάντα όμορφες καλές και εποικοδομιτικές συζητήσεις με πολλές διαφωνίες. Η διαφωνία πάντα προάγει τη συζήτηση και ανοίγει το μυαλό (αν ξέρεις να ακούς). Καλό βράδυ.

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πού τα λες ρε κοκοβίκε;
Τρία πουλάκια κάθονται λέμε...

μωρέ και τέσσερα....το ζήτημα έχει ώς εξής:σκεφτείτε αναλογικά ότι..1)οι γυναίκες είναι περισσότερες απο τους άνδρες σύμφωνα με την πιό πρόσφατη απογραφή του 2001.2)πόσοι απο τους άνδρες είναι εκτός παιχνιδιού λόγω ανωτέρων δυναμέων(βλαμμένοι,καθυστερημένοι,ναρκωμανείς κλπ),πόσοι απο τους άνδρες ακούνε γάμο και ελληνίδα και ο συνδυασμός τους προκαλεί νεφέλη απο ημικρανίες :rockon:4)πόσοι είναι gay.5)Πόσες είναι λεσβίες 6)Πόσοι δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε κάν τους εαυτούς τους? και τόσα άλλα...και οι ελλεεινίδες τί κάνουν?Αντί να στηρίξουν τους λιγοστούς αναλογικά άνδρες που θα μπορούσαν να προχωρήσουν μετά απο μία ώριμη σχέση σε γάμο και οικογένεια,γυρίζουν επιδεικτικά τις πλάτες τους(όχι όλες,αλλά πολλές) και περιμένουν τον πρίγκηπα του παραμυθιστάν να έρθει καβάλα στο άσπρο άλογο.Just think about and considerate.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αααααααα, στις ελεηνίδες αναφερόσουν!!
Πριν νόμιζα ότι μιλούσες για τις γυναίκες γενικά! Ε, τότε ανακαλώ μεσιέ, ο καθένας με τους ομοίους του και οι ελεηνίδες έχουν χρέος να βοηθήσουν τους ελέηνες μια και αυτοί τις βοήθησαν να φτάσουν στην κατάσταση που είναι σήμερα!!!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom