Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συναγωνιστή life είχα πάρει την απόφαση να την κάνω σιγά-σιγά (δε δουλεύει και αυτό το ρημάδι το internet για μια ακόμη φορά σωστά), αλλά με τις εμβριθείς παρατηρήσεις σου με απέτρεψες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οι ελλέεινες είναι ευνουχισμένοι απο τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και εσείς θηλυκά αντί να σπεύσετε να δώσετε χείραν βοηθείας γυρίσατε την πλάτη και το παίζετε άντρακια.Φάτε και εσείς τώρα τα σκατά όπως και εμείς.

Γιατί να βοηθήσουμε τους ελέηνες; Έχει κι αλλού πορτοκαλιές, τις οποίες έχετε μάλιστα βρει κι εσείς γιατί δεν την παλέψατε με τις ελεηνίδες  ;)

Επίσης εγώ δεν ξέρω για τα σκατά που λες, μόνο άντρες ακούω να παραπονιούνται εδώ μέσα  :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατί να βοηθήσουμε τους ελέηνες; [size=15pt]Έχει κι αλλού πορτοκαλιές, τις οποίες έχετε μάλιστα βρει κι εσείς γιατί δεν την παλέψατε με τις ελεηνίδες  ;)[/size]

Επίσης εγώ δεν ξέρω για τα σκατά που λες, μόνο άντρες ακούω να παραπονιούνται εδώ μέσα  :grin:

Άντε και καλά στέφανα  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πού τα λες ρε κοκοβίκε;
Τρία πουλάκια κάθονται λέμε...
εσενα γ καποιο λογο σου την σπαω αλλα δεν τον εχω εντοπισει ακομα.... :)

οσο γ τους ελληνες που δε βοηθαω ας μου ζητησουν την βοηθεια μου και αν αξιζει θα την δωσω απλοχερα κοκοβικο....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
γκευ υπηρχαν παντα καλε μου...απλα τωρα το λενε κιολας...και το προβλημα με τους γκευ το εχετε μονο οι αντρες..κατι φανερωνει αυτο!
οσο γ την σεξουαλικη απελευθερωση δε ξερω...εγω ειμαι παιδι των λουλουδιων κ ζω στα ματαλα!!!σε ενα παραλληλο συμπαν βεβαια... :2funny: :2funny: :2funny:
ευχαριστω αλλα εγω τα βγαζω ανετα περα..τα αγορια εδω δυσκολευονται κ ξεροκαταπινουν... :2funny:
και δεν ειμαι μια οποια γατα!!!ειμαι η λουκριτια με το ονομα!!! :2funny: :2funny:
Τι να προτοπω πια  με τετοια εκ βαθου καταθεση ψυχηs....Καταλαβαινω καταλαβαινω
Ματαλα...παιδι των λουλουδιων....Καπου τοχα διαβασει στα αρχαια κειμενα ολο αυτο
Βεβαια περασαν αιωνεs απο τοτε!!!!!
Ωστε....Λουκρητια με το ονομα ε??? βεβαια με ονομα γιατι αλλοιωτικα θαχεs και μπλεξιμο με τον νομο......
Παντωs για το....ξεροκαταπιωμα που λεs...μην ανησυχειs......εχουμε το μηλο του Αδαμ εμειs οι αντρεs και δεν δυσκολευομαστε να καταπιουμε....επειδη ειναι μεγαλο....καταλαβεs??
Οι γυναικεs με το μικρο δεν ξερω αν μπορουν να κανουν την..καταπωση
:grin: :grin:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Γιατί να βοηθήσουμε τους ελέηνες; Έχει κι αλλού πορτοκαλιές, τις οποίες έχετε μάλιστα βρει κι εσείς γιατί δεν την παλέψατε με τις ελεηνίδες  ;)

Διακρίνω μια πικρία ή μου φαίνεται;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Πού τη διέκρινες την πικρία; Εγώ είπα ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με κάτι που δε μας αρέσει, άντρες και γυναίκες! Δεν έχω καταλάβει ακριβώς την έννοια του Ελέηνα να σου πω την αλήθεια αλλά σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία, γιατί να χαλιέται κανείς -άντρας ή γυναίκα- με κάτι που τον ταλαιπωρεί στο κάτω κάτω;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι να προτοπω πια  με τετοια εκ βαθου καταθεση ψυχηs....Καταλαβαινω καταλαβαινω
Ματαλα...παιδι των λουλουδιων....Καπου τοχα διαβασει στα αρχαια κειμενα ολο αυτο
Βεβαια περασαν αιωνεs απο τοτε!!!!!
Ωστε....Λουκρητια με το ονομα ε??? βεβαια με ονομα γιατι αλλοιωτικα θαχεs και μπλεξιμο με τον νομο......
Παντωs για το....ξεροκαταπιωμα που λεs...μην ανησυχειs......εχουμε το μηλο του Αδαμ εμειs οι αντρεs και δεν δυσκολευομαστε να καταπιουμε....επειδη ειναι μεγαλο....καταλαβεs??
Οι γυναικεs με το μικρο δεν ξερω αν μπορουν να κανουν την..καταπωση
:grin: :grin:
τιποτα αλλο εκτος απο το...μηλο σας εχετε να μας πειτε κυριε λαιφ;;; :2funny: :2funny:

Μπράβο διαίσθηση  :2funny:

Πού το είδες βρε;
στην γυαλινη σφαιρα μου.... :2funny:

μετρα εδω μεσα ποσοι στους ποσους γκρινιαζουν κ βριζουν γυναικες ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Πού τη διέκρινες την πικρία; Εγώ είπα ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με κάτι που δε μας αρέσει, άντρες και γυναίκες! Δεν έχω καταλάβει ακριβώς την έννοια του Ελέηνα να σου πω την αλήθεια αλλά σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία, γιατί να χαλιέται κανείς -άντρας ή γυναίκα- με κάτι που τον ταλαιπωρεί στο κάτω κάτω;
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα "χριστό" θα με πιστέψεις ή θα νομίσεις ότι σου κάνω πλάκα;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
τιποτα αλλο εκτος απο το...μηλο σας εχετε να μας πειτε κυριε λαιφ;;; :2funny: :2funny:

Ρωτα με να σου πω.....Εχω και πορτοκαλι αν εννοειs αυτο....
:2funny: :2funny:Δεν συμφωνω με τιs βρισιεs....ποτε μου δλδ δεν συμφωνουσα
Οσο για την γκρινια.....νομιζω λογικο ειναι να υπαρχει

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Τώρα άλλαξα και μουσική. Έβαλα να ακούσω Dulce Pontes.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κυρία, κύρία!!!!  

Εγώ που βρίζω μόνο τους κλαψομούνηδες μαλάκες, πιάνομαι; :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
πιανεσαι!!!!γτ δεν ειμαι υπερ του τσουβαλιασματος για κανενα φυλλο... ;)

Ρωτα με να σου πω.....Εχω και πορτοκαλι αν εννοειs αυτο....
:2funny: :2funny:Δεν συμφωνω με τιs βρισιεs....ποτε μου δλδ δεν συμφωνουσα
Οσο για την γκρινια.....νομιζω λογικο ειναι να υπαρχει
τοση γκρινια;;;τοση;;;εισαι πολυ πιο πολυ καιρο εδω μεσα απο μενα!!!λεω ψεμματα???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα "χριστό" θα με πιστέψεις ή θα νομίσεις ότι σου κάνω πλάκα;

Αν το πεις θα σε πιστέψω, δεν είμαι καχύποπτη!  ;)

Απάντησα σε κάποιον που είπε να βοηθήσουν οι γυναίκες τους ελέηνες, και υπέθεσα ότι ο ελέηνας είναι για τις γυναίκες ό,τι η ελεηνίδα για τους άντρες, δηλαδή κάτι που δεν τους αρέσει.
Εφόσον δεν τους αρέσει γιατί να ασχοληθούν; Αυτό είπα μόνο, και ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Ελπίζω να σε διαφώτισα..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Απλά μαθηματικά

ελλέεινες το 10% με 15% των ανδρών

ελλεηνίδες το 70% με 80% των γυναικών

Νικήτριες οι ελλεηνίδες

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
To "τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες" είναι κλάσεις ανώτερο  :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Λουκρητια μην τα γενικευειs ολα και τα αναθεματιζειs....
Μονο με την πειθω περνουνε τα διαφορα μηνυματα
Με το ...βαμβακι σφαζειs καλυτερα απο το μαχαιρι...
Αλλα και με τα αυτια ανοιχτα για να ακουs ...ετσι πιστευω

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Αν το πεις θα σε πιστέψω, δεν είμαι καχύποπτη!  ;)

Απάντησα σε κάποιον που είπε να βοηθήσουν οι γυναίκες τους ελέηνες, και υπέθεσα ότι ο ελέηνας είναι για τις γυναίκες ό,τι η ελεηνίδα για τους άντρες, δηλαδή κάτι που δεν τους αρέσει.
Εφόσον δεν τους αρέσει γιατί να ασχοληθούν; Αυτό είπα μόνο, και ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Ελπίζω να σε διαφώτισα..
Α Π Ο Λ Υ Τ Α. Γιατί είχα αρχίσει ν' ανησυχώ για την πνευματική μου διάυγεια και την αντιληπτική ικανότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom