You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 989
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
οι ελλέεινες είναι ευνουχισμένοι απο τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και εσείς θηλυκά αντί να σπεύσετε να δώσετε χείραν βοηθείας γυρίσατε την πλάτη και το παίζετε άντρακια.Φάτε και εσείς τώρα τα σκατά όπως και εμείς.
Γιατί να βοηθήσουμε τους ελέηνες; Έχει κι αλλού πορτοκαλιές, τις οποίες έχετε μάλιστα βρει κι εσείς γιατί δεν την παλέψατε με τις ελεηνίδες ;)
Επίσης εγώ δεν ξέρω για τα σκατά που λες, μόνο άντρες ακούω να παραπονιούνται εδώ μέσα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Γιατί να βοηθήσουμε τους ελέηνες; [size=15pt]Έχει κι αλλού πορτοκαλιές, τις οποίες έχετε μάλιστα βρει κι εσείς γιατί δεν την παλέψατε με τις ελεηνίδες ;)[/size]
Επίσης εγώ δεν ξέρω για τα σκατά που λες, μόνο άντρες ακούω να παραπονιούνται εδώ μέσα
Άντε και καλά στέφανα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εσενα γ καποιο λογο σου την σπαω αλλα δεν τον εχω εντοπισει ακομα....Πού τα λες ρε κοκοβίκε;
Τρία πουλάκια κάθονται λέμε...
οσο γ τους ελληνες που δε βοηθαω ας μου ζητησουν την βοηθεια μου και αν αξιζει θα την δωσω απλοχερα κοκοβικο....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Τι να προτοπω πια με τετοια εκ βαθου καταθεση ψυχηs....Καταλαβαινω καταλαβαινωγκευ υπηρχαν παντα καλε μου...απλα τωρα το λενε κιολας...και το προβλημα με τους γκευ το εχετε μονο οι αντρες..κατι φανερωνει αυτο!
οσο γ την σεξουαλικη απελευθερωση δε ξερω...εγω ειμαι παιδι των λουλουδιων κ ζω στα ματαλα!!!σε ενα παραλληλο συμπαν βεβαια...
ευχαριστω αλλα εγω τα βγαζω ανετα περα..τα αγορια εδω δυσκολευονται κ ξεροκαταπινουν...
και δεν ειμαι μια οποια γατα!!!ειμαι η λουκριτια με το ονομα!!!
Ματαλα...παιδι των λουλουδιων....Καπου τοχα διαβασει στα αρχαια κειμενα ολο αυτο
Βεβαια περασαν αιωνεs απο τοτε!!!!!
Ωστε....Λουκρητια με το ονομα ε??? βεβαια με ονομα γιατι αλλοιωτικα θαχεs και μπλεξιμο με τον νομο......
Παντωs για το....ξεροκαταπιωμα που λεs...μην ανησυχειs......εχουμε το μηλο του Αδαμ εμειs οι αντρεs και δεν δυσκολευομαστε να καταπιουμε....επειδη ειναι μεγαλο....καταλαβεs??
Οι γυναικεs με το μικρο δεν ξερω αν μπορουν να κανουν την..καταπωση
Διακρίνω μια πικρία ή μου φαίνεται;Γιατί να βοηθήσουμε τους ελέηνες; Έχει κι αλλού πορτοκαλιές, τις οποίες έχετε μάλιστα βρει κι εσείς γιατί δεν την παλέψατε με τις ελεηνίδες ;)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Άντε και καλά στέφανα
Έλα μου;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
εσενα γ καποιο λογο σου την σπαω αλλα δεν τον εχω εντοπισει ακομα....
Μπράβο διαίσθηση
Πού το είδες βρε;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Διακρίνω μια πικρία ή μου φαίνεται;
Πού τη διέκρινες την πικρία; Εγώ είπα ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με κάτι που δε μας αρέσει, άντρες και γυναίκες! Δεν έχω καταλάβει ακριβώς την έννοια του Ελέηνα να σου πω την αλήθεια αλλά σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία, γιατί να χαλιέται κανείς -άντρας ή γυναίκα- με κάτι που τον ταλαιπωρεί στο κάτω κάτω;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τιποτα αλλο εκτος απο το...μηλο σας εχετε να μας πειτε κυριε λαιφ;;;Τι να προτοπω πια με τετοια εκ βαθου καταθεση ψυχηs....Καταλαβαινω καταλαβαινω
Ματαλα...παιδι των λουλουδιων....Καπου τοχα διαβασει στα αρχαια κειμενα ολο αυτο
Βεβαια περασαν αιωνεs απο τοτε!!!!!
Ωστε....Λουκρητια με το ονομα ε??? βεβαια με ονομα γιατι αλλοιωτικα θαχεs και μπλεξιμο με τον νομο......
Παντωs για το....ξεροκαταπιωμα που λεs...μην ανησυχειs......εχουμε το μηλο του Αδαμ εμειs οι αντρεs και δεν δυσκολευομαστε να καταπιουμε....επειδη ειναι μεγαλο....καταλαβεs??
Οι γυναικεs με το μικρο δεν ξερω αν μπορουν να κανουν την..καταπωση
στην γυαλινη σφαιρα μου....Μπράβο διαίσθηση
Πού το είδες βρε;
μετρα εδω μεσα ποσοι στους ποσους γκρινιαζουν κ βριζουν γυναικες ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Διακρίνω μια πικρία ή μου φαίνεται;
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα "χριστό" θα με πιστέψεις ή θα νομίσεις ότι σου κάνω πλάκα;Πού τη διέκρινες την πικρία; Εγώ είπα ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με κάτι που δε μας αρέσει, άντρες και γυναίκες! Δεν έχω καταλάβει ακριβώς την έννοια του Ελέηνα να σου πω την αλήθεια αλλά σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία, γιατί να χαλιέται κανείς -άντρας ή γυναίκα- με κάτι που τον ταλαιπωρεί στο κάτω κάτω;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
μετρα εδω μεσα ποσοι στους ποσους γκρινιαζουν κ βριζουν γυναικες ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Κυρία, κυρία!!!!
Εγώ που βρίζω μόνο τους κλαψομούνηδες μαλάκες, πιάνομαι;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
τιποτα αλλο εκτος απο το...μηλο σας εχετε να μας πειτε κυριε λαιφ;;;
στην γυαλινη σφαιρα μου....
Ρωτα με να σου πω.....Εχω και πορτοκαλι αν εννοειs αυτο....
Δεν συμφωνω με τιs βρισιεs....ποτε μου δλδ δεν συμφωνουσα
Οσο για την γκρινια.....νομιζω λογικο ειναι να υπαρχει
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Κυρία, κύρία!!!!
Εγώ που βρίζω μόνο τους κλαψομούνηδες μαλάκες, πιάνομαι;
πιανεσαι!!!!γτ δεν ειμαι υπερ του τσουβαλιασματος για κανενα φυλλο... ;)
τοση γκρινια;;;τοση;;;εισαι πολυ πιο πολυ καιρο εδω μεσα απο μενα!!!λεω ψεμματα???Ρωτα με να σου πω.....Εχω και πορτοκαλι αν εννοειs αυτο....
Δεν συμφωνω με τιs βρισιεs....ποτε μου δλδ δεν συμφωνουσα
Οσο για την γκρινια.....νομιζω λογικο ειναι να υπαρχει
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα "χριστό" θα με πιστέψεις ή θα νομίσεις ότι σου κάνω πλάκα;
Αν το πεις θα σε πιστέψω, δεν είμαι καχύποπτη! ;)
Απάντησα σε κάποιον που είπε να βοηθήσουν οι γυναίκες τους ελέηνες, και υπέθεσα ότι ο ελέηνας είναι για τις γυναίκες ό,τι η ελεηνίδα για τους άντρες, δηλαδή κάτι που δεν τους αρέσει.
Εφόσον δεν τους αρέσει γιατί να ασχοληθούν; Αυτό είπα μόνο, και ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Ελπίζω να σε διαφώτισα..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
τιποτα αλλο εκτος απο το...μηλο σας εχετε να μας πειτε κυριε λαιφ;;;
στην γυαλινη σφαιρα μου....
Λουκρητια μην τα γενικευειs ολα και τα αναθεματιζειs....
Μονο με την πειθω περνουνε τα διαφορα μηνυματα
Με το ...βαμβακι σφαζειs καλυτερα απο το μαχαιρι...
Αλλα και με τα αυτια ανοιχτα για να ακουs ...ετσι πιστευω
Α Π Ο Λ Υ Τ Α. Γιατί είχα αρχίσει ν' ανησυχώ για την πνευματική μου διάυγεια και την αντιληπτική ικανότητα.Αν το πεις θα σε πιστέψω, δεν είμαι καχύποπτη! ;)
Απάντησα σε κάποιον που είπε να βοηθήσουν οι γυναίκες τους ελέηνες, και υπέθεσα ότι ο ελέηνας είναι για τις γυναίκες ό,τι η ελεηνίδα για τους άντρες, δηλαδή κάτι που δεν τους αρέσει.
Εφόσον δεν τους αρέσει γιατί να ασχοληθούν; Αυτό είπα μόνο, και ισχύει για άντρες και γυναίκες.
Ελπίζω να σε διαφώτισα..
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά