Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εσυ τι δουλεια κανεις στην Ελλαδα αν επιτρεπεται?
Eχει καμια σχεση με το θεμα μηπως?
Εσυ τι δουλεια κανεις στην Ελλαδα αν επιτρεπεται?
καλα ενταξει...ειπα και πριν αμα εισαι χαλιας η καραγκιοζης δεν εχεις ελπιδες αλλα λιγο νορμαλ χαρακτηρας και να βλεπεσαι και οι γκομενες κανουν κρα...δεν αφηνεις τις ειρωνιες?
βολντε εγω αλλα βλεπω...ξαναλεω,παιζει το ματι στις γκομενες απλως πολλοι δεν εχουν τα αρχιδια να πανε να μιλησουν...η οταν το κανουν το κανουν με λαθος τροπο...Chevalier Fidele επειδη λες στους αλλους οτι θα γινουν λαντζερηδες
και θα μεινουν ανεργοι.
@drummerboy αυτη τη περιοδο δεν βγαζεις γκομενα με τους τροπους που γραφεις εδω.
Ειναι λιγο πεθαμενο το καμακι αυτη τη περιοδο. Ειναι λιγο σαλταρισμενος ο κοσμος με την κατασταση που επικρατει στο δρομο
δεν εχει πολυ κεφι για κουβεντες.
βολντε εγω αλλα βλεπω...ξαναλεω,παιζει το ματι στις γκομενες απλως πολλοι δεν εχουν τα αρχιδια να πανε να μιλησουν...η οταν το κανουν το κανουν με λαθος τροπο...
σε σενα προσωπικα αν θυμασαι σου ειχα πει να ερθεις να γνωρισεις μια φιλη μου και δεν ηθελες...αστο βολντε,απο λογια ολοι καλοι ειναι...Ε ωραια μακαρι να τις πηδας ολες εσυ κ οι φιοι σου να μην γκρινιαζουν κιολας
εγω σου λεω τι παιζει γενικοτερα εξω στο δρομο . Τωρα να πας εσυ να κανεις καμακι
με αυτη τη μαυριλα που επικρατει μπα δν το κανω... τσαμπα η κουραση.
αστο αγορι μου,κατσε στο ιντερνετ...Δεν βγαινω απο το ιντερνετ. Το χω ξεκαθαρισει αυτο.
Επομενως τι να ερθω και που?
Με γκομενες εβγαινα μονο παλια.... τελευταια φορα το 2010.
Πλεον ολα τα βαρεμενα μαζευονται στο ιντερνετ και εχει χαλασει το κολπο
Chevalier Fidele επειδη λες στους αλλους οτι θα γινουν λαντζερηδες
και θα μεινουν ανεργοι.
καλα ενταξει...ειπα και πριν αμα εισαι χαλιας η καραγκιοζης δεν εχεις ελπιδες αλλα λιγο νορμαλ χαρακτηρας και να βλεπεσαι και οι γκομενες κανουν κρα...
ποιο συνδρομο θεου ρε φιλε?πας καλα? αμα εισαι νορμαλ ειπα ,ΝΟΡΜΑΛ κι οχι κουασιμοδος...διαβαζε πριν γραψειςπες οτι θες χωρις χαρακτηρισμους. Κοφτε το συνδρομο του θεου ρε πουστη μου . Ολοι σας ελεγε η μαμα σας οτι ησασταν ομορφοπαιδα και εξυπνα και εσεις ειστε οι ωραιοι και ολοι οι αλλοι οι χαζοι.
Δε γινεται να τα αποβαλλετε αυτα , μεγαλωσατε .
πες οτι θες χωρις χαρακτηρισμους. Κοφτε το συνδρομο του θεου ρε πουστη μου . Ολοι σας ελεγε η μαμα σας οτι ησασταν ομορφοπαιδα και εξυπνα και εσεις ειστε οι ωραιοι και ολοι οι αλλοι οι χαζοι.
Δε γινεται να τα αποβαλλετε αυτα , μεγαλωσατε .
ποιο συνδρομο θεου ρε φιλε?πας καλα? αμα εισαι νορμαλ ειπα ,ΝΟΡΜΑΛ κι οχι κουασιμοδος...διαβαζε πριν γραψεις
ποιους χαρακτηρισμους?Νταξει ρε νορμαλ. κρατα για τον εαυτο σου τους χαρακτηρισμους για αλλους που δε σε προκαλεσαν μονο σε παρακαλω. Οκ?