Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν αφηνεις τις ειρωνιες?
καλα ενταξει...ειπα και πριν αμα εισαι χαλιας η καραγκιοζης δεν εχεις ελπιδες αλλα λιγο νορμαλ χαρακτηρας και να βλεπεσαι και οι γκομενες κανουν κρα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Chevalier Fidele επειδη λες στους αλλους οτι θα γινουν λαντζερηδες
και θα μεινουν ανεργοι.  :P

@drummerboy αυτη τη περιοδο δεν βγαζεις γκομενα με τους τροπους που γραφεις εδω.
Ειναι λιγο πεθαμενο το καμακι αυτη τη περιοδο. Ειναι λιγο σαλταρισμενος ο κοσμος με την κατασταση που επικρατει στο δρομο
δεν εχει πολυ κεφι για κουβεντες.

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Από τα αγαπημένα μου θέματα.

Διαλέξεις για καμάκια, πως πρέπει να γίνονται, πόσο καραγκιόζηδες είναι αυτοί που δεν πηδάνε την καυλιάρα στο μετρό και τα ελλημπανικά Έπη να παίρνουν φωτιά !

Σαπίλα. Ο δρόμος της ηδονής έχει πολλά σκατά, όπως το τούνελ της ελευθερίας στο Shawshank.

Οι ξερόλες από πίτα χορτασμένοι, ίσως εσώκλειστοι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Chevalier Fidele επειδη λες στους αλλους οτι θα γινουν λαντζερηδες
και θα μεινουν ανεργοι.  :P

@drummerboy αυτη τη περιοδο δεν βγαζεις γκομενα με τους τροπους που γραφεις εδω.
Ειναι λιγο πεθαμενο το καμακι αυτη τη περιοδο. Ειναι λιγο σαλταρισμενος ο κοσμος με την κατασταση που επικρατει στο δρομο
δεν εχει πολυ κεφι για κουβεντες.
βολντε εγω αλλα βλεπω...ξαναλεω,παιζει το ματι στις γκομενες απλως πολλοι δεν εχουν τα αρχιδια να πανε να μιλησουν...η οταν το κανουν το κανουν με λαθος τροπο...

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
ας πω και γω πεντε πραγματα μιας και εχω ταξιδεψει αρκετα:

καταρχην για ολα φταιει ο αντρας στην Ελλαδα. δυστυχως φιλοι μου βρισκουνε και κανουνε οι γκομενες.γιατι η γκομενα ειναι πως θα την μαθεις απο την αρχη να συμπεριφερεται σε σενα. και γενικα αυτο το φαινομενο που επικρατει που  ψαχνεις να βρεις εξω γυναικοπαρεες μονες τους και παντα μα παντα βλεπεις εναν μαλακα να τις κουβαλαει στην Ελλαδα και καλα παρεα, αυτο εχει παραγινει. και σε μεγαλυτερο ποσοστο στην Ελλαδα το εχω συναντησει. πως περιμενεις μετα να σου την πεσουν οι αντρες μωρη μαλακο; και συ ρε μπουφε που τις κυκλοφορεις χωρις να  :knockinb: χαιρεσε κιολας;;..τελος παντων

για να μην εχουμε λανθασμενη εντυπωση θα αναφερω σε ποιες χωρες εχει φαι και ποσο:

Ιταλια- καλοντυμενες γκομενες σαν τις Ελληνιδες περιπου, εχει αρκετο μπιρι-μπιρι αλλα αν ξερεις την γλωσσα θα φας,δυσκολα ομως ειναι πιο πολυ στα δικα μας(περιπου) δεδομενα,βεβαια οχι τοσο σκατα οσο εμεις.

Ισπανια- και ναι, και οχι, παντως οι ισπανιδες ειναι πολυ ανετες στο να γνωρισουν εναν αγνωστο και να μιλησουν (οπως και ο υπολοιπος κοσμος εκτος απο Ιρακ,Ιραν κτλ..). Δεν χρειαζεται να ξερεις την γλωσσα αρκει να εισαι ανετος και ομιλιτικος και με υπομονη θα φας.

Σερβια-Βουλγαρια-Τσεχια-Ρουμανια (Βαλκανικα Κρατη γενικως)- πολυ δυνατες γυναικες και πολυ ευκολα τρως αν μιλησεις, αν χορεψεις και αν κερασεις ενα ποτο. απλα...δεν υπαρχει. (και μετα γυρνα να παρακαλας τα μπαζα,μαλακα)

Αγγλια- πολυ ευκολες στην επικοινωνια και πολυ ανοιχτες σε ολα οι αγγλιδες ειδικα αμα αρχισεις συζητηση για σεξ θα χαζεψεις. αλλα θα πετυχεις και μπαζα αλλα και πολυ δυνατες γυναικες κυριως στις μεγαλες πολεις και στις καλες περιοχες.

Γερμανια- καλη επικοινωνια αλλα μερικες φορες τρωνε τα σκαλωματα τους λογω βορεινου κλιματος.

Γαλλια- δυσκολευεσαι στην επικοινωνια πρεπει να γνωριζεις την γλωσσα, αλλα αμα φας γαλλιδα εισαι θεος.τελος.

και εδω για Ελλαδα- ειναι τι θα πετυχεις,υπαρχουν και νορμαλ κοπελες που επικοινωνουν αλλα κατα μεγαλο ποσοστο (και αυτο ειναι το προβλημα) οι γκομενες την εχουν δει περιεργα και γενικα ισχυει αυτο που ειπε και πιο πανω ο συναθλητης..πολυ λαδι και απο τηγανιτα τιποτα. ε πως θα γινει ετσι κοπελα μου, αμα δεν δωσεις δεν θα παρεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι θεμα ξερολα... αυτη τη περιοδο βλεπεις τι υφακι υπαρχει στο δρομο

εμενα τις προαλλες ενας πιτσιρικας με μηχανακι μπουλακος ειχε την γκομενα πισω και μου εκανε παρατηρηση
επειδη βγηκα λιγο πιο εξω στο δρομο να δω τι ορατοτητα εχω... νταξει τον κοιταξα και γελαγα απλα
ουτε καν του απαντησα.  :P

Τις προαλλες με σταματαει μια γκομενιτσα... στο φαναρι μου κανει ξερεις την τάδε οδο? Της κανω οχι αλλα μπορω να σε παω καπου κεντρικα αν θες ακολουθα με.... και μου την ειποε  :2funny: :2funny: :2funny:

λειε ΚΑΛΑ δεν ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ?????????????????? τις κανω οχι γιατι ειμαι υποχρεωμενος?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βολντε εγω αλλα βλεπω...ξαναλεω,παιζει το ματι στις γκομενες απλως πολλοι δεν εχουν τα αρχιδια να πανε να μιλησουν...η οταν το κανουν το κανουν με λαθος τροπο...

Ε ωραια μακαρι να τις πηδας ολες εσυ κ οι φιοι σου να μην γκρινιαζουν κιολας

εγω σου λεω τι παιζει γενικοτερα εξω στο δρομο . Τωρα να πας εσυ να κανεις καμακι

με αυτη τη μαυριλα που επικρατει μπα δν το κανω... τσαμπα η κουραση.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε ωραια μακαρι να τις πηδας ολες εσυ κ οι φιοι σου να μην γκρινιαζουν κιολας

εγω σου λεω τι παιζει γενικοτερα εξω στο δρομο . Τωρα να πας εσυ να κανεις καμακι

με αυτη τη μαυριλα που επικρατει μπα δν το κανω... τσαμπα η κουραση.
σε σενα προσωπικα αν θυμασαι σου ειχα πει να ερθεις να γνωρισεις μια φιλη μου και δεν ηθελες...αστο βολντε,απο λογια ολοι καλοι ειναι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν βγαινω απο το ιντερνετ. Το χω ξεκαθαρισει αυτο.
Επομενως τι να ερθω και που?  :2funny:

Με γκομενες εβγαινα μονο παλια.... τελευταια φορα το 2010.

Πλεον ολα τα βαρεμενα μαζευονται στο ιντερνετ και εχει χαλασει το κολπο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν βγαινω απο το ιντερνετ. Το χω ξεκαθαρισει αυτο.
Επομενως τι να ερθω και που?  :2funny:

Με γκομενες εβγαινα μονο παλια.... τελευταια φορα το 2010.

Πλεον ολα τα βαρεμενα μαζευονται στο ιντερνετ και εχει χαλασει το κολπο
αστο αγορι μου,κατσε στο ιντερνετ...

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Bolde εγώ μαζί σου είμαι αν και διαφωνώ στα επί μέρους.

Το καμάκι είναι κάτι απλό.

Όποιος το αναγάγει σε θεωρία drummerboy και ζητά υψηλή κατάρτιση, μάλλον κάτι δεν κάνει καλά. Όμως και ο αυνανισμός είναι καλός. Όταν φτάσεις να βλέπεις στο κρεβάτι σου γκόμενες καθημερινές που πέτυχες στο πανεπιστήμιο ή σε κάποια καφετέρια, έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο, ούλτρα φαντασιακό. Και μπράβο σου !

Όμως αγαπητοί μπουρδελοσύντροφοι μην αρχίζετε να μιλάτε για σωστό ή όχι καμάκι. Σε αυτά δεν υπάρχουν οδηγοί και εσείς το ξέρετε καλύτερα απ' όλους ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ευχαριστηθείτε το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης. Να είστε αυνανευγνώμονες, τσιρς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλα ενταξει...ειπα και πριν αμα εισαι χαλιας η καραγκιοζης δεν εχεις ελπιδες αλλα λιγο νορμαλ χαρακτηρας και να βλεπεσαι και οι γκομενες κανουν κρα...

πες οτι θες χωρις χαρακτηρισμους. Κοφτε το συνδρομο του θεου ρε πουστη μου . Ολοι σας ελεγε η μαμα σας οτι ησασταν ομορφοπαιδα και εξυπνα και εσεις ειστε οι ωραιοι και ολοι οι αλλοι οι χαζοι.
Δε γινεται να τα αποβαλλετε αυτα  , μεγαλωσατε .

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πες οτι θες χωρις χαρακτηρισμους. Κοφτε το συνδρομο του θεου ρε πουστη μου . Ολοι σας ελεγε η μαμα σας οτι ησασταν ομορφοπαιδα και εξυπνα και εσεις ειστε οι ωραιοι και ολοι οι αλλοι οι χαζοι.
Δε γινεται να τα αποβαλλετε αυτα  , μεγαλωσατε .
ποιο συνδρομο θεου ρε φιλε?πας καλα? αμα εισαι νορμαλ ειπα ,ΝΟΡΜΑΛ κι οχι κουασιμοδος...διαβαζε πριν γραψεις

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Δε γινεται να τα αποβαλλετε αυτα  , μεγαλωσατε .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποιο συνδρομο θεου ρε φιλε?πας καλα? αμα εισαι νορμαλ ειπα ,ΝΟΡΜΑΛ κι οχι κουασιμοδος...διαβαζε πριν γραψεις

Νταξει ρε νορμαλ. κρατα για τον εαυτο σου τους χαρακτηρισμους για αλλους που δε σε προκαλεσαν μονο σε παρακαλω. Οκ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
DRUMMERBOY ενταξει αμα θες αυτη τη περιοδο να βγαινεις να κανεις
καμακι στους δρομους και τις γειτονιες εσυ καντο.

Μονο κανονισε να πεσεις σε καμια άνεργη του ΟΑΕΔ να σε κυνηγαει με τον καφε φάκελο
και τα δικαιολογητικα μεσα να στα σπασει στο κεφαλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιταξτε τωρα εδω πως θα βρουμε καμια δουλεια