oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τυπε λες μολις αρχισω να βγαζω αρκετα φραγκα να ξεχασω
την φοροδιαφυγη?
που κολλαει η φοροδιαφυγη?
τυπε λες μολις αρχισω να βγαζω αρκετα φραγκα να ξεχασω
την φοροδιαφυγη?
εχω το κουσουρι να πιστευω στο μυαλο Καθε ανθρωπου. Δεν μπορω να διανοηθω οτι καποιος φτανει μονο μεχρι εκει, αρνουμαι. ακομα και απο μια χαζη συζητηση αν θελει καποιος μπορει να μαθει κατι η εστω να το σκεφτει..συμφωνώ απόλυτα ;)
αλλά αυτό προυποθέτει να υπάρχει η εγκεφαλική δυνατότητα...
αυτο ειναι αληθεια. Εβαλε κεφαλαια σαν να εδειξε εκπληκτη και το φωναξε. πιθανον και απογοητευμενη μιας και κατι εψαχνε. αλλο απογοητευτηκα γιατι πιστευα θα βρω τον δρομο αλλο σου την λεω. παρατηρωντας δε τον μπολ εδω που ολα τα παιρνει προσωπικα εκρινα οτι του φανηκε. ισως κανω λαθος μην μενεις σε αυτο, ηταν ατυχες το παραδειγμα
Ειναι θεμα τι απαιτησεις εχεις απο την ζωη...Εγω εχω βαλει πλαφον για υψος στην γκομενα το 1.70 το λιγοτερο
εσυ που μπαινεις στο μπου εισαι καλυτερη?κανενας ανθρωπος δεν προκειται εδω η οπουδηποτε να δεχτει οτι κανει λαθος ετσι απλα. Αν το αποδεκτει γεγονος που απαιτει χρονιες δυσκολες και ψυχοφθορες διαδικασιας ωριμανσης σκεψης παρατηρησης και μαθησης τοτε θα αλλαξει πιθανον προς κατι καλυτερο.
Οποτε αυτο που λες ακουγεται απλα μια βρισια.και αν ειναι καποιος ασχημος, ειτε δεν εμαθε ποτε πως να πλησιαζει μια γυναικα δεν ειναι σωστο να τον βριζεις
εδω ο μπολ νομιζει οτι, η κοπελα που του ειπε, καλα δεν ξερεις τον δρομο του την ειπε..τι να λεμε τωρα
αυτο ειναι αληθεια. Εβαλε κεφαλαια σαν να εδειξε εκπληκτη και το φωναξε. πιθανον και απογοητευμενη μιας και κατι εψαχνε. αλλο απογοητευτηκα γιατι πιστευα θα βρω τον δρομο αλλο σου την λεω. παρατηρωντας δε τον μπολ εδω που ολα τα παιρνει προσωπικα εκρινα οτι του φανηκε. ισως κανω λαθος μην μενεις σε αυτο, ηταν ατυχες το παραδειγμα
εχω το κουσουρι να πιστευω στο μυαλο Καθε ανθρωπου. Δεν μπορω να διανοηθω οτι καποιος φτανει μονο μεχρι εκει, αρνουμαι. ακομα και απο μια χαζη συζητηση αν θελει καποιος μπορει να μαθει κατι η εστω να το σκεφτει..
εγω ομολογω οτι εμαθα πολλα απο σας εδω μεσα σε επιπεδο συμπεριφορας
τυπε στο μαυροβουνιο ζεις?Ειναι θεμα τι απαιτησεις εχεις απο την ζωη...Εγω εχω βαλει πλαφον για υψος στην γκομενα το 1.70 το λιγοτερο
εγω εχω βαλει πλαφον στην γκομενα 1,70 το περισσοτεροΕιναι θεμα τι απαιτησεις εχεις απο την ζωη...Εγω εχω βαλει πλαφον για υψος στην γκομενα το 1.70 το λιγοτερο
1.70 ??
για μενα 1.90 ειναι κοντη μαν... :-
σίγουρα απο παντού μπορείς να μάθεις πράγματα , αρκεί να είσαι ανοιχτος/ή (με την καλή την έννοια)εχω το κουσουρι να πιστευω στο μυαλο Καθε ανθρωπου. Δεν μπορω να διανοηθω οτι καποιος φτανει μονο μεχρι εκει, αρνουμαι. ακομα και απο μια χαζη συζητηση αν θελει καποιος μπορει να μαθει κατι η εστω να το σκεφτει..
εγω ομολογω οτι εμαθα πολλα απο σας εδω μεσα σε επιπεδο συμπεριφορας
τυπε στο μαυροβουνιο ζεις?
καμμενους εννοεις στυλ πικερ?σίγουρα απο παντού μπορείς να μάθεις πράγματα , αρκεί να είσαι ανοιχτος/ή (με την καλή την έννοια)
ποιοί είναι κατ'εσέ οι πιο καμμένοι εγκέφαλοι (μη αναστρέψιμα) του bou ?
Οχι απλα μου αρεσουν τα αλογα
τυπε σε ελλεεινιδα το πιο κοντινο που θα βρεις σε αλογο ειναι αυτοΟχι απλα μου αρεσουν τα αλογα
Το προβλημα ειναι κυριως οτι οι ΕΛληνιδες θελουν σχεση οχι γαμησι οπως οι ξενες
εγω εχω βαλει πλαφον στην γκομενα 1,70 το περισσοτερο