εχω και εγω ενα γνωστο απο αμερικα και οταν μιλαγαμε για το πως κανεις γνωριμιες εκει και πως κανεις γνωριμιες εδω καταληξαμε στο εξης
αμερικα πας σε ενα μπαρ ΜΟΝΟΣ και καθεσαι και πινεις το ποτο σου ε εχεις περιπου 90% πιθανοτητες να γνωρισεις πανω απο 10 ατομα εαν εισαι και ομηλιτικος
Ελλαδα 1)εχεις δει πολλους μονους σε μπαρ να πινουν ποτο ?
1.1)πες οτι βλεπεις εχεις πιθανοτητες να γνωρισεις ατομα 10% οταν εισαι μονος(και πολυ ειναι εκτος και εαν εισαι γκομενα αλλα ποιοα γκομενα παει μονη τις σε μπαρ ?) και 100% θα μιλησεις με καποιο οταν δεις ενα γνωστο ασχετος εαν τον γουσταρεις η οχι αλλα για να δειξεις οτι μιλας με καποιον.
οταν βγαλαμε το συμπερασμα οτι μονο μεσω γνωστου γνωριζει κοσμο το παλικαρακι στραβωσε και ελεγε οτι ειχε αλλη ιδεα για την ελλαδα :'( ηρθε ελλαδα και ξεκινησε να τρωει την ηττα απο μονος του. Με πηρε τηλ και με παρακαλαγε γιατι ολοι ηταν σαν να τον εβλεπαν απο τον αρη να παμε εξω μηπως και γνωρισει κοσμο οχι για σχεση αλλα απλα πηγα ελλαδα και γνωρισα κοσμο να μπορω οταν ειμαι πισω να στειλω ενα mail τι κανεις πως εισαι και τα ρεστα .
Φαντασου τι γινεται σε σχεσεις.
ΕΙΜΑΣΤΕ ειμασταν και θα ειμαστε μια ψυχολογικα ανισόρροποι κοινωνια.Γιατι ετσι ειναι η ελλαδα και δεν προκειται να αλλαξει.
Δειτε ποσοι εδω μεσα λενε ακριβως το ιδιο πραμα και ολοι σχεδον πανω κατω συμφωνουν.δεν ειναι ολα απολυτα αλλα ενα 90% ισχυει απο αυττα που λεω εγω που λενε οι αλλοι.