Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
άμα είναι μαλάκας και πήγε κοτζάμ επιστήμονας και πήρε κάμια καλοπερασού κοκέτα του σωρού, καλά να πάθει
χάθηκαν οι κοπέλες της κλάσης του με αγάπη στα γράμματα και τις επιστήμες;
και μορφωμενη να ειναι τι θα κανει νομιζεις?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ακριβώς φίλε μου....

εχω και εγω ενα γνωστο απο αμερικα  και οταν μιλαγαμε για το πως κανεις γνωριμιες εκει και πως κανεις γνωριμιες εδω  καταληξαμε στο εξης

αμερικα πας σε ενα μπαρ ΜΟΝΟΣ και καθεσαι και πινεις το ποτο σου ε εχεις περιπου 90% πιθανοτητες να γνωρισεις πανω απο 10 ατομα εαν εισαι και ομηλιτικος

Ελλαδα 1)εχεις δει πολλους μονους σε μπαρ να πινουν ποτο ?
1.1)πες οτι βλεπεις εχεις πιθανοτητες να γνωρισεις ατομα 10% οταν εισαι μονος(και πολυ ειναι εκτος και εαν εισαι γκομενα αλλα ποιοα γκομενα παει μονη τις σε μπαρ ?) και 100% θα μιλησεις με καποιο οταν δεις ενα γνωστο ασχετος εαν τον γουσταρεις η οχι αλλα για να δειξεις οτι μιλας με καποιον.

οταν βγαλαμε το συμπερασμα οτι μονο μεσω γνωστου γνωριζει κοσμο το παλικαρακι στραβωσε και ελεγε οτι ειχε αλλη ιδεα για την ελλαδα   :'(  ηρθε ελλαδα και  ξεκινησε να τρωει την ηττα απο μονος του. Με πηρε τηλ και με παρακαλαγε γιατι ολοι ηταν σαν να τον εβλεπαν απο τον αρη  να παμε εξω μηπως και γνωρισει κοσμο οχι για σχεση αλλα απλα πηγα ελλαδα και γνωρισα κοσμο να μπορω οταν ειμαι πισω να στειλω ενα mail  τι κανεις πως εισαι και τα ρεστα .

Φαντασου τι γινεται σε σχεσεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ειμασταν και θα ειμαστε μια ψυχολογικα ανισόρροποι κοινωνια.Γιατι ετσι ειναι η ελλαδα και δεν προκειται να αλλαξει.

Δειτε ποσοι εδω μεσα λενε ακριβως το ιδιο πραμα και ολοι σχεδον πανω κατω συμφωνουν.δεν ειναι ολα απολυτα αλλα ενα 90% ισχυει απο αυττα που λεω εγω που λενε οι αλλοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτοι ρε ειναι ενας στους 10.000. Εσεις τι νομιζετε οτι ειναι περαστε μοιραζουμε χιλιαρικα για πλακα?
Πολυ δε περισσοτερο που καθε καρυδιας καρυδι του ρθε να παει εξωτειρκο να κανει καριερα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αυτοι ρε ειναι ενας στους 10.000. Εσεις τι νομιζετε οτι ειναι περαστε μοιραζουμε χιλιαρικα για πλακα?
Πολυ δε περισσοτερο που καθε καρυδιας καρυδι του ρθε να παει εξωτειρκο να κανει καριερα
δεν διαφωνισε κανεις
και γω θα παω σε δυο χρονια που θα τελιωσω και θα κανω το λατζιερη στην αρχη ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν διαφωνισε κανεις
και γω θα παω σε δυο χρονια που θα τελιωσω και θα κανω το λατζιερη στην αρχη ...

Ρε τυπε. Δε ζουμε στο 50 και το 60. Τωρα αν θελουν λατζιερη εχουν δυομιση ελλαδες ανεργους να βρουνε.
Δε θα παρουν εσενα. Αλλα και να πας λατζιερης θα μεινεις.
Στο τελος μπορει να μην εχεις ουτε καν τα εισητηρια να γυρισεις πισω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ελαιοέλληνες, από το καλύτερο λάδι.
πιο κοντά στις ελλεηνίδες είναι ο ελλέηνας αλλά από αυτοσχεδιασμό εδώ μέσα είμαστε γάμησέ τα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ρε τυπε. Δε ζουμε στο 50 και το 60. Τωρα αν θελουν λατζιερη εχουν δυομιση ελλαδες ανεργους να βρουνε.
δεν ξερω για αλλους για μενα ξερω μια χαρα πως θα τα καταφερω,παντως στην ελλαδα δεν θα εχω δουλεια ποτε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εσυ τι δουλεια κανεις στην Ελλαδα αν επιτρεπεται?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα ρε μακακες τωρα αρχισατε το κραξιμο παλι.

Ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε. Αραξτε  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παίχτες ,
όντως το ελέηνας είναι πιο κοντά στην ελεηνίδα
απλά σκέφτηκα το ελεοέλληνας , για να είναι πιο εύγλωττο το ΕΛΕΟΣ
αν θέλετε το λέτε στον αντισθένη και ξαν'αλλάζει τον τίτλο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω αλλα βλεπω εαν εννοεις καμακι να την ξερει καποιος γνωστος και να τις την πεσεις τοτε οντος κανεις μια χαρα καμακι εγω λεω να μην την ξερει κανενασ την βλεπεις στον δρομο και φευγεις ορμας και βαρας.Ασε τις γαμικουλιασεις γιατι πλεον μονο με γνωστους οι απο γνωστεςς παρεες οι με καποιο τροπο που να ξερεις τον αλλο απο καπου .Δηαλδη να υπαρχει η αφορμη.

Και επειδη αντεδρασες ποαρε παραδειγμα το καμακι που εγινε ακομα και ταινια και ηταν ξακουστο παντου για τραβα τωρα και δες τι γινεται!
Απο γνωστους γνωστες παρεες  κατι που σας συνδεει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΚΙ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ .Δεν εχει να ακνει ουτε το ιντερωετ ουτε οτι εισαι μαλακας μαθε να καταλαβαινεις και να ξεχωριζεις .Δεν ειμαι 200 χρονων ειμαι 36 αλλα αυτα τα χρονια αλλαξε πολλη η Ελλαδα.

Και επειδη κανεις καμακι μια χαρα τραβα στο Γκαζι στις καφετεριες και πεστην σε καποιο γκομενα και να δεις τι θα γινει.(επειδη κανεις καμακι μια χαρα και σημερα).
και εισαι και εμπειρος σε αυτο  και ελα πες μας την γνωμη σου .

Μαλλον μπερδεψες το ειναι γνωστοι απο καπου με το ειναι ΕΝΤΕΛΟΣ αγνωστη.
μεγαλε εγω μια χαρα την πεφτω σε κοπελες και στο δρομο και σε καφετεριες και ολα οκ ειναι...δε ξερω τι αγαμιες σας εχουν βαρεσει αλλα η πολυ ασχημοι ειστε η πολυ καραγκιοζηδες για να μη μπορειτε να σταυρωσετε γκομενα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
qertq σε λέει ανικανο να βγαλεις γκομενα απο το καμακι.

Τι μπορεις να κανεις για αυτο?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.759
Πόντοι
496
μεγαλε εγω μια χαρα την πεφτω σε κοπελες και στο δρομο και σε καφετεριες και ολα οκ ειναι...δε ξερω τι αγαμιες σας εχουν βαρεσει αλλα η πολυ ασχημοι ειστε η πολυ καραγκιοζηδες για να μη μπορειτε να σταυρωσετε γκομενα...

Σιγα τυπε κατουρα και λιγο :piss:
Μας πηραν τα φλοκια :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλακες το χετε καψει...δε σας καθεται καμμια και αρχιζετε τη μιρλα...ποιος σας ειπε ρε τρομπες οτι μονο απο παρεα βρισκεις γκομενα?

κρα κανουν οι γκομενες να τους την πεσετε,τωρα αμα εισαι σα τον κουασιμοδο η κανας καραγκιοζης καλα κανουν και δε σου καθονται...

πατε στην αμερικη εσεις να βρειτε γκομενα  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
DRUMMERBOY τσαμπα παιδευεσαι. Το καμακι πεθανε στις καφετεριες και τους δρομους :P

αρχιδια κρα κανουν.... για να σου ριξουν χυλοπιτα κανουν κρα  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

δεν αφηνεις τις ειρωνιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom