Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Kαι γω αμα εκανα μεταπτυχιακο μια χαρα θα μουνα.
Η ανεργια 4  % ειναι επειδη υπαρχουν δουλειες με μερικη απασχοληση ( το μεγαλυτερο ποσοστο στην Ολλανδια ).

Γενικα η Ευρωπη λιγο λιγο θα πηγαινει στο χειροτερο καθε χρονο. Η Αμερικη εχει ηδη 23 εκ. ανεργους και ανεβαινουμε.
αυτος κανει τον ταχυδρομο

παντως λογικο να εχει 23 εκ ανεργους αφου ειναι 300 εκ.Αλλα και παλι οταν κατεβαινει καποιος ανεβαινει κανας αλλος
αν πεφτει ευρωπη και η αμερικη λογικα πιστευεις οτι θα ανεβαι κινα (ασια γενικα)
προσωπικα πιστευω οτι η αμερικη εχει ακομα 100 χρονια ακμης και ευρωπη θα συνεχιζει την ιδια επαναλαμβανομενη ιστορια (α ,β παγκοσμιος κλπ)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εμενα ο ξαδερφος μου ερχεται εδω το καλοκαιρι μενει new york (αμερικανος καθαρος) και εεδω δεν μπορει να γαμησει ...το καταλαβε το σκηνικο ..
μου λεει εδω πολυ μπλα μπλα οι γκομενες απο γαμησι δεν..
και να τις ακουμπήσεις λίγο σε πάνε για γάμο κατευθείαν , το βλέπουν πολύ σοβαρά το όλο θέμα

εγώ τις προάλλες έβγαινα μ'ένα μπάζο με βαθύτερο σκοπό το fuck 'n go
αλλά μου συζήταγε για σοβαρές σχέσεις και ήταν τόσο ασφιχτική βδέλλα που με τρόμαξε και την έκανα τρέχοντας...και έμεινα και αγ%μητος  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτος κανει τον ταχυδρομο

παντως λογικο να εχει 23 εκ ανεργους αφου ειναι 300 εκ.Αλλα και παλι οταν κατεβαινει καποιος ανεβαινει κανας αλλος
αν πεφτει ευρωπη και η αμερικη λογικα πιστευεις οτι θα ανεβαι κινα (ασια γενικα)
προσωπικα πιστευω οτι η αμερικη εχει ακομα 100 χρονια ακμης και ευρωπη θα συνεχιζει την ιδια επαναλαμβανομενη ιστορια (α ,β παγκοσμιος κλπ)

Δηλαδη τι σε κανει να πιστευεις οτι η Αμερικη θα παει ετσι? Ουτε οι ιδιοι οι αμερικανοι το πιστεουν

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αντε παλι   :jerking: 

''η νεα γενια αυτο,η νεα γενια εκεινο,εμεις στην εποχη μου γαμουσαμε και δερναμε '' κ.λ.π.

μια χαρα καμακι κανεις και σημερα,καραγκιοζηδες υπηρχαν παντα(και ψωναρες) και γενικως αμα εισαι μαλακας δε σου φταιει ουτε το ιντερνετ ουτε η τηλεοραση και τα προτυπα ουτε τιποτα...

γκρινια και παλι γκρινια...

εγω αλλα βλεπω εαν εννοεις καμακι να την ξερει καποιος γνωστος και να τις την πεσεις τοτε οντος κανεις μια χαρα καμακι εγω λεω να μην την ξερει κανενασ την βλεπεις στον δρομο και φευγεις ορμας και βαρας.Ασε τις γαμικουλιασεις γιατι πλεον μονο με γνωστους οι απο γνωστεςς παρεες οι με καποιο τροπο που να ξερεις τον αλλο απο καπου .Δηαλδη να υπαρχει η αφορμη.

Και επειδη αντεδρασες ποαρε παραδειγμα το καμακι που εγινε ακομα και ταινια και ηταν ξακουστο παντου για τραβα τωρα και δες τι γινεται!
Απο γνωστους γνωστες παρεες  κατι που σας συνδεει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΚΙ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ .Δεν εχει να ακνει ουτε το ιντερωετ ουτε οτι εισαι μαλακας μαθε να καταλαβαινεις και να ξεχωριζεις .Δεν ειμαι 200 χρονων ειμαι 36 αλλα αυτα τα χρονια αλλαξε πολλη η Ελλαδα.

Και επειδη κανεις καμακι μια χαρα τραβα στο Γκαζι στις καφετεριες και πεστην σε καποιο γκομενα και να δεις τι θα γινει.(επειδη κανεις καμακι μια χαρα και σημερα).
και εισαι και εμπειρος σε αυτο  και ελα πες μας την γνωμη σου .

Μαλλον μπερδεψες το ειναι γνωστοι απο καπου με το ειναι ΕΝΤΕΛΟΣ αγνωστη.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδη τι σε κανει να πιστευεις οτι η Αμερικη θα παει ετσι? Ουτε οι ιδιοι οι αμερικανοι το πιστεουν

κοιτα

οσοι πανε εξω κ νομιζουν οτι θα καθονται οπως εδω ξαπλα ολη μερα κ θα τους δινουν 3-4 χιλιαρικα μισθο ενταξει κλαιν

αλλα αν ειναι σωστοι κ εργατικοι θα εχουν ενα μισθο να πληρωνουν ενοικιο φαγητο κ καποια μορφη διασκεδασης

δλδ να ζουνε αξιοπρεπως

εδω ουτε αυτο δεν μπορεις να κανεις πλεον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι έχουμε εδω?????

παω να κάνω ενα σετακι καμψεων και επανερχομαι να συζητησουμε
τα προβληματα σας  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οι πλουσιοτεροι ανθρωποι βρισκονται στην αμερικη ,και οσο και να πηγαινουν τα εργοσταστια στην κινα δεν αλλαζουν πολλα πραγματα
δευτερον οι κινεζοι και οι ασιατες ειναι γενικα μακραν πιο βλακες απο τους αγγλοσαξονες και τους εβραιους
τεσπα τεκμηριωμενη απαντηση δεν εχω ,απλα σου ειπα τι πιστευω
σκεψου να ησουν εσυ πλουσιος ποιος ο λογος να μεταφερεις το πολλα χρηματα στην ασια?
η αναπτυξη της ασιας σταματαει εκει που η αμερικη θελησει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κοιτα

οσοι πανε εξω κ νομιζουν οτι θα καθονται οπως εδω ξαπλα ολη μερα κ θα τους δινουν 3-4 χιλιαρικα μισθο ενταξει κλαιν

αλλα αν ειναι σωστοι κ εργατικοι θα εχουν ενα μισθο να πληρωνουν ενοικιο φαγητο κ καποια μορφη διασκεδασης

δλδ να ζουνε αξιοπρεπως

OYTE στο εξωτερικο πλεον. Οσοι τους εκοβε πηγαν στις καλες εποχες και καβατζωθηκαν.
Πλεον εκει σου βγαινει και χειροτερα.
Μια χαμαλοδουλεια χωρις προοπτικη θα κανεις και θα τα τρως ολα σε ενοικια και μαλακιες.
Και η κατασταση για την Ευρωπη θα επιδεινωνεται εκθετικα. Η Ελλαδα ειναι μονο η αρχη

Επισκέπτης
κοιτα

δλδ να ζουνε αξιοπρεπως

τις προάλλες ήπια καφέ με γνωστό που γύρισε από Γερμανία μόνιμα
εκεί έβγαζε 3.800 το μήνα και δεν τού μενε τίποτα (Μόναχο)
έλεγε ότι εδώ είμαστε καλύτερα
Γενικά ήταν ενάντιος σ αυτό που γίνεται έξω. Ότι με τέτοια σκηνικά κάθε λίγα χρόνια (κρίσεις, κλπ), πάμε και χτίζουμε τα κράτη τους με τα δικά μας χέρια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι πλουσιοτεροι ανθρωποι βρισκονται στην αμερικη ,και οσο και να πηγαινουν τα εργοσταστια στην κινα δεν αλλαζουν πολλα πραγματα
δευτερον οι κινεζοι και οι ασιατες ειναι γενικα μακραν πιο βλακες απο τους αγγλοσαξονες και τους εβραιους
τεσπα τεκμηριωμενη απαντηση δεν εχω ,απλα σου ειπα τι πιστευω
σκεψου να ησουν εσυ πλουσιος ποιος ο λογος να μεταφερεις το πολλα χρηματα στην ασια?
η αναπτυξη της ασιας σταματαει εκει που η αμερικη θελησει

Παρε μια ειδηση προς το παρον που μαλλον δε στην ειπαν οι πρετεντερηδες και οι τρεμηδες . Για αρχη και μετα βλεπουμε

www.ecpofi.com/2012/09/china-to-begin-selling-oil-in-yuan.html#.UFXfea7621g]http://www.ecpofi.com/2012/09/china-to-begin-selling-oil-in-yuan.html#.UFXfea7621g[/url]

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κοιτα

δλδ να ζουνε αξιοπρεπως

φιλος του αδερφου μου ,απο τους καλυτερους του ΕΜΠ μολις τελειωσε το διδακτορικο πηγε σιλικον βαλλευ
δουλευει 16 ωρες την μερα και το σαββατο και 5 την κυριακη με τρελο αγχος (του ασπρισαν τα μαλλια σε ενα χρονο) αλλα περνει καθαρα 200 χιλιαρικα και βιλα πανω στο κυμα με πισινα ,γυμναστηριο μαγειρα και σοφερ.
βεβαια αυτος δεν ευχαριστιεται τπτ ,η ελλεηνιδα γκομενα του αραζει στην πισινα (και στανταρ τον απαταει)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλος του αδερφου μου ,απο τους καλυτερους του ΕΜΠ μολις τελειωσε το διδακτορικο πηγε σιλικον βαλλευ
δουλευει 16 ωρες την μερα και το σαββατο και 5 την κυριακη με τρελο αγχος (του ασπρισαν τα μαλλια σε ενα χρονο) αλλα περνει καθαρα 200 χιλιαρικα και βιλα πανω στο κυμα με πισινα ,γυμναστηριο μαγειρα και σοφερ.
βεβαια αυτος δεν ευχαριστιεται τπτ ,η ελλεηνιδα γκομενα του αραζει στην πισινα (και στανταρ τον απαταει)

Και τι να το κανει ρε αδερφε. Η η ζωη νομιζεις ειναι η πισινα και η βιλα?

Καλα ελεγε ο πανουσης " θελω να γινω σαν αμερικανος..."

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

κ βιζα μονιμη πως εβγαλε?

Επισκέπτης
,η ελλεηνιδα γκομενα του αραζει στην πισινα (και στανταρ τον απαταει)

άμα είναι μαλάκας και πήγε κοτζάμ επιστήμονας και πήρε κάμια καλοπερασού κοκέτα του σωρού, καλά να πάθει
χάθηκαν οι κοπέλες της κλάσης του με αγάπη στα γράμματα και τις επιστήμες;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Και τι να το κανει ρε αδερφε. Η η ζωη νομιζεις ειναι η πισινα και η βιλα?

Καλα ελεγε ο πανουσης " θελω να γινω σαν αμερικανος..."
μπορεις να δουλεψεις τρια χρονια ,αυτο μονο,να εχεις ενα κεφαλαιο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απο γνωστους γνωστες παρεες  κατι που σας συνδεει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΚΙ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ
ακριβώς , και κατά πλειοψηφία έτσι γίνεται
γι'αυτό ο πεινασμένος ελεοέλληνας αγάμητος πιρφόρος καταλήγει κόκερακι

κλασσικό παράδειγμα  ;)
δεν είναι ζωή όμως αυτή φίλε , στην ουσία είναι δουλάκι ο φίλος σου , θύμα και είναι πάρα πολλοί έτσι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom