treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Kατσε να δεις ποσοι θα ρχονται πισω σε λιγο καιρο... σα βρεγμενες γατες.
υπερβαλλεις νομιζω
αυτος κανει τον ταχυδρομοKαι γω αμα εκανα μεταπτυχιακο μια χαρα θα μουνα.
Η ανεργια 4 % ειναι επειδη υπαρχουν δουλειες με μερικη απασχοληση ( το μεγαλυτερο ποσοστο στην Ολλανδια ).
Γενικα η Ευρωπη λιγο λιγο θα πηγαινει στο χειροτερο καθε χρονο. Η Αμερικη εχει ηδη 23 εκ. ανεργους και ανεβαινουμε.
και να τις ακουμπήσεις λίγο σε πάνε για γάμο κατευθείαν , το βλέπουν πολύ σοβαρά το όλο θέμαεμενα ο ξαδερφος μου ερχεται εδω το καλοκαιρι μενει new york (αμερικανος καθαρος) και εεδω δεν μπορει να γαμησει ...το καταλαβε το σκηνικο ..
μου λεει εδω πολυ μπλα μπλα οι γκομενες απο γαμησι δεν..
αυτος κανει τον ταχυδρομο
παντως λογικο να εχει 23 εκ ανεργους αφου ειναι 300 εκ.Αλλα και παλι οταν κατεβαινει καποιος ανεβαινει κανας αλλος
αν πεφτει ευρωπη και η αμερικη λογικα πιστευεις οτι θα ανεβαι κινα (ασια γενικα)
προσωπικα πιστευω οτι η αμερικη εχει ακομα 100 χρονια ακμης και ευρωπη θα συνεχιζει την ιδια επαναλαμβανομενη ιστορια (α ,β παγκοσμιος κλπ)
αντε παλι
''η νεα γενια αυτο,η νεα γενια εκεινο,εμεις στην εποχη μου γαμουσαμε και δερναμε '' κ.λ.π.
μια χαρα καμακι κανεις και σημερα,καραγκιοζηδες υπηρχαν παντα(και ψωναρες) και γενικως αμα εισαι μαλακας δε σου φταιει ουτε το ιντερνετ ουτε η τηλεοραση και τα προτυπα ουτε τιποτα...
γκρινια και παλι γκρινια...
Δηλαδη τι σε κανει να πιστευεις οτι η Αμερικη θα παει ετσι? Ουτε οι ιδιοι οι αμερικανοι το πιστεουν
οι πλουσιοτεροι ανθρωποι βρισκονται στην αμερικη ,και οσο και να πηγαινουν τα εργοσταστια στην κινα δεν αλλαζουν πολλα πραγματαΔηλαδη τι σε κανει να πιστευεις οτι η Αμερικη θα παει ετσι? Ουτε οι ιδιοι οι αμερικανοι το πιστεουν
κοιτα
οσοι πανε εξω κ νομιζουν οτι θα καθονται οπως εδω ξαπλα ολη μερα κ θα τους δινουν 3-4 χιλιαρικα μισθο ενταξει κλαιν
αλλα αν ειναι σωστοι κ εργατικοι θα εχουν ενα μισθο να πληρωνουν ενοικιο φαγητο κ καποια μορφη διασκεδασης
δλδ να ζουνε αξιοπρεπως
εδω ουτε αυτο δεν μπορεις να κανεις πλεον
κοιτα
οσοι πανε εξω κ νομιζουν οτι θα καθονται οπως εδω ξαπλα ολη μερα κ θα τους δινουν 3-4 χιλιαρικα μισθο ενταξει κλαιν
αλλα αν ειναι σωστοι κ εργατικοι θα εχουν ενα μισθο να πληρωνουν ενοικιο φαγητο κ καποια μορφη διασκεδασης
δλδ να ζουνε αξιοπρεπως
οι πλουσιοτεροι ανθρωποι βρισκονται στην αμερικη ,και οσο και να πηγαινουν τα εργοσταστια στην κινα δεν αλλαζουν πολλα πραγματα
δευτερον οι κινεζοι και οι ασιατες ειναι γενικα μακραν πιο βλακες απο τους αγγλοσαξονες και τους εβραιους
τεσπα τεκμηριωμενη απαντηση δεν εχω ,απλα σου ειπα τι πιστευω
σκεψου να ησουν εσυ πλουσιος ποιος ο λογος να μεταφερεις το πολλα χρηματα στην ασια?
η αναπτυξη της ασιας σταματαει εκει που η αμερικη θελησει
φιλος του αδερφου μου ,απο τους καλυτερους του ΕΜΠ μολις τελειωσε το διδακτορικο πηγε σιλικον βαλλευκοιτα
δλδ να ζουνε αξιοπρεπως
φιλος του αδερφου μου ,απο τους καλυτερους του ΕΜΠ μολις τελειωσε το διδακτορικο πηγε σιλικον βαλλευ
δουλευει 16 ωρες την μερα και το σαββατο και 5 την κυριακη με τρελο αγχος (του ασπρισαν τα μαλλια σε ενα χρονο) αλλα περνει καθαρα 200 χιλιαρικα και βιλα πανω στο κυμα με πισινα ,γυμναστηριο μαγειρα και σοφερ.
βεβαια αυτος δεν ευχαριστιεται τπτ ,η ελλεηνιδα γκομενα του αραζει στην πισινα (και στανταρ τον απαταει)
φιλος του αδερφου μου ,απο τους καλυτερους του ΕΜΠ μολις τελειωσε το διδακτορικο πηγε σιλικον βαλλευ
δουλευει 16 ωρες την μερα και το σαββατο και 5 την κυριακη με τρελο αγχος (του ασπρισαν τα μαλλια σε ενα χρονο) αλλα περνει καθαρα 200 χιλιαρικα και βιλα πανω στο κυμα με πισινα ,γυμναστηριο μαγειρα και σοφερ.
βεβαια αυτος δεν ευχαριστιεται τπτ ,η ελλεηνιδα γκομενα του αραζει στην πισινα (και στανταρ τον απαταει)
,η ελλεηνιδα γκομενα του αραζει στην πισινα (και στανταρ τον απαταει)
μπορεις να δουλεψεις τρια χρονια ,αυτο μονο,να εχεις ενα κεφαλαιοΚαι τι να το κανει ρε αδερφε. Η η ζωη νομιζεις ειναι η πισινα και η βιλα?
Καλα ελεγε ο πανουσης " θελω να γινω σαν αμερικανος..."
ρε τετοιους τους θελει η αμερικη,την βιζα του την δινει μετα απο λιγοκ βιζα μονιμη πως εβγαλε?
ακριβώς , και κατά πλειοψηφία έτσι γίνεταιΑπο γνωστους γνωστες παρεες κατι που σας συνδεει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ
κλασσικό παράδειγμα ;)φιλος του αδερφου μου ,απο τους καλυτερους του ΕΜΠ μολις τελειωσε το διδακτορικο πηγε σιλικον βαλλευ
Και επειδη αντεδρασες ποαρε παραδειγμα το καμακι που εγινε ακομα και ταινια και ηταν ξακουστο παντου για τραβα τωρα και δες τι γινεται!