Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ετσι...μετονομαστηκαμε

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σιγα επειδη γαμουσε πουτανες?

εδω φοβαται να μεινει μονος του μην χασει τη μαμα

γιαυτο δεν μεταναστευουν οι νεοι ελληνες κ καθονται σαν μαλακες ανεργοι κ τους γαμανε

αφου εχουν φβ παιχνιδια μπουρδελα κ τον μουσακα της μαμας ολα καλα ειναι
οχι και ολοι

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αυτό τι σημαίνει ? παντρεύτηκε εννοείς ?
άτιμε , μας πληγώνεις με τα βέλη αλήθειας που μας ρίχνεις

αλλά γουστάρουμε  :2funny: :2funny: :thumbsup:
οχι ρε κανονικα κρεμαστηκε :grin: και οταν ηρθε ο αδερφος του νομιζα οτι εκει πανω το κρεμαστηκε εχει αλλη ερμηνεια ,αλλα τελικα οντως αυτοκτονησε

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Σε μεγαλη  εκτιμηση  τον ειχες
ειχαμε μαλωσε ξερεις τα σογια :2funny:
προσωπικα τον ηξερα αλλα δεν με νοιαζει κιολας
οποιος αυτοκτονει ειναι πολυ μαλακας για να το λυπηθω

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οχι ρε κανονικα κρεμαστηκε :grin: και οταν ηρθε ο αδερφος του νομιζα οτι εκει πανω το κρεμαστηκε εχει αλλη ερμηνεια ,αλλα τελικα οντως αυτοκτονησε
τότε μιλάμε όντως για σοβαρό ψυχιατρικό πιρφορισμό

Πάντως πολύ γουστάρω για την μετονομασία , θα αρχίσω να λέω για τους πιρφόρους ελεοέλληνες
που ικανοποιούνται ικανοποιώντας πουτάνες , πιστεύοντας ότι είναι γκόμενές τους
στο σπίτι τους συντηρεί (όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά) η μαμά και ο μπαμπάς
και πιστεύουν ότι για όλα φταίνε οι κακές ελεηνίδες...αλλά είδες πώς κατέληξε ο θείος σου  ;)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.469
Πόντοι
456
κοιμουνται μερικοι...αν δε ζησεις ο ιδιος εξωτερικο να δεις πως ειναι μη μιλας καθολου...λες και στο εξωτερικο ειναι ολες μουναρες και βλεπεις μονο ωραια ζευγαρακια στο δρομο χερι-χερι  :jerking:

ειπαμε και η μαλακια εχει ορια...
Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα. Ενώ στην Ελλάδα μέχρι πρότινος είμασταν, ας πούμε, στο 10 τώρα έχουμε πέσει στο 4.
Έξω ασφαλώς δεν είναι και παράδεισος αλλά το θέμα γκόμενα δεν είναι και επιστήμη όπως έχει καταντήσει εδώ. Άλλο το να
κατασταλάξεις με κάποια και άλλο να  :knockinb:. Δεν ξέρω τι εικόνες έχεις αλλά έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το θέμα είναι
ότι δεν υπάρχει πλέον τσαμπουκάς στον Έλληνα ενώ έξω υπάρχει ακόμα και οι γυναίκες συμπεριφέρονται ανάλογα. Ίσως έχεις άλλες παραστάσεις αλλά το θέμα αυτό είναι.Πάντως(προσωπικά πάντα έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα πρόσφατα)θα μου επιτρέψεις να
διαφωνήσω μαζί σου.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τότε μιλάμε όντως για σοβαρό ψυχιατρικό πιρφορισμό

Πάντως πολύ γουστάρω για την μετονομασία , θα αρχίσω να λέω για τους πιρφόρους ελεοέλληνες
που ικανοποιούνται ικανοποιώντας πουτάνες , πιστεύοντας ότι είναι γκόμενές τους
στο σπίτι τους συντηρεί (όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά) η μαμά και ο μπαμπάς
και πιστεύουν ότι για όλα φταίνε οι κακές ελεηνίδες...αλλά είδες πώς κατέληξε ο θείος σου  ;)
βσκ ο συγκεκριμενος δεν ειχε θεμα με τις γκομενες ,εννοω να γαμησει,εβγαζε καθε βδομαδα και αλλη,ηταν καμακιας αλλα δεν μπορουσε να κανει μακροχρονια σχεση και ελεγε συνεχεια αυτη(η γκομενα εκεινης της περιοδου) δεν το κανει σαν την μανα μου,δεν μαγειρευει οπως η μανα μου ,δεν πλενει οπως η μανα μου...ε καποια στιγμη λογικο ειναι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πως τελειωνει η μεταναστευση δλδ?

μονο αμα κλεισουν τα συνορα θα ισχυσει αυτο που λες

Εμ τι λεμε? ειναι ηδη κλειστα. η αντε να πας με συνθηκες εντελως ασυμφορες. Και οι χωρες παραδοσιακοι προορισμοι μεταναστευσης εχουν κριση κλπ.
Οι υπο αναπτυξη χωρες δεν ειναι ακριβως καταλληλες για να μεταναστευσει κανεις ( Ινδια, Κινα, Κορεα, Βραζιλια , Ρωσια)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα. Ενώ στην Ελλάδα μέχρι πρότινος είμασταν, ας πούμε, στο 10 τώρα έχουμε πέσει στο 4.
Έξω ασφαλώς δεν είναι και παράδεισος αλλά το θέμα γκόμενα δεν είναι και επιστήμη όπως έχει καταντήσει εδώ. Άλλο το να
κατασταλάξεις με κάποια και άλλο να  :knockinb:. Δεν ξέρω τι εικόνες έχεις αλλά έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το θέμα είναι
ότι δεν υπάρχει πλέον τσαμπουκάς στον Έλληνα ενώ έξω υπάρχει ακόμα και οι γυναίκες συμπεριφέρονται ανάλογα. Ίσως έχεις άλλες παραστάσεις αλλά το θέμα αυτό είναι.Πάντως(προσωπικά πάντα έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα πρόσφατα)θα μου επιτρέψεις να
διαφωνήσω μαζί σου.
εμενα ο ξαδερφος μου ερχεται εδω το καλοκαιρι μενει new york (αμερικανος καθαρος) και εεδω δεν μπορει να γαμησει ...το καταλαβε το σκηνικο ..
μου λεει εδω πολυ μπλα μπλα οι γκομενες απο γαμησι δεν..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εμ τι λεμε? ειναι ηδη κλειστα. η αντε να πας με συνθηκες εντελως ασυμφορες. Και οι χωρες παραδοσιακοι προορισμοι μεταναστευσης εχουν κριση κλπ.
Οι υπο αναπτυξη χωρες δεν ειναι ακριβως καταλληλες για να μεταναστευσει κανεις ( Ινδια, Κινα, Κορεα, Βραζιλια , Ρωσια)

ξερω πολλους που εφυγαν κυριως αγγλια γερμανια τον τελευταιο χρονο

αυτο που λες ισως ισχυει για αμερικα κ αυστραλια λογω βιζας κ παλι ισως

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εχω φιλο ολλανδια κανει μεταπτυχιακο,μια χαρα ειναι .Βεβαια ολλανδια και αυστρια με 4% ανεργια βρισκεις ευκολα δουλεια

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.469
Πόντοι
456
εμενα ο ξαδερφος μου ερχεται εδω το καλοκαιρι μενει new york (αμερικανος καθαρος) και εεδω δεν μπορει να γαμησει ...το καταλαβε το σκηνικο ..
μου λεει εδω πολυ μπλα μπλα οι γκομενες απο γαμησι δεν..
Ακριβώς φίλε μου....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ξερω πολλους που εφυγαν κυριως αγγλια γερμανια τον τελευταιο χρονο

αυτο που λες ισως ισχυει για αμερικα κ αυστραλια λογω βιζας κ παλι ισως

Kατσε να δεις ποσοι θα ρχονται πισω σε λιγο καιρο... σα βρεγμενες γατες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βσκ ο συγκεκριμενος δεν ειχε θεμα με τις γκομενες ,εννοω να γαμησει,εβγαζε καθε βδομαδα και αλλη,ηταν καμακιας αλλα δεν μπορουσε να κανει μακροχρονια σχεση και ελεγε συνεχεια αυτη(η γκομενα εκεινης της περιοδου) δεν το κανει σαν την μανα μου,δεν μαγειρευει οπως η μανα μου ,δεν πλενει οπως η μανα μου...ε καποια στιγμη λογικο ειναι...
σύμφωνοι

απλά εστίασα στην παθολογική προσκόλληση στη μάνα του , που όπως αποδείχθηκε του στέρησε την ζωή

άλλοι έχουν το κάψιμο που σου περιέγραψα, στον καθένα εκδηλώνεται διαφορετικά...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχω φιλο ολλανδια κανει μεταπτυχιακο,μια χαρα ειναι .Βεβαια ολλανδια και αυστρια με 4% ανεργια βρισκεις ευκολα δουλεια

Kαι γω αμα εκανα μεταπτυχιακο μια χαρα θα μουνα.
Η ανεργια 4  % ειναι επειδη υπαρχουν δουλειες με μερικη απασχοληση ( το μεγαλυτερο ποσοστο στην Ολλανδια ).

Γενικα η Ευρωπη λιγο λιγο θα πηγαινει στο χειροτερο καθε χρονο. Η Αμερικη εχει ηδη 23 εκ. ανεργους και ανεβαινουμε.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σύμφωνοι

απλά εστίασα στην παθολογική προσκόλληση στη μάνα του , που όπως αποδείχθηκε του στέρησε την ζωή

άλλοι έχουν το κάψιμο που σου περιέγραψα, στον καθένα εκδηλώνεται διαφορετικά...
ξερω τι εννοεις
ευτυχως ειμαι λιγο ανιωθος οποτε δεν χαμπαριαζω απο συναισθηματισμους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom