You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 989
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οχι και ολοισιγα επειδη γαμουσε πουτανες?
εδω φοβαται να μεινει μονος του μην χασει τη μαμα
γιαυτο δεν μεταναστευουν οι νεοι ελληνες κ καθονται σαν μαλακες ανεργοι κ τους γαμανε
αφου εχουν φβ παιχνιδια μπουρδελα κ τον μουσακα της μαμας ολα καλα ειναι
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Λαθος. Δε μεταναστευουν επειδη και αυτος μας τελειωσε ηδη...
ποιος αυτος?ο μουσακας?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οχι ρε κανονικα κρεμαστηκε και οταν ηρθε ο αδερφος του νομιζα οτι εκει πανω το κρεμαστηκε εχει αλλη ερμηνεια ,αλλα τελικα οντως αυτοκτονησεαυτό τι σημαίνει ? παντρεύτηκε εννοείς ?
άτιμε , μας πληγώνεις με τα βέλη αλήθειας που μας ρίχνεις
αλλά γουστάρουμε
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το βλεπω και τωραχαχα κ εγω το βλεπω
κ το εβλεπα κ παλια οταν το πρωτοεπαιζε η τιβι στο σταρ νομιζω κ τοτε
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ειχαμε μαλωσε ξερεις τα σογιαΣε μεγαλη εκτιμηση τον ειχες
προσωπικα τον ηξερα αλλα δεν με νοιαζει κιολας
οποιος αυτοκτονει ειναι πολυ μαλακας για να το λυπηθω
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ποιος αυτος?ο μουσακας?
χαχα οχι ρε αυτος δε τελειωνει ποτε. Η μεταναστευση .
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχα οχι ρε αυτος δε τελειωνει ποτε. Η μεταναστευση .
πως τελειωνει η μεταναστευση δλδ?
μονο αμα κλεισουν τα συνορα θα ισχυσει αυτο που λες
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τότε μιλάμε όντως για σοβαρό ψυχιατρικό πιρφορισμόοχι ρε κανονικα κρεμαστηκε και οταν ηρθε ο αδερφος του νομιζα οτι εκει πανω το κρεμαστηκε εχει αλλη ερμηνεια ,αλλα τελικα οντως αυτοκτονησε
Πάντως πολύ γουστάρω για την μετονομασία , θα αρχίσω να λέω για τους πιρφόρους ελεοέλληνες
που ικανοποιούνται ικανοποιώντας πουτάνες , πιστεύοντας ότι είναι γκόμενές τους
στο σπίτι τους συντηρεί (όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά) η μαμά και ο μπαμπάς
και πιστεύουν ότι για όλα φταίνε οι κακές ελεηνίδες...αλλά είδες πώς κατέληξε ο θείος σου ;)
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.469
- Πόντοι
- 456
Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα. Ενώ στην Ελλάδα μέχρι πρότινος είμασταν, ας πούμε, στο 10 τώρα έχουμε πέσει στο 4.κοιμουνται μερικοι...αν δε ζησεις ο ιδιος εξωτερικο να δεις πως ειναι μη μιλας καθολου...λες και στο εξωτερικο ειναι ολες μουναρες και βλεπεις μονο ωραια ζευγαρακια στο δρομο χερι-χερι
ειπαμε και η μαλακια εχει ορια...
Έξω ασφαλώς δεν είναι και παράδεισος αλλά το θέμα γκόμενα δεν είναι και επιστήμη όπως έχει καταντήσει εδώ. Άλλο το να
κατασταλάξεις με κάποια και άλλο να . Δεν ξέρω τι εικόνες έχεις αλλά έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το θέμα είναι
ότι δεν υπάρχει πλέον τσαμπουκάς στον Έλληνα ενώ έξω υπάρχει ακόμα και οι γυναίκες συμπεριφέρονται ανάλογα. Ίσως έχεις άλλες παραστάσεις αλλά το θέμα αυτό είναι.Πάντως(προσωπικά πάντα έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα πρόσφατα)θα μου επιτρέψεις να
διαφωνήσω μαζί σου.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
βσκ ο συγκεκριμενος δεν ειχε θεμα με τις γκομενες ,εννοω να γαμησει,εβγαζε καθε βδομαδα και αλλη,ηταν καμακιας αλλα δεν μπορουσε να κανει μακροχρονια σχεση και ελεγε συνεχεια αυτη(η γκομενα εκεινης της περιοδου) δεν το κανει σαν την μανα μου,δεν μαγειρευει οπως η μανα μου ,δεν πλενει οπως η μανα μου...ε καποια στιγμη λογικο ειναι...τότε μιλάμε όντως για σοβαρό ψυχιατρικό πιρφορισμό
Πάντως πολύ γουστάρω για την μετονομασία , θα αρχίσω να λέω για τους πιρφόρους ελεοέλληνες
που ικανοποιούνται ικανοποιώντας πουτάνες , πιστεύοντας ότι είναι γκόμενές τους
στο σπίτι τους συντηρεί (όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά) η μαμά και ο μπαμπάς
και πιστεύουν ότι για όλα φταίνε οι κακές ελεηνίδες...αλλά είδες πώς κατέληξε ο θείος σου ;)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
πως τελειωνει η μεταναστευση δλδ?
μονο αμα κλεισουν τα συνορα θα ισχυσει αυτο που λες
Εμ τι λεμε? ειναι ηδη κλειστα. η αντε να πας με συνθηκες εντελως ασυμφορες. Και οι χωρες παραδοσιακοι προορισμοι μεταναστευσης εχουν κριση κλπ.
Οι υπο αναπτυξη χωρες δεν ειναι ακριβως καταλληλες για να μεταναστευσει κανεις ( Ινδια, Κινα, Κορεα, Βραζιλια , Ρωσια)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εμενα ο ξαδερφος μου ερχεται εδω το καλοκαιρι μενει new york (αμερικανος καθαρος) και εεδω δεν μπορει να γαμησει ...το καταλαβε το σκηνικο ..Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα. Ενώ στην Ελλάδα μέχρι πρότινος είμασταν, ας πούμε, στο 10 τώρα έχουμε πέσει στο 4.
Έξω ασφαλώς δεν είναι και παράδεισος αλλά το θέμα γκόμενα δεν είναι και επιστήμη όπως έχει καταντήσει εδώ. Άλλο το να
κατασταλάξεις με κάποια και άλλο να . Δεν ξέρω τι εικόνες έχεις αλλά έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το θέμα είναι
ότι δεν υπάρχει πλέον τσαμπουκάς στον Έλληνα ενώ έξω υπάρχει ακόμα και οι γυναίκες συμπεριφέρονται ανάλογα. Ίσως έχεις άλλες παραστάσεις αλλά το θέμα αυτό είναι.Πάντως(προσωπικά πάντα έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα πρόσφατα)θα μου επιτρέψεις να
διαφωνήσω μαζί σου.
μου λεει εδω πολυ μπλα μπλα οι γκομενες απο γαμησι δεν..
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εμ τι λεμε? ειναι ηδη κλειστα. η αντε να πας με συνθηκες εντελως ασυμφορες. Και οι χωρες παραδοσιακοι προορισμοι μεταναστευσης εχουν κριση κλπ.
Οι υπο αναπτυξη χωρες δεν ειναι ακριβως καταλληλες για να μεταναστευσει κανεις ( Ινδια, Κινα, Κορεα, Βραζιλια , Ρωσια)
ξερω πολλους που εφυγαν κυριως αγγλια γερμανια τον τελευταιο χρονο
αυτο που λες ισως ισχυει για αμερικα κ αυστραλια λογω βιζας κ παλι ισως
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εχω φιλο ολλανδια κανει μεταπτυχιακο,μια χαρα ειναι .Βεβαια ολλανδια και αυστρια με 4% ανεργια βρισκεις ευκολα δουλειαΕμ τι λεμε? ειναι ηδη κλειστα. η αντε να πας με συνθηκες εντελως ασυμφορες. Και οι χωρες παραδοσιακοι προορισμοι μεταναστευσης εχουν κριση κλπ.
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.469
- Πόντοι
- 456
Ακριβώς φίλε μου....εμενα ο ξαδερφος μου ερχεται εδω το καλοκαιρι μενει new york (αμερικανος καθαρος) και εεδω δεν μπορει να γαμησει ...το καταλαβε το σκηνικο ..
μου λεει εδω πολυ μπλα μπλα οι γκομενες απο γαμησι δεν..
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ξερω πολλους που εφυγαν κυριως αγγλια γερμανια τον τελευταιο χρονο
αυτο που λες ισως ισχυει για αμερικα κ αυστραλια λογω βιζας κ παλι ισως
Kατσε να δεις ποσοι θα ρχονται πισω σε λιγο καιρο... σα βρεγμενες γατες.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
σύμφωνοιβσκ ο συγκεκριμενος δεν ειχε θεμα με τις γκομενες ,εννοω να γαμησει,εβγαζε καθε βδομαδα και αλλη,ηταν καμακιας αλλα δεν μπορουσε να κανει μακροχρονια σχεση και ελεγε συνεχεια αυτη(η γκομενα εκεινης της περιοδου) δεν το κανει σαν την μανα μου,δεν μαγειρευει οπως η μανα μου ,δεν πλενει οπως η μανα μου...ε καποια στιγμη λογικο ειναι...
απλά εστίασα στην παθολογική προσκόλληση στη μάνα του , που όπως αποδείχθηκε του στέρησε την ζωή
άλλοι έχουν το κάψιμο που σου περιέγραψα, στον καθένα εκδηλώνεται διαφορετικά...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εχω φιλο ολλανδια κανει μεταπτυχιακο,μια χαρα ειναι .Βεβαια ολλανδια και αυστρια με 4% ανεργια βρισκεις ευκολα δουλεια
Kαι γω αμα εκανα μεταπτυχιακο μια χαρα θα μουνα.
Η ανεργια 4 % ειναι επειδη υπαρχουν δουλειες με μερικη απασχοληση ( το μεγαλυτερο ποσοστο στην Ολλανδια ).
Γενικα η Ευρωπη λιγο λιγο θα πηγαινει στο χειροτερο καθε χρονο. Η Αμερικη εχει ηδη 23 εκ. ανεργους και ανεβαινουμε.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ξερω τι εννοειςσύμφωνοι
απλά εστίασα στην παθολογική προσκόλληση στη μάνα του , που όπως αποδείχθηκε του στέρησε την ζωή
άλλοι έχουν το κάψιμο που σου περιέγραψα, στον καθένα εκδηλώνεται διαφορετικά...
ευτυχως ειμαι λιγο ανιωθος οποτε δεν χαμπαριαζω απο συναισθηματισμους
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά