Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
και βαζει και τον γατο της στο τιντερ...λες και αν δω εγω μια γατα αντι για γυναικα,θα καυλωσω
Δεν κανει τιποτα για να καυλωσει εσενα...η γεν ικα str8 ανδρες...ψαχνει ΑΠΛΩΣ θαυμαστες.Τιποτα παραπανω...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μοδα ειναι δυσκολα θα ξεπεραστει
Δε ξερω αν εχεις παρατηρησει στο κοσμο που ζουμε ο μιμιτισμος (και ειναι και περιεργο) συνηθως γινεται στις μαλακιες. Σε κατι σωστο και σοβαρο δυσκολα θα δεις αυτο το φαινομενο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δε ξερω αν εχεις παρατηρησει στο κοσμο που ζουμε ο μιμιτισμος (και ειναι και περιεργο) συνηθως γινεται στις μαλακιες. Σε κατι σωστο και σοβαρο δυσκολα θα δεις αυτο το φαινομενο
οπως τα λες ειναι φιλε μου

δυστυχως τα παιδια που γενηθηκαν απο το 2000 και μετα η ψυχος τους ειναι αβυσσος

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
εγω παρατηρω οτι οι γυναικες κανουν κουμαντο στην εποχη μας στις οικογενιες. πρεπει να πεφτει παντοφλα πολυ .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
2 βραδια κυκλοφορησα κεντρο ΑΘηνα και ειδα πολλα ασπρομαυρα ζευγαρια, κατω απο 30 προοδευουμε!
Γενικα το κεντρο ομως χαλι μαυρο, ολο τρυπιοι κυκλοφορουν απ ολες τις φυλες
εγω μια μαυριλα βλεπω...ουτε καν γκρι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
εγω παρατηρω οτι οι γυναικες κανουν κουμαντο στην εποχη μας στις οικογενιες. πρεπει να πεφτει παντοφλα πολυ .
Οποιος ανεχεται την παντοφλα δεν ειναι αντρας με αρχιδια...ειναι αρχιδια αντρας.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Πάντως είναι και μερικοί που ξέρουν πολλές γκόμενες,βγαίνουν μαζί τους κλπ αλλά δεν πηδάνε καμία.Οι τύποι κανονικοί,όχι πούστηδες.

'Ρε Μήτσο,αυτό το μωρό που μιλάτε στο fb τί είναι;Το πηδάς;

'Όχι ρε,φίλη μου απ'τη δουλειά είναι.Μιλάμε για φαγητά και για ζώδια κάθε βράδυ'

'Εκείνο το μελαχρινό τούμπανο που είστε μαζί στη φώτο στο τάδε μαγαζί,μ'εκείνο παίζει τίποτα;

'Α την Μαρία λες,όχι μωρέ συμφοιτητές ήμασταν,γουστάρει τον μπαρμαν του μαγαζιού και θέλει να τον κάνει να ζηλέψει'

'Εκείνη η ξανθούλα που είστε σχεδόν αγκαλιά,μη μου πεις ότι και μ'εκείνη δεν παίζει τίποτα;'

'Χα χα,λες τη Νατάσα την Ρωσίδα,η κομμώτρια μου είναι,όλο μου λέει βρες μου κανα παιδί να μου γνωρίσεις'

Ξεφτίλες:2funny::2funny::2funny:

τύπε, σταμάτα να γράφεις σαν παραδείγματα σε λήμμα της Φρικηπαίδεια

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Πάντως είναι και μερικοί που ξέρουν πολλές γκόμενες,βγαίνουν μαζί τους κλπ αλλά δεν πηδάνε καμία.Οι τύποι κανονικοί,όχι πούστηδες.

'Ρε Μήτσο,αυτό το μωρό που μιλάτε στο fb τί είναι;Το πηδάς;

'Όχι ρε,φίλη μου απ'τη δουλειά είναι.Μιλάμε για φαγητά και για ζώδια κάθε βράδυ'

'Εκείνο το μελαχρινό τούμπανο που είστε μαζί στη φώτο στο τάδε μαγαζί,μ'εκείνο παίζει τίποτα;

'Α την Μαρία λες,όχι μωρέ συμφοιτητές ήμασταν,γουστάρει τον μπαρμαν του μαγαζιού και θέλει να τον κάνει να ζηλέψει'

'Εκείνη η ξανθούλα που είστε σχεδόν αγκαλιά,μη μου πεις ότι και μ'εκείνη δεν παίζει τίποτα;'

'Χα χα,λες τη Νατάσα την Ρωσίδα,η κομμώτρια μου είναι,όλο μου λέει βρες μου κανα παιδί να μου γνωρίσεις'

Ξεφτίλες:2funny::2funny::2funny:
μουνοβοσκοι μουνοδουλοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
μουνοβοσκοι μουνοδουλοι
Οχι απαραιτητα...μπορει να μην διαθεσιμες σεξουαλικα οι γυναικες...βαλε λιγο ορμονες, λιγο εργασιακο καψιμο( και εγκεφαλου...), βαλε φαση τυπου" εγω ποτε θα γινω μανα;" δεν θελει πολυ να χαλασει ψυχοσωματικα η γυναικα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Το εχω κανει σε μποτες πανω απο το γονατο με ψηλο τακουνι...σπορτεξ το παπουτσακι που εχυσε;Μαλακας επιπεδου...
Ίσως ήταν MOU-NIKE AIR τα παπουτσια της και ήθελαν αερό-ΨΩΛΑ :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ένας γνωστός μου είχε πει την θεϊκή ατάκα "όχι ρε φίλε, δεν μου αρέσει να είναι η άλλη τίγκα στο τατού... είναι σαν να γαμάς τοίχο στα Εξάρχεια!!!" :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ΜΠΛΑΚ χιουμορ θειτσο.
Εγω θα παω τωρα για δευτερο.
Το τατου ειναι ιδεολογια,ειναι σιωπηλη εκφραση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και βαζει και τον γατο της στο τιντερ...λες και αν δω εγω μια γατα αντι για γυναικα,θα καυλωσω
ποιος σου ειπε οτι θελει να σε καυλωσει.
αν θελει να καυλωσει κοσμο παει σε μια παραλια και δειχνει τον κωλο της ή βαζει κοντό και περπαταει στο δρομο.

μην πας να εξηγησεις τον γυναικειο τροπο σκεψης με αντρικη σκεψη (δηλαδη λογικη σκεψη)

αυτην την στιγμη βλεπω 3 με αβαταρ με ζωακι στο viber
η μια 29 δηλωνει οτι δεν την ενδιαφερει να κανει σχεση
η αλλη 37 εχει σχεση - ελευθερη χωρις παιδια
η αλλη 43 εχει σχεση - χωρισμενη με παιδι

οπως εμας μας αρεσουν τα εντυπωσιακα αμαξια και το ποδοσφαιρο σε αυτες αρεσουν τα μωρα και τα κουταβια. υποσυνειδητα δειχνουν οτι ειναι φτιαγμενες για να μεγαλωνουν μικρα ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ.

γι αυτο επιλεγουν προσεκτικα ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ για συζυγο τον ιδανικο πατερα που θα εχει λεφτα, κοινωνικο κυκλο, κλπ

αντιθετα εμεις δεν καιγομαστε να κανουμε παιδια και αυτος ειναι ο λογος που συνηθως εμεις πληρωνουμε για προφυλακτικα και αποβολες.

πετυχημενο αρσενικο στα πρωτευοντα αλλα και τα περισσοτερα θηλαστικα ειναι αυτο που γονιμοποιει-κανει σεξ με τα περισσοτερα θηλυκα.

πετυχημενο θηλυκο αντιθετα ειναι αυτο που θα κανει παιδια με τον καλυτερο και οχι με πολλους, αλλωστε εχει περιορισμο πχ στον ανθρωπο 1 παιδι καθε 9 μηνες ενω ο αντρας μπορει και 2 την ημερα.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
6666 σελιδες για τις ελλεηνιδες...
και προχωραμε δυνατα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα παμε , αφου ειναι ο μισος πληθυσμος και το επικεντρο της ερωτικης μας προσοχης γιατι οι ξενες ειναι λιγοτερο απο 10% σε αυτην την χωρα,

ή μαλλον λιγες ειναι οι σελιδες, θα επρεπε ηδη να εχουμε 10.000 σελιδες για συγκριση με τις αλλες που μενουν στην χωρα και 100.000 για τις ελληνιδες αποκλειστικα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
ΜΠΛΑΚ χιουμορ θειτσο.
Εγω θα παω τωρα για δευτερο.
Το τατου ειναι ιδεολογια,ειναι σιωπηλη εκφραση
Ειναι καγκουρια και επιδειξη πλουτου γιατι αυτα δεν γινονται με πενταροδεκαρες.
Θελει και αναλογο τροπο ζωης για να το δεχθω αυτο που ειπες...η γκομενα που ειναι αγκαλια με το κινητο ολη μερα δεν μπαινει στην προταση αυτη...ο ροκας η ο μηχανοβιος ομως ΝΑΙ.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom