★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Θα σου πω...Ησουν λιγο εξω απο αυτους που ειχε συνηθισει να συναναστρεφεται.Ησουν κατι το "εξωτικο " για αυτην.Συμμαθητρια σου;Η γνωριστηκατε τυχαια σε μια καφετερια ;
Τώρα που μιλάμε είμαι 25 και αυτή 22
Γνωριστήκαμε μέσω Facebook, εγω ήμουν 20 αυτή 17
γενικά το έπαιζε πολύ μη μου απτου, έβαζε φωτο προκλητικές, με τον μισό κωλο έξω βυζάρες χειλάρες και όλα τα συναφή, μόλις έβλεπες τις φωτο της έλεγες αυτήν την παίρνουν 10 άτομα κάθε μερα ή κάνει βίζιτες.
Τίποτα από όλα αυτά όμως, δυσκολοπρόσιττη μεν, wannabe high class επίπεδο και είμαι η πιο μουναρα που κυκλοφορεί, αλλα; ήταν παρθένα! Κι όμως.
Βγήκαμε για καφέ με τα χίλια ζόρια, με ζορισε πολύ, λογικό, της μιλούσαν καμιά 100αρια άντρες κάθε μερα και είχε θέσει πολυ ψηλά τον πήχη, την ημέρα που βγήκαμε για καφέ όμως, αφού μιλούσαμε κάνα δίμηνο μέσω Facebook και τηλεφώνου, η τύπισσα έγινε σαν παντζάρι από τη ντροπή της, με το ζόρι έβγαζε μηλιά.
Την Ρωτούσα, τι έχεις;;
Μου λέει, δεν ξέρω νιώθω πολύ περίεργα, δεν φταις εσύ.
Με τα πολλά αφού βγήκαμε για καφέ την πήγα σπίτι της το βράδυ, φιλιθήκαμε σταυρωτά στο μάγουλο και την καληνυχτισα.
Την επόμενη μέρα μου έστελνε η ίδια, άφαντος εγώ δεν απαντούσα, της απάντησα τελικά το απόγευμα, και ήμουν ολιγομίλητος, η τύπισσα μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα.
"Αντώνη γιατί μου το κάνεις αυτό, τι έπαθες τι έκανα;;"
Εγώ εν τω μεταξύ είχα καυλωσει με το όλο σκηνικό που την σκύλα την έκανα γατάκι και την είχα στο τσεπάκι μου.
Μετά από κάποιο καιρό αφού ξαναβγηκαμε, ήμουν ολιγομίλητος και γενικά ρε παιδί μου μιλούσα περί αερων και υδάτων όχι για μας τους 2 .
Η τύπισσα πετάχτηκε πάνω μου και με φίλησε, "εσύ είσαι δικός μου δεν θα σε αφήσω ποτέ" μου είπε.
Από τότε, τα φτιάξαμε, όλα καλά, της πήρα την παρθενιά μετά από 3 μήνες, και γενικά περνούσαμε πολύ όμορφα, κάναμε πλάκα γελούσαμε κοιμομασταν αγκαλιά, μέχρι που έφτασε ένας χρόνος σχέσης και άρχισα να βαριέμαι φουλ, άρχισα γενικά να μαλακιζομαι, να φλερτάρω πολλές, να στέλνω μηνύματα στο Facebook σε διάφορες , μέχρι που αυτό έπεσε στην υπόληψη της και μου έκανε σκηνές ζηλοτυπιας.
Από τότε την χώρισα εγώ ο ίδιος, αν ήθελα θα μπορούσα να την κρατήσω, βαρέθηκα όμως.
Μετά από κάποιους μήνες ένιωσα την απουσία της, προσπάθησα να την ξαναπλησιασω, αρχιδια μύδια, τίποτα δεν κατάφερα, μέχρι που μου είπε να μην την ξαναενοχλησω ποτέ, έτσι και έγινε, της ορκίστηκα και εγώ ότι δεν θα της ξαναμιλήσω.
Μετά από κάποιους μήνες που είχα γενέθλια μου ευχήθηκε, το ίδιο έκανα και εγώ με την σειρά μου στα δικά της γενέθλια.
Αυτό συνεχιζεται εδώ και 4 χρόνια.
Μέχρι που και πριν 4 μήνες στην ονομαστική μου γιορτή μου έστειλε αίτημα φιλίας και το πήρε πίσω μέσα σε 5 λεπτά.
Και έφτασε η στιγμή να ξαναστείλει μήνυμα χθες μεσάνυχτα.
Αυτή είναι η ιστορία μου με αυτήν περιληπτικά .