Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ησουν λιγο εξω απο αυτους που ειχε συνηθισει να συναναστρεφεται.Ησουν κατι το "εξωτικο " για αυτην.Συμμαθητρια σου;Η γνωριστηκατε τυχαια σε μια καφετερια ;
Θα σου πω...
Τώρα που μιλάμε είμαι 25 και αυτή 22
Γνωριστήκαμε μέσω Facebook, εγω ήμουν 20 αυτή 17
γενικά το έπαιζε πολύ μη μου απτου, έβαζε φωτο προκλητικές, με τον μισό κωλο έξω βυζάρες χειλάρες και όλα τα συναφή, μόλις έβλεπες τις φωτο της έλεγες αυτήν την παίρνουν 10 άτομα κάθε μερα ή κάνει βίζιτες.
Τίποτα από όλα αυτά όμως, δυσκολοπρόσιττη μεν, wannabe high class επίπεδο και είμαι η πιο μουναρα που κυκλοφορεί, αλλα; ήταν παρθένα! Κι όμως.

Βγήκαμε για καφέ με τα χίλια ζόρια, με ζορισε πολύ, λογικό, της μιλούσαν καμιά 100αρια άντρες κάθε μερα και είχε θέσει πολυ ψηλά τον πήχη, την ημέρα που βγήκαμε για καφέ όμως, αφού μιλούσαμε κάνα δίμηνο μέσω Facebook και τηλεφώνου, η τύπισσα έγινε σαν παντζάρι από τη ντροπή της, με το ζόρι έβγαζε μηλιά.
Την Ρωτούσα, τι έχεις;;
Μου λέει, δεν ξέρω νιώθω πολύ περίεργα, δεν φταις εσύ.

Με τα πολλά αφού βγήκαμε για καφέ την πήγα σπίτι της το βράδυ, φιλιθήκαμε σταυρωτά στο μάγουλο και την καληνυχτισα.

Την επόμενη μέρα μου έστελνε η ίδια, άφαντος εγώ δεν απαντούσα, της απάντησα τελικά το απόγευμα, και ήμουν ολιγομίλητος, η τύπισσα μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα.
"Αντώνη γιατί μου το κάνεις αυτό, τι έπαθες τι έκανα;;"

Εγώ εν τω μεταξύ είχα καυλωσει με το όλο σκηνικό που την σκύλα την έκανα γατάκι και την είχα στο τσεπάκι μου.
Μετά από κάποιο καιρό αφού ξαναβγηκαμε, ήμουν ολιγομίλητος και γενικά ρε παιδί μου μιλούσα περί αερων και υδάτων όχι για μας τους 2 .
Η τύπισσα πετάχτηκε πάνω μου και με φίλησε, "εσύ είσαι δικός μου δεν θα σε αφήσω ποτέ" μου είπε.

Από τότε, τα φτιάξαμε, όλα καλά, της πήρα την παρθενιά μετά από 3 μήνες, και γενικά περνούσαμε πολύ όμορφα, κάναμε πλάκα γελούσαμε κοιμομασταν αγκαλιά, μέχρι που έφτασε ένας χρόνος σχέσης και άρχισα να βαριέμαι φουλ, άρχισα γενικά να μαλακιζομαι, να φλερτάρω πολλές, να στέλνω μηνύματα στο Facebook σε διάφορες , μέχρι που αυτό έπεσε στην υπόληψη της και μου έκανε σκηνές ζηλοτυπιας.

Από τότε την χώρισα εγώ ο ίδιος, αν ήθελα θα μπορούσα να την κρατήσω, βαρέθηκα όμως.

Μετά από κάποιους μήνες ένιωσα την απουσία της, προσπάθησα να την ξαναπλησιασω, αρχιδια μύδια, τίποτα δεν κατάφερα, μέχρι που μου είπε να μην την ξαναενοχλησω ποτέ, έτσι και έγινε, της ορκίστηκα και εγώ ότι δεν θα της ξαναμιλήσω.

Μετά από κάποιους μήνες που είχα γενέθλια μου ευχήθηκε, το ίδιο έκανα και εγώ με την σειρά μου στα δικά της γενέθλια.
Αυτό συνεχιζεται εδώ και 4 χρόνια.
Μέχρι που και πριν 4 μήνες στην ονομαστική μου γιορτή μου έστειλε αίτημα φιλίας και το πήρε πίσω μέσα σε 5 λεπτά.
Και έφτασε η στιγμή να ξαναστείλει μήνυμα χθες μεσάνυχτα.
Αυτή είναι η ιστορία μου με αυτήν περιληπτικά .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
Θα σου πω...
Τώρα που μιλάμε είμαι 25 και αυτή 22
Γνωριστήκαμε μέσω Facebook, εγω ήμουν 20 αυτή 17
γενικά το έπαιζε πολύ μη μου απτου, έβαζε φωτο προκλητικές, με τον μισό κωλο έξω βυζάρες χειλάρες και όλα τα συναφή, μόλις έβλεπες τις φωτο της έλεγες αυτήν την παίρνουν 10 άτομα κάθε μερα ή κάνει βίζιτες.
Τίποτα από όλα αυτά όμως, δυσκολοπρόσιττη μεν, wannabe high class επίπεδο και είμαι η πιο μουναρα που κυκλοφορεί, αλλα; ήταν παρθένα! Κι όμως.

Βγήκαμε για καφέ με τα χίλια ζόρια, με ζορισε πολύ, λογικό, της μιλούσαν καμιά 100αρια άντρες κάθε μερα και είχε θέσει πολυ ψηλά τον πήχη, την ημέρα που βγήκαμε για καφέ όμως, αφού μιλούσαμε κάνα δίμηνο μέσω Facebook και τηλεφώνου, η τύπισσα έγινε σαν παντζάρι από τη ντροπή της, με το ζόρι έβγαζε μηλιά.
Την Ρωτούσα, τι έχεις;;
Μου λέει, δεν ξέρω νιώθω πολύ περίεργα, δεν φταις εσύ.

Με τα πολλά αφού βγήκαμε για καφέ την πήγα σπίτι της το βράδυ, φιλιθήκαμε σταυρωτά στο μάγουλο και την καληνυχτισα.

Την επόμενη μέρα μου έστελνε η ίδια, άφαντος εγώ δεν απαντούσα, της απάντησα τελικά το απόγευμα, και ήμουν ολιγομίλητος, η τύπισσα μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα.
"Αντώνη γιατί μου το κάνεις αυτό, τι έπαθες τι έκανα;;"

Εγώ εν τω μεταξύ είχα καυλωσει με το όλο σκηνικό που την σκύλα την έκανα γατάκι και την είχα στο τσεπάκι μου.
Μετά από κάποιο καιρό αφού ξαναβγηκαμε, ήμουν ολιγομίλητος και γενικά ρε παιδί μου μιλούσα περί αερων και υδάτων όχι για μας τους 2 .
Η τύπισσα πετάχτηκε πάνω μου και με φίλησε, "εσύ είσαι δικός μου δεν θα σε αφήσω ποτέ" μου είπε.

Από τότε, τα φτιάξαμε, όλα καλά, της πήρα την παρθενιά μετά από 3 μήνες, και γενικά περνούσαμε πολύ όμορφα, κάναμε πλάκα γελούσαμε κοιμομασταν αγκαλιά, μέχρι που έφτασε ένας χρόνος σχέσης και άρχισα να βαριέμαι φουλ, άρχισα γενικά να μαλακιζομαι, να φλερτάρω πολλές, να στέλνω μηνύματα στο Facebook σε διάφορες , μέχρι που αυτό έπεσε στην υπόληψη της και μου έκανε σκηνές ζηλοτυπιας.

Από τότε την χώρισα εγώ ο ίδιος, αν ήθελα θα μπορούσα να την κρατήσω, βαρέθηκα όμως.

Μετά από κάποιους μήνες ένιωσα την απουσία της, προσπάθησα να την ξαναπλησιασω, αρχιδια μύδια, τίποτα δεν κατάφερα, μέχρι που μου είπε να μην την ξαναενοχλησω ποτέ, έτσι και έγινε, της ορκίστηκα και εγώ ότι δεν θα της ξαναμιλήσω.

Μετά από κάποιους μήνες που είχα γενέθλια μου ευχήθηκε, το ίδιο έκανα και εγώ με την σειρά μου στα δικά της γενέθλια.
Αυτό συνεχιζεται εδώ και 4 χρόνια.
Μέχρι που και πριν 4 μήνες στην ονομαστική μου γιορτή μου έστειλε αίτημα φιλίας και το πήρε πίσω μέσα σε 5 λεπτά.
Και έφτασε η στιγμή να ξαναστείλει μήνυμα χθες μεσάνυχτα.
Αυτή είναι η ιστορία μου με αυτήν περιληπτικά .
Ανωριμο κοριτσακι που δεν ξερει τι του γινεται.Καμμενο απο το πολυ χα'ι'δεμα...ισως καποτε μεγαλωσει και σταματησει να φερεται αλλοπροσαλα.Ισως...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Παραθέτω κάτι άσχετο με όσα έχουν γραφτεί.
Ο αδερφός μου γνώρισε τον Οκτώβριο μια κοπέλα. 24 αυτός, 20 αυτή.
Πέρα από το μικροπρόβλημα ότι αυτή θέλει να τον έχει λίγο στην τσίτα, δειχνεται δηλαδή (μου την πέφτει ο ενας, μιλάω με τον άλλο, με πήρε τηλ ο παράλλος) και ενός μικρού σαδισμού (στον χ που του αρέσω δεν έχω πει ότι τα εχουμε, θα σταναχωρηθεί. Ο ψ δεν ξέρει για σένα, δεν του έχω πει κάτι κλπ) τα βρίσκουν σε όλα. Στην ψυχσγωγία, στα ενδιφεροντα, στις ανησυχίες, στο φαγητό. Μιλάμε ότι ο αδερφός μου περνάει πολυ καλά και χαίρομαι που τον βλεπω έτσι. Επιτέλους δηλαδή γιατί οι προηγούμενες τον ειχαν πρήξει.

Στο δε σεξουαλικό; Απλα αναφέρω ότι η κοπέλα του ζητάει συμβουλές για το τι του αρέσει. Η πίπα της ήταν κακή και έχει θεαματική βελτίωση μέσω προσπαθειών. Ετοιμάζεται να του δώσει και κώλο.

Μια εύλογη ερώτηση έχω μετά από όλα αυτά. Σε πρόσφατη συζήτηση με τον αδερφο μου, μου λέει ότι αν πάει με πόρνη, πάλι, θα έχει τύψεις. Αυτός έως τον Οκτώβριο ήταν στο φανκλαμπ του Μεταξουργείου.
Ότι δηλαδή έως και δύο εβδομάδες θα κρατιόταν αν έλλειπε η κοπέλα.

Πάνω στο διάλογο που είχαμε δεν μπορούσα να καταλάβω πού ακριβώς είναι το μεμπτό. Το περίεργο είναι ότι ούτε και αυτός (ειρωνεία ε; ). Αφού με την ιερόδουλη δεν έχεις συναίσθημα. Τότε πώς απατάς την κοπέλα σου;
Η απάτη είναι εφόσον κρύβεις μια συναισθηματική και σωματική αφοσίωσή σου σε άλλη.

Μπορεί να φταίει ότι δεν είχα σχέση έως τώρα και δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά μόνο σεξουαλικές επαφές με επαγγελματίες. Παρά ταύτα, και παπάδες να μου εκανε η άλλη σε μια σχέση, δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς την τσάρκα, την αναζήτηση, τη γνωριμία, τα χάδια με καινούρια ανεξερεύνητα κορμιά, νέες φωνές, γέλια, εκφράσεις.
Διαφορετική υφή και μάκρος μαλλιών...

Και μια προσωπική θέση:
Το ιδανικό για εμένα είναι να συνδυάζει κανείς γκόμενα και πουτάνες. Δεν απονευρώνεται και ποτέ. Ούτε συναισθηματικά ούτε από ελλειψη ηδονής αλλά ούτε και από έλλειψη αναζήτησης.

Καλά ε; Και παραλίγο να το ξεχάσω:
Πριν καιρό μετά την πίπα στον αδερφό μου, αφού τον στράγγιξε, κάνει μια "Γκλουκ!" και τα καταπίνει...
Και τι τον ρωτάει: Μήπως σε ενοχλεί; Γιατί μου αρέσει να τα καταπίνω... :2funny:

Συνεπώς, επανέρχεται η φράση:
Τι τρεχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινιδες; :rolleyes:
Δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαίνεις ότι προσπαθεί να τον τυλίξει; Σιγά - σιγά θα αρχίσει να τον αποκόβει από τους φίλους του και το περιβάλλον του και το σεξ θα το ελατώσσει, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. Δεν θα αλλάξει. Απλά θα βαρεθεί να υποκρίνεται

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Δρόμο. Μακριά. Hit the road Jack.
Πολύ Σωστός Άλεξ. Οι κόκκινες σημαίες υψώθηκαν, αλλά τις καλύπτει με τις πίπες και την κατάποση σπέρματος. Πανάρχαια και πολύ αποδοτική τακτική

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
A oύτε να τους μιλαμε δηλαδη, "δεν ειναι σωστο" αποφανθηκε η...τικτοκερ

Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες, οπως λεει και το τραγουδι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αν είχες κόρη 19 χρονών θα'θελες να μιλάει με συνομηλίκους σου;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Τελικα οι πουτανες θα καταληξουν να ειναι οι μονες γυναικες με τις οποιες θα εχεις ουσιαστικη επαφη ...

Χωρις να σου πριζουν τα αρχιδια
Χωρις να σε κατηγωρουν για σεξισμο
Χωρις να κυνδηνευεις να βρεθεις στα δικαστηρια για διατροφες και κακοποηση

Μια απλη ανταλαγη sex for money
Οτι προσφερουν ολες ...!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καλα και γω εριχνα κατα καιρους κανα πουτσο σε μερικες πρωην οταν χωριζανε με τους δικους τους,δε τρεχει και κατι. (μεχρι εκει ομως)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:confused: :confused: :confused:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:confused: :confused: :confused:

Τι να πω...
κατα 90% θα μετανιωσει γι'αυτο....
ενα 10% ειναι πετυχημενο στους γαμους....

κριμα...
η γυναικα δεν εχει να χασει τιποτε απο εναν γαμο, μονο να κερδισει....
αντιθετα ο αντρας, μπορει-και πλεον συμβαινει κατα κορον, να βρεθει ζητιανος στους 5 δρομους, παμφτωχος, να μην μπορει να δει ασπρη μερα, ουτε τα παιδια του....

καλα, το στυλ, γονατιζω στην πριγκιπεσσα και της ζητω να με παντρευτει, ειναι η ξεφτιλα του ανδρικου φυλου....

αντι να ζητανε οι γυναικες δεσμευση, ζητα ο αντρας....
και μονο αυτο, ειναι ομολογια οτι σαν αντρας απετυχες....

edika

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0
Εγω ρωτησα ποιος ειναι γιατι με ρωτησανε αμα ειμαι αυτος.
Εσυ ποιος στο πουτσο εισαι και γιατι εισαι τοσο επιθετικος ?
Νομίζω, ότι δεν εκφράζει επιθετικότητα αλλά υιοθετεί το γνώριμο στιλ του Οικονομίδη, σε μια διάθεση διασκέδασης.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχει γεμίσει το youtube με κάτι τύπους που το παίζουν και καλά μέντορες.Γαμάνε 1 γκόμενα στη ζωή τους και αυτοανακηρύσσονται σε γαμιάδες που δίνουν και συμβουλές.Κάποια θύματα τσιμπάνε και πάνε και πληρώνουν κιόλας για να τους μάθουν καμάκι και καλά.Τραγικά πράματα.Μόνο στο Αγαμιστάν αυτά.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Απο γυναίκες πάμε πολύ καλά.Πολύ εύκολες οι Ελληνίδες και παίζουμε χωρίς ανταγωνισμό. Μόνο οι Αλβανοί μας κόβουν κάπως.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Αν είχες κόρη 19 χρονών θα'θελες να μιλάει με συνομηλίκους σου;
δηλαδή δεν καταλαβαίνεις πως αν η Τζένιφερ Λοπέζ ή η Μόνικα Μπελούτσι φλερτάριζαν με πιτσιρικάδες, όχι μόνο δεν θα μίλαγε κανένας εναντίον τους, αλλά θα τις χειροκροτούσανε; είσαι η τέλεια απόδειξη, για ποιο λόγο οι γυναίκες μπορούν να ξεφύγουν σχεδόν από οτιδήποτε. Μπορούν να κάνουν πράγματα για τα οποία η Κοινωνία θα κατηγορούσε τους άντρες, αλλά γαι αυτές δεν τρέχει κάστανο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656

τα διπλά κριτήρια σε όλο τους το μεγαλείο. Κι ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή, οι πιτσιρικάδες μάλλον καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνο πια είναι να πλησιάσεις κάποια. Μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δηλαδή δεν καταλαβαίνεις πως αν η Τζένιφερ Λοπέζ ή η Μόνικα Μπελούτσι φλερτάριζαν με πιτσιρικάδες, όχι μόνο δεν θα μίλαγε κανένας εναντίον τους, αλλά θα τις χειροκροτούσανε; είσαι η τέλεια απόδειξη, για ποιο λόγο οι γυναίκες μπορούν να ξεφύγουν σχεδόν από οτιδήποτε. Μπορούν να κάνουν πράγματα για τα οποία η Κοινωνία θα κατηγορούσε τους άντρες, αλλά γαι αυτές δεν τρέχει κάστανο

Εμένα προσωπικά στ'αρχίδια μου αν φλερτάρουνε και οι πιτσιρίκες με μεγαλύτερους

Μ'ενδιαφέρει να μην το κάνει η δικιά μου κόρη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Εμένα προσωπικά στ'αρχίδια μου αν φλερτάρουνε και οι πιτσιρίκες με μεγαλύτερους

Μ'ενδιαφέρει να μην το κάνει η δικιά μου κόρη
και μένα προσωπικά στ αρχίδια μου τι σκέφτεσαι για τη δικιά σου κόρη. Γράφω ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ στην Κοινωνία της Δύσης. Οποιαδήποτε αντρική ενέργεια επισύρει κατηγόριες, η αντίστοιχη γυναικεία είτε δεν αναφέρεται καν, είτε επιδοκιμάζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom