Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Κάτι κάνετε λάθος και τα γκομενάκια γουστάρουν τον ανδρισμό μας, την κουλτούρα μας και τη θρησκεία μας και γίνονται αρνάκια να τις κάνουμε ότι θέλουμε. Βρείτε το .
τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ που ασχολείται με την πορνεία; το Κοράνι την απαγορεύει

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
οι περισσοτεροι ειναι αγκαουγκες και η συμπεριφορα τους απεναντι στις γυναικες ειναι αθλια...τους ανεχονται μονο γιατι τα σκανε (και τα σκανε καλα)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θα σου πω κατι πανω σε αυτο που λες.Ολες λιγο πολυ το κοιτανε αυτο.Απλως να αποφευγεις γυναικες που το πρωτο πραγμα που θα σε ρωτησουν ειναι το επαγγελμα.. δεν εννοω απλα καποια στιγμη να σε ρωτησει,αυτο ειναι νορμαλ.Αλλα εννοω για γυναικες που σε ξεκινανε "πως σε λενε,με τι ασχολεισαι" ...μακρυα απο αυτες

Μόνο οι 20αρες δε ρωτάνε για επάγγελμα και με τί ασχολείσαι.Από 25 και πάνω δε νομίζω να βρεις καμία που να μη στο ρωτήσει πρώτο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μόνο οι 20αρες δε ρωτάνε για επάγγελμα και με τί ασχολείσαι.Από 25 και πάνω δε νομίζω να βρεις καμία που να μη στο ρωτήσει πρώτο.
οσο πλησιαζουν τα 30 τοσο γινεται και πιο γρηγορα η ερωτηση

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
οι τουρκοι ξερεις πως γαμανε ε? τα σκανε κανονικα...
Ο αδερφός Ταγίπ επι χρόνια φροντίζει να γεμίζει η χώρα του Ρωσίδες, Ουκρανίδες και Λευκορωσίδες χωρίς βίζες και περιορισμούς και πλημμυρίζουν μουνί για όλα τα γούστα. Ακόμα και τώρα με τον κορωνοιό χαμός γίνεται στη Τουρκία απο ξέκωλες ουκρανίδες σε κότερα.
Μάλλον κάποιοι άλλοι που γκρινιάζουν εδώ καταλήγουν να τα σκάνε κανονικά στις γυναίκες.

• Like
Αντιδράσεις: ggthd
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ο αδερφός Ταγίπ επι χρόνια φροντίζει να γεμίζει η χώρα του Ρωσίδες, Ουκρανίδες και Λευκορωσίδες χωρίς βίζες και περιορισμούς και πλημμυρίζουν μουνί για όλα τα γούστα. Ακόμα και τώρα με τον κορωνοιό χαμός γίνετε στη Τουρκία απο ξέκωλες ουκρανίδες σε κότερα.
Μάλλον κάποιοι άλλοι που γκρινιάζουν εδώ καταλήγουν να τα σκάνε κανονικά στις γυναίκες.
οχι εχεις δικιο σε αυτο που λες...ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν εδω μαλακες που τα σκανε? οσοι τα σκανε ειναι μαλακες σε γενικες γραμμες παγκοσμιως αλλα εγω σου λεω τι ξερω για τους περισσοτερους τουρκους (και το ξερω απο πρωτο χερι)..αλλα για αυτο και καταφευουν ολες αυτες που λες εκει στα λιμερα σας...ακριβως επεδη τα σκατε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μια φορα ειχα "κλεψει" γκομενα απο τουρκο ομως και το καταευχαριστηθηκα (μπροστα του)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
οχι εχεις δικιο σε αυτο που λες...ειπα εγω οτι δεν υπαρχουν εδω μαλακες που τα σκανε? οσοι τα σκανε ειναι μαλακες σε γενικες γραμμες παγκοσμιως αλλα εγω σου λεω τι ξερω για τους περισσοτερους τουρκους (και το ξερω απο πρωτο χερι)..αλλα για αυτο και καταφευουν ολες αυτες που λες εκει στα λιμερα σας...ακριβως επεδη τα σκατε
Έχει απ'ολα ο μπαχτσές.. Έχει ωραίους γυμνασμένους αδερφούς με γοητεία που τις παίρνουν σουβλάκι και άλλους που πληρώνουν. Ο Ταγίπ να είναι καλά που φέρνει υλικό και βέβαια εσείς να έχετε πάντα Κούλη, Τσίπρα και η ευρώπη τις αδερφές και γυναίκες πολιτικούς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Έχει απ'ολα ο μπαχτσές.. Έχει ωραίους γυμνασμένους αδερφούς με γοητεία που τις παίρνουν σουβλάκι και άλλους που πληρώνουν. Ο Ταγίπ να είναι καλά που φέρνει υλικό και βέβαια εσείς να έχετε πάντα Κούλη, Τσίπρα και η ευρώπη τις αδερφές και γυναίκες πολιτικούς.
φιλε..νομιζω ξεφυγες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελλαδα μενεις?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
φιλε..νομιζω ξεφυγες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελλαδα μενεις?
Εννοείται. Η Ελλάδα είναι παράδεισος. Όλα πάνε περίφημα στα οικονομικά και τα ερωτικά. Τσέκαρε νήμα με μετανάστες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και γιατι δε πας εκει που εναι ο αδελφος σου ο ερντογαν που τον εχει κανει ακομα πιο παραδεισο?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Φεμινίστριες οι Ελληνίδες?:2funny:
Μόνο να γελάσει μπορεί κανείς με αυτά μου λέτε. Οι πιο υποτακτικές και εύκολες γυναίκες είναι και δεν τις νοιάζει καθόλου το πορτοφόλι.
Όσο και να τις φτύνετε , ο κόσμος έχει αλλάξει και δεν είστε 40 χρόνια πριν που δεν υπήρχαμε εμείς, ούτε είστε καμιά Ουγγαρία να περιμένουν απο εσάς πότε θα κουνηθείτε. Πλέον καλύπτουμε το κενό που αφήνετε :rockon:
Καμιά φορά συμβαίνει και το αντίθετο. Συμφοιτητής μου ναυάγιο παντρεύτηκε Τουρκάλα επίσης ναυάγιο με Ελληνικό γάμο.
Ζουν ζωή χαρισάμενη στη Γενεύη και έχουν και παιδί.
:confused::confused::confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
και γιατι δε πας εκει που εναι ο αδελφος σου ο ερντογαν που τον εχει κανει ακομα πιο παραδεισο?
Γιατί εκεί πρέπει να δουλέψω. Εδώ τρέχουν επιδόματα και επίσης οι γυναίκες είναι οι πιο εύκολες του κόσμου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και που ειδες εσυ οτι στην ελλαδα ολα πανε καλα οινονομικα? λοιπον νομιζω τρολλαρεις τοση ωρα..

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Σε εκείνον τον παράδεισο σου βάζουν την τριενα του διαβόλου στον κωλο γι'αυτό την έκανε κ ήρθε εδώ να το παίζει έξυπνος κ να πρήζει τα γεννητικά όργανα Ελλήνων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom