Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Ότι καταλαβαίνεις. Δεν έχω κανένα παράπονο από τις Ελληνίδες.
Εντάξει δεν είναι και όλα ιδανικά. Κάποιες έχουν ρατσίσταρους και προκατειλημμένους γονείς και δεν θέλουν οι κόρες τους να γίνουν μουσουλμάνες. Αλλά αλλάζει και αυτό. Βλέπουν τούρκικα σίριαλ στη τηλεόραση καθώς και άλλες εκπομπές που παρουσιάζουν τον υπέροχο πολιτισμό μας και χαλαρώνουν. Ήδη πολλά αδέρφια έχουν αλλαξοπιστήσει αρκετές κοπέλες και τις έφεραν στον σωστό δρόμο του Αλλάχ.
Στην Αθηνα φυσιολογικο...τοσα πουστρακια κυκλοφορουν και αν θελει να τον φαει καποια θα πεσει και σε Αλβανους, μαυρους,Αραβοτουρκους κτλ.Ιδιως αν προηγηθει διαδικτυακο κυνηγι.Σε πιο μικρες κοινωνιες δεν γινονται αυτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ετσι ειναι πασακα μου...οπως τα λες :headbang:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Μόνο οι 20αρες δε ρωτάνε για επάγγελμα και με τί ασχολείσαι.Από 25 και πάνω δε νομίζω να βρεις καμία που να μη στο ρωτήσει πρώτο.
Σωστα...οι 20αρες μονο μεσω σοσιαλ προσεγγιζονται...στον δρομο πως να κανεις παιχνιδι που δεν ξεκολλανε απο το ρημαδοκινητο τους;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν οι μπουρδελιάρηδες, οι οποίοι θεωρητικά δεν κρέμονται από το μουνί κάποιας Ελεηνίδας για να γαμήσουν, προσπαθούν να τις υπερασπίσουν, καταλαβαίνεις πόση μουνοδουλίαση έχει επικρατήσει στην υπόλοιπη Κοινωνία
Εχει επικρατησει και παραπανω απο οσο περιμενα.
Ειναι θλιβερό να βλεπεις ενα παιδι που παει στα μπουρδελα να παθει μετα μια μουνοδουλιαση απο μια κοπελα.
Αναιρεί την υπαρξη των μπουρδελων,εγω δεν αφηνα τα μπουρδελα για τις γκομενες αλλα τις γκομενες για τα μπουρδελα.
Μια σχεση που τα ειχα μολις το εμαθε με ειχε τρελανει,εννοειται πως την χωρισα πρωτου με χωρισει αλλα μου λεγε θα σου κανω μηνυση κλπ τωρα για πιο λογο δεν ξερω επειδη πηγαινα στα μπουρδελα? Και μετα εμαθα ετρεχε να κανει εξετασεις απο μια φιλη της.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σωστα...οι 20αρες μονο μεσω σοσιαλ προσεγγιζονται...στον δρομο πως να κανεις παιχνιδι που δεν ξεκολλανε απο το ρημαδοκινητο τους;
Εγω πιστευω το αντιθετο.
Απλα ως 30αρης εγω νομιζω πως εχω χασει επεισοδια.
Τα σημερινα 20χρονα τη βρησκουν με τα πατινια και ντυνονται γιουνισεξ,καθολου θηλυκοτητα και αυτο θα απασχολησει πολυ στο μελλον το αντρικο φυλο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Εγω πιστευω το αντιθετο.
Τα σημερινα 20χρονα τη βρησκουν με τα πατινια και ντυνονται γιουνισεξ,καθολου θηλυκοτητα και αυτο θα απασχολησει πολυ στο μελλον το αντρικο φυλο.
Asexuals

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το περίεργο είναι που υπάρχουν μισογύνηδες.Α και ένας άντρας που ξέρει ποιος είναι και τη είναι δεν θέλει αρνάκι γυναίκα για να νιώσω τον ανδρισμό.Θέλει μία γυναίκα με προσωπικότητα δυναμική με θέλω με ονειρά και άποψη.Άλλο γυναίκα άλλο γυναικούλα.

Οι δυναμικές ψάχνουν τους beta για να τους κάνουν ότι θέλουν

Αν δεν είσαι beta και άβουλος,δεν μπορείς να συνυπάρξεις με δυναμική γυναίκα.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
περι ορεξεως...αμα δεν εχεις εσυ θεμα,εμενα μου περισσευει...αλλα τωρα..για να καταλαβω..ο αλαχ που κολαει?
Τι ψαχνεις, το μυαλο του εχει γινει κεμπαπ. Απλα απολαυσε τις τρολιες του

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.321
Πόντοι
4.546
Εγώ γιατί βλέπω το αντίθετο? Ντάξει δε λέω, υπάρχουν και αυτές που ντύνονται πιο αντρικά (οι οποίες παραμένουν μουνάρες), αλλά σε γενικές γραμμές δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ειναι θλιβερό να βλεπεις ενα παιδι που παει στα μπουρδελα να παθει μετα μια μουνοδουλιαση απο μια κοπελα.

Αν πήγαινε στα μπουρδέλα μόνο και μόνο γιατί δεν έβρισκε γκόμενα,λογικό

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ε όχι και καθόλου θηλυκότητα,οι μόνες που βγάζουν θηλυκότητα είναι

Όταν βλέπεις τις άχυτες ξινομούνες 30+ και τις συγκρίνεις,η μερα με τη νύχτα είναι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Εγω πιστευω το αντιθετο.
Αναλογως jean...η πρωινη εμφανιση ειναι απλη με αναδειξη κωλου.
Η θηλυκοτητα εκδηλωνεται κυριως βραδυ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Ε όχι και καθόλου θηλυκότητα,οι μόνες που βγάζουν θηλυκότητα είναι

Όταν βλέπεις τις άχυτες ξινομούνες 30+ και τις συγκρίνεις,η μερα με τη νύχτα είναι
Μην τρως προλογο...τα πιπινια φορανε ωραια ρουχα απλα και μονο επειδη μπορουν να τα υποστηριξουν.Δεν σημαινει οτι ειναι σεξουαλικα πιο διαθεσιμες.Τις εχει φαει το κινητο ...αποβλακωμενες ολες.Μονο με γνωστους τους τακιμιαζουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οι δυναμικές ψάχνουν τους beta για να τους κάνουν ότι θέλουν

Αν δεν είσαι beta και άβουλος,δεν μπορείς να συνυπάρξεις με δυναμική γυναίκα.
ναι αλλα βαζουν δαχτυλακι για τους alpha

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μην τρως προλογο...τα πιπινια φορανε ωραια ρουχα απλα και μονο επειδη μπορουν να τα υποστηριξουν.Δεν σημαινει οτι ειναι σεξουαλικα πιο διαθεσιμες.Τις εχει φαει το κινητο ...αποβλακωμενες ολες.Μονο με γνωστους τους τακιμιαζουν.

Είναι διαθέσιμες για τους συνομηλίκους τους

Αποβλακωμένες μεν με τα κινητά,αλλά όλες σαλιαρίζουν έξω με αγοράκια

Όχι σαν τις μεγαλύτερες που βλέπουν άντρα και βγάζουν σπυριά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Παντως εγω για τα 39 μ χρονια μια χαρα με κοιτανε κατι νιανιαρακια 16-17 χρονων :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η 39ρα ομως προτιμαει τον 28-30

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.859
Πόντοι
9.297
Είναι διαθέσιμες για τους συνομηλίκους τους

Αποβλακωμένες μεν με τα κινητά,αλλά όλες σαλιαρίζουν έξω με αγοράκια

Όχι σαν τις μεγαλύτερες που βλέπουν άντρα και βγάζουν σπυριά
Απολυτως σωστο.Το ιδιο ειπα.
Οι πιο μεγαλες εχουν φαει φρικες απο αντρες ( ασχημα διαζυγια, ακυρωση του ονειρου" εγω ποτε θα γινω μανα;")και τωρα αδιαφορουν για ο,τιδηποτε κατουραει ορθιο.Δεν γινονται τυχαια οπως καταντανε....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απολυτως σωστο.Το ιδιο ειπα.
Οι πιο μεγαλες εχουν φαει φρικες απο αντρες ( ασχημα διαζυγια, ακυρωση του ονειρου" εγω ποτε θα γινω μανα;")και τωρα αδιαφορουν για ο,τιδηποτε κατουραει ορθιο.Δεν γινονται τυχαια οπως καταντανε....

Το θέμα είναι ότι την πληρώνουμε κι εμεις όμως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom