Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Aν εισαι γυμνασμενος και γενικως κρατιεσαι σε μια καλη φορμα μετα τα 35,τοτε ναι. Ειδαλλως πορτοφολι
Μην πολυ μασας με τα "σεις,σας" και μενα οι μικρες ετσι με αρχιζουν αλλα με τη κουβεντα τους φευγει αυτο. Εχει να κανει με το στυλ σου καθαρα δηλ αν εισαι αθλητικος και ανετος τυπος τοτε σπαει αυτο ευκολα.Εδώ στον πληθυντικό μας μιλάνε,τί να μας θέλουν;
Εδώ στον πληθυντικό μας μιλάνε,τί να μας θέλουν;
αστα γαμησετα...αλλα θα γινοταν και αυτοΞερεις τι λενε για τον πληθυντικο στον ανδρα; οτι μεγαλωσε!
Ο πλυθηντικος σημαινει ΚΥΡΟΣ που δεν το νιωθουν με ενα αξυριστο μαγκοπουστρακι με τατουαζ...μπορει να υγραινεται με οσους μιλαει στον πληθυντικο?Εδώ στον πληθυντικό μας μιλάνε,τί να μας θέλουν;
Ναι ρε μεγάλε, άλλο σου λέει. Τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ στην Ελλάδα! Στην ΕΛΛΑΔΑ! Περιλαμβάνει και επαρχίες και νησιά!!!Μόνο από συμμαθητές/τριες μου,το 90% είναι παντρεμένοι με παιδιά
Αν βρεις πολλές 30+ ανύπαντρες χωρίς παιδιά στην επαρχία,έλα γράψε μου
Μην κοιτάς την Αθήνα που είναι όλες οι 'καριερίστριες' και μέχρι τα 40 το παίζουν γκόμενες
Ο πλυθηντικος σημαινει ΚΥΡΟΣ που δεν το νιωθουν με ενα αξυριστο μαγκοπουστρακι με τατουαζ...μπορει να υγραινεται με οσους μιλαει στον πληθυντικο?
καποιες ισως αλλα δε νομιζω. Μια φορα μια πιτσιρκα για να μου τη "σπασει" μου μιλουσε στον πληθυντικο παρολο που της ειπα οτι με ενοχλει. ισως για να μ δειξει πως "επιμενω πως εισαι μεγαλος για μενα για αυτο σταματα να με περιτριγυριζεις"Ο πλυθηντικος σημαινει ΚΥΡΟΣ που δεν το νιωθουν με ενα αξυριστο μαγκοπουστρακι με τατουαζ...μπορει να υγραινεται με οσους μιλαει στον πληθυντικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πληθυντικος...σορρυ.
ναι ρε σιγα...Λοιπόν μάγκες θέλω την αποψη σας.
Τα είχα με ένα φίνο γκομενάκι πριν 4 χρόνια και χωρίσαμε από δικιά μου μαλακία.
Έπειτα τον χωρισμό μας έκανα κάποιες προσπαθειες να την ξαναπλησιασω για επανασύνδεση αλλά δεν πέτυχαν..από τότε της ορκίστηκα ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ ποτέ μαζί της ούτε θα της ξανά μιλήσω.
Μετά βέβαια στα γενέθλια μου, μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για να μου ευχηθεί, και γενικά πλέον στα γενέθλια μας έχουμε αυτό το τυπικό, ότι ευχόμαστε ο ένας στον αλλον, αλλά τίποτα παραπάνω, ούτε "πως είσαι τι κάνεις τα νέα σου κλπ"
Σήμερα το πρωι όμως μου έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook , τόσα χρόνια να προσθέσω δεν είμασταν φιλοι από τότε που χωρίσαμε.
Τι κάνω λοιπόν; την δέχομαι ή όχι;
Την καρχια την τσούζει πολυ, και πιστεύω το κάνει για να δει στο προφίλ μου ποια γκομενακια μου πατάνε λάικ με ποιες νταραβεριζομαι κλπ (έχω κλειστό προφιλ)ναι ρε σιγα...
αστην να υπαρχει εκει γυρω που ξερεις μπορει να πεσει κανενα φιλικο
Την δεχεσαι ΕΚΕΙ...αν σε γουσταρει ας κανει αυτη το πρωτο βημα.Μεχρι να γινει αυτο δεν αλλαζεις τιποτα στην ζωη σου και δεν της δινεις προτεραιοτητα.Λοιπόν μάγκες θέλω την αποψη σας.
Έπειτα τον χωρισμό μας έκανα κάποιες προσπαθειες να την ξαναπλησιασω για επανασύνδεση αλλά δεν πέτυχαν..από τότε της ορκίστηκα ότι δεν θα ξανά ασχοληθώ ποτέ μαζί της ούτε θα της ξανά μιλήσω.
Μετά βέβαια στα γενέθλια μου, μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για να μου ευχηθεί, και γενικά πλέον στα γενέθλια μας έχουμε αυτό το τυπικό, ότι ευχόμαστε ο ένας στον αλλον, αλλά τίποτα παραπάνω, ούτε "πως είσαι τι κάνεις τα νέα σου κλπ"
Σήμερα το πρωι όμως μου έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook , τόσα χρόνια να προσθέσω δεν είμασταν φιλοι από τότε που χωρίσαμε.
Λοιπόν μάγκες θέλω την αποψη σας.
πότε λες να καρφώσεις καμιά τυπισσα τυπε να χαλαρώσει λίγο το κεφάλι σου ?Την δέχεσαι μόνο για καβάτζα
Αχαχουχα...Εδώ στον πληθυντικό μας μιλάνε,τί να μας θέλουν;
ΟΧΙΛοιπόν μάγκες θέλω την αποψη σας.
α μπράβοΑχαχουχα...
Την δέχεσαι και όποτε μιλήσετε το πρώτο ή δεύτερο πράγμα που θα της πεις είναι: "ξενοδοχειο Μιράντα Γλυφάδα στις 21:00 το βράδυ". Εάν δεν ανταποκριθεί δεν της δίνεις άλλη φορά σημασία κι ύστερα από καιρό την διαγράφεις. Για να έριξε τον εγωισμό της και σου έστειλε μήνυμα της αρέσεις και είναι αγάμητη.Τι κάνω λοιπόν; την δέχομαι ή όχι;
Την δεχεσαι ΕΚΕΙ...αν σε γουσταρει ας κανει αυτη το πρωτο βημα.Μεχρι να γινει αυτο δεν αλλαζεις τιποτα στην ζωη σου και δεν της δινεις προτεραιοτητα.
Την δέχεσαι μόνο για καβάτζα
Αχαχουχα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΟΧΙ
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Την δέχεσαι και όποτε μιλήσετε το πρώτο ή δεύτερο πράγμα που θα της πεις είναι: "ξενοδοχειο Μιράντα Γλυφάδα στις 21:00 το βράδυ". Εάν δεν ανταποκριθεί δεν της δίνεις άλλη φορά σημασία κι ύστερα από καιρό την διαγράφεις. Για να έριξε τον εγωισμό της και σου έστειλε μήνυμα της αρέσεις και είναι αγάμητη.
Ησουν λιγο εξω απο αυτους που ειχε συνηθισει να συναναστρεφεται.Ησουν κατι το "εξωτικο " για αυτην.Συμμαθητρια σου;Η γνωριστηκατε τυχαια σε μια καφετερια ;Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
Το κορίτσι ακύρωσε το αίτημα της σήμερα το μεσημέρι ενώ το έστειλε χθες τα μεσάνυχτα...
Θεωρώ όμως προσωπική νίκη αυτό το αίτημα φιλίας της, διότι μιλάμε για μια κοπέλα φουλ ψωνάρα, είναι μοναχοπαιδι και νιώθει τον εαυτό της ως πριγκίπισσα του μπαμπά.
Την κέρδισα δύσκολα, την κράτησα εύκολα, και την έδιωξα μόνος μου .
Προσπάθησα να τη ξανακερδισω δεν το πέτυχα, μετά από 4 χρόνια ήρθε η ίδια στο άκυρο να με ξαναπλησιασει, χωρίς να της δείξω κανένα δείγμα ότι την θέλω.
Τώρα φαντάζομαι τα μούτρα της μέχρι το πάτωμα, (επειδή είπαμε είναι φουλ ψωνάρα)
Και το έχω καταευχαριστηθεί !
Υ.Γ να σημειώσω ότι ήμουν ο πρώτος της
Μαλακιες κανεις τυπε.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
Το κορίτσι ακύρωσε το αίτημα της σήμερα το μεσημέρι ενώ το έστειλε χθες τα μεσάνυχτα...
Θεωρώ όμως προσωπική νίκη αυτό το αίτημα φιλίας της, διότι μιλάμε για μια κοπέλα φουλ ψωνάρα, είναι μοναχοπαιδι και νιώθει τον εαυτό της ως πριγκίπισσα του μπαμπά.
Την κέρδισα δύσκολα, την κράτησα εύκολα, και την έδιωξα μόνος μου .
Προσπάθησα να τη ξανακερδισω δεν το πέτυχα, μετά από 4 χρόνια ήρθε η ίδια στο άκυρο να με ξαναπλησιασει, χωρίς να της δείξω κανένα δείγμα ότι την θέλω.
Τώρα φαντάζομαι τα μούτρα της μέχρι το πάτωμα, (επειδή είπαμε είναι φουλ ψωνάρα)
Και το έχω καταευχαριστηθεί !
Υ.Γ να σημειώσω ότι ήμουν ο πρώτος της