Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι αλλα για τι ηλικιες μιλαμε? Το να βλεπεις ξεκωλακια <20 που γεμιζουν τον τοπο ανα 3αδες-4αδες-5αδες δε λεει κατι... σαφως γεμιζουν και το ματι αλλα ειναι πρακτικα αδιαφορες αφου ανηκουν σε αλλο target group (πιτσιρικαδες).

Απλά Θεσσαλονίκη κατεβαίνουν όλες κέντρο και τα παίζεις απ'τη μουνομάζωξη.Μόνο στην Κομοτηνή το παθαίνεις αυτό.

Φαντάσου όλα τα μουνιά από δυτικά,από ανατολικά,από γύρω νομούς κλπ να είναι μαζεμένα στην ακτίνα από Λευκό μέχρι Λαδάδικα

Κάποιος που έρχεται πχ από επαρχία και συνήθισε στην ψωλαρία,εδώ πέρα θα τα παίξει

α ρε Σαντ τι μου θυμισες....οταν ειμασταν 15-16χρονων στο Λυκειο κ πηγαιναμε με το λεωφορειο καμια μερα κοπανα Θεσσαλονικη, μετα γυρνουσαμε κ λεγαμε στους αλλους συμμαθητες μας οτι γινοταν μουνοθυελλα :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.809
Πόντοι
216
Φίλε Ελλάδα αν είσαι πάνω απο 1.85 και δεν είσαι αθλητής,είναι καταδίκη.Τί να το κάνεις τέτοιο ύψος αν τα μουνιά που σε θέλουν είναι 1.60;Ξέρεις πόσους μαλάκες βλέπω με τέτοια ύψη και οι γκόμενες τους είναι μέχρι τον αγκώνα;Ενώ αντίθετα τις ψηλές τις βλέπεις συνήθως με κοντύτερους

Επίσης πολλές γκόμενες κοιτάνε απλά για να τις κοιτάξεις κι εσύ.Και όταν τις κοιτάξεις,μετά δεν σε ξανακοιτάνε.Αυτό μου έχει συμβεί δεκάδες φορές

Τώρα περισσότερα γκομενάκια γουστάρουν να τις κυκλοφορούν ψηλοί απ' ότι παλιότερα.
Ο ψηλός παραδοσιακά τρώει και από την πίτα του κοντού αν είναι μουνάκιας.
Η 1,60 που λες εσύ με τα δωδεκάποντα σου έρχεται 1,72. Not bad αφού έτσι κι αλλιώς άλογα στην Ελλάδα δεν πάιζουν

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τώρα περισσότερα γκομενάκια γουστάρουν να τις κυκλοφορούν ψηλοί απ' ότι παλιότερα.
Ο ψηλός παραδοσιακά τρώει και από την πίτα του κοντού αν είναι μουνάκιας.
Η 1,60 που λες εσύ με τα δωδεκάποντα σου έρχεται 1,72. Not bad αφού έτσι κι αλλιώς άλογα στην Ελλάδα δεν πάιζουν

Δε νομίζω να γουστάρουν ψηλούς οι ελλεεινίδες.Πολλές έχουν κόμπλεξ με το ύψος τους και με ψηλό άντρα φαίνονται πολύ τάπες.

Δηλαδή μια 1.60 προτιμάει τον 1.65-1.70 και όχι τον 1.85.Δεν μπορούν να κυκλοφορούν και συνέχεια με 12ποντα.Τώρα μην κοιτάς κάτι ψηλούς που παρακαλάνε κοντές γιατί δεν γαμάνε τίποτα άλλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Βασικα ερευνες εχουν δειξει οτι η γυναικα τον θελει +20cm και ο αντρας τη θελει -14cm. Αν κρινω απ'τον εαυτο μου, το -14 ειναι ακριβες νουμερο... εκει τις νιωθω οτι ειναι σωστα. Ομως απ'την αλλη αυτο σημαινει οτι η 1.60 τον θελει 1.80 (ασχετα αν τον βρει).

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Το θεμα υψους το εχω αντιμετωπισει αρκετες φορες. Η γυναικα θελει τον αντρα ψηλοτερο της. Το ποσο ψηλοτερος της βεβαια παιζει πολυ. Αν πχ εχεις γκαφρα σε δεχεται και στο ιδιο υψος, ή αν εισαι αρχιδατος,πολυ καλος σε κατι κλπ.
Μ εχουν απορριψει γυναικες απο τιντερ λογω υψους(1.80 κουρασμενο),

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Εμένα με έχουν απορρίψει γυναίκες λόγω χαμηλού ύψους, 1.65 μέτρα συγκεκριμένα. Εάν όμως ήμουν πετυχημένος με κοινωνικό στάτους είμαι σίγουρος πως δεν θα της πείραζε το ύψος. Είναι γεγονός πως τώρα τελευταία υπάρχει τάση να κατακρίνουν τους κοντούς άνδρες κι αυτό διότι κάτι σχετικό θα διαβάσανε στα γυναικεία περιοδικά.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καποιες(ιδιαιτερα οι πιο μικρες) ,σε απορριπτουν ακομα και αν εισαι πετυχημενος,με στατους κλπ. Συνηθως οι πιο εξυπ ες γυναικες ,δεν ειναι κολλημενες με αυτο και θελουν απλα να εισαι στα ισα ή λιγο πιο ψηλος απο αυτες.
Μου ειχε τυχει μια 37χρονη μπεμπεκα,με 1.75 υψος η οποια μολις της ειπα το φτωχο μου 1.80 να μου πει οτι δεν μπορουμε να συνεχισουμε να μιλαμε.
Η κουβεντα μετα απο αυτο ηταν απολαυστικοτατη.
Της απαντησα οτι "Ποιος σου ειπε οτι θα μιλαγαμε; Απλα εγω ειμαι ευγενικος και δεν ηθελα να σου πω οτι με μια τελειωμενη μεσηλικη δεν θα ξανα ασχοληθω. Δυστυχως εισαι πολυ μεγαλη,μονο κανας γερος θα μπορουσε να σε παρει στα σοβαρα"
"Ελα μη λες βλακειες" μου απαντησε
"Ειναι απλα η αληθεια,οσο και αν σε ποναει"

Το απολαυσα κυριολεκτικα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εμένα με έχουν απορρίψει γυναίκες λόγω χαμηλού ύψους, 1.65 μέτρα συγκεκριμένα. Εάν όμως ήμουν πετυχημένος με κοινωνικό στάτους είμαι σίγουρος πως δεν θα της πείραζε το ύψος. Είναι γεγονός πως τώρα τελευταία υπάρχει τάση να κατακρίνουν τους κοντούς άνδρες κι αυτό διότι κάτι σχετικό θα διαβάσανε στα γυναικεία περιοδικά.

Τυπε μου αν ησουν ο Ντανος η ο Ρουβας η εστω ενας παιχτης μαστρρ σεφ και ...1.40 να σουνα ουρα θα κανανε για παρτη σου...
Μιλαμε για το πιο σιχαμενο πλασμα της υφηλιου: την ελεεινιδα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ολες ειναι ετσι οχι μονο οι σαπιοελλεεινιδες
αν εισαι σε καποιο ποστο που τους "γυαλιζει" ορμανε μονες τους και καθονται αφου τις ξεκωλιασεις να τις κατουρησεις στα μουτρα
αν παλι δεν μετρες πουθενα και ζεις με το κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης εισαι φαντασμα και την βγαζεις στο παγκακι της αναπλασμενης παραλιας θεσσαλονικης με μαυρα σπορια και λουκοζειντ να μετρας σορτσακια

(*οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη)

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Το θεμα υψους το εχω αντιμετωπισει αρκετες φορες. Η γυναικα θελει τον αντρα ψηλοτερο της. Το ποσο ψηλοτερος της βεβαια παιζει πολυ. Αν πχ εχεις γκαφρα σε δεχεται και στο ιδιο υψος, ή αν εισαι αρχιδατος,πολυ καλος σε κατι κλπ.
το1.80 κουρασμενο τι σημαινει ; 1.80 ειναι καλο υψος εισαι πιο ψηλος απο ολλες τις γκομενες

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Εχω γνωστο που ειναι 1.65 με το ζορι και παντα εχει γκομενες ,κοντες βεβαια

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Εχω γνωστο γιατρο, 1,60. Εχει παντρευτει γυναικα 1,90.
Αλλα ειναι γιατρος. Και παροτι και χωρισμενος, και με παιδια απο προηγουμενο γαμο, αυτη τον παντρευτηκε.
Και μιλαμε για γυναικαρα με υψος 1,90.
Αλλα ειναι...γιατρος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
το1.80 κουρασμενο τι σημαινει ; 1.80 ειναι καλο υψος εισαι πιο ψηλος απο ολλες τις γκομενες

Δλδ , πολλες κοπελες που ειχα κατα καιρους μου ελεγαν οτι μοιαζω πιο κοντος και καταλαβαν τη διαφορα υψους οταν καθισαμε πχ διπλα στο ασανσερ, οτι εχω ενα καλο υψος.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πουτσα ξυλο και σουβλα στις ελεεινηδες! Γαμηστε τους τον ουρανο! Μαυριστε τους τ αστρα!

!ΦΡΕΝΟ ΡΕ ΣΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ!
Φρενο απ τ αποδυτηρια!!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εχω γνωστο γιατρο, 1,60. Εχει παντρευτει γυναικα 1,90.
Αλλα ειναι γιατρος. Και παροτι και χωρισμενος, και με παιδια απο προηγουμενο γαμο, αυτη τον παντρευτηκε.
Και μιλαμε για γυναικαρα με υψος 1,90.
Αλλα ειναι...γιατρος.

Ρε τυπε και συ τι παραδειγμα φερνεις τωρα; Τον γιατρο;

Και ο μουλος ο μπαμπουινος ο γιος του ροσωποντ το γκεοργκις σαμπιντις 1,65 κι εχει διμετρη ρωσσιδα γυναικα... :confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Τί να τρέχει ρε μάγκες με τις ελλεϊνίδες...;;;

Πολύ απλά αν υπηρετούσαν θητεία στον στρατό όπως και ‘μείς,θα ήταν και πιο ντόμπρες αντί να φέρονται σα γιωτάδες με μουνί.....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κάτι λεβέντες εδώ μέσα, που ανταλλάζουν δεκάδες χιλιάδες posts με γυναικεία προφίλ ;;;;;;;;;;

Αν ξέρατε κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο .... θα του λέγατε καλημέρα ;;;;;;;

Θα ανεχόσασταν να τον βλέπετε στο δρόμο ;;;;;;;

ή θα αλλάζατε διαδρομή για να μην τον βλέπετε ;;;;;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αν βλέπαμε εσένα μωρή αδερφάρα. ένα απαξιωτικό ανάποδο σκαμπίλι θα στο ρίχναμε!
Για να γουστάρεις μωρή ανώμαλη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom