Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
αχ τι ευαισθητος αντρας.......τι μεγαλοψυχος.........τι ευγενεια τι αδαμαντινος χαρακτηρας.........

Ναι δεν είναι σα και μένα που είμαι αναίσθητος σκατόψυχος αγενής και παλιοχαρακτήρας... :sunglasses: μόνο με τα Ρωσίδια βγαίνει ο καλός μου εαυτός  :tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο πρωτος παλι την κοπανησε ή παλι βαρδια εχει? :P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Για στειλε γιατι αμα περιμενουμε προκοπη απο τις Ελλεεινιδες την βαψαμε.... :grin:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Λοιπον σημερα στο γραφειο ετυχε και φορουσα ρουχα λιγο πιο εφαρμοστα, και αρχιζουν, πωωω αδυνατος εισαι, πριν λιγες μερες ελεγαν οτι εχω αναλογιες μοντελου, και τι τυχερος που ειμαι που δεν παχαινω!

Η μια 34 η αλλη 29 και οι δυο με χοντρους κωλους, ασχημες δεν τις λες, μετριες σιγουρα!
"πρεπει να παρεις 10 κιλα οπωσδηποτε"  !

Μπα λεω, μια χαρα ειμαι ετσι!

Οποτε σκαει η ατακα απο την 29 αρα, " ο αντρας αν δεν εχει καμπυλες δεν ειναι αντρας"  :S :S :S ναι ναι συμφωνησε και η αλλη!

Χωρις καθολου πλακα.. το ειπε και το εννοουσε.. πριν λιγο λεπτα ελεγε οτι εδω και χρονια εχει προβλημα ορθοπεδικο και της εχει συσταθει εκγυμναση, αλλα επειδη δεεεεν(γιαυτο και η τεραστια περιφερεια σε σχεση με το υπολοιπο πιο νορμαλ σωμα), δεν μπορει να κανει τιποτα αθλητικο και αποτομο! μου περιεγραψε τι δεν μπορει να κανει και δεν παιζει να μπορει να γαμηθει! μεχρι και απο το κρεβατι πρεπει να σηκωνεται καθε φορα με συγκεκριμενο τροπο...

Λοιπον ολα αυτα, επειδη δεν τρωω γλυκα μιας και κανω μια διαιτα μαζι με γυμναστικη για γραμμωση και αρνηθηκα το τελευταιο σοκολατακι απο το κουτι που ειχαν ηδη τσακισει αυτες!
"Και ετσι οπως πας θα γινεις οπως οι μοντελες (κανουν και μπλιαχ οτι και καλα "οι σιχαμενες" ) που ειναι πετσι και κοκκαλο και στο τελος πεθαινουν!"

Εχουν γελιο οι γυναικες ! ! !
Καλο! Το γραφω εδω να υπαρχει, αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!

κατσε ρε φιλε και εσυ μεσα στο φορουμ δεν εισαι αρα και εσυ καμμενος εισαι τοτε... :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λοιπον σημερα στο γραφειο ετυχε και φορουσα ρουχα λιγο πιο εφαρμοστα, και αρχιζουν, πωωω αδυνατος εισαι, πριν λιγες μερες ελεγαν οτι εχω αναλογιες μοντελου, και τι τυχερος που ειμαι που δεν παχαινω!

Η μια 34 η αλλη 29 και οι δυο με χοντρους κωλους, ασχημες δεν τις λες, μετριες σιγουρα!

Οποτε σκαει η ατακα απο την 29 αρα, " ο αντρας αν δεν εχει καμπυλες δεν ειναι αντρας"  :S :S :S ναι ναι συμφωνησε και η αλλη!

Χωρις καθολου πλακα.. το ειπε και το εννοουσε.. πριν λιγο λεπτα ελεγε οτι εδω και χρονια εχει προβλημα ορθοπεδικο και της εχει συσταθει εκγυμναση, αλλα επειδη δεεεεν(γιαυτο και η τεραστια περιφερεια σε σχεση με το υπολοιπο πιο νορμαλ σωμα), δεν μπορει να κανει τιποτα αθλητικο και αποτομο! μου περιεγραψε τι δεν μπορει να κανει και δεν παιζει να μπορει να γαμηθει! μεχρι και απο το κρεβατι πρεπει να σηκωνεται καθε φορα με συγκεκριμενο τροπο...

Λοιπον ολα αυτα, επειδη δεν τρωω γλυκα μιας και κανω μια διαιτα μαζι με γυμναστικη για γραμμωση και αρνηθηκα το τελευταιο σοκολατακι απο το κουτι που ειχαν ηδη τσακισει αυτες!
"Και ετσι οπως πας θα γινεις οπως οι μοντελες (κανουν και μπλιαχ οτι και καλα "οι σιχαμενες" ) που ειναι πετσι και κοκκαλο και στο τελος πεθαινουν!"

Καλο! Το γραφω εδω να υπαρχει, αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!

Εγώ το εκτίμησα πάντως, δεν πήγε χαμένο!!  :grin:
Έχεις δίκιο, ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το να θάψουμε τους άλλους για να παρηγορηθούμε που δεν μας αρέσει ο εαυτός μας...

Και το ότι κάποιοι από μας δεν έχουμε ζωή δε σημαίνει κάτι για ό,τι γράφεται εδώ...  :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

για πες μας υψος κ κιλα να σου πουμε αν ειναι κακιασμενες ή ειλικρινεις *P

γιατι κ τα μονδελα δεν ειναι ολα ωραια.. αλλο η κεητ μος η ανυπαρκτη κ αλλο η λετισια καστα :cheesy:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος άνδρας, που πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τα εξωσυζυγικά του παραστρατήματα.
Ο 45χρονος, που κατάγεται από το χωριό Κομπότι Άρτας και είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, διατηρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ερωτική σχέση με μια 35χρονη.
Το… μεγάλο λάθος του ήταν να υποσχεθεί στην 35χρονη ότι θα χωρίσει προκειμένου να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Απηυδισμένη από τις συνεχείς δικαιολογίες που της προέβαλε, η σύντροφος του 35χρονου, του ζήτησε να συναντηθούν στην ερωτική τους φωλιά, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Άρτας.
Εκεί, η 35χρονη πήρε την εκδίκησή της…
Την ώρα που βρίσκονταν γυμνοί στο κρεβάτι, τον αιφνιδίασε, δαγκώνοντάς τον στα γεννητικά του όργανα. Η μανία της γυναίκας ήταν τέτοια, που κατάφερε να του κόψει τον ένα όρχι και να τραυματίσει σοβαρά τον άλλο.
Τις κραυγές του 45χρονου, που σφάδαζε στους πόνους άκουσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που εισέβαλαν στο δωμάτιο και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Η σύντροφός του ήταν ξαπλωμένη δίπλα του και με χαρακτηριστική απάθεια παρακολουθούσε το μαρτύριό του.
Ο 45χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Θα ηθελα να ξερω τι ρατσα ηταν η σκυλα που δαγκωσε τον ατυχο συναγωνιστη...Ντομπερμαν η Ελληνικος ποιμενικος...???
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
Θα ηθελα να ξερω τι ρατσα ηταν η σκυλα που δαγκωσε τον ατυχο συναγωνιστη...Ντομπερμαν η Ελληνικος ποιμενικος...???
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

μαλλον ο τύπος δεν ειχε τα αρχίδια να της πει οτι "δεν σε παντρευομαι" ή να πει στην γυναίκα του "χωρίζουμε", οπότε σου λέει αυτη ας του τα κόψω.. για να μην κάνει υποσχέσεις.... :-

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

ο αντρας χωρις καμπυλες δεν ειναι αντρας??????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

τι μαθαινω η δυσμοιρη!!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

:booty:
Είμαι στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι εσύ και η Bite δεν είστε πλέον ελλεεινίδες, λόγω ύψους.
Τα παράπονά σας στο thread για τους ελλέεινες. Από εμένα είστε καθαρές.  :rockon:
Αυτο ισχύει για οποιαδήποτε άλλη είναι 1,70+.

το εμαθα εγω.. εσεις ομως μου καταστρεψατε τις ελπιδες μου κ τις φιλοδοξιες μου :'(

Μην τρελένεσαι. Σε κοροϊδεύαμε επειδή θέλαμε να δούμε από τι είσαι φτιαγμένη.
Πάρε τη φίλη σου τη mounitsa και πάτε στη σχολή. Τώρα που δεν είστε ελλεεινίδες θα σας κάνουν και έκπτωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom