mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Χεχε δε σου μάθανε μικρή ότι όταν τρώμε δε μιλάμε
και το πιατο μας κοιταμε.........
Χεχε δε σου μάθανε μικρή ότι όταν τρώμε δε μιλάμε
γιατι ανησυχησα μην επαθες τιποτα....χαχαχαχα
αχ τι ευαισθητος αντρας.......τι μεγαλοψυχος.........τι ευγενεια τι αδαμαντινος χαρακτηρας.........
ο πρωτος παλι την κοπανησε ή παλι βαρδια εχει?
σου ελειψα Νιτσα?
ποτε θα ερθεις να μου κανεις παρεα στη βαρδια μου?
Για στειλε γιατι αμα περιμενουμε προκοπη απο τις Ελλεεινιδες την βαψαμε....
Πως τη θες δώσε αναλογίες...
μη με μπλεκεις με αναλογιες αφου ξερεις τι μου αρεσει...ψηλη και με μεγαλο στηθος....περιφερεια κανονικη.....
Κατάλαβα μελαχρινή σαν τη μπέρκοβα αλλά στο πιο ψηλό και εύστηθο;
αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!
καπως ετσι.....
αντε περιμενω...
Λοιπον σημερα στο γραφειο ετυχε και φορουσα ρουχα λιγο πιο εφαρμοστα, και αρχιζουν, πωωω αδυνατος εισαι, πριν λιγες μερες ελεγαν οτι εχω αναλογιες μοντελου, και τι τυχερος που ειμαι που δεν παχαινω!
Η μια 34 η αλλη 29 και οι δυο με χοντρους κωλους, ασχημες δεν τις λες, μετριες σιγουρα!
"πρεπει να παρεις 10 κιλα οπωσδηποτε" !
Μπα λεω, μια χαρα ειμαι ετσι!
Οποτε σκαει η ατακα απο την 29 αρα, " ο αντρας αν δεν εχει καμπυλες δεν ειναι αντρας" :S :S :S ναι ναι συμφωνησε και η αλλη!
Χωρις καθολου πλακα.. το ειπε και το εννοουσε.. πριν λιγο λεπτα ελεγε οτι εδω και χρονια εχει προβλημα ορθοπεδικο και της εχει συσταθει εκγυμναση, αλλα επειδη δεεεεν(γιαυτο και η τεραστια περιφερεια σε σχεση με το υπολοιπο πιο νορμαλ σωμα), δεν μπορει να κανει τιποτα αθλητικο και αποτομο! μου περιεγραψε τι δεν μπορει να κανει και δεν παιζει να μπορει να γαμηθει! μεχρι και απο το κρεβατι πρεπει να σηκωνεται καθε φορα με συγκεκριμενο τροπο...
Λοιπον ολα αυτα, επειδη δεν τρωω γλυκα μιας και κανω μια διαιτα μαζι με γυμναστικη για γραμμωση και αρνηθηκα το τελευταιο σοκολατακι απο το κουτι που ειχαν ηδη τσακισει αυτες!
"Και ετσι οπως πας θα γινεις οπως οι μοντελες (κανουν και μπλιαχ οτι και καλα "οι σιχαμενες" ) που ειναι πετσι και κοκκαλο και στο τελος πεθαινουν!"
Εχουν γελιο οι γυναικες ! ! !
Καλο! Το γραφω εδω να υπαρχει, αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!
Λοιπον σημερα στο γραφειο ετυχε και φορουσα ρουχα λιγο πιο εφαρμοστα, και αρχιζουν, πωωω αδυνατος εισαι, πριν λιγες μερες ελεγαν οτι εχω αναλογιες μοντελου, και τι τυχερος που ειμαι που δεν παχαινω!
Η μια 34 η αλλη 29 και οι δυο με χοντρους κωλους, ασχημες δεν τις λες, μετριες σιγουρα!
Οποτε σκαει η ατακα απο την 29 αρα, " ο αντρας αν δεν εχει καμπυλες δεν ειναι αντρας" :S :S :S ναι ναι συμφωνησε και η αλλη!
Χωρις καθολου πλακα.. το ειπε και το εννοουσε.. πριν λιγο λεπτα ελεγε οτι εδω και χρονια εχει προβλημα ορθοπεδικο και της εχει συσταθει εκγυμναση, αλλα επειδη δεεεεν(γιαυτο και η τεραστια περιφερεια σε σχεση με το υπολοιπο πιο νορμαλ σωμα), δεν μπορει να κανει τιποτα αθλητικο και αποτομο! μου περιεγραψε τι δεν μπορει να κανει και δεν παιζει να μπορει να γαμηθει! μεχρι και απο το κρεβατι πρεπει να σηκωνεται καθε φορα με συγκεκριμενο τροπο...
Λοιπον ολα αυτα, επειδη δεν τρωω γλυκα μιας και κανω μια διαιτα μαζι με γυμναστικη για γραμμωση και αρνηθηκα το τελευταιο σοκολατακι απο το κουτι που ειχαν ηδη τσακισει αυτες!
"Και ετσι οπως πας θα γινεις οπως οι μοντελες (κανουν και μπλιαχ οτι και καλα "οι σιχαμενες" ) που ειναι πετσι και κοκκαλο και στο τελος πεθαινουν!"
Καλο! Το γραφω εδω να υπαρχει, αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!
Θα ηθελα να ξερω τι ρατσα ηταν η σκυλα που δαγκωσε τον ατυχο συναγωνιστη...Ντομπερμαν η Ελληνικος ποιμενικος...???Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται ένας 45χρονος άνδρας, που πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τα εξωσυζυγικά του παραστρατήματα.
Ο 45χρονος, που κατάγεται από το χωριό Κομπότι Άρτας και είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, διατηρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ερωτική σχέση με μια 35χρονη.
Το… μεγάλο λάθος του ήταν να υποσχεθεί στην 35χρονη ότι θα χωρίσει προκειμένου να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.
Απηυδισμένη από τις συνεχείς δικαιολογίες που της προέβαλε, η σύντροφος του 35χρονου, του ζήτησε να συναντηθούν στην ερωτική τους φωλιά, ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Άρτας.
Εκεί, η 35χρονη πήρε την εκδίκησή της…
Την ώρα που βρίσκονταν γυμνοί στο κρεβάτι, τον αιφνιδίασε, δαγκώνοντάς τον στα γεννητικά του όργανα. Η μανία της γυναίκας ήταν τέτοια, που κατάφερε να του κόψει τον ένα όρχι και να τραυματίσει σοβαρά τον άλλο.
Τις κραυγές του 45χρονου, που σφάδαζε στους πόνους άκουσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, που εισέβαλαν στο δωμάτιο και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Η σύντροφός του ήταν ξαπλωμένη δίπλα του και με χαρακτηριστική απάθεια παρακολουθούσε το μαρτύριό του.
Ο 45χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Θα ηθελα να ξερω τι ρατσα ηταν η σκυλα που δαγκωσε τον ατυχο συναγωνιστη...Ντομπερμαν η Ελληνικος ποιμενικος...???
1.72 ειμαι
το εμαθα εγω.. εσεις ομως μου καταστρεψατε τις ελπιδες μου κ τις φιλοδοξιες μου :'(