Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:booty:
Είμαι στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι εσύ και η Bite δεν είστε πλέον ελλεεινίδες, λόγω ύψους.
Τα παράπονά σας στο thread για τους ελλέεινες. Από εμένα είστε καθαρές.  :rockon:
Αυτο ισχύει για οποιαδήποτε άλλη είναι 1,70+.

Μην τρελένεσαι. Σε κοροϊδεύαμε επειδή θέλαμε να δούμε από τι είσαι φτιαγμένη.
Πάρε τη φίλη σου τη mounitsa και πάτε στη σχολή. Τώρα που δεν είστε ελλεεινίδες θα σας κάνουν και έκπτωση...

εγω που ειμαι 1.69??????? :idiot: :idiot: :idiot: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Λες να σε κοψουν για ενα ποντο αμα φουντωσης το μαλι δεν πιανεται

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Λοιπον σημερα στο γραφειο ετυχε και φορουσα ρουχα λιγο πιο εφαρμοστα, και αρχιζουν, πωωω αδυνατος εισαι, πριν λιγες μερες ελεγαν οτι εχω αναλογιες μοντελου, και τι τυχερος που ειμαι που δεν παχαινω!

Η μια 34 η αλλη 29 και οι δυο με χοντρους κωλους, ασχημες δεν τις λες, μετριες σιγουρα!
"πρεπει να παρεις 10 κιλα οπωσδηποτε"  !

Μπα λεω, μια χαρα ειμαι ετσι!

Οποτε σκαει η ατακα απο την 29 αρα, " ο αντρας αν δεν εχει καμπυλες δεν ειναι αντρας"  :S :S :S ναι ναι συμφωνησε και η αλλη!

Χωρις καθολου πλακα.. το ειπε και το εννοουσε.. πριν λιγο λεπτα ελεγε οτι εδω και χρονια εχει προβλημα ορθοπεδικο και της εχει συσταθει εκγυμναση, αλλα επειδη δεεεεν(γιαυτο και η τεραστια περιφερεια σε σχεση με το υπολοιπο πιο νορμαλ σωμα), δεν μπορει να κανει τιποτα αθλητικο και αποτομο! μου περιεγραψε τι δεν μπορει να κανει και δεν παιζει να μπορει να γαμηθει! μεχρι και απο το κρεβατι πρεπει να σηκωνεται καθε φορα με συγκεκριμενο τροπο...

Λοιπον ολα αυτα, επειδη δεν τρωω γλυκα μιας και κανω μια διαιτα μαζι με γυμναστικη για γραμμωση και αρνηθηκα το τελευταιο σοκολατακι απο το κουτι που ειχαν ηδη τσακισει αυτες!
"Και ετσι οπως πας θα γινεις οπως οι μοντελες (κανουν και μπλιαχ οτι και καλα "οι σιχαμενες" ) που ειναι πετσι και κοκκαλο και στο τελος πεθαινουν!"

Εχουν γελιο οι γυναικες ! ! !
Καλο! Το γραφω εδω να υπαρχει, αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μ' αρέσει που έκατσες και άκουγες σοβαρά τη γνώμη 2 χοντροκώλων για τους άντρες την ώρα που τρώγανε ένα κουτί σοκολατάκια. Εγώ εκείνη τη στιγμή θα έδινα μεγαλύτερη σημασία στις διαφημίσεις που θα έπαιζε το ραδιόφωνο του γραφείου...
Γενικότερα αυτό το θέμα έχει συζητηθεί πολύ, είμαστε ο πιο χοντρός λαός στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα τις παλιές γενιές, αυτό το γεγονός δεν τις απασχολεί καθόλου. Επίσης βλέπει κανείς ότι σήμερα είναι μεγάλο το ποσοστό των παιδιών που γίνονται χοντρά από πολύ μικρά με αστείες δικαιολογίες (πχ ότι θα το πάρουν σε μπόι κλπ). Βέβαια το κόμπλεξ και η αμάθεια χτυπάνε κόκκινο όταν με τέτοια σχόλια (βλέπε πάνω) προσπαθούν να κάνουν τους κανονικούς/αδύνατους να φανούν ότι είναι οι λάθος...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Δεν πανε καλα εδω και μια βδομαδα η κοπελα ενος απο του καλυτερους μου φιλους μου στελνει ερωτικα μυνηματα λεγοντας μου οτι με ΠΟΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ρε τι γινεται σε αυτη την ζωη,στο μεταξυ το φιλαρακι την εχει στα ΟΠΑ ΟΠΑ και της προσφερει πραγματα τα οποια εγω ουτε κατα διανοια μπορω να κανω τι να πω ρε ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εσύ θα τους καθαρίζεις τα παπούτσια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μηπως να το κανω και επαγγελμα???? κατι σε λουστρακος??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λες να σε κοψουν για ενα ποντο αμα φουντωσης το μαλι δεν πιανεται

μωρε λες??? να κανω το ισιο μου μαλλι αφανα??????? :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν πανε καλα εδω και μια βδομαδα η κοπελα ενος απο του καλυτερους μου φιλους μου στελνει ερωτικα μυνηματα λεγοντας μου οτι με ΠΟΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ρε τι γινεται σε αυτη την ζωη,στο μεταξυ το φιλαρακι την εχει στα ΟΠΑ ΟΠΑ και της προσφερει πραγματα τα οποια εγω ουτε κατα διανοια μπορω να κανω τι να πω ρε ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ

ετσι ειναι φιλατε!!!! λαααατρεμενοοο,το απαγορευμενοοοοο :grin: :grin: :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μηπως να το κανω και επαγγελμα???? κατι σε λουστρακος??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσένα δε σε φοβάμαι γιατί είσαι μικρή και θα ψηλώσεις.
Αν όχι, θα υπάρχουν πάντα και οι ελλεεινες. :grin:
Από εδώ και πέρα, αυτές τις 2 θα τις σέβεσαι!  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εσένα δε σε φοβάμαι γιατί είσαι μικρή και θα ψηλώσεις.
Αν όχι, θα υπάρχουν πάντα και οι ελλεεινες. :grin:
Από εδώ και πέρα, αυτές τις 2 θα τις σέβεσαι!  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

τελος απο δω και περα μολις βλεπω μπαιτ και μουνιτσα θα βαραω προσοχη!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τελος απο δω και περα μολις βλεπω μπαιτ και μουνιτσα θα βαραω προσοχη!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy:

Μπράβο silva! Πάρε ένα δώρο!

Delta-fresh-240.jpg

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Πρόσεχε φίλε!

Οι γυναίκες δεν κάνουν τυχαία τέτοιες κινήσεις. Σίγουρα κινείται σύμφωνα με κάποιο σχέδιο.

Μούχει κάτσει φάση με καλό φίλο παντρεμένο. Με έφερε ο δρόμος από το σπίτι του (μονοκατοικία στην Κηφισιά), είχε φύγει τις συγκεκριμένες μέρες για δουλειά εκτός Αθηνών. Μου άνοιξε η γυναίκα του. Κάτσε να σου βάλω να φας, μου λέει. Δεν πονηρεύτηκα, είχαμε φάει αρκετές φορές μαζί. Βγάζει και ένα μπουκάλι κρασί, που η συγκεκριμένη δεν πολυ-έπινε. Άρχισε να πίνει και χα-χα-χα, χου-χου-χου ήρθε και κάθισε πάνω στα πόδια μου, άρχισε να μου λέει πόσο ξεχωριστά νοιώθει για μένα και άλλες τέτοιες μαλακίες. Οπότε μου σκάει ένα φιλί στο στόμα. Τα πήρα με την πουστιά της, να λείπει ο άντρας της και φίλος μου κι' αυτή να δίνει το νουνί της σε κάποιον άλλο μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους! Έφυγα τρέχοντας με αυτήν να με βρίζει άγρια από πίσω...Στο φίλο μου φυσικά δεν είπα τίποτα, αλλά από τότε κάτι πρέπει να τούπε αυτή και έχει αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντι μου. Στο σπίτι τους δεν έχω ξαναπάει ποτέ....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πρόσεχε φίλε!

Οι γυναίκες δεν κάνουν τυχαία τέτοιες κινήσεις. Σίγουρα κινείται σύμφωνα με κάποιο σχέδιο.

Μούχει κάτσει φάση με καλό φίλο παντρεμένο. Με έφερε ο δρόμος από το σπίτι του (μονοκατοικία στην Κηφισιά), είχε φύγει τις συγκεκριμένες μέρες για δουλειά εκτός Αθηνών. Μου άνοιξε η γυναίκα του. Κάτσε να σου βάλω να φας, μου λέει. Δεν πονηρεύτηκα, είχαμε φάει αρκετές φορές μαζί. Βγάζει και ένα μπουκάλι κρασί, που η συγκεκριμένη δεν πολυ-έπινε. Άρχισε να πίνει και χα-χα-χα, χου-χου-χου ήρθε και κάθισε πάνω στα πόδια μου, άρχισε να μου λέει πόσο ξεχωριστά νοιώθει για μένα και άλλες τέτοιες μαλακίες. Οπότε μου σκάει ένα φιλί στο στόμα. Τα πήρα με την πουστιά της, να λείπει ο άντρας της και φίλος μου κι' αυτή να δίνει το νουνί της σε κάποιον άλλο μέσα στην κρεβατοκάμαρα τους! Έφυγα τρέχοντας με αυτήν να με βρίζει άγρια από πίσω...Στο φίλο μου φυσικά δεν είπα τίποτα, αλλά από τότε κάτι πρέπει να τούπε αυτή και έχει αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντι μου. Στο σπίτι τους δεν έχω ξαναπάει ποτέ....

ευλογη απορια εφοσον ηξερες πως ελειπε ο φιλος σου,τι δουλεια ειχες να σε "βγαλει" ο δρομος εκει?????????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom