Λοιπον σημερα στο γραφειο ετυχε και φορουσα ρουχα λιγο πιο εφαρμοστα, και αρχιζουν, πωωω αδυνατος εισαι, πριν λιγες μερες ελεγαν οτι εχω αναλογιες μοντελου, και τι τυχερος που ειμαι που δεν παχαινω!
Η μια 34 η αλλη 29 και οι δυο με χοντρους κωλους, ασχημες δεν τις λες, μετριες σιγουρα!
"πρεπει να παρεις 10 κιλα οπωσδηποτε" !
Μπα λεω, μια χαρα ειμαι ετσι!
Οποτε σκαει η ατακα απο την 29 αρα, " ο αντρας αν δεν εχει καμπυλες δεν ειναι αντρας" :S :S :S ναι ναι συμφωνησε και η αλλη!
Χωρις καθολου πλακα.. το ειπε και το εννοουσε.. πριν λιγο λεπτα ελεγε οτι εδω και χρονια εχει προβλημα ορθοπεδικο και της εχει συσταθει εκγυμναση, αλλα επειδη δεεεεν(γιαυτο και η τεραστια περιφερεια σε σχεση με το υπολοιπο πιο νορμαλ σωμα), δεν μπορει να κανει τιποτα αθλητικο και αποτομο! μου περιεγραψε τι δεν μπορει να κανει και δεν παιζει να μπορει να γαμηθει! μεχρι και απο το κρεβατι πρεπει να σηκωνεται καθε φορα με συγκεκριμενο τροπο...
Λοιπον ολα αυτα, επειδη δεν τρωω γλυκα μιας και κανω μια διαιτα μαζι με γυμναστικη για γραμμωση και αρνηθηκα το τελευταιο σοκολατακι απο το κουτι που ειχαν ηδη τσακισει αυτες!
"Και ετσι οπως πας θα γινεις οπως οι μοντελες (κανουν και μπλιαχ οτι και καλα "οι σιχαμενες" ) που ειναι πετσι και κοκκαλο και στο τελος πεθαινουν!"
Εχουν γελιο οι γυναικες ! ! !
Καλο! Το γραφω εδω να υπαρχει, αλλα με τις δεκαδες ασχετα ποστ των καμμενων-χωρις-ζωη φορουμαδων εδω μεσα, θα παει χαμενο!