Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το προβλημα σας ποιο ειναι ??

θα τον ξεφτυλισει ε?? ε και??
γραφετε για απιστιες του ανδρος.. για πωπομπαρς... κλπ κλπ... αμα φερονται ετσι οι πανδρεμενοι καλα να τους κανουν κ οι γυναικες τους κ με οποιον γουσταρουν... αμα οι μεν δεν σεβονται τις συντροφους τους να περιμενουν τα ιδια κ απ αυτες..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν νομιζω...boomb...οι γυναικες...δεν πανε σαν  και μας...

εμεις..παμε για ενα ωραιο κωλο..τους φοβερους βυζους- ποδια, τα εκφυλα χειλια..κ.λ.π

αυτες...το δουλευουν..με το μυαλο τους...και ετσι..και αλλιως..και αλλιωτικα...

31  κανουν...σου λεω...

Συμφωνώ απόλυτα, το δουλεύουν και πάρα πολύ στο μυαλό τους το πώς, το πού, το πότε κτλ... Αλλά λέω πως ίσως το με ποιον να μην το σκέφτονται. Άσε που τώρα σκέφτηκα ότι ακριβώς επειδή οι άντρες κοιτάνε βυζάκι-μπουτάκι-κωλαράκι κτλ μπορεί να πηγαίνουν με άγνωστες. Η γυναίκα μπορεί να πηγαίνει με γνωστό γιατί δε θέλει μόνο κωλαράκι-κοιλιακούς-ξέρω-γω-τι, αλλά θέλει να νιώθει και μια ασφάλεια. Με τον γνωστό της, αυτόν που έχει μπει σπίτι της, που ξέρει τι άνθρωπος είναι, νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να κερτώσει τον άντρα της μαζί του. Μπορεί γι' αυτό.
Όχι ότι δεν παίζει να θέλει να ξεφτυλίσει τον άντρα της, αλλά εγώ μιλάω για όσες δεν το κάνουν με αυτό το σκοπό.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145
απ την στιγμη που το κανει...τον ξεφτυλιζει...ειτε εχει σκοπο..ειτε οχι..

η ουσια δεν αλλαζει

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καταρχην θα συμφωνησω με την μπαιτ οσων αφορα την απιστια αντρων κ γυναικων..οτι δινεις παιρνεις...ετσι ειναι...οι γυναικες κ οι αντρες οπου ο συντροφος τους ειναι ολα οσα θα ηθελαν κ κανουν μαλακιες ειναι αξιοι της μοιρας τους....
χαιρομαι πολυ οταν ακουω οτι δεν εχουν ισωπεδωθει ολα απο ολους...οταν ο νιτζα κ ο παλιος π.χ λενε:η κοπελα του φιλου ειναι αδερφη γ μενα (οσο ωραια κ να ειναι κ αν μου την επεσε)βλεπω οτι καποιοι τουλαχιστον απο μας εχουν καποιες αξιες...
τριτον κ σοβαροτερον απαιτω κ γω σεβασμο απο την συλβα γτ ειμαι στο οριο!! 1.70!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τριτον κ σοβαροτερον απαιτω κ γω σεβασμο απο την συλβα γτ ειμαι στο οριο!! 1.70!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να άλλη μία. Με αυτό τον τρόπο συμπληρώνεται το πάνθεον.  :rockon: :rockon: :rockon:
(αν και είσαι στο μεταίχμιο, πρέπει να πάρεις ακόμα ένα level) :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω νομιζω ολες σας να με υπηρετειτε μιας κ ειμαι η πιο ψηλη :tooth:

υγ: ενα φεγγαρι παρ ολα αυτα  εμπαινε η αντζεντ νινα αν θυμαμαι καλα με υψος 180 κ κατι

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
:booty:
Είμαι στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι εσύ και η Bite δεν είστε πλέον ελλεεινίδες, λόγω ύψους.
Τα παράπονά σας στο thread για τους ελλέεινες. Από εμένα είστε καθαρές.  :rockon:
Αυτο ισχύει για οποιαδήποτε άλλη είναι 1,70+.

αχ τέλεια κ άλλος talladmirer... :cheesy: :cheesy: :-*

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Να άλλη μία. Με αυτό τον τρόπο συμπληρώνεται το πάνθεον.  :rockon: :rockon: :rockon:
(αν και είσαι στο μεταίχμιο, πρέπει να πάρεις ακόμα ένα level) :uglystupid:
ε τι να κανω ρε νιτζα??????θα πιασω τα μαλλια μου κοτσιδα ψηλη...αλλο τροπο δεν εχω!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αχ τέλεια κ άλλος talladmirer... :cheesy: :cheesy: :-*

Εγώ είμαι πιο ήπιος. Πάνω από 1,80 δεν θέλω σε καμία περίπτωση. Και το 1,65+ είναι μια χαρά.
Εσύ πόσο είσαι?

ε τι να κανω ρε νιτζα??????θα πιασω τα μαλλια μου κοτσιδα ψηλη...αλλο τροπο δεν εχω!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειράζει. Με εσένα καθάρισα. Δεν είσαι πλέον ελλεεινίδα. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Να μετριέσαι το πρωί, όλοι είμαστε 1-2 πόντους πιο ψηλοί μόλις ξυπνάμε  ;)
(το είδα στο Brainiac  :grin: )

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
θα βγαλο τα κοτσιδακια γ να μην τα χασω