BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Να μετριέσαι το πρωί, όλοι είμαστε 1-2 πόντους πιο ψηλοί μόλις ξυπνάμε ;)
(το είδα στο Brainiac )
αυτο παλι
ππως γινεται?? πως???
(το είδα στο Brainiac )
πλακα κανεις???????ειχα φαει μια φρικη πριν 1-2χρονια γτ καποιες φορες ημουν 1.71 κ αλλες 1.70!!!!!σωπα ρε??????!!!!!!!!!θενξ ρε μπουμ!!!!ακου τι μαθαινεις.... :oΝα μετριέσαι το πρωί, όλοι είμαστε 1-2 πόντους πιο ψηλοί μόλις ξυπνάμε ;)
(το είδα στο Brainiac )
Έτσι εξηγούνται και οι τάσεις που βλέπω ότι έχεις σε άλλο thread?
(το είδα στο Brainiac )
αυτο παλι
ππως γινεται?? πως???
πιρεσ αλι κατεφθινσι σιμερα... γιατι;;;;Μην προσπαθείς ποτέ να εξηγήσεις τις τάσει μου θα με ερωτευθείς και δεν θέλω να σε πικράνω..
Όταν είμαστε ξαπλωμένοι και χαλαρώνουμε στον ύπνο "απλωνόμαστε" και κατά τη διάρκεια της μέρας η βαρύτητα μας τραβάει και μας κάνει να "μαζεύουμε"
Άσε, είχα πάθει πολιτισμικό σοκ!!
Όταν είμαστε ξαπλωμένοι και χαλαρώνουμε στον ύπνο "απλωνόμαστε" και κατά τη διάρκεια της μέρας η βαρύτητα μας τραβάει και μας κάνει να "μαζεύουμε"
Άσε, είχα πάθει πολιτισμικό σοκ!!
m exoyne μετρησει 172, 173,174 κ 175 (μεχρι εκει δεν το χω ξεπερασει χαχαχα)
ο υπνος φταιει δλδ που δε ξερω ακριβως το υψος μου??/
πιρεσ αλι κατεφθινσι σιμερα... γιατι;;;;
Εγώ είμαι πιο ήπιος. Πάνω από 1,80 δεν θέλω σε καμία περίπτωση. Και το 1,65+ είναι μια χαρά.
Εσύ πόσο είσαι?
1,76..
κ να με λένε κ αλόγα..
μέχρι π δα τα ποστς του talladmirer
για τον οποίο μάλλον είμαι κοντή κ ηρέμησα..
τώρα βέβαια το 1,76 είναι σχετικό καθότι βλέπω άλλους στο ύψος μ (αντρες κυρίως) να λένε ότι είναι 1,80
μπορεί κ παραπάνω..
εγώ πάντως τόσο έχω μετρηθεί..
Ααααχαχαααα, δεν ξέρω τι κάνεις εσύ στον ύπνο σου μαντεμουαζέλ αλλά φαίνεται πως σε τραβάνε απ' τα χέρια κι απ' τα πόδια μερικές φορές και "απλώνεις" κι άλλο
(στο Brainiac αυτό είχαν κάνει, μόλις ξύπνησε ο κακομοίρης ο τυπάκος αρχίσαν να τον τραβάνε ο ένας από δω ο άλλος από κει για να δουν αν θα πάρει κι άλλο ύψος-και πήρε!!)
Υ.Γ για το πλάτος δεν είπαν τίποτα.... χμμμμ..........
kακος επρεπε να παρισ το μετρο κ ν κατεβισ πενταγωνοείχε κίνηση απο την αλλη... ;)
1,76..
kακος επρεπε να παρισ το μετρο κ ν κατεβισ πενταγωνο
α το πινες το γαλατάκι σου και συ Αλόγα είσαι μη κοιτάς ο talladmirer ψάχνει για τηλεγραφόξυλα!
δε πιραζι θα βγαλισ τι γοβιτσαΣτ πεντάγωνο αυξάνεται το ύψος μου γίνομαι 1.86 ... ;) ;)
α το πινες το γαλατάκι σου και συ Αλόγα είσαι μη κοιτάς ο talladmirer ψάχνει για τηλεγραφόξυλα!
Σε καμια Γερμανία,Σουηδία θα είμουν επιεικώς μέτρια..