Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Είναι στα 41, και ανετα τη λες 7 ή 8, αν και η βαθμολογία είναι υποκειμενικη. Είμαστε πάρα πολλα χρόνια φίλοι και λέμε τα πάντα. Οχι, δεν εχουμε νιωσει ποτε κατι παραπάνω. Δεν ειναι ο τύπος μου σαν πρότυπο γυναικείας ομορφιάς για κάτι παραπάνω. Με καβλώνει συγκεκριμενος τυπος γυναίκας σωματικά και εμφανισιακά και όσες φορές πατησα τον κανονα μου, το σεξ ήταν από βαρετο έως αδιαφορο, οπότε σταμάτησα τα πειράματα. Μπορείς πολυ άνετα να είσαι κολλητος με κάποια κοπελα. Αν μου αρέσει κάποια με την οποία κάνω κολλητή παρέα της το δείχνω φυσικά. Δε χρειάζεται να γαμιεσαι με όλες τις γυναίκες γυρω σου. Δεν είσαι λιγούρης, αγάμητος ή αξιοθρήνητος πέφτουλας.
Τυπε, με ολη τη καλη διαθεση και προθεση.
Θα ηθελα να μιλησουμε τηλεφωνικα αν θελεις ή και απο κοντα στο να μου εξηγησεις τα οσα λες εκτενεστερα. Με ενδιαφερει το θεμα. Δεν ειχα ποτε μου φιλες που να ηταν 7αρι 8αρι+ σε ομορφια. Αυτο με κανει λιγουρη-αγαμητο-αξιοθρηνητο και πεφτουλα οπως λες;
Δηλαδη οποιος δεν εχει φαει τη πλυση εγκεφαλου της νεας εποχης για τη μαλθακοποιηση των αντρων στο να ειναι φιλοι με μουναρες γυναικες (ενα 8αρι ειναι μουναρα πως να το κανουμε) ειναι ολα αυτα που λες;
Ακουγετε καπως αυτο. Ο κλασικος γνησιος αντρας που οταν βλεπει μια μουναρα διπλα του και τη βλεπει ερωτικα, ειναι προβληματικος;
Πρεπει να τις εχω φιλες μου;
Μετα κανετε παραπανονα (δεν παει για εσενα αυτο, γενικα μιλαμε) γιατι προτιμουν αλλοδαπους και σας αφηνουν στην ακρη και σας κερνανε λεμονια και ακυρα.
Beta males orbiters, διαβασε, δες και μερικα βιντεο πανω στο θεμα και ελα να μιλησουμε αν θελεις.
Ετσι και αλλιως, εχω χρονο δεν εχω θεμα. Ειτε τηλεφωνικα ειτε και απο κοντα, ελα να μου πεις τη γνωμη σου πανω στο θεμα αφου πρωτα κανεις την ερευνα σου πανω σε αυτο που σου ειπα, beta males orbiters.