Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

AlbinosErastis

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ονειρεύεστε ότι γαμάτε και Ελληνίδες βλέπω, ενδιαφέρον....... εδώ ερωτευόσαστε πόρνες του ελέους και ζητάτε φιλάκια παθιάρικα από αυτήν που μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα χθες βράδυ..... φιλάει στο στόμα ρωτάει ο άλλος ο τελοιομενος...., παθιάρικα φιλιά δίνει ρωτάει άλλος.....ρε σεις ξυπνάτε....σκέφτομαι να γίνω ψυχολόγος και να κάνω διαφήμιση εδώ μέσα στο Bou.....θα χεστώ στα λεφτά !!!!!!!!!!!!!  :heavymetalbig:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Α ρε γκιαουρηδες, που ολοι ειστε κονομημενοι, με κοιλιακους φετα, ψηλοι με γαλαζοπρασινα ματια και με παντελη ελλειψη σαπιοκοιλιας...
Εχετε απολυτο δικιο να ζητατε συντροφο με εμφανιση μοντελου, που ναναι τελεια νοικοκουρα και πουτανα στο κρεββατι....
Σας ηθελα ρε καριοληδες να εχετε παντρευτει καμια βορεια να δω πως θα αντιδρουσατε οταν σας ελεγε... "Φευγω αγαπη μου και θα γυρισω το πρωι, διοτι σημερα ειμαι καλεσμενη στα γενεθλια του πρωην μου"... και αλλα πολλά....
Μπα... Οι πιο πολλοι θα έδιναν "γη και ύδωρ" και σε κάποια γεματούλα με περιφέρεια και κρεμασμένα βιζιά..  :headbang:
Αλλά ακόμα και αυτές περιμένουν τον... κονομημενο, με κοιλιακους φετα, ψηλο με γαλαζοπρασινα ματια και με παντελη ελλειψη σαπιοκοιλιας... :S
Κάτσε να μπει και ο Sad Man να σας τα πει .. :2funny:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Α ρε γκιαουρηδες, που ολοι ειστε κονομημενοι, με κοιλιακους φετα, ψηλοι με γαλαζοπρασινα ματια και με παντελη ελλειψη σαπιοκοιλιας...
Εχετε απολυτο δικιο να ζητατε συντροφο με εμφανιση μοντελου, που ναναι τελεια νοικοκουρα και πουτανα στο κρεββατι....
Σας ηθελα ρε καριοληδες να εχετε παντρευτει καμια βορεια να δω πως θα αντιδρουσατε οταν σας ελεγε... "Φευγω αγαπη μου και θα γυρισω το πρωι, διοτι σημερα ειμαι καλεσμενη στα γενεθλια του πρωην μου"... και αλλα πολλά....
lef παντρεμενος?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.246
Πόντοι
2.356

μπορει και πονεμενος!

οτι αξιζει παιρνει κανεις! δε παιρνει με το ζορι! νομιζω επιλεγει ως ενηλικο και σωφρον ον ;)
αλλο η επιλογη ξεμπουκωματος και αλλο η επιλογη συζυγου! η στιγμιαια φολα μπορει να δικαιολογηθει. η χρονια οχι!

για αυτο αν δε κοιτας εκει που θες να πας, τοτε θα πας εκει που κοιτας!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
μπορει και πονεμενος!

οτι αξιζει παιρνει κανεις! δε παιρνει με το ζορι! νομιζω επιλεγει ως ενηλικο και σωφρον ον ;)
αλλο η επιλογη ξεμπουκωματος και αλλο η επιλογη συζυγου! η στιγμιαια φολα μπορει να δικαιολογηθει. η χρονια οχι!

για αυτο αν δε κοιτας εκει που θες να πας, τοτε θα πας εκει που κοιτας!
το θεμα ειναι να βρεις το καταλληλο ατομο που θα αποδεχτει την καλη σου αλλα και την κακη σου πλευρα..
ανθρωπος ο οποιος θα μπορει να σε καταλαβει και να τον καταλαβεις..
ξερω δυσκολο πλεον!Αλλα επιλογη σε μια γυναικα συζυγο ειναι αυτη...
και να θυμαστε για να μην την πατησετε καμια "γυναικα" δεν θα ειναι για παντα μαζι σας σε ολα!Ο μοναδικος "ανθρωπος" που δεν θα σας αφησει ποτε ειναι ο εαυτος σας..αυτο για μερικους που θεωρουν καποιες δεδομενες!
:hi:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.570
Πόντοι
1.706
καλα ξερω
απο το πληκτρολογιο ολοι ειστε γαμιαδες και δασκαλοι του καρατε

οταν βρεθει στο δρομο σας η τρελη που θα χτυπιεται, θα πεφτει κατω και θα γρατζουνιζεται μονη της και θα σας φερει την αστυνομια οτι τη χτυπησατε και μετα απο 1 χρονο θα σας φερει γνωματευση γιατρου στο δικαστηριο οτι επαθε κακωσεις και φορουσε κολαρο 1 μηνα ζητωντας ηθικη βλαβη 3.000 ευρω, ξαναελατε να μου πειτε

με γυναικες ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ

με αντρα, κανε ο,τι σου καυλωσει
Αν το αφησεις κ αυτο, τοτε στο επομενο σταδιο δεν θα χρειαστει να βγαινεις απο το αμαξι για να προσποιηθει ολα αυτα. Χωρις να βγεις θα σε καταγγελει για ολα.
Οποτε:
Ή την βαζεις στην θεση της την καργιολα (με χαμηλο ρισκο κ καμμια σωματικη επαφη)
Ή κυκλοφορεις με κρανος που εχει ενσωματωμενη καμερα
Ή αποφευγεις να οδηγας αλλα κ οποιαδηποτε επαφη με γυναικα.

Διαλεγεις κ παιρνεις

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
:grin:

Συνημμένα

• 1fd3e02b72eadbdcb1f0a6ac5d145b78.jpg
    1fd3e02b72eadbdcb1f0a6ac5d145b78.jpg
    93,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτό που περιγράφεις δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας,έχω ακούσει από φίλο για την περίπτωση μιας ελλεεινίδας που παντρεύτηκε Καναδό (πώς την πάτησε ο έρμος,τόσες φυλές κυκλοφορούν εκεί...),αυτοτραυματίστηκε και κατάφερε να βγάλει ασφαλιστικά μέτρα που του απαγόρευαν να πλησιάσει στο σπίτι του! Αυτό που με κάνει να απορώ και να εξίσταμαι είναι η ανεπάρκεια των ιατροδικαστών,τόσο αφελείς και αδιάφοροι είναι;
Η παρακάτω  πόρνη  Κιουρία  μας τα λέει όλα..  με το ννίί  και με το σίγμα  :S

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Δηλαδή ,αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι οι έλληνες έχουν αυτές τις απαιτήσεις από τις γυναίκες ;
Γιατί εγώ πιστεύω ότι ισχύει το "μουνί να είναι και ότι να'ναι"...
Κοινώς , ό,τι κάτσει...

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Μπα... Οι πιο πολλοι θα έδιναν "γη και ύδωρ" και σε κάποια γεματούλα με περιφέρεια και κρεμασμένα βιζιά..  :headbang:
Αλλά ακόμα και αυτές περιμένουν τον... κονομημενο, με κοιλιακους φετα, ψηλο με γαλαζοπρασινα ματια και με παντελη ελλειψη σαπιοκοιλιας... :S
Κάτσε να μπει και ο Sad Man να σας τα πει .. :2funny:
ετσι πιστευω και γω ότι μερικες ζητανε πολλα

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
όχι ότι και μεις κανουμε το αντιθετο

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
το θεμα ειναι να βρεις το καταλληλο ατομο που θα αποδεχτει την καλη σου αλλα και την κακη σου πλευρα..
ανθρωπος ο οποιος θα μπορει να σε καταλαβει και να τον καταλαβεις..
ξερω δυσκολο πλεον!Αλλα επιλογη σε μια γυναικα συζυγο ειναι αυτη...
και να θυμαστε για να μην την πατησετε καμια "γυναικα" δεν θα ειναι για παντα μαζι σας σε ολα!Ο μοναδικος "ανθρωπος" που δεν θα σας αφησει ποτε ειναι ο εαυτος σας..αυτο για μερικους που θεωρουν καποιες δεδομενες!
:hi:

σωστα τιποτα δεν πρεπει να θεωρούμε δεδομενο

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
πολλοι το εκαναν αυτό και την πατησαν

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δηλαδή ,αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι οι έλληνες έχουν αυτές τις απαιτήσεις από τις γυναίκες ;
Γιατί εγώ πιστεύω ότι ισχύει το "μουνί να είναι και ότι να'ναι"...
Κοινώς , ό,τι κάτσει...
Σαβουραγαμηδες υπαρχουν, αλλα οι περισσότεροι εχουν στην ακρη του μυαλου τους την "πριγκίπισσα παρθενα πουτανα"

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
για να το λες πρεπει να εχεις καει από βορεια όπως το λες τυπε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σαβουραγαμηδες υπαρχουν, αλλα οι περισσότεροι εχουν στην ακρη του μυαλου τους την "πριγκίπισσα παρθενα πουτανα"
χαλαρωσε ρε λαλακη και σαβουρογαμης να είναι καποιος πρόβλημα του σε καποιους αρεσει κιολας η καλτιλα,γιατι τους κρινεις ολους αρνητικα,οτι δεν αρεσει σ εσενα μπορει να αρεσει στους αλλους.
αντι να στοχοποιησεις ότι οι περισσοτερες ελλεηνιδες εχουν ξεφυγει νοητικα και περιμενουν τον πριγκηπα πανω στο αλογο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Josie-Gibson1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom