Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Έχω δει πολλούς καβγάδες αλλά γυναίκα να τα βάζει με άντρα μόνο στην Ελλάδα..
Στο βίντεο ο τύπος δεν το χειρίστηκε σωστά..Επρεπε να τις λέει "Δεν σε γαμάω ούτε να με πληρώσεις" "Αγάμητη" κτλ
με γυναικα δεν μπλεκεις σε καυγα
ΝΟΜΟΣ
οχι για λογους ιπποτισμου και ευγενειας
για λογους αυτοπροστασιας
αν μπλεξεις με τρελη δεν ξεμπλεκεις με τιποτα
εχω δει με τα ματια μου καυγα 2 οδηγων μπροστα στα κτελ κηφισου, μιας 50αρας κι ενος 40αρη, η 50αρα βγηκε απο το αμαξι, εβριζε χριστοπαναγιες κι εκανε σαν τρελη και επειδη ο αλλος εκανε το λαθος να κατεβει απο το αμαξι, να την πλησιασει και να της πει "τι θες μωρη?" αυτη επεσε στην ασφαλτο, εκανε τη λιποθυμη και μεχρι να κανει οτι συνερχεται ειχαν παρει το 100 να ερθει

δεν εκατσα να δω τη συνεχεις αλλα ο τυπος ειχε γινει ασπρος σαν το πανι και φανταζομαι οτι δεν ξεμπλεξε ουτε σε 1 χρονο

με γυναικα κατεβαζεις κεφαλι και φευγεις αμιλητος

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
ΝΟΜΟΣ
εχω δει με τα ματια μου καυγα 2 οδηγων μπροστα στα κτελ κηφισου, μιας 50αρας κι ενος 40αρη, η 50αρα βγηκε απο το αμαξι, εβριζε χριστοπαναγιες κι εκανε σαν τρελη και επειδη ο αλλος εκανε το λαθος να κατεβει απο το αμαξι, να την πλησιασει και να της πει "τι θες μωρη?" αυτη επεσε στην ασφαλτο, εκανε τη λιποθυμη και μεχρι να κανει οτι συνερχεται ειχαν παρει το 100 να ερθει

δεν εκατσα να δω τη συνεχεις αλλα ο τυπος ειχε γινει ασπρος σαν το πανι και φανταζομαι οτι δεν ξεμπλεξε ουτε σε 1 χρονο

Με κάτι τέτοιους σαν τα μυαλά σου, πήραν αέρα όλα τα τσόλια.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.570
Πόντοι
1.706
ΝΟΜΟΣ

Μπλεκεις κ παραμπλεκεις.
Η αδιαφορια μας εφτασε εδω που ειμαστε.
Αν μας εβλεπαν οι παπουδες μας απο καπου θα κουνουσαν το κεφαλι τους απο ντροπη

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μπλεκεις κ παραμπλεκεις.
Η αδιαφορια μας εφτασε εδω που ειμαστε.
Αν μας εβλεπαν οι παπουδες μας απο καπου θα κουνουσαν το κεφαλι τους απο ντροπη

42492767_1123572824461552_5241068064966967296_n.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΝΟΜΟΣ

εισαι κοτα.

με τρακαρε ερχομενη απο αριστερα ηλιθια 50ρα που νομιζε οτι εχει προτεραιοτητα γιατι πηγαινε ευθεια και ηταν σε πιο φαρδυ δρομο.

βγηκα πηγαινα πανω κατω και φωναζα οτι λαδωσε για να παρει το διπλωμα.

ηρθε η αστυνομια.

πληρωσε η ασφαλεια της την ζημια που μου εκανε και η ιδια την ζημια που προκαλεσε στο αμαξι της μην σταματοντας για να περασω.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

σε 2 σχεσεις μου τσατισμενος μεσα σε καυγα εβγαλα τα πραγματα τους εξω απο το σπιτι μου και τα πεταξα στον καδο των σκουπιδιων, χωριζοντας τες, κλαψανε και ζητησαν συγγνωμη για τις μαλακιες που ελεγαν και αυτες ξαναεπικοινωνησαν για να τα ξαναφτιαξουμε, μετα απο καιρο δεχτηκα γιατι ηταν καλα κορμια 50 κιλα με μικρα κωλαρακια.

κατσε εσυ σουζα στις γυναικες να πηγαινουν με εμας τους πραγματικους αντρες.

πουστοπικεριστης θα καταντησεις, να σε κωλοδακτυλιαζουν και να σε σνομπαρουν στον δρομο

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Σημασία στον καβγά με τη γυναίκα έχει  η αποφασιστικότητα!  Όπως και με το σκύλο που γαβγίζει,  αν γυρίσεις πλάτη την έκατσες και σε παίρνει από πίσω!  Αν όμως δείξεις σοβαρός και αδίστακτος θα μαζευτεί!

Έχω βρεθεί σε σκηνικό που μια μέτρια με φουσκωμένα μυαλά παιρνούσε με αυτοκίνητο από πεζόδρομο ανάμεσα σε καφετέρια που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία! Όταν της έκανε παρατήρηση ένας σερβιτόρος ξεκίνησε το Ελλεινιδίστικο υβρεολόγιο...Όταν μάλιστα βγήκε απειλητικά προς τον σερβιτόρο αυτός με μια κίνηση αστραπή αρπάζει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τα πετάει 5-6 μέτρα πιο μακριά !
Αυτή ταπεινωμένη πήγε τα μάζεψε και έφυγε!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εδώ Ρώσος κόβει τον αέρα της μπροστινής του και το τραβάει όσο χρειάζεται! Σε κάποια φάση στο 3:39 η γυναίκα σπάει πρώτη! Ο τύπος ούτε βήμα πίσω!!!---->

Βέβαια η Ελλεινίδα κακομαθημένη θα ούρλιαζε υστερικά, θα έβριζε, θα φώναζε τον οδηγό και θα σταματούσε το δρομολόγιο!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ολες στρωνουν οταν δουνε οτι δεν τις παιρνει..
Οταν με ρωτανε ξενοι για τις ελληνιδες τους απανταω οτι ειναι κακομαθημενες και φταινε οι μαλακοκαυληδες για αυτο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
Οταν με ρωτανε ξενοι για τις ελληνιδες τους απανταω οτι ειναι κακομαθημενες και φταινε οι μαλακοκαυληδες για αυτο

Και συ που ξέρεις για τις Ελληνίδες;  :coffee: :coffee:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εδώ Ρώσος κόβει τον αέρα της μπροστινής του και το τραβάει όσο χρειάζεται! Σε κάποια φάση στο 3:39 η γυναίκα σπάει πρώτη! Ο τύπος ούτε βήμα πίσω!!!---->

Βέβαια η Ελλεινίδα κακομαθημένη θα ούρλιαζε υστερικά, θα έβριζε, θα φώναζε τον οδηγό και θα σταματούσε το δρομολόγιο!
Ενας κομπλεξικός μαλάκας είναι που δεν έμαθε να σέβεται τον συνάνθρωπό του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
μιλησε μας εσυ barock που ξερεις :rolleyes:
μοιρασου την πελωρια εμπειρια σου :2funny: :2funny:

Ρε τύπε, άσε τις δικές μου επιτυχίες, αδιαμφισβήτητες, εσύ που κουβαλάς τους μαύρους και τα κοφίνια τόσα χρόνια και έχεις κατά δήλωσή σου σλαβογκόμενα, πες μας για τις ελλεηνίδες.  :orchestra: :orchestra:

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21

Μόνο εμένα μου φαίνεται εντελώς παιδαριώδες? 2 ενήλικοι δεν μπορούν να ανταλλάξουν μια κουβέντα για να συνεννοηθούν για ένα παράθυρο...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε τύπε, άσε τις δικές μου επιτυχίες, αδιαμφισβήτητες, εσύ που κουβαλάς τους μαύρους και τα κοφίνια τόσα χρόνια και έχεις κατά δήλωσή σου σλαβογκόμενα, πες μας για τις ελλεηνίδες.  :orchestra: :orchestra:

H βαλτικη παραμενει γιατι ειναι 9+ και περναμε γαματα οποτε βρισκομαστε

απο ελληνιδες αυτη την περιοδο εχω 2 προμιλφ θεσσαλονικη για τα χοντρα. επικοινωνω μαζι τους μονο για να βρεθουμε για γαμησι
οπως τις μαθεις ειναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
H βαλτικη παραμενει γιατι ειναι 9+ και περναμε γαματα οποτε βρισκομαστε

απο ελληνιδες αυτη την περιοδο εχω 2 προμιλφ θεσσαλονικη για τα χοντρα. επικοινωνω μαζι τους μονο για να βρεθουμε για γαμησι
οπως τις μαθεις ειναι

Αν δε δώσεις ντοκουμέντα στο λαό δεν πιστεύουμε τίποτα, έχεις σημαδευτεί ως φιδέμπορας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εισαι κοτα.
με τρακαρε ερχομενη απο αριστερα ηλιθια 50ρα που νομιζε οτι εχει προτεραιοτητα γιατι πηγαινε ευθεια και ηταν σε πιο φαρδυ δρομο...
καλα ξερω
απο το πληκτρολογιο ολοι ειστε γαμιαδες και δασκαλοι του καρατε

οταν βρεθει στο δρομο σας η τρελη που θα χτυπιεται, θα πεφτει κατω και θα γρατζουνιζεται μονη της και θα σας φερει την αστυνομια οτι τη χτυπησατε και μετα απο 1 χρονο θα σας φερει γνωματευση γιατρου στο δικαστηριο οτι επαθε κακωσεις και φορουσε κολαρο 1 μηνα ζητωντας ηθικη βλαβη 3.000 ευρω, ξαναελατε να μου πειτε

με γυναικες ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ

με αντρα, κανε ο,τι σου καυλωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom