Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ξεκολάτε το μυαλό σας με αυτές τις μπούρδες επιτέλους εκτός και εαν είσαστε τόσο φλούφληδες που σας νοιάζει τι λέει η γειτονιά οπότε να κάνετε αυτό που σας λένε.
Όλοι μα όλοι αυτοί που σας βλέπουν μόνους , κάθε άλλο παρά σαν ανώμαλους δεν σας βλέπουν.Απλά τους πονάει επειδή αυτοί την πάτησαν και δεν περνάνε καλά και βγάζουν χολή.
Εμένα όποτε μου λένε γιατί δεν παντρεύτηκες ακόμα (είμαι 43) , τους λέω λέω οτι μικρός είμαι ακόμα.Θα παντρευτώ όταν φτάσω στην ηλικία του Βουτσά.
Ένα πράγμα να ξέρετε : Όσο ασχολούνται μαζί σας και κοιτάνε με κάθε τρόπο να σας μειώσουν , κάτι κάνετε πάρα πολύ σωστά , πέρα από την πεπατημένη και θέλουν πάση θυσία να σας κάνουν σαν τα μούτρα τους.Όσο δεν τους "κάθεστε" και τους τρολλάρετε στα μούτρα , τόσο τους εξοργίζετε και τους ψήνετε στο ζουμί τους.
Καλή ανάσταση να έχουμε με υγεία.
Στο πρωτο σκελος διαφωνω, αλλα σε αυτο που λες για το τρολαρισμα εχεις απολυτο δικιο και δειχνει οτι εισαι μεγσλος παικτης.
Just rispect

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.809
Πόντοι
216
Ξεκολάτε το μυαλό σας με αυτές τις μπούρδες επιτέλους εκτός και εαν είσαστε τόσο φλούφληδες που σας νοιάζει τι λέει η γειτονιά οπότε να κάνετε αυτό που σας λένε.
Όλοι μα όλοι αυτοί που σας βλέπουν μόνους , κάθε άλλο παρά σαν ανώμαλους δεν σας βλέπουν.Απλά τους πονάει επειδή αυτοί την πάτησαν και δεν περνάνε καλά και βγάζουν χολή.
Εμένα όποτε μου λένε γιατί δεν παντρεύτηκες ακόμα (είμαι 43) , τους λέω λέω οτι μικρός είμαι ακόμα.Θα παντρευτώ όταν φτάσω στην ηλικία του Βουτσά.
Ένα πράγμα να ξέρετε : Όσο ασχολούνται μαζί σας και κοιτάνε με κάθε τρόπο να σας μειώσουν , κάτι κάνετε πάρα πολύ σωστά , πέρα από την πεπατημένη και θέλουν πάση θυσία να σας κάνουν σαν τα μούτρα τους.Όσο δεν τους "κάθεστε" και τους τρολλάρετε στα μούτρα , τόσο τους εξοργίζετε και τους ψήνετε στο ζουμί τους.
:rockon: :rockon: :rockon:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ανώμαλο μπορεί να μην σε λένε (αν και δυστυχώς παίζει κι αυτό),αλλά οι μόνοι γενικώς δεν τραβάνε την προσοχή των γυναικών.Το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις κάποιον να περπατάει με την γκόμενά του και οι άλλες γκόμενες γυρνάνε το κεφάλι να τον δουν.Δείγμα ότι τους τράβηξε την προσοχή.Ενώ αν κάθεσαι με φίλο σου ακριβώς δίπλα τους,μπορεί και να μην σε δούνε καν.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Δηλ. αμα εσυ δεις μια 43 ετων εμφάνισιμη ανυπαντρη, θα σου φανει φυσιολογικό?

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Το τι δέχεται ο καθένας ως φυσιολογικό έχει να κάνει με την καλλιέργειά του , την αντίληψή του και τα βιώματά του.
Εαν η κοινωνία εσένα σου έχει περάσει το μήνυμα οτι το φυσιολογικό είναι αφύσικο , τότε το πρόβλημα δεν το έχει μόνο η κοινωνία αλλά και εσύ.
Ένα πολύ μικρό δείγμα μπορείς να δεις στα ΜΜΕ που προβάλουν πχ τους τατουατζίδες και τους πούστηδες ως κάτι το νορμάλ και κουλ.Ναι υπάρχουν και αυτοί και είναι καλοδεχούμενοι αλλά πως να το κάνουμε δεν είναι πλειοψηφία όπως θέλουν να μας τα παρουσιάζουν.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Το τι δέχεται ο καθένας ως φυσιολογικό έχει να κάνει με την καλλιέργειά του , την αντίληψή του και τα βιώματά του.
Εαν η κοινωνία εσένα σου έχει περάσει το μήνυμα οτι το φυσιολογικό είναι αφύσικο , τότε το πρόβλημα δεν το έχει μόνο η κοινωνία αλλά και εσύ.
Ένα πολύ μικρό δείγμα μπορείς να δεις στα ΜΜΕ που προβάλουν πχ τους τατουατζίδες και τους πούστηδες ως κάτι το νορμάλ και κουλ.Ναι υπάρχουν και αυτοί και είναι καλοδεχούμενοι αλλά πως να το κάνουμε δεν είναι πλειοψηφία όπως θέλουν να μας τα παρουσιάζουν.
Καλα πλειοψηφία δεν ειναι, ουτε οι ίδιοι το πιστευουν αυτο

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
613
Πόντοι
96

Αν ειναι γιατρινα, δικηγορινα, κλπ ναι, πιθανο να αφοσιωσε τα χρονια της στην καριερα. Γνωριζω πολλες τετοιες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν ειναι γιατρινα, δικηγορινα, κλπ ναι, πιθανο να αφοσιωσε τα χρονια της στην καριερα. Γνωριζω πολλες τετοιες

Και πάλι,μόνο εαν είναι εντελώς σκατόμπαζες ή λεσβίες θα μείνουν ανύπαντρες.Οι εμφανίσιμες δεν μένουν έτσι.Ένα γάμο θα τον κάνουν,έστω και αν χωρίσουν μετά.

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Τι πως?Πηγε με αυτον-τους που επρεπε και την προωθησαν

Νομίζω ότι ο φίλος μιλούσε για το πώς έχει απήχηση παρά το όποιο προμοτάρισμα. Και δεν είναι ο μόνος που απορεί, απορώ και γω. Γενικά την τελευταία δεκαετία αξίες και ιδανικά πάνε περίπατο. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό πλήρη αμερικανοποίηση. Αν δείς βίντεο στο YouTube, δεν είναι το περιεχόμενο που εκπλήσει, είναι η αυθάδεια με την οποία οι νέοι εκφράζονται.

Οι Ελληνίδες έχουν ένα κακό και αυτό είναι η υπεροψία. Είναι αυτή η χωριάτικη υπεροψία και το κιτς που σε βγάζει απ' τα ρούχα σου.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Ανώμαλο μπορεί να μην σε λένε (αν και δυστυχώς παίζει κι αυτό),αλλά οι μόνοι γενικώς δεν τραβάνε την προσοχή των γυναικών.Το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις κάποιον να περπατάει με την γκόμενά του και οι άλλες γκόμενες γυρνάνε το κεφάλι να τον δουν.Δείγμα ότι τους τράβηξε την προσοχή.Ενώ αν κάθεσαι με φίλο σου ακριβώς δίπλα τους,μπορεί και να μην σε δούνε καν.
σωστο και η πιθανότητα κάποιος εργένης να νυμφευθεί μετά τα 40 είναι νομίζω κάτω από 30% για αυτόν που θα το πρωτοκάνει,για την ηλικία του Βουτσά η πιθανότητα είναι 0% αφού ο συγκεκριμένος έγραψε 4ο γάμο

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Νομίζω ότι ο φίλος μιλούσε για το πώς έχει απήχηση παρά το όποιο προμοτάρισμα. Και δεν είναι ο μόνος που απορεί, απορώ και γω. Γενικά την τελευταία δεκαετία αξίες και ιδανικά πάνε περίπατο. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό πλήρη αμερικανοποίηση. Αν δείς βίντεο στο YouTube, δεν είναι το περιεχόμενο που εκπλήσει, είναι η αυθάδεια με την οποία οι νέοι εκφράζονται.

Οι Ελληνίδες έχουν ένα κακό και αυτό είναι η υπεροψία. Είναι αυτή η χωριάτικη υπεροψία και το κιτς που σε βγάζει απ' τα ρούχα σου.

και οι mgtow με τους ινσελς επελαυνουν,να που τελικα το ιδιο το συστημα σκαβει τον λακκο του :rockon:

προσεχε μην στην πεσει ο μπαροκ με το διπλοπροφιλο του ομως :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Aκριβως.
Δηλαδη δεν γινεται ο προμοτορας να βρει μια κοπελα που να αξιζει και τιποτα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
σωστο και η πιθανότητα κάποιος εργένης να νυμφευθεί μετά τα 40 είναι νομίζω κάτω από 30% για αυτόν που θα το πρωτοκάνει,για την ηλικία του Βουτσά η πιθανότητα είναι 0% αφού ο συγκεκριμένος έγραψε 4ο γάμο

Μα οι γυναίκες πάνω κάτω το ίδιο μ'εμας πιστεύουν.Όπως εμεις δεν θεωρούμε νορμάλ αυτές που δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τα 40,έτσι κι αυτές έναν 40αρη ανύπαντρο (όχι χωρισμένο) θα τον βγάλουν προβληματικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom