Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Εγώ πολλές φορές βάζω χέρι στα λεφτά της γυναίκας μου για να αγοράσω κάτι που θέλω και τις περισσότερες φορές που βγαίνουμε αυτή πληρώνει με την κάρτα της. Επίσης μένω στο σπίτι της και πολλές φορές της κλέβω λεφτά χωρίς να το καταλάβει για πονηρούς σκοπούς. Ξέρει επίσης την εξάρτηση μου από τον τζόγο και το ανέχεται γιατί λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά μου. Μάλλον είμαι η εξαίρεση ε?
Ναι ρε τυπε
Η εξαιρεση επιβεβαιωνει παντα τον κανονα
Κατα 95% ειναι ετσι

Διαφορετικες περιπτωσεις. Ειχα γνωρισει τυπο που στα 20 ειχε γνωρισει κ παντρευτει 40αρα.
Οταν τον γνωρισα ηταν 45 ενω αυτη 65. Με τι κουραγιο γυριζε στο σπιτι του αυτος?
Του ελεγε πως δεν μπορει μακρια του.

Τυπος φτωχος κ ψιλογυφτος παντρευτηκε τετραπληγικη σε καροτσακι πλουσια. Την βριζει δημοσιως. Αυτη λεει πως δεν μπορει μακρια του.

Φιλαρακος μου με ψυχη μικρου παιδιου. Παντρεμενος με κωλοχοντρη 200+ κιλα. Ουτε γαμαει,ουτε δουλευει αυτη.
Δεν μπορει χωρις εμενα λεει περηφανα αυτος.

Κτλ

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Εγώ πολλές φορές βάζω χέρι στα λεφτά της γυναίκας μου για να αγοράσω κάτι που θέλω και τις περισσότερες φορές που βγαίνουμε αυτή πληρώνει με την κάρτα της. Επίσης μένω στο σπίτι της και πολλές φορές της κλέβω λεφτά χωρίς να το καταλάβει για πονηρούς σκοπούς. Ξέρει επίσης την εξάρτηση μου από τον τζόγο και το ανέχεται γιατί λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά μου. Μάλλον είμαι η εξαίρεση ε?

οχι τυπε εισαιο κανονας :2funny: :2funny: :2funny:

serafin

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
21
Like
961
Πόντοι
1.011
Τύποι σημερα μου εβαλε τα γυαλια καποιος στο σουπερ μαρκετ.

Μπροστα μου, μου εδειξε τον τροπο προσεγγισης.
Οπως γεμισε τις σακουλες στο ταμειο εβγαλε χρηματα να πληρωσει. Του δινει η ταμίας τα ρεστα κι εκεινος της βαζει στο χερι μια σοκολατα μαρς.
Επρεπε να δειτε το χαμογελο της.
"Για να γλυκαινεσαι μεχρι να σχολασεις", της ειπε.

Και σκεφτομουν που το λεγαμε εδω μεσα, οτι δεν βρισκουμε τροπο προσεγγισης για τις ταμίες του σουπερ μαρκετ.
Ενιωσα πολυ ντεφορμέ.

0% πιθανότητες να γαμήσει. 50% η μετριατζα θα σηκώσει ακόμα ψηλότερα τον αμανέ. 100% θα απολαύσει τσάμπα μαρς στην υγεία του λιγούρη.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Γυναικες για σπιτι κ οικογενεια ηταν οι παλιες. Οι νεες ειναι μονο για πουτσα ή για αδιαφορια

Ας παρουμε ενα παραδειγμα,

Θα δεχοσουν να κανεις συνεταιρικα μια επιχειρηση 50-50 με καποιον που γουσταρεις κ εμπιστευεσαι με τις εξης προυποθεσεις?

-αν ο συνεταιρος βαρεθει πλεον, δεν ενδιαφερεται πια, εχει γνωρισει αλλον συνεταιρο που πιστευει πως ειναι καλυτερος απο σενα η οποιαδηποτε αλλη αιτια τοτε να εχει το δικαιωμα:

-χρησιμοποιοντας οποιαδηποτε πιασαρικη δικαιολογια να κρατησει την επιχειρηση μονος του απομακρυνοντας εσενα, να κρατησει τις εγκαταστασεις, τους εξειδικευμενους υπαλληλους,το πελατολογιο ενω εσυ θα πρεπει να βρεις κατι αλλο να κανεις γρηγορα γιατι θα πρεπει να του δινεις ενα ποσόν καθε μηνα γιατι θα λεει πως τα εσοδα του δεν φτανουν. Ενω παραλληλα θα προσπαθει να σε συκοφαντει οσο γινετε περισσοτερο στους κοινους σας πελατες.

-Καποια στιγμη θα προσπαθησει να βαλει χερι στην οικογενειακη σου περιουσια, προιον κληρονομιας.

Θα δεχοσουν ποτέ ενα τετοιο συνεταιριλικι???
Ο γαμος ειναι ενα συμβολαιο που σπασει ανα πασα στιγμη κ για οποιαδηποτε αιτια με αποτελεσμα υπερευνοικο για εκεινη κ καταστροφικο για σενα.

Ε λοιπον ναι....αυτο δεχομαστε με την ψευδαισθηση πως ο δικος μας ανθρωπος δεν ειναι σαν τους αλλους.

Παθων πολλακις κ εγω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Ναι ρε τυπε
Η εξαιρεση επιβεβαιωνει παντα τον κανονα
Κατα 95% ειναι ετσι

Διαφορετικες περιπτωσεις. Ειχα γνωρισει τυπο που στα 20 ειχε γνωρισει κ παντρευτει 40αρα.
Οταν τον γνωρισα ηταν 45 ενω αυτη 65. Με τι κουραγιο γυριζε στο σπιτι του αυτος?
Του ελεγε πως δεν μπορει μακρια του.

Τυπος φτωχος κ ψιλογυφτος παντρευτηκε τετραπληγικη σε καροτσακι πλουσια. Την βριζει δημοσιως. Αυτη λεει πως δεν μπορει μακρια του.

Φιλαρακος μου με ψυχη μικρου παιδιου. Παντρεμενος με κωλοχοντρη 200+ κιλα. Ουτε γαμαει,ουτε δουλευει αυτη.
Δεν μπορει χωρις εμενα λεει περηφανα αυτος.

Κτλ
Εγώ είμαι 32 και η γυναίκα μου 22 ομορφούλα. Μάλλον έμπλεξε το κορίτσι ε? Καλά να πάθει όμως γιατί ήρθε η ώρα να πληρώσει κάποια για τις τόσες ήττες και κοροϊδίες που φάγαμε!!!!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Εγώ είμαι 32 και η γυναίκα μου 22 ομορφούλα. Μάλλον έμπλεξε το κορίτσι ε? Καλά να πάθει όμως γιατί ήρθε η ώρα να πληρώσει κάποια για τις τόσες ήττες και κοροϊδίες που φάγαμε!!!!
Τυπε δεν ξερω την περιπτωση σου δεν πιστευω αν δεν δω με τα ματια μου πλεον.
Χαιρομαι ομως αν εσυ εχεις σχισει την γατα.
Ομως εσυ ξεφευγεις απο το ποσοστο % . Εσυ περασες σε ποσοστο τοις %0 (χιλιοις).

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τυπε δεν ξερω την περιπτωση σου δεν πιστευω αν δεν δω με τα ματια μου πλεον.
Χαιρομαι ομως αν εσυ εχεις σχισει την γατα.
Ομως εσυ ξεφευγεις απο το ποσοστο % . Εσυ περασες σε ποσοστο τοις %0 (χιλιοις).
Δεν αποδεικνύω τίποτα σε ένα μπουρδελοσάϊτ και ούτε έχω ανάγκη να με πιστέψει κάποιος. Για να φτάσω στην περίπτωση, μου βγήκε το λάδι με κάτι άλλες. Δεν μου δόθηκε τίποτα έτοιμο. Ότι βρήκα το βρήκα μόνος χωρίς προξενιά, χωρίς φίλους, χωρίς βοήθεια από πουθενά. Μπορεί να με λυπήθηκε ο Θεός, δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι έγινα σαν τις πουτάνες που πέρασαν από την ζωή μου και αυτό δεν μου αρέσει και έχω τύψεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Γυναικες για σπιτι κ οικογενεια ηταν οι παλιες. Οι νεες ειναι μονο για πουτσα ή για αδιαφορια
Ας παρουμε ενα παραδειγμα,
Θα δεχοσουν να κανεις συνεταιρικα μια επιχειρηση 50-50 με καποιον που γουσταρεις κ εμπιστευεσαι με τις εξης προυποθεσεις?
-αν ο συνεταιρος βαρεθει πλεον, δεν ενδιαφερεται πια, εχει γνωρισει αλλον συνεταιρο που πιστευει πως ειναι καλυτερος απο σενα η οποιαδηποτε αλλη αιτια τοτε να εχει το δικαιωμα:
-χρησιμοποιοντας οποιαδηποτε πιασαρικη δικαιολογια να κρατησει την επιχειρηση μονος του απομακρυνοντας εσενα, να κρατησει τις εγκαταστασεις, τους εξειδικευμενους υπαλληλους,το πελατολογιο ενω εσυ θα πρεπει να βρεις κατι αλλο να κανεις γρηγορα γιατι θα ορεπει να του δινεις ενα ποσόν καθε μηνα γιατι θα λεει πως τα εσοδα του δεν φτανουν. Ενω παραλληλα θα προσπαθει να σε συκοφαντει οσο γινετε περισσοτερο στους κοινους σας πελατες.
-Καποια στιγμη θα προσοαθησει να βαλει χερι στην οικογενειακη σου περιουσια, προιον κληρονομιας.
Θα δεχοσουν ποτέ ενα τετοιο συνεταιριλικι???
Ε λοιπον ναι....αυτο δεχομαστε με την ψευδαισθηση πως ο δικος μας ανθρωπος δεν ειναι σαν τους αλλους.
Παθων πολλακις κ εγω

Μόνο μια παρατήρηση. Αν γνώριζα πριν παντρευτώ ότι οι Νόμοι είναι αυτοί που γνωρίζω τώρα, αν είχα ανθρώπους στο περιβάλλον που να είχαν αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα και να είχαν βιαστεί στο Δικαστήριο, δεν θα παντρευόμουν. Θα ζούσα σε γκαρσονιέρα στο νοίκι και θα χάλαγα όλα μου τα λεφτά σε διασκέδαση και σε σεξεργάτριες. Κι όσο για την παρομοίωση που έκανες σχετικά με την Επιχείρηση.
Μακάρι να ήταν ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. Ο Συνεταίρος δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για συζυγικό βιασμό και να βάλει τα κλάμματα στο δικαστήριο ώστε να γίνει πιστευτός. Δεν μπορεί να σου στερήσει τα παιδιά σου και να τα δηλητηριάζει εναντίον σου. Και δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι κακοποιείς τα παιδιά σου (και σεξουαλικά) και να τα πείσει να πουν ψέμματα στο Δικαστήριο, αδιαφορώντας για την ψυχική τους υγεία.
The vengeful mothers who tear fathers from their children's lives: Britain's top parenting guru on one of the unspoken scandals of our age
Children desperate not to hurt parents going through divorce
They may say they don't want contact with their father to please mother
Some bitter woman are accusing their ex of not being fit to be father
This leads to child protection investigations πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Μα ακριβώς γι αυτό και δεν μπορεί να ζήσει μακρυά σου. Γιατί της φέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Αν ήσουν ένας έντιμος άντρας που τη φρόντιζες θα της φαινόσουν ανιαρός, βαρετός, ανούσιος και θα σε ξεφορτωνόταν. Τον άντρα τον θέλουμε και λίγο αλήτη, όπως μου είπε κάποια που είχα πλησιάσει και μου κλαιγόταν ότι ο άντρας της που την εγκατέλειψε την πήγαινε στο Καζίνο, αυτός έπαιζε κι αυτή βαριόταν.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Δεν αποδεικνύω τίποτα σε ένα μπουρδελοσάϊτ και ούτε έχω ανάγκη να με πιστέψει κάποιος. Για να φτάσω στην περίπτωση, μου βγήκε το λάδι με κάτι άλλες. Δεν μου δόθηκε τίποτα έτοιμο. Ότι βρήκα το βρήκα μόνος χωρίς προξενιά, χωρίς φίλους, χωρίς βοήθεια από πουθενά. Μπορεί να με λυπήθηκε ο Θεός, δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι έγινα σαν τις πουτάνες που πέρασαν από την ζωή μου και αυτό δεν μου αρέσει και έχω τύψεις.
Τυπε εσυ δεν εισαι που μας εγραφες πως στην πεφτει η πωλητρια στο σουπερ μαρκετ γιατι πιθανως θαμπωθηκε απο ενα πανακριβο supercar που εχεις με πανακριβο ζαντολαστιχο?
Ενω συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν εισαι καθολου εμφανισιμος?

Πεσμου αν κανω λαθος στο προφιλ για να το ψαξω.

Αν εισαι εσυ τοτε δεν ταιριαζουν αυτα που γραφεις σημερα κ ειναι ολα μουφες.
Αν κανω λαθος πεσμου κ θα ζητησω δημοσια συγνωμη.

Αν οχι πεσμας τοτε γιατι γραφεις παραπλανητικα πραματα κ τι θες να αποδειξεις.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Μακάρι να ήταν ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.
Οχι δεν ειναι μονο ετσι αλλα ειναι πολυ χειροτερα.
Δεν μου φτανει ο χρονος για να γραψω ολες τις σκεψεις μου,θα επρεπε να γραφω για μερες.

Το παραδειγμα μου προσπαθησα να ειναι ορθό ,κοφτο κ κατανοητο απο ολους, αλλαζοντας λιγο  τους ρολους κ προσπαθοντας να βαλω στην μεση την κοινη λογικη ,πραγμα που δεν υπαρχει οταν ερωτευεσαι.

Οι μουσουλμανοι γιατι κραταν ολοι οικογενειες?
Γιατι αν χωρισει η αλλη παιρνει μονο την βαλιτσα της κ φευγει. Ουτε παιδια ουτε σκυλια κ περιουσιακα τα μισα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Οι μουσουλμανοι γιατι κραταν ολοι οικογενειες?
Γιατι αν χωρισει η αλλη παιρνει μονο την βαλιτσα της κ φευγει. Ουτε παιδια ουτε σκυλια κ περιουσιακα τα μισα

Γιατί το Ισλάμ δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στους άντρες του, όπως γίνεται στη Δύση από την Ολιγαρχία της, εδώ και δεκαετίες. Δεν χρησιμοποιεί τις γυναίκες σαν όπλο εναντίον τους, ούτε και δέχεται Μετανάστες ενάντιά τους. Χρησιμοποιεί τις γυναίκες για αναπαραγωγή σε κατ' οίκον περιορισμό και στέλνει τους άντρες του στη Δύση, σε ανίερη συμμαχία με τους δικούς μας Ολιγάρχες. Μείωση του κόστους, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν είναι προσωπικό, είναι απλά μπίζνες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Φυσικά και έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Στην αρχή ζήσαμε ιδανικά. Έχοντας διαβάσει τα κουμπιά που γράφουν κατά καιρούς ότι ικανοποιούν τις γυναίκες τα ακολούθησα κατά γράμμα. Εννοώ πάντα λουλούδια στις επετείους, δώρα στα γενέθλια, γιορτές, τρυφερότητα, κοπλιμέντα κλπ. Δουλεύαμε στην ίδια εταιρεία με τον ίδιο περίπου μισθό (είχε Επίδομα ξένης γλώσσας παραπάνω) ίδιο ωράριο, ίδια κούραση. Μαζί κάναμε τις δουλειές και μαγειρεύω σαν σεφ. Η πρώην πεθερά μου με λάτρευε (και με αγαπάει πάρα πολύ ακόμα, πήρε απόλυτα το μέρος μου). Έκανε τη σύγκριση μετον άντρα που είχε (οικοδόμος παλαιάς κοπής, Σπαρτιάτης, γιγαντόσωμος, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, δεν έκανε ποτέ τίποτα για να την ελαφρώσει) και με τον άλλο της γαμπρό (Έλληνας του Εξωτερικού, σχεδόν ίδιος στη συμπεριφορά με τον πεθερό μου, άξεστος να ρεύεται για πλάκα μπροστά σε όλους στις γιορτές, είχε απατήσει τη γυναίκα του).  Αλλά και η ίδια με διαφήμιζε παντού. Ζούσαμε στο νοίκι είχα μία μοτοσυκλέττα και οργώναμε όλο το λεκανοπέδιο κάθε βράδυ. Στη συνέχεια αγοράσαμε σπίτι με δάνειο (είχε και τζάκι, όπως ήθελα), καινούργιο αμάξι, γέννησε δύο παιδιά. Σύμφωνα με τη δικιά μου λογική είχαμε πετύχει στόχους ζωής και πια θα μπορούσαμε να απολαύσουμε. Όι μισθοί μας ήταν υπεραρκετοί  για την αποπληρωμή των δανείων σπιτιού και αμαξιού, αξιοπρεπή διαβίωση, πηγαίναμε διακοπές κάθε χρόνο. Πολύ καλύτερα από πολλά ζευγάρια. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ μετατράπηκε σε Μαρκησία. Γύρναγα από τη δουλειά (είχε δύο ώρες λιγότερο ωράριο, ως μητέρα) και την έβρισκα ξαπλωμένη στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση. Δεν έτρωγε μαζί μου, δεν είχε καν ζεστάνει για μένα το φαγητό που ΕΓΩ είχα μαγειρέψει. Αργότερα ανακάλυψα ότι όταν έφευγα για το γυμναστήριο κατέβαινε στο Ζαχαροπλαστείο και αγόραζε μισό κιλό παρφαί, το οποίο τσάκιζε.  Πήρε 20 κιλά (εκτός από αυτά που της είχαν μείνει λόγω γένας) κι είχε το θράσος να πάμε στο Υγείας για να της κάνουν έλεγχο μεταβολισμού, φοβήθηκα μήπως πήγαινε για Διαβήτη. Ναι, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η γυναίκα μας μας δουλεύει ψιλό γαζί και ουσιαστικά προσπαθεί να μας διώξει ύπουλα, χρησιμοποιώντας αριστοτεχνικά την παθητική επιθετικότητα. Φυσικά το σεξ το έκοψε, πάντα κρατούσε μούτρα, πάντα είχε κουραστεί στη δουλειά, πάντα γκρίνιαζε. Και η τελευταία πράξη του δράματος ήταν να ζητάει να παίρνουμε βοήθεια, λες και έκανε τίποτα. Ήταν η τελευταία σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Εκεί άνοιξαν τα μάτια μου, κατέγραψα τις κινήσεις της και είδα ότι ήταν κινήσεις γυναίκας που προσπαθεί να διώξει τον άντρα της, όχι να τον κρατήσει. Δεν μάσησα όμως, βρήκα άλλη διέξοδο για το σεξ (δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες) και περίμενα τις επόμενες κινήσεις της. Και μια ωραία πρωία ένας δικαστικός επιμελητής μου επέδωσε μια κλήση για Ασφαλιστικά Μέτρα σύμφωνα με τα οποία έπρεπε να φύγω από το σπίτι, γιατί φοβόταν για την ασφάλειά της. Έφυγα βέβαια και έχω κρατήσει την απόφαση, την οποία έδειξα στα παιδιά όταν μεγάλωσαν, για να ξέρουν ότι δεν έφυγα, αλλά με διώξανε. Δεν θέλησα εγώ να χαλάσω την οικογένεια, αναγκάστηκα. Απλά έκρινε ότι της ήμουν άχρηστος πια, αφού ο μισθός της και η διατροφή που έδινα για τα παιδιά κάλυπταν πλήρως τα έξοδά της. Και δεν ήμουν ο μόνος στο περιβάλλον που ξαφνικά, μόλις η γυναίκα του ζευγαριού πήρε μια κληρονομιά, ή μια ανώτερη θέση, ή ξεπληρώθηκε ένα δάνειο με το οποίο επισκευάστηκε πλήρως ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ άρχισαν τα όργανα και έδιωξε τον άντρα.  Ο νόμος του Μπρίφολτ είναι αδυσώπητος

της μαγειρευες :S
σε ειχε δεδομενο και σκυλοβαρεθηκε
εχω γνωρισει :pipa1: καποιες παντρεμενες και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο απαξιωτικα μιλανε για τους συζυγους τους που ειναι στο ιδιο στυλ με εσενα
οι γυναικες οσο περισσοτερο αμφιβαλουν για εσενα τοσο κολλανε

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τυπε εσυ δεν εισαι που μας εγραφες πως στην πεφτει η πωλητρια στο σουπερ μαρκετ γιατι πιθανως θαμπωθηκε απο ενα πανακριβο supercar που εχεις με πανακριβο ζαντολαστιχο?
Ενω συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν εισαι καθολου εμφανισιμος?

Πεσμου αν κανω λαθος στο προφιλ για να το ψαξω.

Αν εισαι εσυ τοτε δεν ταιριαζουν αυτα που γραφεις σημερα κ ειναι ολα μουφες.
Αν κανω λαθος πεσμου κ θα ζητησω δημοσια συγνωμη.

Αν οχι πεσμας τοτε γιατι γραφεις παραπλανητικα πραματα κ τι θες να αποδειξεις.
Ναι εγώ είμαι αυτός. Το αυτοκίνητο το αγόρασα μαζεύοντας λεφτά μια ζωή γιατί δουλεύω από τα 15 σε διάφορες δουλειές. Και ναι είμαι 1,65 και ζυγιζω 120 κιλά. Τι σου φαίνεται παράξενο? Περίμενες μόνο έναν σαν τον Μπραντ Πιτ να είναι ματσό με τις γυναίκες?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιατί το Ισλάμ δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στους άντρες του, όπως γίνεται στη Δύση από την Ολιγαρχία της, εδώ και δεκαετίες. Δεν χρησιμοποιεί τις γυναίκες σαν όπλο εναντίον τους, ούτε και δέχεται Μετανάστες ενάντιά τους. Χρησιμοποιεί τις γυναίκες για αναπαραγωγή σε κατ' οίκον περιορισμό και στέλνει τους άντρες του στη Δύση, σε ανίερη συμμαχία με τους δικούς μας Ολιγάρχες. Μείωση του κόστους, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν είναι προσωπικό, είναι απλά μπίζνες

Αυτό το επιχείρημα έχει καταρρεύσει προ πολλού,μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των μάο μάο δεν έχουν καν στοιχειώδη εκπαίδευση και επίσης δεν καταδέχονται να εργαστούν,επιλέγοντας να ζουν από τα επιδόματα.

Καμία μείωση του κόστους δεν επετεύχθει,αλλά επιβάρυνση του φορολογούμενου και των τοπικών κοινωνιών.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Μα ακριβώς γι αυτό και δεν μπορεί να ζήσει μακρυά σου. Γιατί της φέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Αν ήσουν ένας έντιμος άντρας που τη φρόντιζες θα της φαινόσουν ανιαρός, βαρετός, ανούσιος και θα σε ξεφορτωνόταν. Τον άντρα τον θέλουμε και λίγο αλήτη, όπως μου είπε κάποια που είχα πλησιάσει και μου κλαιγόταν ότι ο άντρας της που την εγκατέλειψε την πήγαινε στο Καζίνο, αυτός έπαιζε κι αυτή βαριόταν.
Πριν ακόμα παντρευτούμε την παράταγα στο σινεμά και ερχόταν σπίτι με λεωφορείο κλαίγοντας και παρακαλώντας με να μην την αφήσω. Και τέτοια σκηνικά παρά πολλά...Εντέλει πείστηκα ότι αυτή με θέλει τρελά και έπρεπε να την παντρευτώ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
της μαγειρευες :S
σε ειχε δεδομενο και σκυλοβαρεθηκε
εχω γνωρισει :pipa1: καποιες παντρεμενες και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο απαξιωτικα μιλανε για τους συζυγους τους που ειναι στο ιδιο στυλ με εσενα
οι γυναικες οσο περισσοτερο αμφιβαλουν για εσενα τοσο κολλανε
Τυπε παιζει κ αυτο το σεναριο σε μεγαλα ποσοστα
Αλλα δεν ειναι απολυτο
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ναι εγώ είμαι αυτός. Το αυτοκίνητο το αγόρασα μαζεύοντας λεφτά μια ζωή γιατί δουλεύω από τα 15 σε διάφορες δουλειές. Και ναι είμαι 1,65 και ζυγιζω 120 κιλά. Τι σου φαίνεται παράξενο? Περίμενες μόνο έναν σαν τον Μπραντ Πιτ να είναι ματσό με τις γυναίκες?

Τυπε μου
Δυστυχως αυτα που λες δεν παιζουν με την καμμια.
Σε αμφισβητω στα ισα ,λες μουφες και δεν ξερω τι θες να κερδισεις μαυτο.
Να λεμε οτι εισαι γαμιας κ γοης?? Αντε εισαι λοιπον.
Οπως εγραψες κ εσυ εδω ειναι ενα μπουρδελοσαιτ κ ο καθενας μπορει να γραφει το κοντο του κ το μακρυ του.
Γραψε οτι θελεις, εγω σε καταλαβα κ δεν ασχολουμε με τα γραφομενα σου.
Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται,ακόμη και να έχεις τη φάτσα του Μπραντ Πιτ..

Και ναι είμαι 1,65 και ζυγιζω 120 κιλά.

Εγώ είμαι 32 και η γυναίκα μου 22 ομορφούλα.

Ένας άντρας χωρίς λεφτά,με δείκτη σωματικής μάζας κοντά στο 45,με ύψος 1.65 είναι αδύνατο να παντρευτεί όμορφη γυναίκα 10 χρόνια νεότερη και μάλιστα να της τρώει και λεφτά.

Και δεν γράφω για να σε κοροϊδέψω,αλλά πήγαινε κάνε καμία εξέταση καλύτερα..

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
πισω απο το κωστοπουλεικο λαιφασταιλ κρυβεται η ακορεστη επιθυμια των γυναικωων για καταναλωση πραγμα που οδηγει στο βουλιαγμα καθε οικονομιας που λειτουργει σε καπιταλιστικα πλαισια

και καπως ετσι καταστραφηκε η ελλαδα

πισω απο καθε κοκκινο δανειο,πισω απο καθε διακοποδανειο,πισω απο καθε αγορας εισαγωμενων (απο μια τσαντα μεχρι αυτοκινητο η σπιτι πραγμα που οδηγει στο εντονα ελλειματικο εμπορικο ισοζυγιο) βρισκεται μια γυναικεια επιθυμια που την εκπληρωνει ειτε η ιδια ειτε της την εκπληρωνουν αλλοι

απλα καθιστε και αναλωγιστειτε απο αυτα που καταναλωσατε τα τελευταια 20 χρονια (ειτε εισαγομενα ειτε εηχωρια προιοντα η υπηρεσιες) αφορουσαν την εκπληρωση καποιας γυναικειας επιθυμιας ειτε την αγορα με σκοπο την εξαγορα της προσοχης της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom