mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.426
- Πόντοι
- 1.106
A-male
To θεμελιο της εξελιξης ειναι η φυσική επιλογη
Γαμαει ο καλύτερος και με αυτον θελουν να κανουν απογονους οι γκομενες ωστε τα παιδια τους να ειναι και αυτα δυνατα
Αυτο συμβαινει στην φύση, αυτο μας εχει παει μπροστα
Οποιαδηποτε παρεμβαση ειναι τροχοπέδι στην εξελιξη
στο καπιταλιστικο συστημα δεν γαμαει ο ομορφος ή ο εχων φυσικα χαρακτηριστικα αντικειμενα ανωτερα αλλα ο πλουσιοτερος ή στατους δλδ με κριτηρια που δεν εχουν να κανουν με την φυση
giayto oi mgtow πρεπει να ειναι και σταλινικοι εφοσον μονο ενα τετοιο συστημα θα αποκαθιστουσε κοινωνικοικονομικα την ταξη και η επιλογη θα γινοταν με βαση ολο και λιγοτερο το κοινωνικοικονομικο στατους και αρα περισσοτερο τα φυσικα χαρακτηρισιτκα
Στο καπιταλιστικο συστημα δινονται ευκαιριες σε ολους
στο κρατικιστικο μονο στους αυλικους
Η πρωτη μου δουλεια ηταν στα 14 σε περιπτερο
τωρα πεταω τζετ
Αν ειχα γεννηθει σε σοβιετια η δουλεια μου θα ηταν αναλογη των γνωριμιων του πατερα μου
γκασμα θα βαρουσα
ενταξει μυαλο δεν βαζετε
συνεχιστε να πυρφιοριαζεστε και να ενισχυετε το φασιστικο γυναικοκεντρικο καπιταλιστικο συστημα και να απορειτε γιατι πολλαπλασιαζονται σε βαθμο πολυβολου οι διαφοροι Sad man και γιατι αποσαρθρωνονται ραγδαια οικονομικα οι καπιταλιστικες χωρες
Φουλ καπιταλιστικές ειναι η Αμερική και η Ελβετια
Μια χαρα τα πανε
Ελβετια που εχω μεινει καποια μικρα διαστηματα μια χαρα ειναι οι γκομενες και δεκτικες στο καμακι
Φυσικά και έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Στην αρχή ζήσαμε ιδανικά. Έχοντας διαβάσει τα κουμπιά που γράφουν κατά καιρούς ότι ικανοποιούν τις γυναίκες τα ακολούθησα κατά γράμμα. Εννοώ πάντα λουλούδια στις επετείους, δώρα στα γενέθλια, γιορτές, τρυφερότητα, κοπλιμέντα κλπ. Δουλεύαμε στην ίδια εταιρεία με τον ίδιο περίπου μισθό (είχε Επίδομα ξένης γλώσσας παραπάνω) ίδιο ωράριο, ίδια κούραση. Μαζί κάναμε τις δουλειές και μαγειρεύω σαν σεφ. Η πρώην πεθερά μου με λάτρευε (και με αγαπάει πάρα πολύ ακόμα, πήρε απόλυτα το μέρος μου). Έκανε τη σύγκριση μετον άντρα που είχε (οικοδόμος παλαιάς κοπής, Σπαρτιάτης, γιγαντόσωμος, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, δεν έκανε ποτέ τίποτα για να την ελαφρώσει) και με τον άλλο της γαμπρό (Έλληνας του Εξωτερικού, σχεδόν ίδιος στη συμπεριφορά με τον πεθερό μου, άξεστος να ρεύεται για πλάκα μπροστά σε όλους στις γιορτές, είχε απατήσει τη γυναίκα του). Αλλά και η ίδια με διαφήμιζε παντού. Ζούσαμε στο νοίκι είχα μία μοτοσυκλέττα και οργώναμε όλο το λεκανοπέδιο κάθε βράδυ. Στη συνέχεια αγοράσαμε σπίτι με δάνειο (είχε και τζάκι, όπως ήθελα), καινούργιο αμάξι, γέννησε δύο παιδιά. Σύμφωνα με τη δικιά μου λογική είχαμε πετύχει στόχους ζωής και πια θα μπορούσαμε να απολαύσουμε. Όι μισθοί μας ήταν υπεραρκετοί για την αποπληρωμή των δανείων σπιτιού και αμαξιού, αξιοπρεπή διαβίωση, πηγαίναμε διακοπές κάθε χρόνο. Πολύ καλύτερα από πολλά ζευγάρια. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ μετατράπηκε σε Μαρκησία. Γύρναγα από τη δουλειά (είχε δύο ώρες λιγότερο ωράριο, ως μητέρα) και την έβρισκα ξαπλωμένη στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση. Δεν έτρωγε μαζί μου, δεν είχε καν ζεστάνει για μένα το φαγητό που ΕΓΩ είχα μαγειρέψει. Αργότερα ανακάλυψα ότι όταν έφευγα για το γυμναστήριο κατέβαινε στο Ζαχαροπλαστείο και αγόραζε μισό κιλό παρφαί, το οποίο τσάκιζε. Πήρε 20 κιλά (εκτός από αυτά που της είχαν μείνει λόγω γένας) κι είχε το θράσος να πάμε στο Υγείας για να της κάνουν έλεγχο μεταβολισμού, φοβήθηκα μήπως πήγαινε για Διαβήτη. Ναι, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η γυναίκα μας μας δουλεύει ψιλό γαζί και ουσιαστικά προσπαθεί να μας διώξει ύπουλα, χρησιμοποιώντας αριστοτεχνικά την παθητική επιθετικότητα. Φυσικά το σεξ το έκοψε, πάντα κρατούσε μούτρα, πάντα είχε κουραστεί στη δουλειά, πάντα γκρίνιαζε. Και η τελευταία πράξη του δράματος ήταν να ζητάει να παίρνουμε βοήθεια, λες και έκανε τίποτα. Ήταν η τελευταία σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Εκεί άνοιξαν τα μάτια μου, κατέγραψα τις κινήσεις της και είδα ότι ήταν κινήσεις γυναίκας που προσπαθεί να διώξει τον άντρα της, όχι να τον κρατήσει. Δεν μάσησα όμως, βρήκα άλλη διέξοδο για το σεξ (δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες) και περίμενα τις επόμενες κινήσεις της. Και μια ωραία πρωία ένας δικαστικός επιμελητής μου επέδωσε μια κλήση για Ασφαλιστικά Μέτρα σύμφωνα με τα οποία έπρεπε να φύγω από το σπίτι, γιατί φοβόταν για την ασφάλειά της. Έφυγα βέβαια και έχω κρατήσει την απόφαση, την οποία έδειξα στα παιδιά όταν μεγάλωσαν, για να ξέρουν ότι δεν έφυγα, αλλά με διώξανε. Δεν θέλησα εγώ να χαλάσω την οικογένεια, αναγκάστηκα. Απλά έκρινε ότι της ήμουν άχρηστος πια, αφού ο μισθός της και η διατροφή που έδινα για τα παιδιά κάλυπταν πλήρως τα έξοδά της. Και δεν ήμουν ο μόνος στο περιβάλλον που ξαφνικά, μόλις η γυναίκα του ζευγαριού πήρε μια κληρονομιά, ή μια ανώτερη θέση, ή ξεπληρώθηκε ένα δάνειο με το οποίο επισκευάστηκε πλήρως ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ άρχισαν τα όργανα και έδιωξε τον άντρα. Ο νόμος του Μπρίφολτ είναι αδυσώπητος
πισω απο το κωστοπουλεικο λαιφασταιλ κρυβεται η ακορεστη επιθυμια των γυναικωων για καταναλωση πραγμα που οδηγει στο βουλιαγμα καθε οικονομιας που λειτουργει σε καπιταλιστικα πλαισια
και καπως ετσι καταστραφηκε η ελλαδα
πισω απο καθε κοκκινο δανειο,πισω απο καθε διακοποδανειο,πισω απο καθε αγορας εισαγωμενων (απο μια τσαντα μεχρι αυτοκινητο η σπιτι πραγμα που οδηγει στο εντονα ελλειματικο εμπορικο ισοζυγιο) βρισκεται μια γυναικεια επιθυμια που την εκπληρωνει ειτε η ιδια ειτε της την εκπληρωνουν αλλοι
απλα καθιστε και αναλωγιστειτε απο αυτα που καταναλωσατε τα τελευταια 20 χρονια (ειτε εισαγομενα ειτε εηχωρια προιοντα η υπηρεσιες) αφορουσαν την εκπληρωση καποιας γυναικειας επιθυμιας ειτε την αγορα με σκοπο την εξαγορα της προσοχης της
Σημερα το πρωι σας θυμηθηκα ολους ρε αλανιαρηδες.
Γιατι μου ετυχε συμβαν που μου ρθε να...ξερασω!
Συναδελφος-γυναικα στη δουλεια, καμια 50αρια πιστευω,
ελεγε σε διπλανη μου αλλη συναδελφο,
οτι η δικη της κορη, που ταλαιπωρηθηκε προσφατα σε μια οχι καλη δουλεια(οκ, σεβαστο, αλλα τυχαινει σε ολους σχεδον πλεον στην Ελλαδα),
η δικη της κορη λοιπον, ΔΕΝ ειναι για να δουλευει,
αλλα για να καθεται (συγκρατηθειτε παιδες!),
και επρεπε να παντρευτει με εναν πλουσιο,(δεν ξερω αν ειναι παντρεμενη η κορη, ή ανυπαντρη)
για να μην εχει τετοια προβληματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι, οι ΜΑΝΑΔΕΣ χαλανες τις κορες κυριως!
Κι οι μαλακες πυρφοροι που για να πηδηξουν τα ξεσκιζουν ολα!
Αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο, η σημερινη Ελληνιδα μανα!
Καταστρεφομαστε σαν εθνος. Τι μας περιμενει μονο, απο πολλες αποψεις, κοινωνικες κλπ,
της μαγειρευες :S
σε ειχε δεδομενο και σκυλοβαρεθηκε
εχω γνωρισεικαποιες παντρεμενες και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο απαξιωτικα μιλανε για τους συζυγους τους που ειναι στο ιδιο στυλ με εσενα
οι γυναικες οσο περισσοτερο αμφιβαλουν για εσενα τοσο κολλανε
καποτε περιμενα την τοτε κοπελα μου στο αεροδρομιο
σκαει με εναν τυπο που χαιρετηθηκαν κλπ
μου λεει οτι τον γνωρισε στο αεροπλανο
την παραταω γρηγορα εξω απο το σπιτι της και φευγω αμεσως με σκοπο να μην ξαναασχοληθω
η δικαολογια της ηταν πως δεν ειναι καμια ξυνομουρα ψωνιο οποτε επιασε κουβεντα με τον τυπο που προφανως της την επεφτε
γνωμη σου
Γιατί το Ισλάμ δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στους άντρες του, όπως γίνεται στη Δύση από την Ολιγαρχία της, εδώ και δεκαετίες. Δεν χρησιμοποιεί τις γυναίκες σαν όπλο εναντίον τους, ούτε και δέχεται Μετανάστες ενάντιά τους. Χρησιμοποιεί τις γυναίκες για αναπαραγωγή σε κατ' οίκον περιορισμό και στέλνει τους άντρες του στη Δύση, σε ανίερη συμμαχία με τους δικούς μας Ολιγάρχες. Μείωση του κόστους, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν είναι προσωπικό, είναι απλά μπίζνες
Γυναικες για σπιτι κ οικογενεια ηταν οι παλιες. Οι νεες ειναι μονο για πουτσα ή για αδιαφορια
Ας παρουμε ενα παραδειγμα,
Θα δεχοσουν να κανεις συνεταιρικα μια επιχειρηση 50-50 με καποιον που γουσταρεις κ εμπιστευεσαι με τις εξης προυποθεσεις?
-αν ο συνεταιρος βαρεθει πλεον, δεν ενδιαφερεται πια, εχει γνωρισει αλλον συνεταιρο που πιστευει πως ειναι καλυτερος απο σενα η οποιαδηποτε αλλη αιτια τοτε να εχει το δικαιωμα:
-χρησιμοποιοντας οποιαδηποτε πιασαρικη δικαιολογια να κρατησει την επιχειρηση μονος του απομακρυνοντας εσενα, να κρατησει τις εγκαταστασεις, τους εξειδικευμενους υπαλληλους,το πελατολογιο ενω εσυ θα πρεπει να βρεις κατι αλλο να κανεις γρηγορα γιατι θα ορεπει να του δινεις ενα ποσόν καθε μηνα γιατι θα λεει πως τα εσοδα του δεν φτανουν. Ενω παραλληλα θα προσπαθει να σε συκοφαντει οσο γινετε περισσοτερο στους κοινους σας πελατες.
-Καποια στιγμη θα προσοαθησει να βαλει χερι στην οικογενειακη σου περιουσια, προιον κληρονομιας.
Θα δεχοσουν ποτέ ενα τετοιο συνεταιριλικι???
Ε λοιπον ναι....αυτο δεχομαστε με την ψευδαισθηση πως ο δικος μας ανθρωπος δεν ειναι σαν τους αλλους.
Παθων πολλακις κ εγω
Αυτό το επιχείρημα έχει καταρρεύσει προ πολλού,μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των μάο μάο δεν έχουν καν στοιχειώδη εκπαίδευση και επίσης δεν καταδέχονται να εργαστούν,επιλέγοντας να ζουν από τα επιδόματα.
Καμία μείωση του κόστους δεν επετεύχθει,αλλά επιβάρυνση του φορολογούμενου και των τοπικών κοινωνιών.
Ρε κοιτα να δεις που ειμαστε αρκετοι εδω μεσα που εχουμε "ξυπνησει"!
Ελπιδοφορο!
Βγηκα με μια παλια γνωριμη τις προαλλες, κι επειδη τα τελευταια χρονια εχω φαει αναγκαστικη καθημερινη (και επι χρονια) μετακινηση με το κουταλι(εργασιακα),
οταν της ειπα οτι δεν εχω κουραγιο για να παω αλλη μετακινηση για διακοπες, τουλαχιστον σε αυτη τη φαση της ζωης μου που μου ηρθαν ετσι αναποδα και εχω χορτασει χιλιομετρα,
δεν μπορειτε να φανταστειτε πως στραβωσε....
διακοπες, λουσα, ολες τους....
φευγοντας με ρωτησε στο παρκιγκ που/ποιο ειναι το αμαξι μου, γιατι ειχε ερθει με το δικο της,
να κοψει κινηση κι απο εκει....
στα τσακιδια ολες τους!
Μόνο μια παρατήρηση. Αν γνώριζα πριν παντρευτώ ότι οι Νόμοι είναι αυτοί που γνωρίζω τώρα, αν είχα ανθρώπους στο περιβάλλον που να είχαν αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα και να είχαν βιαστεί στο Δικαστήριο, δεν θα παντρευόμουν. Θα ζούσα σε γκαρσονιέρα στο νοίκι και θα χάλαγα όλα μου τα λεφτά σε διασκέδαση και σε σεξεργάτριες. Κι όσο για την παρομοίωση που έκανες σχετικά με την Επιχείρηση.
Μακάρι να ήταν ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. Ο Συνεταίρος δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για συζυγικό βιασμό και να βάλει τα κλάμματα στο δικαστήριο ώστε να γίνει πιστευτός. Δεν μπορεί να σου στερήσει τα παιδιά σου και να τα δηλητηριάζει εναντίον σου. Και δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι κακοποιείς τα παιδιά σου (και σεξουαλικά) και να τα πείσει να πουν ψέμματα στο Δικαστήριο, αδιαφορώντας για την ψυχική τους υγεία.
The vengeful mothers who tear fathers from their children's lives: Britain's top parenting guru on one of the unspoken scandals of our age
Children desperate not to hurt parents going through divorce
They may say they don't want contact with their father to please mother
Some bitter woman are accusing their ex of not being fit to be father
This leads to child protection investigations πηγή
Σημερα το πρωι σας θυμηθηκα ολους ρε αλανιαρηδες.
Γιατι μου ετυχε συμβαν που μου ρθε να...ξερασω!
Συναδελφος-γυναικα στη δουλεια, καμια 50αρια πιστευω,
ελεγε σε διπλανη μου αλλη συναδελφο,
οτι η δικη της κορη, που ταλαιπωρηθηκε προσφατα σε μια οχι καλη δουλεια(οκ, σεβαστο, αλλα τυχαινει σε ολους σχεδον πλεον στην Ελλαδα),
η δικη της κορη λοιπον, ΔΕΝ ειναι για να δουλευει,
αλλα για να καθεται (συγκρατηθειτε παιδες!),
και επρεπε να παντρευτει με εναν πλουσιο,(δεν ξερω αν ειναι παντρεμενη η κορη, ή ανυπαντρη)
για να μην εχει τετοια προβληματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι, οι ΜΑΝΑΔΕΣ χαλανες τις κορες κυριως!
Κι οι μαλακες πυρφοροι που για να πηδηξουν τα ξεσκιζουν ολα!
Αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο, η σημερινη Ελληνιδα μανα!
Καταστρεφομαστε σαν εθνος. Τι μας περιμενει μονο, απο πολλες αποψεις, κοινωνικες κλπ,
https://[URL unfurl="true"]www.notosnet.gr/media/k2/items/cache/626f6146f59d48b5efdf954f07d3a06c_L.jpg?t=1451381238[/img[/URL]]
[/quote]
Θέατρο έπαιζε όταν τα έλεγε αυτά. Γνώριζε ότι χωρίς τα λεφτά του, ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παντρευόταν κάποια σαν τη Τζάκυ. Και το ότι την παντρεύτηκε, δεν το έκανε από έρωτα. Το έκανε για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη φήμη. Και το γινάτι βγάζει μάτι, όπως λέει ο λαός μας. Του σκότωσαν το γιο και κατέρρευσε. Αν δεν τους έμπαινε στο μάτι και παντρευόταν την Κάλλας ή οποιοδήποτε πανέμορφο μοντέλο, θα είχε διαφορετική πορεία