Δεν θα σκάσω τύπε μου να πείσω κανέναν. Την απάντηση την είπες μόνος σου. Τι θα κερδίσω αν το παίξω γαμιάς εδώ μέσα? Έχω νομίζεις κανέναν καημό να με παραδεχτούν οι ανώνυμοι μπουρδελιάριδες? Συγνωμη αλλά βίτσιο τέτοιο δεν έχω.Τυπε μου
Δυστυχως αυτα που λες δεν παιζουν με την καμμια.
Σε αμφισβητω στα ισα ,λες μουφες και δεν ξερω τι θες να κερδισεις μαυτο.
Να λεμε οτι εισαι γαμιας κ γοης?? Αντε εισαι λοιπον.
Οπως εγραψες κ εσυ εδω ειναι ενα μπουρδελοσαιτ κ ο καθενας μπορει να γραφει το κοντο του κ το μακρυ του.
Γραψε οτι θελεις, εγω σε καταλαβα κ δεν ασχολουμε με τα γραφομενα σου.
Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (8 μέλη και 40 επισκέπτες)
Καλά μεγάλε θα πάω. Ευχαριστώ για την βοήθεια.Αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται,ακόμη και να έχεις τη φάτσα του Μπραντ Πιτ..
Ένας άντρας χωρίς λεφτά,με δείκτη σωματικής μάζας κοντά στο 45,με ύψος 1.65 είναι αδύνατο να παντρευτεί όμορφη γυναίκα 10 χρόνια νεότερη και μάλιστα να της τρώει και λεφτά.
Και δεν γράφω για να σε κοροϊδέψω,αλλά πήγαινε κάνε καμία εξέταση καλύτερα..
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Οταν θα ερθει να σου ζητησει να τα φτιαξετε, φέρσου της κι εσυ απαξιωτικα.
Το να συμπεριφερεσαι για τον οποιονδηποτε λογο απαξιωτικα σε καποιον που εκεινη τη στιγμη προσπαθει να κερδισει το ψωμι του δειχνει τουλαχιστον μικροτητα.
Και αν σκεφθουμε και το κινητρο σου, ακομη μεγαλυτερη μικροτητα.
Αυτα απο μενα. Σκεψου τα και κοιτα μηπως κανεις καπου λαθος. Γιατι αν καταλαβα καλα, μαλλον τα εγραψες για να σου πουμε μπραβο.
εντάξει ευχαριστώ για τις συμβουλές σου , όμως διαφωνώ. στην προκειμένη περίπτωση έδωσα σε μια σκατόψυχη καργιόλα μια γεύση από το φάρμακό της και ένιωσα όμορφα.
Μετά από αυτό , που ξέρεις μπορεί να αναθεώρησε τη στάση και συμπεριφορά της απέναντι σε άτομα που θα πάνε να την προσεγγίσουν για κουβέντα και να την έκανα καλύτερο άτομο.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται,ακόμη και να έχεις τη φάτσα του Μπραντ Πιτ..
Ένας άντρας χωρίς λεφτά,με δείκτη σωματικής μάζας κοντά στο 45,με ύψος 1.65 είναι αδύνατο να παντρευτεί όμορφη γυναίκα 10 χρόνια νεότερη και μάλιστα να της τρώει και λεφτά.
Και δεν γράφω για να σε κοροϊδέψω,αλλά πήγαινε κάνε καμία εξέταση καλύτερα..
μυστη αν εξαιρεσουμε τον γαμο ξερω καναδυο τεοιες περιπτωσεις
σχετικα καλα μουνακια να ειναι με ασχημους χωρις πολλα φραγκα και πολυ μεγαλυτερους
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
πισω απο το κωστοπουλεικο λαιφασταιλ κρυβεται η ακορεστη επιθυμια των γυναικωων για καταναλωση πραγμα που οδηγει στο βουλιαγμα καθε οικονομιας που λειτουργει σε καπιταλιστικα πλαισια
και καπως ετσι καταστραφηκε η ελλαδα
πισω απο καθε κοκκινο δανειο,πισω απο καθε διακοποδανειο,πισω απο καθε αγορας εισαγωμενων (απο μια τσαντα μεχρι αυτοκινητο η σπιτι πραγμα που οδηγει στο εντονα ελλειματικο εμπορικο ισοζυγιο) βρισκεται μια γυναικεια επιθυμια που την εκπληρωνει ειτε η ιδια ειτε της την εκπληρωνουν αλλοι
απλα καθιστε και αναλωγιστειτε απο αυτα που καταναλωσατε τα τελευταια 20 χρονια (ειτε εισαγομενα ειτε εηχωρια προιοντα η υπηρεσιες) αφορουσαν την εκπληρωση καποιας γυναικειας επιθυμιας ειτε την αγορα με σκοπο την εξαγορα της προσοχης της
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
εντάξει ευχαριστώ για τις συμβουλές σου , όμως διαφωνώ. στην προκειμένη περίπτωση έδωσα σε μια σκατόψυχη καργιόλα μια γεύση από το φάρμακό της και ένιωσα όμορφα.
Μετά από αυτό , που ξέρεις μπορεί να αναθεώρησε τη στάση και συμπεριφορά της απέναντι σε άτομα που θα πάνε να την προσεγγίσουν για κουβέντα και να την έκανα καλύτερο άτομο.
καποτε περιμενα την τοτε κοπελα μου στο αεροδρομιο
σκαει με εναν τυπο που χαιρετηθηκαν κλπ
μου λεει οτι τον γνωρισε στο αεροπλανο
την παραταω γρηγορα εξω απο το σπιτι της και φευγω αμεσως με σκοπο να μην ξαναασχοληθω
η δικαολογια της ηταν πως δεν ειναι καμια ξυνομουρα ψωνιο οποτε επιασε κουβεντα με τον τυπο που προφανως της την επεφτε
γνωμη σου
Άσχημος δεν είμαι στο πρόσωπο. Ίσα ίσα έχω πρόσωπο καλύτερο και από γυναίκας χωρίς κανένα σπυράκι και μάγουλο ροδοκόκκινο. Απλά μετά από μεγάλη ερωτική απογοήτευση με μια μεγαλύτερη μου πριν χρόνια, το έριξα στο φαγητό και το τζανκ φουντ. Τα κιλά αυτά αν θέλω σε ένα μήνα τα χάνω, αλλά με γαμήσανε στις βάρδιες και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.μυστη αν εξαιρεσουμε τον γαμο ξερω καναδυο τεοιες περιπτωσεις
σχετικα καλα μουνακια να ειναι με ασχημους χωρις πολλα φραγκα και πολυ μεγαλυτερους
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.282
- Πόντοι
- 5.006
τι ακριβως σου ειπε όταν σου εριξε ακυρο τυπε?
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Άσχημος δεν είμαι στο πρόσωπο. Ίσα ίσα έχω πρόσωπο καλύτερο και από γυναίκας χωρίς κανένα σπυράκι και μάγουλο ροδοκόκκινο. Απλά μετά από μεγάλη ερωτική απογοήτευση με μια μεγαλύτερη μου πριν χρόνια, το έριξα στο φαγητό και το τζανκ φουντ. Τα κιλά αυτά αν θέλω σε ένα μήνα τα χάνω, αλλά με γαμήσανε στις βάρδιες και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.
εισαι κοντουλης χοντρουλης και με προσωπο μπεμπας
η μεση γυναικα δεν γουσταρει
εγω εχω ραμματα σε 3 σημεια του προσωπου μου, η μυτη μου χρειαστηκε πλαστικη επειτα απο ατυχημα ενω τα μπροστινα μου δοντια ειναι πορσελανες
αλλα ειμαι λεπτος σχετικα γυμνασμενος και σε υψος ανω του μεσου ορου
παραπονο απο μουνια δεν εχω
Τρομάζω και να σε φανταστώ τύπε μου. Μάλλον πρέπει να γουστάρουν βαρβατίλα οι ανωμαλιάρεςεισαι κοντουλης χοντρουλης και με προσωπο μπεμπας
η μεση γυναικα δεν γουσταρει
εγω εχω ραμματα σε 3 σημεια του προσωπου μου, η μυτη μου χρειαστηκε πλαστικη επειτα απο ατυχημα ενω τα μπροστινα μου δοντια ειναι πορσελανες
αλλα ειμαι λεπτος σχετικα γυμνασμενος και σε υψος ανω του μεσου ορου
παραπονο απο μουνια δεν εχω
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Τρομάζω και να σε φανταστώ τύπε μου. Μάλλον πρέπει να γουστάρουν βαρβατίλα οι ανωμαλιάρες
σκεφτηκα να μαζεψω τα ραμματα με πλαστικη αλλα ειδα οτι αρεσουν
Το ίδιο θα σκέφτηκε και ο Ριμπερίσκεφτηκα να μαζεψω τα ραμματα με πλαστικη αλλα ειδα οτι αρεσουν
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
τι ακριβως σου ειπε όταν σου εριξε ακυρο τυπε?
τύπε το τι ακριβώς δεν έχει σημασία. Ούτε το να πέσει άκυρο είναι κάτι αρνητικό.
Αυτό που είναι πλήρως αρνητικό είναι η αγενής , προσσβλητική και απάνθρωπη αντιμετώπιση προς τους άντρες που ούτως ή άλλως σχεδόν πάντα είναι και υποχρεωμένοι από τα στερεότυπα κλπ. να κάνουν πρώτοι την κίνηση γνωριμίας και να θέσουν τον αυτό τους προς επιλογή.
Και το φέραμε προς σύγκριση με το προσποιητό ενδιαφέρον που δείχνουν , τις γλύκες και τις πουτανιές που κάνουν για να εκμεταλλευτούν τους άντρες και να επιτύχουν το σκοπό τους , όποιος κ αν είναι αυτός , όταν έχουν ανάγκη
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Άσχημος δεν είμαι στο πρόσωπο. Ίσα ίσα έχω πρόσωπο καλύτερο και από γυναίκας χωρίς κανένα σπυράκι και μάγουλο ροδοκόκκινο. Απλά μετά από μεγάλη ερωτική απογοήτευση με μια μεγαλύτερη μου πριν χρόνια, το έριξα στο φαγητό και το τζανκ φουντ. Τα κιλά αυτά αν θέλω σε ένα μήνα τα χάνω, αλλά με γαμήσανε στις βάρδιες και δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.
Ούτε σε ένα χρόνο δεν μπορείς να τα χάσεις με νορμάλ μεθόδους.
Με όποια γνωστή φόρμουλα για τον ιδανικό δείκτη σωματική μάζας κι αν εξετάσουμε την περίπτωσή σου,έχεις τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ κιλά από το κανονικό.
Φαντάζομαι ότι λόγω σωματοδομής έχεις τίγκα περινεφρικό λίπος και όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνεις καν τους κινδύνους που διατρέχεις..
Τέσπα,δικιά σου ζωή
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εσύ ρε πουστη τις τρομάζεις και φοβούνται να μας μιλήσουν όμορφα μοναχοφαη; Όταν όμως εσύ τρως το φαι του άλλου είναι καλά λαμόγιο;;καποτε περιμενα την τοτε κοπελα μου στο αεροδρομιο
σκαει με εναν τυπο που χαιρετηθηκαν κλπ
μου λεει οτι τον γνωρισε στο αεροπλανο
την παραταω γρηγορα εξω απο το σπιτι της και φευγω αμεσως με σκοπο να μην ξαναασχοληθω
η δικαολογια της ηταν πως δεν ειναι καμια ξυνομουρα ψωνιο οποτε επιασε κουβεντα με τον τυπο που προφανως της την επεφτε
γνωμη σου
με ορους ζουγκλοποιημενης απορυθμισμενης ελευθερης αγορας λειτουργουν πλεον και οι ανθρωπινες σχεσεις
καλως ορισατε στον καπιταλιστικο νεοφιλελε κοσμο
επιστροφη στις ρυθμισεις στον μεγιστο βαθμο με το κρατος σε πρωταρχικη θεση και ρολο και σε αυτο τον τομεα
επιστροφη στις ρυθμισεις στον μεγιστο βαθμο με το κρατος σε πρωταρχικη θεση και ρολο και σε αυτο τον τομεα
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι για να γλιτώσει καβγά με την κοπέλα του
Οι ειδυλλιακές διακοπές διακόπηκαν απότομα για αρραβωνιασμένο ζευγάρι, με τον μέλλοντα γαμπρό να κάνει επεισοδιακή έξοδο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου -ίσως και από τον αρραβώνα του- πηδώντας από το παράθυρο έπειτα από καβγά με τη μνηστή του.
«Χωρίζουμε, φεύγω», φέρεται να φώναζε απηυδισμένος ο άνδρας και προχώρησε προς την έξοδο. Ωστόσο, η κοπέλα πρόλαβε και κλείδωσε κρύβοντας το κλειδί.
Θέλοντας να γλιτώσει από τον καβγά και την γκρίνια, ο άντρας άνοιξε την μπαλκονόπορτα, ανέβηκε στα ξύλινα κάγκελα και πήδηξε στην αυλή. Το ύψος δεν ήταν μεγάλο, καθώς το δωμάτιο βρισκόταν σε ημιώροφο, όμως φαίνεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και με την πτώση έπεσε, χτύπησε και έμεινε ακίνητος στα πλακάκια της αυλής.
Οι ειδυλλιακές διακοπές διακόπηκαν απότομα για αρραβωνιασμένο ζευγάρι, με τον μέλλοντα γαμπρό να κάνει επεισοδιακή έξοδο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου -ίσως και από τον αρραβώνα του- πηδώντας από το παράθυρο έπειτα από καβγά με τη μνηστή του.
«Χωρίζουμε, φεύγω», φέρεται να φώναζε απηυδισμένος ο άνδρας και προχώρησε προς την έξοδο. Ωστόσο, η κοπέλα πρόλαβε και κλείδωσε κρύβοντας το κλειδί.
Θέλοντας να γλιτώσει από τον καβγά και την γκρίνια, ο άντρας άνοιξε την μπαλκονόπορτα, ανέβηκε στα ξύλινα κάγκελα και πήδηξε στην αυλή. Το ύψος δεν ήταν μεγάλο, καθώς το δωμάτιο βρισκόταν σε ημιώροφο, όμως φαίνεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και με την πτώση έπεσε, χτύπησε και έμεινε ακίνητος στα πλακάκια της αυλής.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
με ορους ζουγκλοποιημενης απορυθμισμενης ελευθερης αγορας λειτουργουν πλεον και οι ανθρωπινες σχεσεις
ρε τυπε θα ηθελες να παρει καποιος την αδερφη σου με δελτιο?
ρε τυπε θα ηθελες να παρει καποιος την αδερφη σου με δελτιο?
αδιαφορω για το ποιον θα παρει η αδελφη μου εφοσον το κοινωνικοικονομικο συστημα ειναι τετοιο που θα αποτρεπει τις στρεβλοποιημενες νοοτροπιες και τις αντικοινωνικες συμπεριφορες που οδηγει εσενα να αναλογιζεσαι το ποιον του υποψηφιου γαμπρου της αδελφης σου (και το οποιο σημερινο συστημα απομειωνει δραστικα τις "καλες" επιλογες για την αδελφη του οποιοδηποτε απο την στιγμη που αυξανεται δραστικα ο πλουτους που ειναι συγκεντρωμενος σε ανδρικα χερια και αυξανεται δραστικα αυτος που ειναι στα χερια των γυναικων αλλα διαλυωντας την κοινωνια εσω του νεοφιλελε μοντελου)
θεμελιο της κανονικοτητας και της λειτουργικοτητας της κοινωνιας ειναι η ικανοποιηση των αναγκων του ανδρα
η οποιαδηποτε αλλη λογικη οδηγει στο σημερινο χαλι το διολισθητικο το οποιο θα γινεται ολο και χειροτερο γιατι η γυναικοκρατια ειναι εργαλειο αποσαρθρωσης κοινωνικης των καπιταλιστων
ετσι επιτυγχανουν και τον μηδενισμο του κοινωνικου κρατους,της προνοιας,των κρατικων δομων,την γιγαντωση της υπογεννητικοτητας και την δραστικη χειροτερευση του βιοτικου επιπεδου για το 90% του πληθυσμου (εξειδικευμενους και μη,ενεργους ή μη)
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
αδιαφορω για το ποιον θα παρει η αδελφη μου εφοσον το κοινωνικοικονομικο συστημα ειναι τετοιο που θα αποτρεπει τις στρεβλοποιημενες νοοτροπιες και τις αντικοινωνικες συμπεριφορες που οδηγει εσενα να αναλογιζεσαι το ποιον του υποψηφιου γαμπρου της αδελφης σου (και το οποιο σημερινο συστημα απομειωνει δραστικα τις "καλες" επιλογες για την αδελφη του οποιοδηποτε απο την στιγμη που αυξανεται δραστικα ο πλουτους που ειναι συγκεντρωμενος σε ανδρικα χερια και αυξανεται δραστικα αυτος που ειναι στα χερια των γυναικων αλλα διαλυωντας την κοινωνια εσω του νεοφιλελε μοντελου)
θεμελιο της κανονικοτητας και της λειτουργικοτητας της κοινωνιας ειναι η ικανοποιηση των αναγκων του ανδρα
η οποιαδηποτε αλλη λογικη οδηγει στο σημερινο χαλι το διολισθητικο το οποιο θα γινεται ολο και χειροτερο γιατι η γυναικοκρατια ειναι εργαλειο αποσαρθρωσης κοινωνικης των καπιταλιστων
ετσι επιτυγχανουν και τον μηδενισμο του κοινωνικου κρατους,της προνοιας,των κρατικων δομων,την γιγαντωση της υπογεννητικοτητας και την δραστικη χειροτερευση του βιοτικου επιπεδου για το 90% του πληθυσμου (εξειδικευμενους και μη,ενεργους ή μη)
To θεμελιο της εξελιξης ειναι η φυσική επιλογη
Γαμαει ο καλύτερος και με αυτον θελουν να κανουν απογονους οι γκομενες ωστε τα παιδια τους να ειναι και αυτα δυνατα
Αυτο συμβαινει στην φύση, αυτο μας εχει παει μπροστα
Οποιαδηποτε παρεμβαση ειναι τροχοπέδι στην εξελιξη