......
αμα θυμηθω και τιποτα αλλο θα το γραψω......
Αυτή είναι μιά σοβαρότατη απειλή
......
αμα θυμηθω και τιποτα αλλο θα το γραψω......
γίναμε δύο!ΕΓΩ!!!
τρεις .γίναμε δύο!
Μωρή ΚαραΚατίνα, τι λες πως δεν ακολουθείς το lifestyle που αποκαλείς όσους σε πηγαινοέφερναν ταξιτζήδες?
Ναι, ειδικά αυτά που μπαίνουν ανάμεσα στα σκέλια σου θα βγουν πιο νωρίς στην σύνταξη ως Βαρέα και Ανθυγιεινά.
Το δίποδο γράφεται με ι και το αποφασίσω το ίδιο. Μάθε λίγη ορθογραφία. Θα σου χρειαστεί για τις εξετάσεις του Δημοσίου.
Ευχαρίστως. Πάμε λοιπόν. Βρε τελειωμένο φρόκαλο, ποιος σε έβαλε μπάτσο του thread και πετιέσαι σαν σφηνόπουτσα ή βρίζεις (σχεδόν) όλον τον κόσμο ανεξαιρέτως?
Βρε πορδοβούλωμα ετών 32 με την ντεμέκ μαγκιά σου, τράβα βρες κανά καινούργιο "ταξιτζή" πριν η μπογιά σου γίνει όπως των τοίχων στα Λαδάδικα και στα Σφαγεία.
Εύγε! ¨Επιασε τόπο η επιχείρηση σκούπα της Ελληνικής Αστυνομίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Lagalize it!
Πολύ φιλικά,
SexPeare
Αυτή είναι μιά σοβαρότατη απειλή
να ενας κυριος που πληρωνει μονο σοβαρες πουτανες,με τα ενσημα τους με ολα,οχι την καθε τυχαρπαστη.
Δηλαδη αν η πουτανα δεν εχει βιογραφικο στον google ουτε να την φτυσει.
διαφωνεις με κατι απο αυτα που γραφω?
υ.γ. δεν ειναι απειλη..προειδοποιηση ειναι....φυγετε οσο προλλαβετε.....
Ας μου πει κάποιος, τι σχέση έχουν τα παραπάνω με αυτά που έγραψα για πορνεία στην Γερμανία και στις λοιπές και μη Ευρωπαϊκές χώρες.
Όσο για το τι κάνω με τα CT είναι γνωστό και έχει αποκαλυφθεί:
προσέχουμε τώρα το λουρί της μάνας...τρεις .
προσέχουμε τώρα το λουρί της μάνας...
διαφωνεις με κατι απο αυτα που γραφω?
υ.γ. δεν ειναι απειλη..προειδοποιηση ειναι....φυγετε οσο προλλαβετε.....
Γιατι μωρακι μου? Εχεις την αναγκη για επιβεβαιωση απο τον καθενα? Ας ρωτησουν εμενα οσοι αμφιβαλουν αν εισαι γυναικα η οχι. Και εγω θα προσθετα Γυναικαρα!!!Δηλαδη εδω μεσα για να μας πιστεψει ο καθε ρωσσοποντιος θα πρεπει να κυκλοφορησουμε ημερολογιο της pirelli?
Ημαρτον
;)Γιατι μωρακι μου? Εχεις την αναγκη για επιβεβαιωση απο τον καθενα? Ας ρωτησουν εμενα οσοι αμφιβαλουν αν εισαι γυναικα η οχι. Και εγω θα προσθετα Γυναικαρα!!!
Τα έχουμε ξαναπεί. Διαφωνώ που γράφεις εδω γενικώς. Μην επαναλαμβανόμαστε. Είπαμε, είναι και αισθητικοί οι λόγοι.
Δεν αντεχω αλλο ... εχει γινει πολυ μεγαλη ,μαλακια , το πραγμα ! ... και ειμαι μελος ...μονον 50 μερες ...... να την κάνω στα σοβαρά...
... για χαβαλέ είναι γαμάτη...
και να σκεφτεί κανείς ότι αυτές τις ''καμμένες'', τελειωμένες, άσχημες, εμπαθείς ψυχασθενείς κάποιος, κάποτε θα τις λουστεί. Ανατρυχιάζω με τη σκέψη και μόνο. Με παρεθλόν 20ωρες/μερα σε τσατ με μπουρδέλα και ένα τεράστιο κενό στη ψυχή. ξανα-ανατρύχιασα...