Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη εδω μεσα για να μας πιστεψει ο καθε ρωσσοποντιος θα πρεπει να κυκλοφορησουμε ημερολογιο της pirelli?
Ημαρτον

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μωρή ΚαραΚατίνα, τι λες πως δεν ακολουθείς το lifestyle που αποκαλείς όσους σε πηγαινοέφερναν ταξιτζήδες?

Ναι, ειδικά αυτά που μπαίνουν ανάμεσα στα σκέλια σου θα βγουν πιο νωρίς στην σύνταξη ως Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Το δίποδο γράφεται με ι και το αποφασίσω το ίδιο. Μάθε λίγη ορθογραφία. Θα σου χρειαστεί για τις εξετάσεις του Δημοσίου.

Ευχαρίστως. Πάμε λοιπόν. Βρε τελειωμένο φρόκαλο, ποιος σε έβαλε μπάτσο του thread και πετιέσαι σαν σφηνόπουτσα ή βρίζεις (σχεδόν) όλον τον κόσμο ανεξαιρέτως?

Βρε πορδοβούλωμα ετών 32 με την ντεμέκ μαγκιά σου, τράβα βρες κανά καινούργιο "ταξιτζή" πριν η μπογιά σου γίνει όπως των τοίχων στα Λαδάδικα και στα Σφαγεία.

Εύγε! ¨Επιασε τόπο η επιχείρηση σκούπα της Ελληνικής Αστυνομίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Lagalize it!

Πολύ φιλικά,

SexPeare
:2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
να ενας κυριος που πληρωνει μονο σοβαρες πουτανες,με τα ενσημα τους με ολα,οχι την καθε τυχαρπαστη.
Δηλαδη αν η πουτανα δεν εχει βιογραφικο στον google  ουτε να την φτυσει.

Ας μου πει κάποιος, τι σχέση έχουν τα παραπάνω με αυτά που έγραψα για πορνεία στην Γερμανία και στις λοιπές και μη Ευρωπαϊκές χώρες.

Όσο για το τι κάνω με τα CT είναι γνωστό και έχει αποκαλυφθεί:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ας μου πει κάποιος, τι σχέση έχουν τα παραπάνω με αυτά που έγραψα για πορνεία στην Γερμανία και στις λοιπές και μη Ευρωπαϊκές χώρες.

Όσο για το τι κάνω με τα CT είναι γνωστό και έχει αποκαλυφθεί:

δεν προλαβαινω εχω μαθημα κρατα σημειωσεις να τα δω μετα

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον!παντρεμενοσ με ελληνιδα λεει [μωρο μου μαρεσξ κ η φιλη σου για σεχ]η γυναικα ακομη τον κοπαναη με το τηγανι.αν τοκανε αυτη θαλεγε οτι ηταν στιγμιαιο λαθοσ!τι να λεμε ρε μαγκεσ!η τηλεοραση με ολα τα πουτανακια τησ μιασ βραδιασ εχουν κλειση πολλα σπιτια!μεχρι κ η θωδη γκομενα το παιζη!εμεισ γυρναμε σπιτι σε μαυρο χαλι κοματια απο τη δουλεια κ η δικια μασ περιμενη ναμαστε κ κοστασ σομερ!γαματα!οταν γινωνται 40+ πανε για πιπινια στο μπουρναζι!κουραγιο αδελφια !cuba libre  ρεεεεεεεεεεεεεεε!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
διαφωνεις με κατι απο αυτα που γραφω? :)

υ.γ. δεν ειναι απειλη..προειδοποιηση ειναι....φυγετε οσο προλλαβετε.....

Τα έχουμε ξαναπεί. Διαφωνώ που γράφεις εδω γενικώς. Μην επαναλαμβανόμαστε. Είπαμε, είναι και αισθητικοί οι λόγοι.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Δηλαδη εδω μεσα για να μας πιστεψει ο καθε ρωσσοποντιος θα πρεπει να κυκλοφορησουμε ημερολογιο της pirelli?
Ημαρτον
Γιατι μωρακι μου? Εχεις την αναγκη για επιβεβαιωση απο τον καθενα? Ας ρωτησουν εμενα οσοι αμφιβαλουν αν εισαι γυναικα η οχι. Και εγω θα προσθετα Γυναικαρα!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα έχουμε ξαναπεί. Διαφωνώ που γράφεις εδω γενικώς. Μην επαναλαμβανόμαστε. Είπαμε, είναι και αισθητικοί οι λόγοι.

ετερον εκατερον.....εστω οτι με λενε μπαμπη και διατηρω παγκο στη βαρβακειο.......εαν σε διευκολυνει αυτο.......και εστω οτι προσπερναμε για μερικα κλασματα του δευτερολεπτου τα φαλλοκρατικα σου ενστικτα οσον αφορα την πρωτοκαθεδρια στο φορουμ.....

διαφωνεις με κατι απο αυτα που γραφω?

υ.γ. οταν γραφτηκα στο φορουμ και προφανως μεχρι και σημερα η εισοδος επιτρεποταν στις γυναικες.......

υ.γ.2 την ιδια τακτικη ακολουθεις και με αρρενες μελη που δηλωνουν "δεν εχω σχεση με τον πληρωμενο ερωτα/ δεν ξερω τυχαια μπηκα και μου αρεσε το σαιτ"??

υ.γ.3 προφανως για να υπαρχουν ολα τα προαναφερθεντα οι δημιουργοι του φορουμ (εσυ ενα απλο μελος εισαι απ οσο θυμαμαι) δινουν το βημα σε ΟΛΟΥΣ για να μιλησουν.....δεν αντιλαμβανομαι το σφιξιμο αλλα να το κοιταξεις γιατι μπορει να αποβει μοιραιο :)

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κρατηστε το ρουπελ αδερφια!!!!!!!!!οι γερμουνι δεν θα περασουν!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
και να σκεφτεί κανείς ότι αυτές τις ''καμμένες'', τελειωμένες, άσχημες, εμπαθείς ψυχασθενείς κάποιος, κάποτε θα τις λουστεί. Ανατρυχιάζω με τη σκέψη και μόνο. Με παρεθλόν 20ωρες/μερα σε τσατ με μπουρδέλα και ένα τεράστιο κενό στη ψυχή. ξανα-ανατρύχιασα... :huh: :huh: :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και να σκεφτεί κανείς ότι αυτές τις ''καμμένες'', τελειωμένες, άσχημες, εμπαθείς ψυχασθενείς κάποιος, κάποτε θα τις λουστεί. Ανατρυχιάζω με τη σκέψη και μόνο. Με παρεθλόν 20ωρες/μερα σε τσατ με μπουρδέλα και ένα τεράστιο κενό στη ψυχή. ξανα-ανατρύχιασα... :huh: :huh: :huh:

θα γελαω παρα πολυ αν εισαι ενας απο αυτους :)
ασε που μπορει να εισαι ηδη ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom