Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγο κολιτε οσ γνοστο ιμε αρλεκινοσ τις τεχνις και ολι ξερουν γιατι εσι ξερις η θεσ να γινισ

Το κωλομπίνος εννούσα "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας"...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν γαμηθουμε μας λετε ψωλες το λιγοτερο,αν οχι κοπλεξικες και κατιναρια.
Εδω εσεις δεν εχετε κατασταλαξει τι θελετε απο μια γυναικα.
Θελετε ολες να πηδιουνται εκτος απο την γυναικα σας.
Αφου ειστε τοσο προοδευτικοι μερικοι με τις πασες γιατι δεν αρχιζετε με την δικια σας απορω.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το κωλομπίνος εννούσα "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας"...
κι εγο νομισα οτι ντινετε στις αποκριεσ,
καλο απογεμα σε ολουσ τα λεμε πιο αργα αναλογεαμε τιν παντοφλα που θα φαμε σιμερις

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αφου ειστε τοσο προοδευτικοι μερικοι με τις πασες γιατι δεν αρχιζετε με την δικια σας απορω.
Γιατί αρπάζεσαι ρε spy?  :think:

Παίρνεις στα σοβαρά ότι γράφεται εδώ μέσα?  :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Που είσαι βρε πικρόχολο ανθρωπάκι;

Μήπως ξέρεις στη Γερμανία πόσα εκατομμύρια γκετοποιημένοι Τούρκοι, Ιταλοί, Έλληνες κ.λ.π. υπάρχουν; Μήπως αυτοί οι γκετοποιημένοι άνθρωποι είναι κατά σύμπτωση (λέω εγώ τώρα) οι υπ' αριθμόν ένα πελάτες των Deutsch sex workers? Μήπως ξέρεις αντίστοιχα πόσοι Αλβανοί υπάρχουν στην Ελλάδα.  

Γκετοποιημένοι Ιταλοί στην Γερμανία; Πας καλά;

Και για πες μας πόσοι είναι οι Τούρκοι και οι Έλληνες μετανάστες;
Γιατί εγώ βλέπω ότι το ποσοστό των Τούρκων μεταναστών στην Γερμανία είναι 2%.
Καμία σχέση με το  10 ή το 30 % που λέει το άρθρο.
Και πόσοι από τους Έλληνες ή Τούρκους μετανάστες είναι δεύτερη γεννιάς και έχουν ενσωματωθεί πλήρως;

Αλλά, εν πάση περιπτώσει, γιατί δεν αφαιρείς από το εγχώριο ποσοστό (το οποίο ποιό είναι και πως το έβγαλες; ) το ποσοστό των Πακιστανών, Κούρδων κλπ που τριγυρνάνε στο Μετάξι για να πηδήξουν;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Κοίτα μία μέση νέα γυναίκα έχει ξαπλώσει στην εποχή μας με μερικές δεκάδες άντρες. Άρα δεν έχει νόημα να την λέει κάποιος ψώλα, αφού αυτή είναι η νόρμα. Μόνο οι παλαιότερης εποχής άντρες θα τη χαρακτήριζαν έτσι, γιατί τα δικά τους στάνταρτ ήτνα διαφορετικά.

Για το δεύτερο που λες συμφωνώ απόλυτα. Και γω θέλω όλες τις γυναίκες γύρω προοδευτικές και ανοιχτόμυαλος αλλά από την άλλη βγάζω ατμούς από τα αυτιά κάθε φορά που βλέπω μία γυναίκα με την οποία είμαι μαζί έστω να μιλάει με ενδιαφέρον με κάποιον άλλο άντρα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Και γω θέλω όλες τις γυναίκες γύρω προοδευτικές και ανοιχτόμυαλος αλλά από την άλλη βγάζω ατμούς από τα αυτιά κάθε φορά που βλέπω μία γυναίκα με την οποία είμαι μαζί έστω να μιλάει με ενδιαφέρον με κάποιον άλλο άντρα.
Ορίστε? Για κάνε replay γιατί σ' έχασα?  :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοίτα μία μέση νέα γυναίκα έχει ξαπλώσει στην εποχή μας με μερικές δεκάδες άντρες. Άρα δεν έχει νόημα να την λέει κάποιος ψώλα, αφού αυτή είναι η νόρμα. Μόνο οι παλαιότερης εποχής άντρες θα τη χαρακτήριζαν έτσι, γιατί τα δικά τους στάνταρτ ήτνα διαφορετικά.

Για το δεύτερο που λες συμφωνώ απόλυτα. Και γω θέλω όλες τις γυναίκες γύρω προοδευτικές και ανοιχτόμυαλος αλλά από την άλλη βγάζω ατμούς από τα αυτιά κάθε φορά που βλέπω μία γυναίκα με την οποία είμαι μαζί έστω να μιλάει με ενδιαφέρον με κάποιον άλλο άντρα.

παλιε κυκλοφορεις σε καποιο αλλο φορουμ ισως? ποια νορμα μας λες? η νορμα ειναι ειναι να ξαπλωνει με μερικες δεκαδες αντρες και να αναγκαζεται λογω κομπλεξ να πει οτι εχει παει με 3 αντρες......και η αντιστοιχη αντρικη νορμα ειναι να ζηλευουν οτιδηποτε απελευθερωμενο κυκλφορει μασωντας ομως (και ουσιαστικα ειπθυμοντας) το παραμυθι των 3 αντρων......για ποια νορμα μιλας ακριβως? το τι κανουμε (αντρες γναικες) σε σχεση με το τι λεμε στους αλλους απεχει χιλιομετρα

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Οι ελληνες και οι ελληνιδες εχουμε μεγαλωσει με τονισμενο υπερεγω και με το αισθημα της ιδιοκτησιας πανω απο το κανονικο,ειναι λογικο ακομη και σε μια σχεση να θελουμε μια κυριαρχια πανω στο ταιρι μας και δεν ενοω μονο σεξουαλικα αλλα περισσοτερο συναισθηματικα.
Ετσι προσπαθουμε να δημιουργησησουμε σχεσεις εξαρτησης και στο ταιριμας αισθηματα ενοχης νομιζοντας οτι ετσι κραταμε τον αλλο για παντα δικο μας.
Αγνοοντας παντα πως ο αλλος ειναι ενψυχο ον και οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων απλα θα μας βαρεθει και θα φυγει τρεχοντας

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ακολουθουμε το λαιφ-σταιλ life-style των περιοδικων ολες.

Μωρή ΚαραΚατίνα, τι λες πως δεν ακολουθείς το lifestyle που αποκαλείς όσους σε πηγαινοέφερναν ταξιτζήδες?

ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια και δεν κανουν την ιδια δουλεια.

Ναι, ειδικά αυτά που μπαίνουν ανάμεσα στα σκέλια σου θα βγουν πιο νωρίς στην σύνταξη ως Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Οσο για πεζοδρομιο πληροφοριες μπορεις να παρεις απο την γκομενα σου που μαλλον θα ξερει καλυτερα γιατι δεν μπορω να φανταστω νοημων δυποδο που θα σου καθοταν.

Το δίποδο γράφεται με ι και το αποφασίσω το ίδιο. Μάθε λίγη ορθογραφία. Θα σου χρειαστεί για τις εξετάσεις του Δημοσίου.

Ελληνιδα,κατινα,καμπια και ολα τα υπολοιπα μπορεις να τα πεισ.

Ευχαρίστως. Πάμε λοιπόν. Βρε τελειωμένο φρόκαλο, ποιος σε έβαλε μπάτσο του thread και πετιέσαι σαν σφηνόπουτσα ή βρίζεις (σχεδόν) όλον τον κόσμο ανεξαιρέτως?

πουτανα ομως δεν σου επιτρεπω να με πεις ΕΣΥ τσολι.

Βρε πορδοβούλωμα ετών 32 με την ντεμέκ μαγκιά σου, τράβα βρες κανά καινούργιο "ταξιτζή" πριν η μπογιά σου γίνει όπως των τοίχων στα Λαδάδικα και στα Σφαγεία.

Αν αποφασησω να το κανω τουλαχιστο θα το κανω νομιμα,θα δηλωθω και παλι πελατη δεν θα σε παρω.

Εύγε! ¨Επιασε τόπο η επιχείρηση σκούπα της Ελληνικής Αστυνομίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Lagalize it!

Πολύ φιλικά,

SexPeare

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μάλλον δεν έχεις καταλάβει και είναι απλό...
θέλουμε να τις γαμάμε όλες και να μην γαμάνε τη δικιά μας... ;)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μωρή ΚαραΚατίνα, τι λες πως δεν ακολουθείς το lifestyle που αποκαλείς όσους σε πηγαινοέφερναν ταξιτζήδες?

Ναι, ειδικά αυτά που μπαίνουν ανάμεσα στα σκέλια σου θα βγουν πιο νωρίς στην σύνταξη ως Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Το δίποδο γράφεται με ι και το αποφασίσω το ίδιο. Μάθε λίγη ορθογραφία. Θα σου χρειαστεί για τις εξετάσεις του Δημοσίου.

Ευχαρίστως. Πάμε λοιπόν. Βρε τελειωμένο φρόκαλο, ποιος σε έβαλε μπάτσο του thread και πετιέσαι σαν σφηνόπουτσα ή βρίζεις (σχεδόν) όλον τον κόσμο ανεξαιρέτως?

Βρε πορδοβούλωμα ετών 32 με την ντεμέκ μαγκιά σου, τράβα βρες κανά καινούργιο "ταξιτζή" πριν η μπογιά σου γίνει όπως των τοίχων στα Λαδάδικα και στα Σφαγεία.

Εύγε! ¨Επιασε τόπο η επιχείρηση σκούπα της Ελληνικής Αστυνομίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Lagalize it!

Πολύ φιλικά,

SexPeare

μου εκανες τα μουτρα κρεας......
εχεις σκεφτει (τι λεω τωρα)......οτι ολα αυτα που λες εδω μεσα στην καλυτερη των περιπτωσεων θα εκανες μοκο μπροστα μου γιατι εισαι κοτα λυρρατη και κανεις τον πορδομανγκα πισω απο το pc?
Οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων και θα σε εδερνα και θα ελεγες κι ευχαριστω?
Κι οτι αντρες σαν εσενα μερικες (μπορει κι εγω) τους θεωρουμε απλα θυματα που νομιζουν πως ειναι εξυπνοι?

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μου εκανες τα μουτρα κρεας......
εχεις σκεφτει (τι λεω τωρα)......οτι ολα αυτα που λες εδω μεσα στην καλυτερη των περιπτωσεων θα εκανες μοκο μπροστα μου γιατι εισαι κοτα λυρρατη και κανεις τον πορδομανγκα πισω απο το pc?
Οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων και θα σε εδερνα και θα ελεγες κι ευχαριστω?
Κι οτι αντρες σαν εσενα μερικες (μπορει κι εγω) τους θεωρουμε απλα θυματα που νομιζουν πως ειναι εξυπνοι?
τς τς τς... είναι εκφράσεις κυρίας αυτές???  :-

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Της στραβης ψωλης ολα της φταινε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλα,υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι αυτο το πραμα ειναι γυναικα?
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

εγω ειμαι γυναικα,αλλα εσυ εισαι ρωσσος οποτε δεν σου δινω σημασια.
Ειμαι εθνικηστρια.
Μην ασχολησε μαζι μου λοιπον ρωσσοπομακε.
ουστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom